Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dutyi: Jó képek és mintha én lennék azzal a fehér cls-el... 😊, a sünös meg enyhén durva 😄. dankeSÜN!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
rendben,csak olyan idõpont legyen ami mindenkinek jaó.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szerintem mehetne még egy büntipont a másik mellé! Sok idõ után újra hozzászólok a tdu topichoz ha nem gond!😛
Pár kép az elmúlt 2 hónapból:
Aki magára ismer, kérem jelentkezzen!😄
Ilyen is volt!😛
Csak óvatosan a fakabátokkal!😛
Az új gépem:
U.i.: Eddig is nyomon követtem a topic cselekvéseit, és továbbra is fogom. Vigyázzatok, Dutyi mindenkit lát!😛
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
All hail the double x!
A 195km verseny nem gyenge...marha fárasztó és ha az elõtted lévõnek van már vagy 3km elõnye szinte behozhatatlan.
A mint tudjuk, meg nem feltétlenül igaz, mert max te tudsz valamit, amit én nem, vagy csak blöffölni próbálsz. 😊 A 2:2-es állás meg még mindig döntetlent jelent, meg hogy idáig 2x hagytam magam. <#wink>#wink>
All hail the double x!
Igaz hogy külföldi klub tagja vagyok, de azért indulhatok ?
Habár én csak a szórakozás miatt, nem a kormányért, mert nem kell, am is új billentyûzetetem lesz. <#hehe>#hehe>
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
All hail the double x!
All hail the double x!
De nem kizárt az sem hogy csinálunk mondjuk egy klub versenyt vagy valami hasonlót.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Fákjúal!