Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó látni, hogy újra zajlik az élet a topikban. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de jó, hogy Te lettél a HG. Csak így tovább...

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Én meg azt nem vágom, hogy jót gurultak így a végére, talán rendezõdött a dolog, akkor a lezárt témát miért kell még firtatni ? Egyet értek veled, HC -s cruisera nem kötelezõ elmenni, ha meg egy non HC -s betéved annak meg nem kell magyarázni ezzel is provokálva a többieket, de inkább megelõzném a vita folytatását...

Képekkel a vonal meghúzva, nem szeretnék több vita hsz-t látni, inkább küldjétek PM -ben egymásnak ! Mellékesen bánom hogy nem folytottam el a gyökerét ennek a nap végi parádénak, de legalább ezt a témát van miért elhelyezni a FAQ -ban.

blackcalibra
Jók lettek a képek laca133<#eljen>
Remélem összefutok még veletek.
laca133

Drift 😊
laca133

Kisvuk és Usi-val 😊
laca133
laca133
Ugrás a Vízbe 😄

Kisvuk és Usi-val

laca133
Köszi a mai gurulást ez jó volt nagyon!
Rég szórakoztam ennyire jól egy autós játékkal.

Köszönet Érte fõleg KisVuk-nak Takashinak és G-bor-nak.

Az eleje számomra döcögõsen ment. Nehezen szoktam meg a dolgokat, de sokat tanultam tõletek ezalatt az idõ alatt. <#vigyor3>

Számomra a legnagyobb élmény a driftelés, az utópálya, a titkos sziget és a világító torony volt.

Off Módban egész jól ment a skyline-al a drift, de már az autópályán jól lehagytatok engemet <#nevetes1>

Remélem megint fogok ezzel a társasággal gurulni egy jót, minnél hamarabb.

Bye!<#integet2>
blackcalibra
Természetesen köszi mindenki Kisvuk, Laca!
blackcalibra
Én is ott voltam, piros Alfa. "Kicsit hulladék volt a net, de remélem legközelebb jobb lesz.
Nincs mit😊 én köszönöm, azért szeretem a D kat-ot mert lassan is jól lehet vele menni, de ha kell megy 270-300 körül. Meg a cruse után Lacának, Stormlinenak, Takasinak és Usinak, bar õ annyira laggolt nem nagyon látta mit irunk . Remélem holnap, ill ma este is lesz ilyen jó kis gurulás ami az este elején és végén volt 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

gviski
Kifagytam és már nem volt lelki erõm vissza menni...
Köszi Srácok a mai gurulást!

KisVuk neked meg fõleg nagyon köszi mindent, az elejétõl kezdve tök normálisan tudtunk menni, igaz amint meglett a BMW <#vigyor3>kicsit már elkezdtünk vadulni.

Remélem majd NORMÁLIS emberekkel csinálunk még ilyen kresz kurz-t mert nekem tetszett, 170-nél nagyon többel ne is mentem kivéve amikor padlógázas szakasz volt ott meg volt a 3kilo felett is 😄

Akkor remélem minél hamarabb találkozunk a szigeten.

Üdv: G.

Virtual SimRacing

El kéne menni nekem is egy cruise-ra, hátha visszaszokok.<#szomoru1> Nem tudom miért, de meguntam a játékot.<#rinya> Ha majd lesz a hétvégén egy, lehet hogy majd velem is fogtok találkozni (valahogy rászánom magam).<#pardon1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

eightmiles
Énisénis!!

laca133
rendben jövök 😄
gyere laca audi szalonnál vagyok, kocsikázunk még kicsit, mi ugyan hc ban megyünk de ha van kedved gyere 😊

laca133
Bocsi mindenkinek, akinek gondot okoztam. <#rolleyes>
laca133
Ezért voltam néma egy ideig.
laca133
Az szép látvány lehetett. <#taps>

Amúgy a lagg miatt lökdöstem mindenkit, mert kb 2-3 percig nem láttam senkit. Meg hát nemtudtam mivel kell csetelni. <#szomoru1>
én szeretem a hc-t, driftelni sokkal élvezetesebb vele, de hogy hc vagy non hc ban jössz engem nem érdekel, mindenki amiben szeret, az a baj a non hc sokkal hogy ha eljönnek hc kruzra száguldoznak és hisztiznak hogy miért nem megyünk, bár veled még nem mentem, de ez a tapasztalat, tölem az én cruzaimra mindenki abban jön amiben akar, ha normálisan viselkedik.

atikah agyi szinvonala fémjelezte a ma esti cruzt, amig dozo ment haladtunk normálisan, amint atikah mindenki elment
ati, ha kresz kruzt szervezel hc ra normális közlekedéssel, akkor ne 230 al tépj mindenen át...

