107666
-
#98271 okés
mikortól?? -
Misi08 #98270 Dj Tommy!:) Küldöm privibe a mentésem! -
#98269 Köszönöm, ebbe bele se gondoltam, hogy végig se játszanám mire kijön az új. Igaz is. Akkor lehet hogy megvárom az újat, még nem tudom, mert nagyon tetszik a játék, nem is ismertem eddig. Dj Tommy köszi a linkeket. ;) -
#98268 én ott leszek, de csak max. fél hatig.
A lassabb kocsikat jobban tudom irányítani mint a gyorsakat.
Szerinted a G27-es kormány jobb lehet?
Most a force feedback 1. Így könnyebb mint a 0. (attól függ, milyen gyors a verda!)
Ezt a videót égig néztem, de nem igazán segített!
Ez csak a megszokás kérdése. -
#98267 Itt olcsóbban van:
http://hardverapro.hu/apro/test_drive_unlimited_9/hsz_1-50.html
http://www.supergamer.hu/test-drive-unlimited-p-3309.html -
USAMEN POWER #98266 Valaki beírt ide egy statisztikát mostanában és napi 5 - 6k player ha jól emlékszem, meg háth én is aktív vagyok még a szigeten és ahogy látom vannak elegen. :) Itt a gond csak azzal van hogy pénzt adsz ki ezért és nemsokára itt a 2, továbbá max az online, másokkal gurulós részének lenne értelme, mert amíg a játékot kitolnád 100 % -ra (egy bug miatt 99), addigra már rég a 2 is megvehető lesz. De ha mégis nagyon szeretnél ezzel játszani neten, akkor néz körül pár online boltban, használtan biztos találsz TDU -t. -
#98265 Sziasztok!
Lehet még ezt a játékot megvenni valahol? Szeretnék vele játszani online, de láttam oldalakat ahol volt 1190 Ft-ért, viszont már nincs belőle. :( Egy oldalt találtam ahol meg lehet venni, itt, de elég drága. Valaki nem tud valami helyet ahol meglehet venni? Legjobb lenne ilyen netes fizetős módszer.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Jaj, meg amúgy érdemes még elkezdeni vele játszani? Szoktak azért lenni online vagy már nem nagyon, mert látom nemsokára jön a második rész. -
Stockbauer33 #98264 Colos ma vagyis vasárnap ismételhetnénk -
Stockbauer33 #98263 Köszi fiuk a mai atom támadást .Rég gurultam ilyen faszántossat Király volt hogy teli layeres magyar krúz volt. -
#98262 Szerintem is jó volt -
#98261 EZ ATOMZSÍR CSAPATÁS VOLT
kösz srácok -
USAMEN POWER #98260 A profil kód / email stimmel amivel bejelentkezdtél ? Nekem akkor baszódott el a mentésem, mikor az email címemet meg akartam változtatni. -
#98259 dokumentumok->test drive unlimited->savegame->profilnév->radio mappába kell rakni
Misi:
rakd fel a mentésed vhova, megnézem nálam működik-e -
Misi08 #98258 Srácok! Még mindig nem megy a mentésem. Art mooney jót mondott de valamiért nem akarja a jót ez a.....
Az van hogy ugye kicseréltem a playersave-eket és a profilnevem a játékban át is váltott, de nincsen semmi előéletem nem nyomhatok folytatást, csakis új játékot. Ez mi? Mi lehet a baj? Nem értem:S
Segítsetek -
#98257 Csináltam képet az atom csapatásról:
-
Stockbauer33 #98256 Nekem is ugyanez -
#98255 Itt van a kormányom beállítása. Force feedback 0. Erre meg pontatlan, tehát nagyon kanyarodik balra-jobbra. Nem kéne ennyire kanyarodnia.
Valami biztos nem jó.
Egyébként a TRACK IR mi? -
Stockbauer33 #98254 Már megy az atom csapatás .Keress ránk.Itt az Opelos Zsolesz,NJ,Dominiq.Jó a csapat. -
#98253 mikor van indulás?? -
#98252 Mikor?
-
Stockbauer33 #98251 Gyerefel a szigetre NJ ha van 1 kis időd.Ideje lenne menni pár szigetkőrt klubb főnők -
#98250 Indulásnál
-
#98249 Képek a mai E katós krúzról:
-
#98248 közrefogtak a Japánok xD
-
bazso29 #98247 Jah, az eredeti az beton színű kavicsos föld.
Ez meg homok a tropical modból. -
Majestic01 #98246 Vki elmondaná hol lehet a radiohoz zenet rakni? köszi. -
#98245 persze tucc
thomas ebbe elégsok bennvan -
thomas77 #98244 halihó.tudna valaki segiteni,hogy létezik-e olyan soundpack amibe az összes autó hangja benne van?és ha igen akkor honnan lehet letölteni?
elöre is köszi. -
#98243 fél 3-kor ebédelnék.
Tudok majd rátok ugrani? -
#98242 Hol tudom elindítani az a Nvidia Control panel.exe fájlt?
Mert nincs a asztalon, se a vezérlőpulton.
Köszi előre is! -
#98241 Ma fél 3kor Ford szalonnál találkozo E kategóriaás kocsikkal gyertek :D !
-
#98240 ott vagyok a kép szélén
Chrysler 300C -
#98239 az a felni honnan van?? -
01WRXSTi01 #98238 Pár kép az utóbbi napokból:
-
#98237 Mivel többen kérdezték már, nem használok textúra modot, hanem a játékon kívül is állítottam be a dolgokat.
-
#98236 Maciuk day-night modja van fent! Az a parkoló pedig sose volt lebetonozva -
#98235 Sose volt beton... -
#98234 Ez a Focus nekem is jó lenne -
USAMEN POWER #98233 Beton színü, de föld. (Amúgy a színe különböző időjárási viszonyoktól függően változik.) -
carloelsa #98232 Jó volt kimozdulni =)