107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    Akkor igazán vehetnél nekem egy DFGT-t legalább, hamár így ki vagy tömve.. Sajnos nekem olyan kormányra kell gyűjtenem, ami igazi autót irányít, így marad a "tamagochi" irányítás a TDU-ban :)
  • USAMEN POWER
    És ez, ez, vagy ez éri meg jobban szerinted ? És ha a kereket veszem meg, azt hogy állítsam be ? 3 centi ide oda, vagy 900 fok ? Amúgy nekem ahogy a Saleenbe forog az lenne az ideális, csak én túl suta vagyok az ilyen dolgokhoz. :/ Nameg továbbra is csúszkálni szeretnék,
    hatalmas flash próbáld ki !
  • Stockbauer33 #98472
    Nemszabad meglepődnöm már semmin.Ez az én hibám.A TDU2 már másviláglessz.Legalább is a számomra.A party helyekre meg te is tudod kik mennek majdGondolom a nagy matricázásba lesz majd 3-4 láng matrica a Devil Driver kocsilyán.Én Oahun csak kapkodtam a fejem amikor összefutottam pár telikoronás nagymenővel és 1 kibaszott kanyart nemtudtak bevenni a pro-k Na mondom én a béna kis fasz majd elleszek a nagymenők mellett A 2be ezek a nagymenők még mellémse áll6nak.Nemhogy guruljanak velem A Tamagochi irányitásról(jobbra-balranyíl)nem is beszélve.A kormányt nem FPS vagy RTS játékokhoz találták ki.Nembeszélve hogy hányadik generációs kormányokat lehet kapni szociál(2csomag szotyiára)lóvékért.
  • USAMEN POWER
    Háth figyelj, 1000 féle sofőr van, valakinek a cementes zsákokat is vinni kell.
    Sőt ! Erdész leszek majd, ha esetleg keresnél akkor ne a picsajátszós party helyeken. Épp sündisznókulát fogok szállítani.
  • Entex
    Volt szerencsém hozzá 2 napon keresztül..:)
  • Stockbauer33 #98469
    Ezt nem mondod(írod) komolyan!?Ibiza,yaht meg egy platós izé amin az őstermelő lelapátólta a disznószart?Vagy cementes zsákokat vitt a kőmüvesnek?Hát már attól beseggeltem mikor egy nagyon izé beírta a TDU2 topikba hogy Fiat Puntó kéne neki de hogy ilyen más izlésünk legyen azt nem.Olvastad te is a TDU2.com forumain illetve láttad a sok -t akik kérték hogy legyen Barkas meg Robur.Lassan billencs Ifa is képbe lessz Jaj Jajaaaj.Mindenesetre mivel nemjönnekbe az amcsi verdák mégis csinálnak nagyon gusztusos verziókat "Ez 1 kicsit erős---Mindezekkel a gyártó célja az, hogy a kategóriában a világ legjobbjával vegye fel a versenyt...a 2010-es BMW M3-al.--Ismét
  • Entex
    Egy 6000 köbcentis motort nem lehet tönkretenni, max ha hidegen folyamatosan tiltáson járatod..
  • USAMEN POWER
    Háth háth háth... Nemrég értem haza a meloból, max csak este / késő délután tudok gamelni. :)
  • Norby646
    Köszi! Am vmikor a héten (péntekig) ha van időd/kedved akk folytathatnánk a motoros hegymászást ahol abbahagytuk... :D
  • Norby646
    Hopp ez lemaradt: Kép
  • Norby646
    Am megcsináltam fabetéttel a cl65-öt csak még kéne rajta dolgozni hogy jó legyen me egy résznél szarul lett letextúrázva. Csak nincs kedvem szarakodni vele. Am ilyen volt:

• USAMEN POWER
    A Saleen S331 nagyon király, na ilyeneket majd a TDU 2 -be ! (Kért hsz -ek törölve.)
  • Norby646
    Tess: TDUPE 2.76
    Csak regisztrálj és utána le tudod tölteni. :)
  • Firerock
    köszi
  • Misi08
    Húúhu Kösz:D Király dolgozok is rajtuk!:) Egy dolog kéne még:S Egy letölthető tdupe mert nem találok egyet sem az istenit!KÖszii:)
  • Norby646
    Am a cl65-höz én a clk 55-nek a kameráját használom... Kicsit jobb oldalt van de nincs annyira magasan a kamera mint a cls 55 kamerájával.