Nem törlök semmit ! És tudjátok miért ? Ez egy új pont lesz a FAQ -ban, hogy egy 1000x lerágott témát már ne rágjunk tovább !

sziasztok!

talán a tdu central utódlapjának is tekinthetõ oldal

Tool831
drot
Istenem kezdesz nagyon szánalmas lenni! Tudod vannak olyan krúzok ahol lehet hc-ban és non hc-ban is menni. Ez egy olyan krúz volt ahol CSAK hc-ban lehetett menni. Mi a f*szt nem lehet ezen megérteni? És még neked áll feljebb! Aztán még te anyázol mindenkit amiért meg kértek hogy menny el, mert ez hc-s krúz. Erre nincs semmilyen magyarázat, hogy nem ismered a játékot stb. Akkor elõbb ismerd meg, autózgass és kész!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Zolee0
Tudom, ezért is mondtam, hogy maradok leghátul, hogy ne zavarjalak titeket. Meg azt is tudom, hogy kanyaroknál, "ugratóknál" lassítotok. Nem egy kresz krúzon voltam és simán megvoltunk egymással... Talán ezért is hoztam fel ezt a HC dolgot, mert nem értettem miért kell ennyire a mód. Teljesen jól meglettünk volna ott, észre sem vetted volna, hogy nem hcban vagyok, fõleg ha leghátul gurulok.

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

kazai21
Igen nagy dolog,mert nehezebb lesz a kocsid és mindjárt lassabban gyorsul.

Mi equipo favorito: Real Madrid

laca133
A lökdösés nem direkt volt nemláttam senkit sem hirtelen.
Csak nézz rá a konfigomra. Eléggé gyengus. :/
Zolee0
Hát ez így kurvajó társaság... 😄

-Örülök, hogy elmondtad mi történt a játékon belül, mert arról én nemtudok semmit.
-Nemtök mind1, hogy hány éves? Meg szerintem biztos nem direkt lökdösõdött.
-HC neked élethû? hát gratula, ha a valóságban is több 100 métert repkedsz a kocsival több száz méter magasan, akkor jól van. 😄

És ez nem veszekedés, ezek tények.
Szerettem volna részt venni a cruise-n, de ez a hc dolog nálatok nagyon nagy dolog...

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

laca133
MÁr megbeszéltük nyugi 😄
figyelj elsõ és utolsó veszekedõs HSZ Usamennek ne kelljen törölni...
Ti tök újak vagytok itt hallani sem hallottam rólatok, mikor még usa lett az új hg, mert egy jó társaságot akarunk...emiatt megszabadultunk a lamiktól erre visszajön egy kettõ -.-
Laca ahogy megjött! írom pontosan ÕSZINTÉN laca magyarázott össze vissza
-köszöntünk neki aztán írjuk hogy Nissan kresz és HC krúz, hogy élethû legyen azért kell HC 90 % azt használja a társaságomban...
-irjuk neki menjen nem megy csak lökdös mindenkit, kérdeztük is miért nem mész? semmi...
-egyszer csak válaszol ati chatére hogy nem vagyok 8 éves, hanem 20 felfogod? atinak ezt írta... akkor neki lehetne felfogni 20 évesen hogy el kéne menni ilyenkor Ha SZÉPEN megkérik többször is, Ati felhúzta magát rajta, én nem és nyugtattam a bikát, és utána elment, mert kickeltük volna akkor
te meg ennyi vagy, csönd és kuss
Bocsánat Usamen de mindenkinek Tudni kell az igazságot!

laca133
Ezért Beszéljük meg PM-ben 😊
Semmi gond, egész nap nyugi volt a topikban, de ez a HC balhé nem kellett volna így nap végére...
Másrészt Top 7 -ben van a topik, és aki benéz ide ne azzal foglalkozzon már hogy megint mi van itt, mikor már napok óta nyugi van. 😊

laca133
Énis inkább abba az irányba mentem.

