Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
Képekkel a vonal meghúzva, nem szeretnék több vita hsz-t látni, inkább küldjétek PM -ben egymásnak ! Mellékesen bánom hogy nem folytottam el a gyökerét ennek a nap végi parádénak, de legalább ezt a témát van miért elhelyezni a FAQ -ban.
Rég szórakoztam ennyire jól egy autós játékkal.
Köszönet Érte fõleg KisVuk-nak Takashinak és G-bor-nak.
Az eleje számomra döcögõsen ment. Nehezen szoktam meg a dolgokat, de sokat tanultam tõletek ezalatt az idõ alatt. <#vigyor3>#vigyor3>
Számomra a legnagyobb élmény a driftelés, az utópálya, a titkos sziget és a világító torony volt.
Off Módban egész jól ment a skyline-al a drift, de már az autópályán jól lehagytatok engemet <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem megint fogok ezzel a társasággal gurulni egy jót, minnél hamarabb.
Bye!<#integet2>#integet2>
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Köszi Srácok a mai gurulást!
KisVuk neked meg fõleg nagyon köszi mindent, az elejétõl kezdve tök normálisan tudtunk menni, igaz amint meglett a BMW <#vigyor3>#vigyor3>kicsit már elkezdtünk vadulni.
Remélem majd NORMÁLIS emberekkel csinálunk még ilyen kresz kurz-t mert nekem tetszett, 170-nél nagyon többel ne is mentem kivéve amikor padlógázas szakasz volt ott meg volt a 3kilo felett is 😄
Akkor remélem minél hamarabb találkozunk a szigeten.
Üdv: G.
Virtual SimRacing
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Amúgy a lagg miatt lökdöstem mindenkit, mert kb 2-3 percig nem láttam senkit. Meg hát nemtudtam mivel kell csetelni. <#szomoru1>#szomoru1>
ati, ha kresz kruzt szervezel hc ra normális közlekedéssel, akkor ne 230 al tépj mindenen át...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
Mi equipo favorito: Real Madrid
Csak nézz rá a konfigomra. Eléggé gyengus. :/
-Örülök, hogy elmondtad mi történt a játékon belül, mert arról én nemtudok semmit.
-Nemtök mind1, hogy hány éves? Meg szerintem biztos nem direkt lökdösõdött.
-HC neked élethû? hát gratula, ha a valóságban is több 100 métert repkedsz a kocsival több száz méter magasan, akkor jól van. 😄
És ez nem veszekedés, ezek tények.
Szerettem volna részt venni a cruise-n, de ez a hc dolog nálatok nagyon nagy dolog...
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
Ti tök újak vagytok itt hallani sem hallottam rólatok, mikor még usa lett az új hg, mert egy jó társaságot akarunk...emiatt megszabadultunk a lamiktól erre visszajön egy kettõ -.-
Laca ahogy megjött! írom pontosan ÕSZINTÉN laca magyarázott össze vissza
-köszöntünk neki aztán írjuk hogy Nissan kresz és HC krúz, hogy élethû legyen azért kell HC 90 % azt használja a társaságomban...
-irjuk neki menjen nem megy csak lökdös mindenkit, kérdeztük is miért nem mész? semmi...
-egyszer csak válaszol ati chatére hogy nem vagyok 8 éves, hanem 20 felfogod? atinak ezt írta... akkor neki lehetne felfogni 20 évesen hogy el kéne menni ilyenkor Ha SZÉPEN megkérik többször is, Ati felhúzta magát rajta, én nem és nyugtattam a bikát, és utána elment, mert kickeltük volna akkor
te meg ennyi vagy, csönd és kuss
Bocsánat Usamen de mindenkinek Tudni kell az igazságot!
Másrészt Top 7 -ben van a topik, és aki benéz ide ne azzal foglalkozzon már hogy megint mi van itt, mikor már napok óta nyugi van. 😊
Nyúlájf: Tõlem törölheted, de még elõbb olvassa el. És nem is baj ha többen látják.
Annyi az egész, hogy ezt a HC dolgot nem kéne kötelezõvé tenni, mert mindenki máshogy szeret menni.
#86675: Hát figyelj szerintem jól mentél csak egy embernek nem tetszettél,nem mondok nevet.

De te semmit se mondtál még köszönni se köszöntél.
Mind1 már nem is érdekel.

Úgy kezdõdött ránk ugrottál mi köszöntünk neked,hogy szia laca ez hc-s krúz.
Te meg semmit se szóltál hozzánk annyit se,hogy sziasztok csak jöttem megnézni,hogyan is van egy ilyen krúz.
De semmi se szóltál csak mentél idétlenül,és utána kezdtük a "csúnya beszédet"!
Visszatértem újra, nem szabadultok tõlem 😛
a gond csak az hogy elszállt minden...a mentés és minden.
És a legjobb a dologban, hogy a tdu central se mükszik.
Egy kocsi kellene nekem:
- BMW E34 5series. lehetõleg hanggal.
Tudom, hogy a google jóbarátom de most nem adott ki semmit ezért kérdezem itt hátha...
Gondoltam oda megyek megnézem hogyan is zajlanak az elején a dolgok, mint kezdõ. De a crouse-on nem akartam részt venni. Csak elmegyek mellettük már egy-két ember villogtatja agyi színvonalát. Pedig hozzájuk sem szóltam.
Had idézzek párat:
"laca, takarodj!" "laca, 8 éves vagy?" "HC😮N anyád!"
És még sorolhatmám. Nemtudom mivel érdemeltem ki, ki az anyázást.
Hisz én nem szídtam eggyetlen rokonát sem a játékosnak.
Dozoo, szépen megkért, hogy távozzak és azt hiszem ennek eleget is tettem. De azt is tudom, hogy többet SG Crouse-ra nem fogok járni.
Mégpedig az ehhez hasonló színvonalú emberek miatt.
Nem akarok flame-t a topikba. Aki magára vette az írjon nekem PM-et és LEHET válaszolok neki.
És megsúgom hogy ami szerinted nincs, az van, csak te nem látod mert rejtett. Tedd láthatóvá azt a mappát ! (Hiába rakod újra a játékot, azzal a kódokat tartalmazó mappa nem fog törlõdni...)