Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Nah csak átkonvertáltaák a kis 722-est 😛 igaz a karakter elég furcsán ül benne <#idiota> de azé legalább kész. Pár kép róla: (tom hogy ilyen az igazi 722-es felnije is de nekem ez annyira nem bejövõs szal azt majd cserélem 😄...esetleg majd még 1 fényezés 😊...)

Dutyi: Jó képek és mintha én lennék azzal a fehér cls-el... 😊, a sünös meg enyhén durva 😄. dankeSÜN!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

AlieN911
Valaki jön most guruguru?

Honda - The Power of Dreams

SuZso
Köszi szépen stockabu!😉

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

SeanJRRussel
De én vagyok a kis góré<#ravasz1><#eplus2>
rendben,csak olyan idõpont legyen ami mindenkinek jaó.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hát a klubigazgatóóóóóóó az Adam lett majd õ lezongorázza a plakátot meg a versenyt.Legalább is remélem.Én garantáltan a verseny gyõztesének postázom a privátba megküldött címre a kormányt.Ha úgy jön össze minden ahogy szeretném lessz még ajándékért verseny több is klubbon belül.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SeanJRRussel
Miko lesz a verseny a momoért???

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Baro képek <#eljen>.Fõleg a sün nénotütükkel

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hát még idõbe vagyunk a közös gurulással mert ha megjön a cod mw2 akkor vége a gurulásnak pár 7re sztem.Gyere Sean a nagy versenyre.Bírod te a strapát hiszen jöttél velem elég sokat mikor a maraton 12 szigetkörön száguldoztunk <#nyes>.A 12 kört mégegyszer bepróbálom vmi max speed fannal.Vagy aki jön velem <#wilting>

Elindulok a versenyen de az elsõ gázadásnál a rajtnál kivágódok a fûre és utolsóként követek majd mindenkit.Gyõzzön a 7 közül a jobb,és nyerje meg a momot.

SuZso
Hali!

Szerintem mehetne még egy büntipont a másik mellé! Sok idõ után újra hozzászólok a tdu topichoz ha nem gond!😛

Pár kép az elmúlt 2 hónapból:

Aki magára ismer, kérem jelentkezzen!😄

Ilyen is volt!😛

Csak óvatosan a fakabátokkal!😛

Az új gépem:

U.i.: Eddig is nyomon követtem a topic cselekvéseit, és továbbra is fogom. Vigyázzatok, Dutyi mindenkit lát!😛

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

pxxl
kicsit eltévedtél te szerencsétlen. ráadásul ki nem szarja le a cod-t a TDU topikban <#wilting>

All hail the double x!

SeanJRRussel
Stock vazze alig gurulunk együtt,jó lenne már vmi összejövetel.Nekem 8 körül mindennap jó.

A 195km verseny nem gyenge...marha fárasztó és ha az elõtted lévõnek van már vagy 3km elõnye szinte behozhatatlan.

pxxl
"meg hogy idáig 2x hagytam magam" <#nyes>

All hail the double x!

A nyeremény mindenképpen a tiéd lehet, mert én ha megyek max a szórakozás kedvéért teszem, másrészt nem vagyok ott klubbtag, így háth nem is engem illetne...

A mint tudjuk, meg nem feltétlenül igaz, mert max te tudsz valamit, amit én nem, vagy csak blöffölni próbálsz. 😊 A 2:2-es állás meg még mindig döntetlent jelent, meg hogy idáig 2x hagytam magam. <#wink>

Pont egy ilyen momókát passzoltam el még fél éve majdnem 20-ér (15+csík cigi) vagy két hetet használtam aztán rájöttem nem lesz türelmem mindig szétbontani a szobámat hogy CoDozni is tudjak a négykereket játékok mellett. Mindenesetre nagyvonalú a felajánlás, a nyeremény értékét benzinutalványban is elfogadom! (mert mint tudjuk úgyis én nyerek...) <#vigyor2><#puszis>

Aurádat biztos látja. <#vigyor2>

pxxl
jah azt hittem februári esetre mondtad hogy látta a fényt 😄 am nemtom ilyenkor mit láthatnak, de forgatja a szemét ideoda 😊

All hail the double x!

