Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó képek marci ! <#vigyor2>

ok megvan.
Köszönöm a sok segitséget!
Örökké hálás leszek érte.
Mûködik😊

Mert rejtett... Ennél érthetõbben már nem tudom leírni, sajnálom.

Application Data ez nekem nincs😞
De keresem még

Semmi probléma, #96320 - 33, #96336 - 42 delete. Azért érzõdik Vuk faqjának a hiánya...

Fehercsoki
Ez van.Én próbáltam neki elmagyarázni de hát nem nagyon sikerült.Bár úgy tûnik neked tök máshol vannak a fileok mint nekem.Biztos az oprendszer miatt.

Bemész egy mappába ! Ott Eszközök > Mappa beállításai... > Nézet > Legörgetsz ! > Rejtett fájlok és mappák > ¤ megjelenítése opció !

Ezután C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited

Ezt keresd meg, és 3 fájlnak kell ott lennie: BuddyCache, CDKey, Addon
Innen neked az Addon -t kell törölnöd, mert ez tartalmazza a Megapack\Carpack CD kulcsát.

Szabály: Warez\Letöltött megapacknak nem adjuk meg a Warez\Mellékelt CD kulcsát a telepítés után, mert ilyen problémákat okozhat, és a nyávogással õrületbe kergetheted egy fórumnak a közösségét.

Továbbá a Warez\Letöltött megapackal nem használhatod a + autókat, mivel kick jár érte. Elõnye, hogy nem default autót látsz, ha valaki Megapackos\Carpackos autóval van.

27 új hsz ... azthittem hogy feléledt a topik, biztos valami Cruise van készülõben, erre 25 hsz a semmirõl ... el se hiszem. <#szomoru2>

bbb007
valakinek nincs egy kormány behangolása Logi DrivingForcePro-hoz?

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Fehercsoki
Akkor kereséssel keresd meg!Állítsd be hogy rejtett mappákat is keressen...

bbb007
ma kruz skacok akár most??

marcihusi
tegnapi fotók<#gonosz1>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Fehercsoki
Ha új a megapack kódod,és a tdu goldot vetted meg,akkor valószínûleg rossz a kód,e-mailben kérj újat.

Csõ! C:/,Dokumentumok,All users,Test drive unlimited mappa, addon txt-t kitöröltem nekem ettõl fogva mûködött!

Jó napot.
Feltettem megapackot de nem tudok a tdu serverhez csatlakozni azóta.
Miért van ez?
Kérem segitsetek.
Köszi

bbb007
Vissza térek megint megteccet a game holnap Krúúúz?! aloha Vanquish!

Hát az veri nájsz
SrAta
2009 február 13.án rendeltem megXD 576ról
Azóta megrendelés beérkezettXDDD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Üdv!

Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megrendelni a játékot, akkor azt nagyon megköszönném. Sajnos 576, cdgalaxis és pcdome kilõve.

Elõre is köszönöm!
Jöjjön még valaki ha szeretne!!!!!

Okés csõ!

gyere petya.
A tegnapi helyen 1 sárga villámmal leszek.
csá

Én lehet benne vagyok majd írok még papa!

Csõ fiuk!
9-kor nem gurulunk egyet?
Ha van kedvetek irjatok.
Kiindulási pont a hawai kai vw salon.
De irjatok aki jönne mert egyedül nem megyek.
Kösz

Te éjjeli bagoly lehet mégis hogy éjfélután feljövök.Keress rá a Marcihusiékra azoknál nemcsokis a gatya 400-ál se.Õk legalább terelnek rendesen<#eljen>

#96302 az elsõképen abba a csodaszép kék Enzoba nem a Stockbauer33 van?Nem õ agyalt meg tegnap este vagy ma hajnalba 1 telikoronás nagypofáju gizda <#kocsog>-t aki 1 kanyartsetudott bevenni normálisan?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Versace21
Hát kéne valamit összehozni?Ki akar jönni még?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Ma este lessz valami kocsikázás?

bbb007
Na ujra raktam a game-et visszauzökkenek

Falkon
Valaki segítsen! Hol találom az autó számlapját? Átszeretném szerkeszteni! Elõre is köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pár kép...

Jó cruise volt ... a nevek sajnos eltûntek. :/

MonteKen, VIP-78, closer12, RandomUA, Fuel1981, scratchy509, és zsc66 társaságában

(HUN)96Gyuracell, Entex_HUN, és zsc66 társaságában

SzemcsakSandorHUN, F.Alonso82, és Stockbauer33 társaságában

Entex_HUN, WRXSTi01, és Marcihusi társaságában

Na gyere ha van kedved.Vagy kedvetek.Lazulunk a Derekel

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Zsír volt a krúz, kár, hogy mennem kell :|

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

sziasztok!
Este 7-8 körül 1gurulás?
Ki jönne velem?

Ma 6-tól(18.00)- 8ig leszek ma,késõbb nem.A HG fent kavar az Entexel ugorj rájuk.Vkire rásóztam a sok Alfa GT-t 1000ért de jöhet még.Kár hogy lemaradtál a kiárusításomból mert pár napja kb 15 nehezen megszerezhetõ concept autót adtam el 1000ért darabját

Versace21
Akkor ma este is mehetünk,veszek egy pár alfát még,vagy alfát?<#nyes><#ravasz1>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Fehercsoki
Köszi,ez volt a baj,csak H váltós autónál lehet H váltani:S Kár.A kuplung meg magától jó lett.

Törölt felhasználó
Jaja, nem mind1ik autó H váltós, valamelyiknél a pillangó mûkszik csak. Illetve ez a fék, kuplung gáz keveredés driver baj. Gondolom a gyárit használod. Menj fel a netre és töltsd le a legfrissebb drivert, az orvosolja majd a bajod😊
Falkon
Bemész a beállításba, ott irányítás, és a legutolsó fül megint options.
És ott kell engedélyezni a h-váltót.

Nem mindegyik autó h-váltós. Próbálj ki egy öreg amerikait.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Illetve a kuplung is mintha fordítva mûködne!Ha elkezdem benyomni akkor indul meg az autó!

Fehercsoki
Miért lehet az hogy G25el nem tudok váltani a TDUba?Mármint H váltóval,de ha billentyûkre állítom a sebességeket és autó kuplungot állítok be akkor sem vált!

pxxl
ha pl egy piros kódot cserélsz, akkor ha azt más autó is használja akkor az is króm lesz 😊 persze a többieknek akkor is piros marad. 😞

All hail the double x!

Ok köszike majd nyaggatom a Dozoo-t is.Még 1x <#worship>

pxxl
õõõ valamelyik programmal ki lehet cserélni a színek kódját. most meg nem mondom melyikkel, rég volt 😄

All hail the double x!

Segicsé nekem ha tudsz légyszives /#96273/.Azt hallottam hogy te rávakartad vmelyik vasadra a chrom fényezést.<#eljen>

pxxl
nyelvtanból -1

All hail the double x!

Na mostmár én is +kaptam. 😄

SeanJRRussel
Én is kaptam😄

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

LOL ? 😄

Én nem kaptam ilyet...

hmm