Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt is van pár letölthetõ dolog --> tdu.gameprophets
TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
Zolee0: Orosz oldalak Angol változatot is mellékelhetnének, de szerintem leszarják...
hanyagold életbe nem fogsz kiigazodni rajta.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Én most ezt az ifolder.ru oldalt próbálom megfejteni. Az istenért sem tudok rájönni, hogy hogyan lehet innen letölteni egy fájlt.<#buck>#buck>
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
1. Én haladok mindig elõl, engem kell követni!!!!!!
2. Mellékutakon 80-100km/h, autópályán és egyéb hosszú egyenes szakaszokon padlógáz is belefér, de akkor is mögöttem!!!!!!!
3. Ha azt mondom állj akkor állj!!(gondolok itt a stop táblára)
Ezeket ha betartjátok, egy jót fogunk szórakozni, és nem lesz semmi vita!
u.i.: bocs ha bénán fogalmaztam, de most néztem meg egy filmet és elég kába vagyok...<#buck>#buck>
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
PEACE cruise vol. 2. 21:00-kor ott, ahol az elsõ volt. Csak azokat várom, akik az elõzõn is részt vettek. Verda: hátöööö... kit érdekel? Max 250 és kész. Kressz? Attól függ, mennyire józanodok ki addigra. HC / non HC? Hát ahogy akarsz úgy jössz, ez a legkevesebb (illetve a pénz a legkevesebb, mert abból tényleg nincs sok <#kuss>#kuss>). Naviszonhalllásra-e! Ja, és mákoslecsó!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De nem kell mindenen berágni, majd ki lesznek írva a FAQ -ban a szabályok, és probléma megoldva...
Meg minek gúnyolódtak ott ketten? hát tudtam én hogy mentek kresz krúzon, akkor minek írják hogy nem tudják milyen az... -.-
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Így van. Én tudom tartani a lépést a HCsekkel, odafigyelek rájuk és ezért szerettem volna menni megint. Én nem száguldozok, fõleg, hogy ez egy kresz krúz volt. Persze megértelek titeket, mert nagyon sokan vannak, akik ilyenek(száguldoznak és hisztiznek). Én magamból indultam ki, tudom, hogy hogyan vezetek és odafigyelek a többi játékosra.
Ha nincs akadálya, akkor énis részt vennék az E katos cruisen. Lehet ezis Peace krúz lesz, mint a multkori. 😊
És még egy kis válasz "drot"-nak: Én egyáltalán nem anyáztam. Engem dozoo és pixxel válasza zavart, ezért lett belõle vita.
Nyilván többen nem ismertek és nem tudjátok hogyan gurulok a szigeten.
Mind1 most már, szabályok be lesznek tartva ígérem. Felejtsük el!
További jó játékot mindenkinek!<#wink>#wink>
Itt vannak hangok, habár nekem nem jönnek be. Viszont ha google -ba beírod hogy mit keresel, talán kiad egy komplett hang csomagot arra az autóra, amit keresel. A GT -m hez pl. úgy találtam közel eredeti hangot.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
2009.szeptember 05.-én (ma) megrendezésre kerül a "E" kategóriás szabályos Cruise! A közlekedési szabályok betartása a Cruise ideje alatt kötelezõ! Jó ha van Hardcore mod, de nem kötelezõ.
Indulás: 14.00-kor a Ducatti motorszalon parkolójából
Pihenõ 1: Hegyi parkoló
Pihenõ 2: Cadillac szalon
Érkezés: Oahu Raceway
Mi a fakk lehet ez?