<#law> <#ejnye1>

Mégis értelmet nyer a "volt klubbom" ? 😊
Igaz hogy külföldi klub tagja vagyok, de azért indulhatok ?
Habár én csak a szórakozás miatt, nem a kormányért, mert nem kell, am is új billentyûzetetem lesz. <#hehe>

Ma happy napom van ugyhogy az se izgat fel ha a fõnök mindjárt szankciónálni kezd mert offolok meg floodolok..HAHAAAA!!!<#mf2>

Ha nagyon tudományosak akarunk lenni mer az menõ akkor tényleg nem a fényt látja, csak a tárgyak fény által felé vetülõ képeit rögzíti az agyacskája.<#nyes>

Tudom, hogy a gyerek csupán 3kiló 50deka (maradhat?!<#idiota>) amikor megszületik, valószínûleg nem is emlékszik rá majd ha már a TDU-t nyomatja, de nekem szilárd meggyõzõdésem, hogy LÁSSA a fényt...az inkubátor végén...

pxxl
ki mondta hogy látta a fényt akkor <#idiota> <#beka3>

All hail the double x!

Szegény gyerek...nem elég, hogy hideg volt, mikor útjára bocsátottad, még hidegben is látta meg a fényt.<#wow3><#ejnye1><#vigyor3>

pxxl
jah valahol februárban kezdõdik <#nyes><#hehe>

All hail the double x!

A történet nem itt kezdõdik...<#nevetes1>

ladics
pixike terhes vagy?😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

pxxl
mennék már én is, de a kölköt 3 óránként felkelteni, etetni stb stb. nincs energiám 😞

All hail the double x!

AlieN911
Ma este valami?

Honda - The Power of Dreams

ffxi
Akkor ott a pont 😞

Fákjúal!

pxxl
egyforma beállítással, egyforma DA-val, egyforma kormánnyal, egyforma bill-vel 😊

All hail the double x!

o.0

Támogatom.Egy vadi új Logitech Momo kormányt feldobok a klub verseny Lsõnek.Pl a 195 km-es versenyen 1forma tütükkel.

Törölt felhasználó
Hát nem értek a hûtõmágnes gyártás fortélyaihoz, de sztem nem egy nagy ördöngõsség😄
adamfesto
Nem komoly a dolog teljesen, lehet hogy a végén a kukában landolnak a stuffok. <#rinya>
De nem kizárt az sem hogy csinálunk mondjuk egy klub versenyt vagy valami hasonlót.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Törölt felhasználó
Ilyen kis nyeremény játékokat csinálhatnál még!😄
adamfesto
Helyes de már Tattix elvitte a frigomagneticet, sry. 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Törölt felhasználó
Mind1😄
192 bitsûrûség felett nem játssza le! fitti mondta!

moonster
Ezt látja a néger a kútból felnézve!
Törölt felhasználó
Meg taalán new beszélte valakivel hogy nem mind1 azmp3 bitsûrûsége se vagy mi...
én úgy szoktam hogy lehalkítom, azt megint adok rá hangot.. úgy is számot vált 😄

Hoffi
lehet számot váltani ha a csatorna váltót egymás után gyorsan 2x megnyomod akkor tovább visz egy számot nálam legalábbis

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Fehercsoki
Véletlenszerû hogy melyik számot adja be,válts rádiót és mire megint odaérsz már másik lesz,legalábbis nálam ez így van,nem tudom hogy lehet-e számot váltani.

Fehercsoki
Hát faq-ban van errõl 1 rész,ki kell törölni a registrybõl meg néhány helyrõl dolgokat mert így másoltnak nézi a tiédet,de nem tudom pontosan.

ffxi
Most meg az a gondom, hogy csak bizonyos számokat jaca le. Hol ott sokkal több van. És nemtok váltani számot. Nem azért, mert origim van?

Fákjúal!

Ja, az volt, mit csináljak vele?
Fehercsoki
Ha elõtte tört verzió volt fennt akkor azért is lehet.

Igen
Hoffi
1.66A patch fennt van?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)