107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • dzsozefo
    Üdv! Valakinek talán van eladó Eredeti TEST DRIVE UNLIMITED játéka?

Esetleg ötlet hol lehet még kapni? Ára? Eredeti kulcsal.

Köszönöm
  • Stockbauer33 #98350
    Így legalább hibátlant kapunk.Remélem
  • SeanJRRussel
    Mondtam én h nem fog az most megjelenni de nem hitte el senki...
  • Leo 1991
    faszaaaaa
    akkor kezdhetem a versenyeket tolni
  • Stockbauer33 #98347
    Gondolom már olvastátok sajnos elhalasztják a TDU2 megjelenését jövő márciusig.Tehát rengeteg krúz lesz majd a simával.Télen Opelos Zsolesz Winter módja kötelező.

Jadz Tominak üzenem hogy még talán tudok neki egy kulcsot kukázni ha kell
  • SeanJRRussel
    Cica az egy fájl. 98274 hozzászólásban ott a link kicsit görgess lentebb itt van az oldalon.Nah azt bemásolod a Euro/Bnk mappába az atarin belül és felülírod az eredit.Ennyi mostmár azt teszel be amit akarsz.Ha fent van a carpack a with carpack feliratut töltöd le ha nincs fent akko meg without carpack feliratú.
  • Jana32
    Nem raktam be a magic mapot, mert megmondom őszintén sík hülye voltam a kezeléséhez... mindent manuálisan csináltam eddig is. Viszont megköszönném, ha pm-ben vagy akár itt egy rövid leírást csinálnál, hogy hogyan kell használni.
  • Hoffi
    énis win7-et használok nincs semmi problémám talán annyi ami nemis probláma hogy nálam csak akor működnek a dolgok pl.: performance editor ha rendszergazdaként indítom el!
    magic map-ot beraktad?:D
  • Leo 1991
    oké
  • Stockbauer33 #98342
    +vagy :D ha kő vmi ott is írgyá nyugottan
  • Jana32
    Időközben ez a probléma megoldódott, hanem most egy újabb jött elő. Eddig Vista-m volt, most raktam Win7-et fel, és itt nem nagyon engedi modolgatni sajnos. Belépek a játékba, bemegyek a garázsba, és ha ott moddolt autó található ki is lép a játék. Ugyanezek az modok voltak vista alatt is szóval biztos nem azok hibásak. Van-e lehetőség, hogy win7 alatt is menjenek ezek?
  • Jana32
    Sziasztok gondolom játszik itt valaki Logitech G25-el. Nekem valamiért játék közben, amikor nálam középen van a kormány, ott nem teljesen, de erősen balra áll, tehát balra húz. Már játék közbeni hibára gyanakodom, mert kinn a win-ben minden jónak tűnik. Tud valaki megoldást? Esetleg megkérhetnék valakit, hogy írja le az ő beállításait, vagy csináljon róla 1 képet? Előre is köszönöm!!
  • Hoffi
    akkonénkérek elnézést:D
  • Stockbauer33 #98338
    HG kicsit megkönyeztem a régi képeinket
    Na meg ezeket is
    Ide mikor vasaljuk vissza a Winter futamot?
  • SeanJRRussel
    előzmény #98324
  • Luigiano
    szivesen...
    :)
  • Hoffi
    tanuld meg egy japán autó soha nemlesz jobb mondjuk egy német bmw vagy audi-nál...
    hacsak esetleg nem driftről van szó:D
  • bboyatty
    Köszi! Működik már be is tettem a játékba.
  • Luigiano
    próbáld ezt...
  • SeanJRRussel
    Én ryo val értek egyet.Tiszta szégyen a magyar.CSak majmolunk mindent de persze sokkal szarabb minőségben.Itthon driftelnek a szakadt bmw-vel meg ladával iylen ótvr fosokkal még máshol telik esetleg egy subarura vagy egy silviára...Épp tegnap néztem a youtube-on vmi kecskeméti vagy miylen driftet és hát borzalom...Amire nincs pénz azt nem kell csinálni,iylen egyszerű.Én se veszek egy lepukkant szar porschét hogy elmondhassam hogy porscéval járok...
    Egy a lényeg,hogy nem kéne átvenni a nyugat hülyeségeit,a legjobb drifterek úgy is a japánok megkéne nekik hagyni ezt a sportot me a verdáik meg tudásuk amúgy is ver mindent és mindenkit.
  • RYO21
    Nemismegyek!
  • USAMEN POWER
  • Leo 1991
    csak 1 dolgot felejtesz el
    Amcsiknál és a Japánoknál a legnagyobb céget támogatják a csapatokat (pl.:Greddy,Apexi,Falken stbstb),nálunk meg mindenki saját zsebből csinálja
    ha meg nem tetszik a Magyar driftesek kocsija akkor ne menj ki a versenyekre ezt tudom ajánlani
  • bboyatty
    Köszi! De nem jön be.

Amúgy, hogy tudnák összefutni veletek a szigeten? Még eléggé az elején a vagyok játéknak és nem tudom, hogyan működik ez.
  • RYO21
    Az amcsik legalább rendes autókkal driftelnek (japánok főleg) nemúgy mint a...
  • Luigiano
    tessék...
  • SeanJRRussel
    Jó anyag
  • Stockbauer33 #98324
    1 kis HC
  • Leo 1991
    valaki tervezz 9 utánra gurulást??
  • bazso29
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem szakember, sima civil, de nem akartam elvenni tőle mikor láttam mit csinál, amíg az övé addig elbaszhatja.. Illetve mikor megláttam már késő volt. Használt konfig, állítólag simán ment 1 hete még.. De mindegy, intézze el gariban, aztán lehet megveszem. Nem igaz, hogy egy 400-as chieftec nem bír meghajtani egy x4 955-öt, 2 giga rammal és vga nélkül (se)..
  • SeanJRRussel
    Jah és pl nem mind1 h miylen a ramod,nézdd meg h alapod támogatja e azt ami benne van me sajna az is bebaszhat.
  • SeanJRRussel
    Vagy csak egy friss bios kell a lapnak,de nem értem ki rakhatta össze h ennyire balfasz volt...Me ha ilyen a szakember akkor az elég gáz...
  • bboyatty
    Ezt a BMW-t valaki belinkelné? Köszi!
  • bazso29
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem indult el sehogy.. csak a ventik pörögtek. Mondtam neki intézkedjen gariban, aztán visszatérhetünk a témára. Szerintem hazavágta a procit az ezüstös pasztával, mert takarítás közben bekente véletlenül a lábak közé, majd kitakarította ahogy lehetett egy papírzsepivel.. Tipik olyan arc volt akinek a kezébe nem való hardver.
  • SeanJRRussel
    Mert?
  • bazso29
    Részemről lefújva az akadásmentes csapatás. Nem vettem meg azt a "szart".. Persze a régi géppel tudok menni ahogy eddig.
  • SeanJRRussel
    De jó h végre berakták az SRT8 as Charger-t.Kis kedvencem
  • Leo 1991

lesz 1-2 kedvenc verdám benne
  • Stockbauer33 #98313
    Tess Lecs :D . . Meg ez
    Kell egy ilyen!:D laza 2 millió:D egyetemen van is. Kuka, csak be kéne programozni meg írni rá egy szimulációt