Zolee0
Jajj te szegény, annyira fontos volt elküldeni? Belehalsz hogyha ottmarad veletek? Meg most kezdte a játékot, lehet, hogy nem tudja mivel kell írni, attól még nem kell leszólni, meg elküldeni.

Nyúlájf: Tõlem törölheted, de még elõbb olvassa el. És nem is baj ha többen látják.

Annyi az egész, hogy ezt a HC dolgot nem kéne kötelezõvé tenni, mert mindenki máshogy szeret menni.

kazai21
Okés,bocsi PM-be megbeszéljük már.
#86675: Hát figyelj szerintem jól mentél csak egy embernek nem tetszettél,nem mondok nevet.

kép lemaradt 😄

én is el lettem küldve.. inkább felmentem egyedül a hegyeke.. 😉

Oksa ! Innen minden vita hsz törölve lesz !

kazai21
Jó,de ez így volt,elõszõr szépen mondtuk menj el légyszíves.
De te semmit se mondtál még köszönni se köszöntél.
Mind1 már nem is érdekel.

laca133
Gyere PM-be ott beszéljük ezt meg mondtam, de látom nem fogtad fel.

kazai21
Jajj mért hazudsz?
Úgy kezdõdött ránk ugrottál mi köszöntünk neked,hogy szia laca ez hc-s krúz.
Te meg semmit se szóltál hozzánk annyit se,hogy sziasztok csak jöttem megnézni,hogyan is van egy ilyen krúz.
De semmi se szóltál csak mentél idétlenül,és utána kezdtük a "csúnya beszédet"!

blackcalibra
Bazdki, ez eszembe se jutott(rejtett).

Kösz.
Sziasztok!
Visszatértem újra, nem szabadultok tõlem 😛
a gond csak az hogy elszállt minden...a mentés és minden.
És a legjobb a dologban, hogy a tdu central se mükszik.
Egy kocsi kellene nekem:
- BMW E34 5series. lehetõleg hanggal.
Tudom, hogy a google jóbarátom de most nem adott ki semmit ezért kérdezem itt hátha...

laca133
Ez még haggyán.
Gondoltam oda megyek megnézem hogyan is zajlanak az elején a dolgok, mint kezdõ. De a crouse-on nem akartam részt venni. Csak elmegyek mellettük már egy-két ember villogtatja agyi színvonalát. Pedig hozzájuk sem szóltam.

Had idézzek párat:
"laca, takarodj!" "laca, 8 éves vagy?" "HC😮N anyád!"
És még sorolhatmám. Nemtudom mivel érdemeltem ki, ki az anyázást.
Hisz én nem szídtam eggyetlen rokonát sem a játékosnak.
Dozoo, szépen megkért, hogy távozzak és azt hiszem ennek eleget is tettem. De azt is tudom, hogy többet SG Crouse-ra nem fogok járni.
Mégpedig az ehhez hasonló színvonalú emberek miatt.

Nem akarok flame-t a topikba. Aki magára vette az írjon nekem PM-et és LEHET válaszolok neki.
Pixxel már leírta !

És megsúgom hogy ami szerinted nincs, az van, csak te nem látod mert rejtett. Tedd láthatóvá azt a mappát ! (Hiába rakod újra a játékot, azzal a kódokat tartalmazó mappa nem fog törlõdni...)

blackcalibra
És hiába rakom újra, nem kéri a kódot sem. Hol jegyzi meg ezeket a dolgokat?
WIN 7 van.
blackcalibra
Nem is az zavar hogy nincs fent a pack, hanem az hogy hiába rakom újra a játékot, már a pack nélkül sem enged fel most már.
Most nem játszok mert dolgom van... De azért kösz a meghívást. 😊

NewLife nem jössz HC ban? Még van 3 szabad hely a fõ layerben 😉