Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
jójó csak észrevétel volt 😄

All hail the double x!

Norby646
Hát mivel a nfs mw-bõl van a modell teljesen más a mérete. Még fogok rajta csiszolni. A másik meg hogy lesz egy belsõ fele is mint ahogyan az A oszlopnak is. Egyelõre WIP 😊.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

pxxl
kicsit el van csúszva a tetõ nem? <#fejvakaras> A oszlop teteje, meg a tetõ találkozása nem stimmel.

All hail the double x!

Norby646
Már csak 1-2 apróság van hátra (amiket nem tudok megoldani XD):

A fényezés még mindig matt a jobb elsõ lámpa se akar világítani + a kilincs és a tanksapka. A külsejét egyelõre hagyom és a beltérnek nekiugrok.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Húha <#guluszem1>

Fitti83
<#mf1><#eplus2>Öreg szekér, de megy is!Akkor tuning után egy kis csapatásra jelentkezek. Megnézzük mit tud tuning-al! XD <#eplus2>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

pxxl
majd 7végén leugrok Maranelloba megtunyingoltatom a mocit, aztán elkalapálom a csotrogányodat <#eplus2><#idiota><#mf1>

All hail the double x!

Fitti83
Rövid volt, de izgalmas. Már elfelejtettem, hogy ilyen jól megy ez a Shelby. <#vigyor>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Töröld ki a csipát a szemecskédbõl és ismerd el szépen, hogy esélyed sincs! <#vigyor1>

Ádám, Derek, +1 külföldi társaságában:

Újra együtt ! (Stockbauer, Coldmetal, Palmer és jómagam):

pxxl
pár perces gurulás eredményezte ezt a képet. fitti bácsit nehéz megfogni abban a shelbyben <#vigyor2><#vigyor5>

All hail the double x!

Roger6
És te ki vagy, ha nem vagyok tolakodó?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Marcihusit elfelejtettem megemliteni az ászok listáján.Sry Marci <#eljen> A Bluewave nickes guruló még kegyetlen gyors de nyár óta felszívodott sajnos.Bocs ha vkit kihagytam

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#conf><#conf><#conf><#fejvakaras>

<#kerdes><#kerdes>

Sziasztok.Bocsánatot kérek hogy mostanában nemvok a TDU szerveren,csak van egy kis gondom és azért nem szoktam krúzolni.De majd megyek ha helyrerázodom 😊

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

Norby646
Köszi a bíztatást. 😄 Remélem holnap sikerül kijavítani a hibákat és befejezni a kocsit.

Hoffi
szerintem nagyon faxa lesz csak igy tovább grat<#worship>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Norby646

Áhhh de lassan haladok csak. És tiszta hiba még az egész. Hát az árnyékolás még nem jó a fényezés matt vmiért a jobb elsõ lámpa meg nem vílgít <#idiota>. 😄 Még dolgozni kõ rajta asszem. Sztem mire kész leszek lehet átkonvertálják shiftbõl oszt akkor szivacs. A beltér is még hátra van... A kis textúra hibákat meg vhogy jó lenne vhogy megoldani <#help><#wink>.

Jó srác a Megva csak ritkán látni mostanába.Hát igen ha jóformába van akkor atombomba <#ijedt><#help><#csodalk>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"a Megvadulthangyát rátok eresztjük akkor végetek" ---> xD Az biztos. Kész az az ember, rosszabb mint egy bomba. 😄

Valamennyire 1et értek veled mert akiket felsoroltál azok tényleg jók és gurultam is Peccel és Tibivel is de az erõs nézéstõl meg a nagyszájúaktól nemdobunk hátast mi se ám <#mf2><#nyes>.Sztem jóltolod te is és biztos vok benne hogy összemérjük a tudásunk vmi versenyen.Stormline-t még érdemes megemlíteni és a Vuk is jóltólja.MrHilter megabrutál Hc-ba a königsel <#eljen> és Balance papa is tutin nyomgya.De amit te nemtucc hogy a Megvadulthangyát rátok eresztjük akkor végetek <#beka2>

kazai21
Uncsi.

Jah HG ne töröld,ilyeneknek örülnek a modik😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

nincs grafos frissítés, nem léptem rá és köszönni sem tudsz? nagyon de nagyon új tag vagy és ha új graf frissités lenne akkor sem hiszem hogy azért regelnél mert graf frissitést akarsz kitenni! REKLÁM! ez egy játék mint a bitefight,travian...!

Azt se tudod mit beszélsz ! <#mf2>

Tattix
Jogos az aggódása Stokinak!Van egy-két Ph-s penge akinek csak a gumicsíkjait figyelhetnéd mint egy apacs nyomkeresõ!<#guluszem1>
Tibiajax v. Pecc v. akárTescózsömle is nagy esélyes lenne,meg még egy páran,de ha felbukkanna a nagy öreg Bronco akkor tutti õ nyerne!Ha jót akartok magatoknak akkor háztáji<#lama>versenyt csináltok!

