107666
-
dzsozefo #98351 Üdv! Valakinek talán van eladó Eredeti TEST DRIVE UNLIMITED játéka?
Esetleg ötlet hol lehet még kapni? Ára? Eredeti kulcsal.
Köszönöm -
Stockbauer33 #98350 Így legalább hibátlant kapunk.Remélem -
#98349 Mondtam én h nem fog az most megjelenni de nem hitte el senki... -
#98348 faszaaaaa
akkor kezdhetem a versenyeket tolni -
Stockbauer33 #98347 Gondolom már olvastátok sajnos elhalasztják a TDU2 megjelenését jövő márciusig.Tehát rengeteg krúz lesz majd a simával.Télen Opelos Zsolesz Winter módja kötelező.
Jadz Tominak üzenem hogy még talán tudok neki egy kulcsot kukázni ha kell -
#98346 Cica az egy fájl. 98274 hozzászólásban ott a link kicsit görgess lentebb itt van az oldalon.Nah azt bemásolod a Euro/Bnk mappába az atarin belül és felülírod az eredit.Ennyi mostmár azt teszel be amit akarsz.Ha fent van a carpack a with carpack feliratut töltöd le ha nincs fent akko meg without carpack feliratú. -
Jana32 #98345 Nem raktam be a magic mapot, mert megmondom őszintén sík hülye voltam a kezeléséhez... mindent manuálisan csináltam eddig is. Viszont megköszönném, ha pm-ben vagy akár itt egy rövid leírást csinálnál, hogy hogyan kell használni. -
#98344 énis win7-et használok nincs semmi problémám talán annyi ami nemis probláma hogy nálam csak akor működnek a dolgok pl.: performance editor ha rendszergazdaként indítom el!
magic map-ot beraktad?:D -
#98343 oké -
Stockbauer33 #98342 +vagy :D ha kő vmi ott is írgyá nyugottan -
Jana32 #98341 Időközben ez a probléma megoldódott, hanem most egy újabb jött elő. Eddig Vista-m volt, most raktam Win7-et fel, és itt nem nagyon engedi modolgatni sajnos. Belépek a játékba, bemegyek a garázsba, és ha ott moddolt autó található ki is lép a játék. Ugyanezek az modok voltak vista alatt is szóval biztos nem azok hibásak. Van-e lehetőség, hogy win7 alatt is menjenek ezek? -
Jana32 #98340 Sziasztok gondolom játszik itt valaki Logitech G25-el. Nekem valamiért játék közben, amikor nálam középen van a kormány, ott nem teljesen, de erősen balra áll, tehát balra húz. Már játék közbeni hibára gyanakodom, mert kinn a win-ben minden jónak tűnik. Tud valaki megoldást? Esetleg megkérhetnék valakit, hogy írja le az ő beállításait, vagy csináljon róla 1 képet? Előre is köszönöm!! -
#98339 akkonénkérek elnézést:D -
Stockbauer33 #98338 HG kicsit megkönyeztem a régi képeinket
Na meg ezeket is
Ide mikor vasaljuk vissza a Winter futamot? -
#98337 előzmény #98324 -
Luigiano #98336 szivesen...
:)
-
#98335 tanuld meg egy japán autó soha nemlesz jobb mondjuk egy német bmw vagy audi-nál...
hacsak esetleg nem driftről van szó:D -
#98334 Köszi! Működik már be is tettem a játékba. -
Luigiano #98333 próbáld ezt... -
#98332 Én ryo val értek egyet.Tiszta szégyen a magyar.CSak majmolunk mindent de persze sokkal szarabb minőségben.Itthon driftelnek a szakadt bmw-vel meg ladával iylen ótvr fosokkal még máshol telik esetleg egy subarura vagy egy silviára...Épp tegnap néztem a youtube-on vmi kecskeméti vagy miylen driftet és hát borzalom...Amire nincs pénz azt nem kell csinálni,iylen egyszerű.Én se veszek egy lepukkant szar porschét hogy elmondhassam hogy porscéval járok...
Egy a lényeg,hogy nem kéne átvenni a nyugat hülyeségeit,a legjobb drifterek úgy is a japánok megkéne nekik hagyni ezt a sportot me a verdáik meg tudásuk amúgy is ver mindent és mindenkit. -
RYO21 #98331 Nemismegyek! -
USAMEN POWER #98330 -
#98329 csak 1 dolgot felejtesz el
Amcsiknál és a Japánoknál a legnagyobb céget támogatják a csapatokat (pl.:Greddy,Apexi,Falken stbstb),nálunk meg mindenki saját zsebből csinálja
ha meg nem tetszik a Magyar driftesek kocsija akkor ne menj ki a versenyekre ezt tudom ajánlani -
#98328 Köszi! De nem jön be.
Amúgy, hogy tudnák összefutni veletek a szigeten? Még eléggé az elején a vagyok játéknak és nem tudom, hogyan működik ez. -
RYO21 #98327 Az amcsik legalább rendes autókkal driftelnek (japánok főleg) nemúgy mint a... -
Luigiano #98326 tessék... -
#98325 Jó anyag -
Stockbauer33 #98324 1 kis HC -
#98323 valaki tervezz 9 utánra gurulást?? -
bazso29 #98322 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szakember, sima civil, de nem akartam elvenni tőle mikor láttam mit csinál, amíg az övé addig elbaszhatja.. Illetve mikor megláttam már késő volt. Használt konfig, állítólag simán ment 1 hete még.. De mindegy, intézze el gariban, aztán lehet megveszem. Nem igaz, hogy egy 400-as chieftec nem bír meghajtani egy x4 955-öt, 2 giga rammal és vga nélkül (se).. -
#98321 Jah és pl nem mind1 h miylen a ramod,nézdd meg h alapod támogatja e azt ami benne van me sajna az is bebaszhat. -
#98320 Vagy csak egy friss bios kell a lapnak,de nem értem ki rakhatta össze h ennyire balfasz volt...Me ha ilyen a szakember akkor az elég gáz... -
#98319 Ezt a BMW-t valaki belinkelné? Köszi! -
bazso29 #98318 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem indult el sehogy.. csak a ventik pörögtek. Mondtam neki intézkedjen gariban, aztán visszatérhetünk a témára. Szerintem hazavágta a procit az ezüstös pasztával, mert takarítás közben bekente véletlenül a lábak közé, majd kitakarította ahogy lehetett egy papírzsepivel.. Tipik olyan arc volt akinek a kezébe nem való hardver. -
#98317 Mert? -
bazso29 #98316 Részemről lefújva az akadásmentes csapatás. Nem vettem meg azt a "szart".. Persze a régi géppel tudok menni ahogy eddig. -
#98315 De jó h végre berakták az SRT8 as Charger-t.Kis kedvencem -
lesz 1-2 kedvenc verdám benne -
Stockbauer33 #98313 Tess Lecs :D . . Meg ez -
#98312 Kell egy ilyen!:D laza 2 millió:D egyetemen van is. Kuka, csak be kéne programozni meg írni rá egy szimulációt