Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi G-Bor a kruz-t. Nagyon Jó volt veletek ismét vezetni.
Néha laggoltam, de azthiszem a hangulat ugyanolyan jó volt, mint tegnap.
Szép volt látni, ahogy mindenki beáll a sorba és megyünk, betartva a szabályokat. <#buck>#buck>
Remélem legközelebb is ilyen jó hangulatú Krúz lesz.
Köszönöm szépen mégegyszer.
Legyetek jók. <#integet2>#integet2>
Mi equipo favorito: Real Madrid
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Ez amit linkeltél kép meg ahová tervezitek a versenyt rohadt hosszú szakasz.
A 402 méteres gyorsulás híve vagyok nem a km-esekért. SRY és PEACE!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mondjuk vagyok G-s kocsival,kapok B-s ellenfelet nah aztán nagyon sok értelme van.
Inkább mondj egy kategóriát és akkor azzal a kocsival jövünk,vagy akkor hagyd az egészet,nincs értelme.
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Gondoljatok vissza milyen is volt a Halálos iramban a gyorsulás, és egybõl megvan a kérdésetekre a válasz.
Sorry a 2 hsz-ért.
De akkor legyen kategória csoportban a gyorsulás.
Helyszín: Ford Island

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Indulás:
1. pihenõ:
2. pihenõ:
Végállomás:
Amivel én mentem:
Miután megérkeztünk elkezdõdött egy kissebb gyorsulási verseny, aminek szintén nagyon jó volt a hangulata de amikor a 3. kat (C kat) jött volna szétment a layer és nem tudtunk egymásra csatlakozni. Ezzel szét is szakadt a csapat sajnos. Azért köszönöm mindenkinek krúzt fõleg dutyinek mivel õ szervezte. Remélem lesz folytatás.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Én is elmentettem jockit XD
ÚJ A LOGÓM :D
Dozoo THX a közbenjárásod a moderátori topikban ! :)

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem a játék szar hanem te vagy béna hozzá!!!!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
400km/h <-- fele :]"königsegg" :'D
All hail the double x!
De kár,hogy akkor közöltétek,hogy két körös a verseny amikor beértem a céélba és megáltam:D
Nálam mintha picit máshogy nézne ki a verda.....vagy nem?!<#guluszem1>#guluszem1><#awink>#awink>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
valami gebasz lett vele mert nem tudok bemenni az üzletbe. Nagyon megköszönném!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Honda - The Power of Dreams
All hail the double x!