Norby646
Majd a legvégén... 😄 Am köszönöm.

Grat <#eljen>

Norby646
XD hát igen... sztem is cuki ezekkel sárga rózsaszín pacákkal 😄.

pxxl
ez így faja. kész pont 😄

All hail the double x!

Norby646
Nah célegyenesben az sl 65 hardtop 😄 :

A textúra hibákat kijavítom még meg szépen pontosan megcsinálom a tetõt az illesztéseknél+beltér és kész 😄.

:s én azt nem garantálom xD hirtelen a visszapillantódban elõtûnik egy Dozoo rendszámú Saturn Sky aztán lenyomja a kis himbi limbi Ferrarid! xD Meg ha go on the road with ferrari én is akkor aztán még a fékezésben is leverlek xD

Norby646
Köszünüm 😊. Am az a gond hogy ha játékon belül bekapcsolom a hdr-t akkor az esetek 99%-ban a photo menüben csak egy nagy feketeséget látok és semmi mást. Néha mûködik de az ritka... Nem tom mi lehet a gond. Videókártya miatt lehet ez? Nvidia 7600gs-em van.

pxxl
<#nyes><#eljen>

All hail the double x!

'F' és Saturn Sky! <#gonosz1><#buck><#crazya><#hehe><#lookaround>

Teccik az ilyen hozzáállás szépségem <#worship>.7végén majd eldöl ki a jobb.Aztán jöhet a többi Adamféle meghivásos verseny.Csinálok most egy Max Speed mixet a versenyhez meg 300 giga helyet hogy meglegyen örökitve.

Egyébként szerintem úgy kéne nyomatni, hogy G-F-E-D-C-B-A kategóriából a lehetséges részvevõjelöltek megszavaznak egy autót aztán mindenki azzal.

Pesszimista barátom, leverem õket mind. Ez a new gyerek kapott két lehetõséget, (hogy nézne már ki, ha megaláznám a fõnököt) aztán itt végeszakad a mókázásnak. Bár csábít, hogy leszbikus thaiföldi ikerlányok fetrengjenek a motorháztetõmön, nekem tetszik sima fehéren is. <#nyes> Jöhet péhás, ruszki, koreai, admin, simán nyerem 10km elõnnyel.

BRING THE RAIN!!!

adamfesto
Csak olyan gondolatébresztõnek szántam, de szeretném megvalósítani.
Természetesen várom az ötleteket, pl egy versenysorozatra, ahol minden kategóriában rendeznénk 1-1 versenyt, minden kategóriában különbözõ pályákon. Normál pontozási rendszerrel pl. elsõ 10 pont, második 8 pont, harmadik 6p, 4.-5p, 5.-4p stb.stb.
Én feldobnék akár 1 motorháztetõ festést is dijként.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
egy kis élsimítás jól jönne am jól néz ki 😊

All hail the double x!

Törölt felhasználó
<#nevetes1>
"Full keménykötésü mind." ---> Azért ha megnézed a PH játékoslistát, ebben én nem lennék annyira biztos...

Miii?Sg-ek a Ph-ok ellen akár?Húúú nekapkogyunk azzal ilyen gyorsan klubvezetõ kisiparos.A biztos halálba küldenéd a klubbtársakat?A Ph-okat vmi iszonyatos kemény génállományból tenyésztették ki.Nem tudtad?Õk Uruk Hai Ph-ok.Nem sima orkok.Full keménykötésü mind.Tehetségesek és nagyon jóadottságú mind.Max nekünk van 1-2 ilyen a Bluewave,a Newlife meg a Jaddz8 de felkéne koxolni öket hogy jóklegyen.Rájukférne egy szuszideka kúra.Mondjuk olyanoklennének mint a fekete Laci de zsanklod hasizommal.Igazi ütõs titkosfegyvert kell gyártanunk belõlük ha kihivjuk õket.Maradjunk a házi versenyeknél itt az sg-n.

adamfesto
Igy van NewL. de a versenyre visszatérve nem csak klubbtagoknak lesz meghírdetve, lehet hogy SG és PH fórumon is kiírjuk.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Még én neveztem ki helyettesnek... 😄

adamfesto
A kombiban én is ott ülök, hátul, a gyerekülésben. 😊
És hányok mert Mulli apu úgy vezet.

adamfesto
Tényleg Te vagy a helyettes, majd egyeztetek veled mert valószínû nem csak egy versenyrõl lesz szó.

adamfesto
Ha nagyon tudományos akarok lenni akkor a feléd dobott szakácskésemet is rögzítheti az agyad miután áthatolt a homloklebenyi csontozaton.
Nem fáj, ugyanis nincs az agyban érzõideg. <#alien>

Törölt felhasználó
Én a családival vagok a legszélén😄
és ha olyan sokan mennek? XD