Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details\

ott van 3 fájl, töröld õket, kivesz egy pár apróságot ami javít egy kicsit, de biztonsági mentést azért csinálj róluk...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A részletességet levettem gondolom erre gondoltál mert csak ez az egy beállítás van, de csak a látótávot, és a növényzetet szabályozza. Effektek ugyanazok. Valamit javított a proci terhelésén, de ha tükrözõdõ kocsik vannak (nem a forgalom) nagyon szaggat, plusz a pálya néhány részén piszkosul. Erdõben, vagy belsõ nézetben folyamatosan megy. 800x600-on is ez a helzet, 1280*1204-en is. HDR alapból nem bekapcsolható
Grafikát levetted már? <#idiota>

Nincs valami fájl a TDU-ban, amit ha átírok ki lehet kapcsolni pár effektet? Pl autón a tükrözõdés. Vagy valami rejtett beállítás? Régi gépemen kell játszanom és ha külsõ nézetben megyek szaggat, mint az atom xD
SeanJRRussel
Srácok aki autó hifi-ben tud segíteni,h mit érdemes venni stb...PM ben keressen már meg...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Ez kib*szott jó, thanks.😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Gyönyörû az az audi és ahogy gyorsul... 😄 remélem lesz a 2-be. Amugy az 1 be mi a gond azzal a ford izével?😄 gt valami... de én az 1 be is nagyon szertem, bár 2 be biztos jobb lesz.
Törölt felhasználó
Nagyon jóóóó!!!!4 Úgy tudtam, hogy valami ismerõs dubstep! Azért tudják a készítõk is milyen zenével lehet igényes és jó trailert csinálni!😊
marcihusi
Ha már zene, akkor itt a trailer zenéje. <#eljen>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Trance kedvelõknek itt van az Autumn Lights egy másik feldolgozásban... Szerintem istenek írták mert kiqrt jó szám, kis gurulós zene. 😊

[HUN]FaTaL
Ha nem lesz RS6 a kettõben akkor ki se adják. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

"még nagykedvenc is lehet" ---> Legyen úgy ! <#wink>

#95915: Nem feltétlen a leszabályzással van a probléma, hanem a sebességérzet hiányával... Pl. a Shiftben, de akár a Pro Streetet, vagy a Gridet is felhozhatom, 200 fölött már már izzadt a kezem, és enyhe aggodalom jelentkezett attól hogy elszállok.

Nézdcsak mivel lepett meg a HG <#nyes><#nemtudom>.És limu nem kombi.Na ilyen jöhet a kettõbe nemleszabályozva

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha az Olasz csoda nem kapott volna egérutat, nagyobb hátránya is lehetett volna ! <#awink>

2xolyan erõsen ennyi? <#mf2><#beka3>

Persze, engedte nyerni... 😄 Akkor ezt kapd ki ! 😛

Ki kérdezett picsa ? Hozzá sört, és pucsíccsá !! <#nyes>

HG-nak szeretettel

Neharagudj kedves Tamás már elis felejtettelek.Ennyi

Kedves mielött behalnál a videotól a murci engette nyerni azt a ford ... izét

Törölt felhasználó
Shut up Bitch!<#nevetes1>
Meggyõzõdésem, hogy a fél fórum azt hiszi valami köcsögöd vagyok Z, kicsit mostmá égessél mást is, ha nem nagy elvárás! <#nyes>
Még a végén valaki ír nekem pü-t aztán kér tõlem tarifatáblázatot...

Aztán, hogy ne sírjak annyit és valami témába vágót is mondjak:
Fiat Punto GT 1.4 turbómotor ~135 lóerõ ~205Nm nyomaték és 890kg. Visz.

Köszönjük információit a warezos játékáról! Ezért kérjük, legyen szíves átfáradni az Off topicba! =)

Törölt felhasználó
Dinkáké a világ!<#nevetes1>
Öcsém ti nagyon dilisek vagytok xD De am nagyon ott van a csajszi😊
A trailerbe ott ül az ember a jakuzziba és a finom kis királylány ott csörög elõtte.Na a Jadz ugyanezt te is én meg eregetem a meduzákat a kádba ha kevéslenne a buborék <#nyes>

Törölt felhasználó
De a kocsi lehúzott ablakán, kidugott seggedet is rázd így<#hehe>

