Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny 19
Mire lennél kiváncsi? Somdav. A képminõség faszányos, de csak messzirõl jó.
Pedig nekem csak 82 centis az LCD tv-m, de a 2-3méter kell nekem hogy élvezhetõ legyen FULL HD-ben!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Fr3nky21
Nagyon jó!!

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

somdav95
Emberek, kaptam az alkalmon és rendeltem egy g25-t ( gyorsba, olcsóért) szóval úgy néz ki, újra visszatérek majd a szigetre ( új felhasználónévvel, mert a régi mentés tönkrement, nameg a játékot is letöröltem már..). Kérdésem lenne! Van köztünk olyan aki lcd ( netalántán plazma) tv-n játszik a TDU-val? Tapasztalat?

pxxl
otthon megvan. a melóhelyen meg tegnap töröltem le az addonokat tduhoz 😊

All hail the double x!

Talán dolgozol még és otthon van meg? Vagy csak kiszúrsz velem? xDDD

Fatal: Elõre is köszönöm! <#puszis><#law>

pxxl
én nem töltöm fel pedig nekem is megvan 😛

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Ha otthon leszek feltöltöm.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez a Hamann Felni nincs meg valakinek? Letölteni nem lehet már, filefrontról sem, amit utólag linkeltek... 😞 Ha valakinek megvan legyen szíves elküldeni =) <#puszis>

<#hehe>

pxxl
neszójjábe <#idiota>

All hail the double x!

Te Pixxel! Hát ne szólj már idióta topichoz többet! Mert megint kapsz elakadásjelzõt <#idiota>

SeanJRRussel
õõõ szóbeli elõtt és még a kijavítatlan írásbeli után honnan tudod az eredményt????<#idiota>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

somdav95
És megjelenés? Azzal mivan?😄

adamfesto
Jóóó, habár semmi új. De jóóó 😊
Ja és kiderült hogy a plasztikai sebész is be lesz építve....

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl

All hail the double x!

Mivel én határszar vagyok reál tantárgyakból, ezért sikernek könyvelem el, a továbbiakban pedig nincs szükségem matek pontszámokra, ilyesmikre. Mindegyik középiskolai évben "rezgett a léc" matekból ha lehet így mondani, valahogy mindig az utolsó pillanatban ment az az átlag 1.9 fölé ahol már megadta a kettest. Fizika/kémia úgyszintén 1-2x necces volt, a többi tantárgy mind megy. Habár a földrajz reál tantárgy, az a választott érettségim, abból majd jövõ hét csütörtökön fogok írni, viszont abból jó vagyok. Leköt, érdekel, talán ezért vagyok szar a többibõl, mert azok nem. Humán(magyar, töri) tantárgyakon meg nem tudom ki az aki 3-asnál szarabbat TUD írni, 5 év alatt semmit nem tanultam egyikbõl sem, de az érettségi is leszarja a tudásod, a kompetencián van a hangsúly, minden megoldás elõtted van a szövegben amit kaptál, abból kérdeznek, abban van a válasz, minden amit elbaszhatsz, hogy nem jól értelmezed a kérdést. Na de ne offoljunk ez nem érettségis topik, csak nagyon fel voltam dobódva tegnap este, hogy meglett a matek. <#smile>

adamfesto
Jaaa, és azért érzitek hogy csak egy SG-s tud Okinawás pólóval hozzáöltözni egy Imprezához. <#bee1>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Azért egy matek kettesre nem lennék olyan büszke, de grat. :-))))

http://goo.gl/gd6Zi5

kösszi a segitséget! SUBARU IMPREZA😄
adamfesto
Ajj de jót tekertem, de mi az aminek a segge kilóg a garázsból?????? 😊

Ha van mentésed akkor nemkell ujrarakni csak visszamásolni az erdeti bnk-t.Ide /Euro/Bnk/DataBase/ .Szal ide vissza a DB bnk-t.Bármit állit6sz csak az autó teljesitményét nem.Ha nincs meg a mentett DB bnk kérj vkitõl.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mit töröljek ahhoz hogy ne neten játszak?
a tdupet csak ugy tom kivarázsolnia játékból ha ujrarakom? valahogy nem lehet visszaállitani az autókat gyárira? már azért is ledob ha cak ültettem a kocsin?
wollnerd
1.66 patchot föl kell rakni. Google!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Elvoltam 😛 Kellett egy új háttér is... 😄 (Persze az én személyemre van szabva)

Fabio Capello
megoldódott, én meg az a makacs ne karcoljuk a DVD-t mániám 😄

Fabio Capello
szerk: azt írja hogy "a newer version is available"

Fabio Capello
Sziasztok!

