107666
-
USAMEN POWER #93371 Oksa, megvolnék. -
#93370 ha még tudot edit-álni akkor inkább a TDU-s nevem írd ki.
[apro] [HUN]Barneytech -
carloelsa #93369 "Mondjuk most magadat égeted, mert a flower a virág, a plant növényt jelent" Igen bocsánat eltévesztettem, igazad van, de abban nem hogy égetem magam! Te is téveszhetsz... =( -
USAMEN POWER #93368 És itt a vonal ! Tudom hogy el fognak eredni az indulatok, fáradjunk át az off topikba ! Megyek én is oda vitázni. -
jaddz8 #93367 Mondjuk most magadat égeted, mert a flower a virág, a plant növényt jelent mint főlév és ültetést, telepítést, esetenként bombalerakást jelent és abból ered, hogy bele kell ÜLTETNI a földbe azt a szar virágot, meg odarögziteni vhova a bombát. Elég sok ilyen ige/főnév van angolban, aminek a származékai a hozzá kapcsolódó tevékenységből erednek. Mellesleg te is kurva nagy okostojás lettél mostanában. -
USAMEN POWER #93366 Nem kioktatásnak szántam.. Másrészt ez nem off, hozzá tartozik ahhoz a képhez amit RX7 beszúrt. Mellesleg úgy nézel rám ahogy akarsz, nem igazán érdekel. És próbálj meg higgadtabban hozzászólást írni. -
carloelsa #93365 "a perspectiva latin szó, jelentése: távlat" Ebben igaza van, hogy azt jelenti, de pl itt a PS ben nem! érted? :D mint vannak különböző játékok ahol egy kulcsszó mást jelent a játékok között, kivétel a sorozatok (cod2cod4... abban az SD mindig az, de pl a codban a Plant bombaletevés, másikban meg a virág...) -
#93364 Ja így már érthető. :) -
#93363 Pedig kivételesen igaza van. -
carloelsa #93362 Ne oktass már ki! Nyisd meg az Angol Photoshopot aztán megtudod! Nagy eséllyel azt jelenti, de a PS-ben másként hozza elő, van köze a távlathoz (panoráma képnél is...) Még te szoktad mondani, hogy a másik ne oktasson ki téged, főleg Off dologgal, akkor te se tedd, másképp néznék rád, ha nem lennél folyton okostojás! -
USAMEN POWER #93361 Na jah. 66 -os út egyik elhagyatott része, talán Új Mexikó -ban a táj alapján. -
#93360 OMG milyen állapotban van ez az út. :D -
USAMEN POWER #93359 "a perspectiva latin szó, jelentése: távlat"
Ez pl. egy perspektíva:
-
carloelsa #93358 Nám-nám -
USAMEN POWER #93357 Nem szokásom más munkáit úgy beszúrni valahova, akár videót vagy képet, mintha én csináltam volna. :) Pofátlanságnak tartom !
#93353: A perspektíva szerintem mást jelent.. -
#93356 a játékot 1980*1080-ban játszom és 16:9-es képarányban már alapból torzít. másképp nem lehet megoldani. -
carloelsa #93355 2 régi és 2 friss kép :P
Old photos
And new photos (made today)
-
USAMEN POWER #93354 12 -ikéről pár képem:
Marcihusi, és Stockbauer társaságában
larjoh társaságában sl cruise
-
carloelsa #93353 Nekem nem tetszik =( Perspektívás (gömbölyű), de amúgy nagyon jó ötlet :D -
USAMEN POWER #93352 Nem rossz ! -
#93351 qrva jó lett grat.;) -
#93350 [apro] ohh nem neked akartam nyomni a válasz gombot. -
carloelsa #93349 Ez mindössze 3-as gen
-
#93348 TDU Centralon van fent több AE86. Melyik a legszebb és a legrészletesebb?
Nincs kedve valakinek az NFS:Shift-ből a hangját importálni a TDU-ba? -
Szabi1991 #93347 -
#93346 14 képből illesztettem össze photoshop-ban. -
#93345 hát ez hogyvan?:D
-
#93344 Kössz srácok az estét. Nagyon faja volt. Pixxel, bocs de kiszakadtam visszamentem és nem láttam senkit a térképen, meg layerem sem volt Remélem azért nem vártál sokáig. Csuma. -
[center] -
Stockbauer33 #93342 1-2 bug -
Stockbauer33 #93341 Oltasdbe magad .Vagy szegyé Tdupirint Amég emelgetik a vasak elejét addig nincsgond -
Stockbauer33 #93340 Nemérgelöggyéé.Régen ledobták a sziklákról. jaj :D -
jaddz8 #93339 A kurva anyját, hogy péntek este nincs jobb dolgotok!! -
USAMEN POWER #93338 Na ez az ! Akkor mindhárman csöndbe is maradhatunk ! -
carloelsa #93337 Engem sem xD -
#93336 amugy én akárhogy tuningolom az autóm engem nem vág ki a szerver -
Stockbauer33 #93335 .Én is rendeltem kettőt ha elkopna az 1ik majd jólessz a másik Az olaj csere is csak 10 000 forintkörül van.Hát megkönnyezem ezeket de vhogy ez az über lol kategoria.Viszont 1 M3as az még elérhető kat.Az se occsó meg a fentartása(szervizelése) se gyenge de pl egy Enzo,Veyroné.ÁÁááááááááááá atom horror -
carloelsa #93334 "de a rizsát is megtarthatod magadnak." akkor te miért nem tartottad meg megadnak? -
carloelsa #93333 Hmmm ez mennyire szép (Kocsi+Táj) :D
-
USAMEN POWER #93332 (#93317) "...ha berakom a Shelby-t..."
Én úgy tudom hogy a Shelby "G" ketegóriás autó a játékban "gyárilag", és válaszoltam rá: (#93322)
Erre a te válaszolod (#93325) "És ki mindta hogy G katos?", "Csak annyit mondtam hogy Shelby...", "A kategória meg b, nem pedig G!" ---> Az első kettőre a válaszom, hogy egy SZŰZ játékban, a Shelby "G" kategóriás verda ! A harmadikból már sejtetődik, hogy valószínü hogy átírtad "G" -ről "B" kategóriára a verdát. ---> Meg is írtam (#93327) "Sejtem hogy mire gondolsz...",
Másrészt #93325 -ös hszed fölösleges is volt, mert nem tök mindegy mit írtál át ?? 480 -al max a Köenigsegg CCR megy szélrárnyékban, neked meg a Shelby -d (#93317) erre te akarod megmondani nekem hogy minek van értelme ? hagyjukmár ! :DD
Másrészt egyik verdám se megy 1200 -al, látom nem esett le hogy csak hecceltelek vele. Átbasztalak !!! Akadj ki !!! Mellékesen qrwára leszarom hogy játszol, de a rizsát is megtarthatod magadnak.