Jah és még van itt 1-2 merci ha érdekel: Itt

Pl. van fent slk 55 2010 meg sl65 2010 black series... Jah meg e63 amg :)
  • Norby646
    :D Persze... Tess:
    Mercedes-Benz c63amg

Mercedes-Benz cl65 amg
  • Misi08
    Noooooooorbyyy! Ha nagyon szépen megkérem kb igy: Kérlekszééépeeeen:D
    Belinkeled nekem a cl65 ös és a c63-as amg mergákat?:)?:)
  • Norby646
    Na b*sszameg... XD

Próba újra:

Mercedes c63 amg :P

CL65 amg... Erre vártam már igencsak rég óta... és persze amikor már nincs g25 akk csinálják meg...:D

Gyuracell, ungyom és én

És a kis saleen... :D

• Misi08
    Hülyeség egy alap mostani dízel sem füstöl! 25000-nél meg még főleg nem! Max. 200 ezer felett de akkoris rászánsz egy kis pénzt felújítod a rendszert ami ezt a kormolást gátolja, esetleg porlasztó csúcs csere és olyan mint újonnan. De nem 25000 nél és nem egy audiban:D
  • Luigiano
    magic map bnk-t a BNK könyvtárba kell tenni, felülírni az ott lévőt.
    Ez mindenképpen kell, ha modolni akarsz, csak ezzel müködik!
    a tdupk fájlokat egy progival lehet betenni a játékba, közvetlenül nem tudod. a progi: TDUPE. megtalálod azon az oldalon, amit linkeltem.
  • Leo 1991
    persze a zsír újnál nem látni,de amikor már benne van 25000 km akkor már füstöl,főleg ha nem kimélő üzemmódban használva
    és a 6.0 v12öt nem lehet úgy használni
  • Stockbauer33 #98450
    #98448 Tapasztalatból mondom, hogy a 6.0 V12 TDI nem füstöl soha
  • Firerock
    tdupk fileokat hova kell másolni vagy mit kell vele csinálni?
    egy car physics file-ról van szó
  • Entex
    Tapasztalatból mondom, hogy a 6.0 V12 TDI nem füstöl soha, akármekkora gázt adsz neki.. illetve füstöl de nem látszik.. koromszűrő és intelligens üzemanyag-befecskendezés powa.. :) már a 3.0 TDI se füstöl pedig az van, hogy szenved az óriási kasztni alatt.
  • Fehercsoki
    1.66a
  • bboyatty
    Akkor le vagyok maradva. :P
    Milyen patch-el?
  • Fehercsoki
    A skyline patchel jött,nem pedig megapackal,és az mindenki számára ingyenes.
  • bboyatty
    Hogy lehet az, hogy nekem nincs carpack-em és látok olyan autókat amiket nem látok a kereskedésbe pl. Nissan Skyline.
  • Firerock
    és amelyiknek ilyen Djey's Magicmap kell azzal mi a teendő?
    mert van itt egy BMw Z4 ami ilyen autómata telepítős és ha az feltelepül akkor kidob hibával az indításnál,előtte már felraktam ilyen módszerrel egy porsche-t és az jó
  • Firerock
    köszönöm szépen!
  • Luigiano
    Itt le van írva a modolás menete, olvasd el, menni fog.
    A Modding Tools az a progi, ami kezelni tudja a TDU .bnk fájljait.
    egy csomó dolgot tudsz vele változtatni az autókon, kicsit hosszadalmas lenne részletesen leírni, próbálgatsd! Csak előtte csinálj mentést a BNK mappáról!
  • USAMEN POWER
    Ez tetszik nekem is, lementettem, majd holnap meló után kipróbálom.
  • Firerock
    na megtaláltam már a kocsikat
    kérdésem hogy hogyan tudom betenni!? és hoyg hogyan működik ez a TDU Modding Tool valamint hogy mire szolgál a "Djey's Magicmap"
  • Leo 1991
    kösz
    már le is mentettem
  • Stockbauer33 #98437
    Ez az Lecso
  • 0Diaz0
    Sziasztok.. ,láttam hogy Entex küldte a linkeket a Q7hez.. és dízeles.. ,szóval megszeretném kérdezni hogy valami kipufogó füstöt nemlehet csinálni hozzá,hogyha például nyomok neki 1 nagyobb gázt,akkor kormoljon?
  • Hoffi
    köszi! csak az a baj hogy ezt valaki más csinálta és nagyyon szarok az árnyékok a belsejébe meg az órája is szarul megy:S ugyhogy még mindig örömmel fogadnék linkeket:D nagyon fontos lenne segítsetek léccci:D
    #98434: igen ott is átlehet!
  • Leo 1991
    HUD-nél is átlehet még nevezni??
  • Falkon
    Tessék