Ma szert tettem a játékra, viszont ha online szeretnék játszani, updatelnem kéne, de hiba kattintok az update gombre, felhoz egy http://none/ oldalt és nem történik semmi 😞 Honnan tudnám megszerezni az updateket?

LeWyTy
Na találtam 1et<#ravasz1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Adna valaki egy linket a megapack letöltéséhez?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Laaccoo
pff<#zavart2> kár
#95945 azér ésszerû keretek között maradjunk , magyarországon gondoltam venni ugy egyszerûbb

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

laci 700
már kiadták LV csomagban 2000Ft körül, de azok is elfogytak...

HAli! Nézelõdtem és én sem találtam csak az eredeti odlalon:
http://boutique.gamesplanet.com/campagne/promo.html?partenaire=15&jeu=TDU&affilie=AtariUK
kb 6000HUF. Lehet nemsokára kiadják ezt vedd meg kollekcióban vagy akciósan valamivel...

azért hogy ne dobáljon ki hogyan álitsam vissza az autókat gyárira? amit modositottam tdupeval mindent törölni kell? futómûvet is?
szabod
Lehet róla szó, bár mostanában nem nagyon érek rá.

Mente et Malleo

Laaccoo
Hello!Egy ideje hajtom,hogy találjak eredeti TDU-t de nem sikerült. Valakinek van egy eladó? Irjon pü-t legyenszives!
KÖSZÖNÖM<#eljen>

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

De legalább nem vagyok egyedül. <#eljen> Ha még TDU -zol, akkor gyere, Norbi931 -el még van mit másznunk a zöld szépségen. 😊 (Csak idõpontot kell megdumálni.)

szabod
A TDU2 topikban felvetett hegyi cruises képeidre szánom válasznak ezt.
Pár saját kép. Bookmarkokból letk kiszedve, így fõleg csak a kocsit látni, de kil ehet venni, hogy vmi hegy tetején van.

Mente et Malleo

Egy kis elmaradás pótlás:

Trainfield, dl2one, closer12, RAILMAN070403, Eraser-LM, és Laeris7 társaságában:

A szokásos...

UMODMOHS, driver(73)rus, és Storm75 társaságában

Ezt én se tudom hogy...

Marcihusi, WRXSTi01, zsc66, powerslave_ppc, Rafke_Gdynia, Kapn_Quirk, és Stockbauer33 társaságában:

Kicsit eelszálltam ! 😊

SeanJRRussel
Ha vki tudja hogyan leeht kiszedni opelos fake fáit újratelepítés nélül az szóljon már....THX

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Szólj a pixxelnek, talán elfér a tárhelyén. 😊

faq val az a helyzet hogy az extra fizetõs lett és mostanában annyit melozok hogy még nem volt rá idõ, de nincs elfelejtve.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Nincs mit ! 😊

Törölt felhasználó
Na majd holnap akkor beszélünk, mert most megyek iszni, megint nyertünk😊
SeanJRRussel
ThX az infót HG!!!

Mütyi õõ nem kell hangnyomás verseny csak rendesen szóljon,ládát nem akarok és kell a mély...

Törölt felhasználó
Milyen szintûre kell vágni a dolgokat?
Törölt felhasználó
Háá megkerültél!! FAQ-t nézd már meg, mert kakis😊
Kedves HUN_Kiwi ! Probálj már normálisan viselkedni, ha egy társaságban vagy ! Többek között egy cruise nem arról szól hogy mindenkit kibaszkodunk, továbbá pár etikettet nem árt betartani. Thx !

Hello Kis Vuk ! 😊 Faqval mi a helyzet ?

Hali, odalett a mentésem, most kezdem ujra 0 ról, igyekszem hogy minél hamarabb meglegyen a hc. Új nevem :

Kisvuk

gyengébbek kedvéért a régi kisvuk volt. 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Kösz a tippet! <#worship>