Na most nõvérem vett egy kis sporting fiatot magának😊 valami sejcsentó vagy ilyesmi😄 De az gyilkos. 130 nál halál félelmem van de 100 ra felgyorsul egy bõ 6 másodperc alatt(egyébként fater ment vele már 170 et)😊 És ez mellet 4 litert fogyaszt. Kell ennél jobb?😄
Nekem G60-as Corradom volt.Igaz elég leharcolt állapotba vettem.Viszont egy komoly felújitás utánna tiptop volt.Az elõzõ gazdija kibelezte a hátsó dobot.Jajjj de gyönyörû hangja volt.Ahol lehetett 3ba mentem vele <#nevetes1> mert olyanokat visszadadogott hogy élményvolt vele lassan menni.Viszont beestemvele egy árokba <#szomoru1>.VR6osból egy 3as golfal mentem <#eljen>

Falkon
Na meg az AMG-s Mercik!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

háát jah az olyan😊 a bõrfotel! viszont probáljatok ki régebbi autókat:d pl corrado vr6😄 itt van pár havernak és elgédurván mennek, meg a tempo is átjön, de ugyan igy a régi bömösök pl e30 325i😄 nagyon mennek vagy a golf gti-k,sok olcso autóvan ami nagyon sokra képes,és pár százezerbõl megvan, a drága luxusautók meg csak néznek h jah én 2 tonna 300le, õ meg 800-1200kg 150-250le és durván itthagy a csába!😄 De a legjobb akkor is a Motor marad meg az M-es BMW-k és az S-es Audi-k!😄
Imádom az Audikat <#eljen>

Falkon
Nekünk egy A6-os van. 2,5 tdi quattro "csak" 180 le.
220-nál hangja nem volt. Nem lehet érezni benne a tempót.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hát nemvunk 1formák.Sajnos a diesel A8ba nemjön át a sebesség mert 2 tonna és bõrfotelba a nagyszobába száguldassz.Viszont a fekete S8 aluminium kasztnis és 1480 kilóra van 360 paci.Most a napokba adtam egy ABT prospektust a S8 gazdájának és lehet ellátogat Debrecenbe a magyar képviselethez hogy 1 komoly turbot rárakjanak még <#eljen><#ijedt>.

AlieN911
Jó rendszám😄 Live for Speed xDD
Am én nem vagyok a száguldozás híve, nem érek vele sokat, ha pályán 120-130 helyett 160al megyek.. max 10 perc, + ha mákom van 50.000 bírság..
1000 kmnél
130 km óránként akkor 7,5 óra
150nél ez lesz ~7 óra.. de nem lehet folyamatosan 150el menni..

Honda - The Power of Dreams

acsati
sziasztok
felraktam a játékot és az 1.66a patchet. leszedtem az 1.66ahoz készült magyaritást is de amikor telepitem nem lesz magyar. mit csinálok rosszul? win 7 alatt futtatom.
Na ja a turbodieseleket lehet tuningolni <#hehe>.Az audi amivel énmentem az is chiptuningosvolt.Állitólag a gazdája frankfurtnál ment 300at vele.

Ebbe a fekete dögbe nagy autopálya programvan ezt is bekinálták 300al

2007 skoda superb 1.9 pdtdi chippel kb 145le, 235-öt jöttem vele😄 és már van benne 203.000km! tegnap meg motorral sikerült 160-at menni,ami kb majdnem a vége is volt, honda cb-1 400ccm!
Úristen 120?!! Én bekakáltam volna. nagyon bátor ember vagy. Tisztellek.<#taps><#crazya> De azér inkább a test drive-ba száguldozzatok mint az utakon. Bár az érzés nem össze hasonlítható.
AlieN911
Honda Civic 1.6 ESi 120 <#idiota> Több még nem volt, majd ha jó lesz a futómû, szal majd jövõhéttõl xDDD

Honda - The Power of Dreams

SeanJRRussel
Megyek Pestre majd jövõhétvégén lagziba,majd megnézzük a pályán h mire képes a kis Clio 1.4 16V 98Le

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

adamfesto
Sisak és protektor nélkül mentem...egy KTM-es srác elszállt de össze tudtuk szedni egyben.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Törölt felhasználó
Nekem mazdácska kb 2 fokos lejtõn felfele tudott kereken 170et a 1.3-as mocijával a 21 évével és még csak 5000nél járt szerintem 185-ig lehetne húzni a kicsikét, és nem volt sok problémája, hogy feltekerjen addig😊 Igazi Japán vas!😊
WV Polo 1.4 - 192km/h (A Punto sajnos nem megy dombon lefele hátszéllel 165-nél többet.)

Értem
somdav95
nyertél 😄

Intercity
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Hol lehet venni a játékban Zonda Pagani-t? Mennyibe kerül?

kb 280.Audi A8 V8 4.0 TDI.Ha leszámoljuk hogy mindegyikbe csal az óra akkor 258-265