Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a sok segitséget!
Örökké hálás leszek érte.
Mûködik😊
De keresem még
Ezután C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
Ezt keresd meg, és 3 fájlnak kell ott lennie: BuddyCache, CDKey, Addon
Innen neked az Addon -t kell törölnöd, mert ez tartalmazza a Megapack\Carpack CD kulcsát.
Szabály: Warez\Letöltött megapacknak nem adjuk meg a Warez\Mellékelt CD kulcsát a telepítés után, mert ilyen problémákat okozhat, és a nyávogással õrületbe kergetheted egy fórumnak a közösségét.
Továbbá a Warez\Letöltött megapackal nem használhatod a + autókat, mivel kick jár érte. Elõnye, hogy nem default autót látsz, ha valaki Megapackos\Carpackos autóval van.
27 új hsz ... azthittem hogy feléledt a topik, biztos valami Cruise van készülõben, erre 25 hsz a semmirõl ... el se hiszem. <#szomoru2>#szomoru2>
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Feltettem megapackot de nem tudok a tdu serverhez csatlakozni azóta.
Miért van ez?
Kérem segitsetek.
Köszi
Azóta megrendelés beérkezettXDDD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megrendelni a játékot, akkor azt nagyon megköszönném. Sajnos 576, cdgalaxis és pcdome kilõve.
Elõre is köszönöm!
A tegnapi helyen 1 sárga villámmal leszek.
csá
9-kor nem gurulunk egyet?
Ha van kedvetek irjatok.
Kiindulási pont a hawai kai vw salon.
De irjatok aki jönne mert egyedül nem megyek.
Kösz
#96302 az elsõképen abba a csodaszép kék Enzoba nem a Stockbauer33 van?Nem õ agyalt meg tegnap este vagy ma hajnalba 1 telikoronás nagypofáju gizda <#kocsog>#kocsog>-t aki 1 kanyartsetudott bevenni normálisan?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Este 7-8 körül 1gurulás?
Ki jönne velem?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
És ott kell engedélyezni a h-váltót.
Nem mindegyik autó h-váltós. Próbálj ki egy öreg amerikait.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
All hail the double x!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Én nem kaptam ilyet...