107666
-
#93331 Én is értem amit te irsz, ha tudod hogy igazam van akkor elkezded elterelni a szót úgy hogy én maradjak szarban. Ügyes! Arról volt szó hogy hogyan irányitasz 1200-al mikor 1. kibasz a szerver, 2. képtelenség irányitani ha vannak civilek a játékodban. Erről volt szó. Na erre válaszolj. Ne pedig azt ird hogy nem tudok irni.
-
#93330 Ja igen, gyári új 1,000,000 dollár. Megéri használtat venni 480M-ért? Biztos raktak bele egy kis chiptuningot mert 7-esben nem húzott kellően.
-
#93329 Na várjuk, mit értettél meg ebből, és mit irtam rosszul? Ráraktam egy autót a shelby-re és át irtam B katra a G-katot! Ennyi, mit nem értesz ezen gyerek?!
És még te vagy a házigazda!!! EMBER -
#93328 Reventon fent volt, pont egy éve a használtautó.hu-n 480,000,000-ért. -
USAMEN POWER #93327 Szoktad értelmezni a hozzászólásaidat mielött elküldöd ? Nem úgy látom. Sejtem hogy mire gondolsz, de amit leírtál qrwára nem azt takarja. -
Whiskys16 #93326 Ááá mindjárt vasárnap, és újra TDU....de messze van még...:D -
#93325 És ki mindta hogy G katos? Csak annyit mondtam hogy Shelby mivel arra raktam rá egy autót. A kategória meg b, nem pedig G! -
CastroF24 #93324 De most komolyan, lehetséges ez? nem fénysebességre akarok kapcsolni, csak kicsit kihúzatni.. Ha igen, akkor érdekelne pár technikai infó. Előre is köszi -
CastroF24 #93323 G = Galaxy, magyarul kezdő fénysebesség XDDDDDDD -
USAMEN POWER #93322 Miért ne tudnám vezetni ? ezerkéccázná még könyöklök ki az ablakon, és tizenkét órázok !
De azért örülök, hogy a 480 -nak még van értelme g kategoriás verdával ! -
CastroF24 #93321 Engem ugyan nem hajítana le, mivel nem játszok online, csak elbabrálok vele, mikor van egy kis időm... -
#93319 Ez az aminek értelme nincs! Vezetni úgy sem tudod! :S A másik meg az hogy le fog hagyitani a szerverről csalás miatt!!! -
USAMEN POWER #93318 Én betolom kettesbe a challengert, és akár 6 másodpercig is ágaskodik, míg eléri az 1200 km/h -t, hármasba már nem szoktam tolni, mert akko má olyan nyomatékot kap hogy akár két szaltót is dob egymás után ! -
#93317 Attól függ milyen hosszúak a váltó fokozatok! Nálam legalábbis. Én ha berakom a Shelby-t 4. be, akkor jó 3-4 másodpercig fent tartja. Na de viszont ha 5-be rakod akkor végsebességig fent van az orr rész, az nálam 480 KM/h. és azt 7 másodperc alatt eléri! -
CastroF24 #93316 Az mondjuk érdekelne, amúgy mennyi ideig tartja az orrát a levegőben? -
#93315 Holecsko-nak van ilyen verdája, megemeli az orrát, mint a picsa. De nem tudom, hogy hogyan csinálta... -
CastroF24 #93314 Próbáltam felhúztam a nyomatékot, fordulatszámot, átállítottam hátsó kerék meghajtásra, de semmi...
-
carloelsa #93313 Lehetséges, csak ahhoz olyan nyomatékot kapsz, meg lóerőt, hogy nem tudod az úton tartani xD -
CastroF24 #93312 Tudok azért , mi? XD -
#93311 -
CastroF24 #93310 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hogy lehetne azt megcsinálni, hogy elinduláskor az autó kiemelje az orrát? Aki látta F&F 4.-ik részét sztem rájön, hogy mire gondolok.Ugyanis, tele raktam a játékot amcsi izomgépekkel, a "tuning" program segítségével át is alakítottam őket, de sehogy nem tudom megcsinálni, hogy kiemelje az orrát. Egyáltalán lehetséges ilyen? -
szcsaby #93309 azt is beirtam az add-on ba -
nyomjadnekkiii #93308 probáld meg beirnia cd key-t vagy ha van mega pack annak a kódját, nekem ez volt a baja! remélem tudtam segiteni -
szcsaby #93307 Hello! Megpróbáltam új profillal is de úgyis azt írja ki hogy failed to connect... felraktam újra letöröltem a régi profilokat meg mindent és úgyse jó neki. Pedig eredeti a játék! Mi lehet a gond? -
jaddz8 #93306 Hát a Puntóm mindenesetre értékállóbb...
#93301: Élőben sokkal szebb mint a játékban, jó hangja van nagyon, egészen szerethető! (még a szine is jó) -
USAMEN POWER #93305 Vélemény ?? :D Még kipróbálom a Cienen is..
-
#93304 Ne mond már hogy az enzo 500kilo a veyron 800 kilo a lambó meg milliókba kerül!!!??? Mingyárt kihullik a hajam is:D -
Stockbauer33 #93303 A Veyron tök occsó :D Az Enzo is A kis kedvencemet is meglehet már venni -
#93302 Mennyibe fáj most forintba egy ilyen szartalicska?:D
-
USAMEN POWER #93301 Nekem meg ez ! :P
-
Stockbauer33 #93300 Na erre gondoltam husi amit az Ádi belinkelt -
#93299 Nekem az M3as akkor is jobban kéne -
#93298 Másik kameraállásból. 0:24 nél mikor megjelenik a nagy vad, áááá, lesz ám csend.
És most így jobban megnézve a Veyron csak félgázzal meg ha ismered a hangját.
BMW M3 vs. Pierre Veyron -
USAMEN POWER #93297 Jó szar a szerver megint ! -
Stockbauer33 #93296 Nemerre gondoltam de jó az M3.Ha megcsinálod a Gtr-t akkor elég max 30-40 km/h plussz.Danke Husi.Gyere vissza -
#93295 A bmw m3 amit mondtam Stock. Igaz kap egy kis előnyt, most így jobban megnézve! -
#93294 Hát ha a vas kormánya jobban alá lett volna szedve, akkor lehetne kikaparni az árokból...-01:03 körül.
Első kerekesnél így fullgázzal elindulni...áááá -
#93293 A video nagyon betyár, csak kár hogy a tuning gépek nem találtak oda! :)
A bajszi bá a piros ladában nagyon huszáros!
Na ez csak egy kis cinkelés, ne vedd komolyan. -
Stockbauer33 #93292 Én ráraktam a viperára.Most az elöbb megsétáltattam a szigeten.Gyönyörű mód. -
carloelsa #93291 Köszi, eredetileg a viperre van, de áttettem a 350Z-re :D jah és azon belül a nismos-ra és miért? mert a nismo tuning, az alap meg alap :D