107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • tcs007
    az mitöl lehet,h csináltam online profilet,de mindig azt irja h failed to connect gamespy... nem megy a szerver?
  • Entex
    Ezek szerint nem jó, ez a helyes link.
  • Entex
    Köszii, megvan a második X :)
  • Kistódi
    Nem tud valaki egy alap Opel Calibrát z3d-ben? Nagyon hálás lennék a Calibra az életem.
  • koalika
    Jön valaki kocsikázni kb. 23.00-kor?
  • Falkon
    Boldog szülinapot!
  • carloelsa
    TDU Photomaker... options... -.-"
  • bboyatty
    Sikerült beszerezni a játékot? Ha igen majd írj valamikor aztán gurulunk.
  • link14
    A szám címe: Justify Sex Dan Balan
    A videó tényleg kicsit unalmas de csak így tovább esetleg a kruz videókat tölts majd fel amit készítesz a csapatások alatt :)
  • adikakk
    Ez csak a kezdet volt...lesznek zurábbak is....
  • Misi08
    Igen a zene nagyon állat:) Meg mondhatnád a címet-előadót. Mondjuk én azér örülnék ha adnál egy linket a swift-hez:) Azt is elhetne? Megnézném:)
  • USAMEN POWER
    Nekem a Swift ride 60 -al nem bejövős, de a csay hangja ... a zene nagyon jó. Esetleg megtudhatom a címét ?
  • koalika
    Nagyon szépek a képek. Ma este játszunk?
  • SeanJRRussel
    11 perc bő unalom... néha mehetett volna kameranézet váltás vagy vmi akció mert ez h gurulok ennyi ideig belső nézetben 60 al nem fasza.
  • Laaccoo
    Az nem a zoom miatt van ha megnézed a teljes képet ott is olyan
  • Martinez01
    Vagy arra még nem gondoltál hogy defektet kapott és azért állt meg pont a kacsák előtt xD
  • adikakk
    Jó napot.
    Csináltam egy videot sry a felbontásért 22" monitorom van de csak ekkorába tudom feltenni emberi idöbe.
    Tdu video jóóóó
    vélemények jöhetnek leszámitva a felbonttást..
  • carloelsa
    Az a kép zoomja miatt van
  • Laaccoo
    nézd meg a képen a BMW-t hogy áll a hátsó kereke biztos valami idiota ember csinálta
  • USAMEN POWER
    Ilyeneket ne, thx.
  • Entex
    ugyan kérlek, ezért vagyunk itt.
  • Luigiano
    lehet, hogy jön még hello kitty mod, meg barbi lóg a tükörről... :)
  • USAMEN POWER
    :)
  • wollnerd #98789
    Ez hülyeség!!!
    Mi, 16-35 évesek nem játszunk egy játékkacsával!
    Ovisoknak való ez a mód!!
  • Luigiano
    Ilyet meg ki talál ki???
  • dajani
    Igen HC-be raktam kipróbálásra, de nem tudtam hogy ezt eredményezi. Este visszarakom és kipróbálom.
    Köszönöm a segítséget.
  • Entex
    Nem HC-ban vagy kolléga? Minden stimmel, HC-ban eltűnnek az offline versenyek, csak az onlineok maradnak, ahol az esetek 95%-ában nincsenek játékosok. A főmenüben a continue game-re menj.
  • szilard12
    Porsche:

• marcihusi
    akkor már én is nyomok párat

• Laaccoo
    Hali! 2 kép tőlem is

• bazso29
    Lőttem én is pár képet olyan helyeken ahol eddig közel sem volt ilyen látvány. Mindegyik képen full zoomot használtam!

• Norby646
    Ázzigééén. Rohadt jó képek. Néztem ezt módot én is dehát nem hinném hogy nem szaggatna a játék tőle. :/
  • Norby646
    Ez ismerős. Egy ideje nálam is eltűntek a versenyek és csak az online versenyek maradtak meg. Újraraktam a játékot, felraktam jópár kocsit és most megint nincsenek. Gondolom akkor ez a modok miatt van. Mit lehet ilyenkor csinálni az újratelepítésen kívül? Régebben asszem egyszer csináltam olyat hogy vhonnan le tudtam tölteni a versenyeket és bemásoltam őket a helyükre és utána működött ha jól emlékszem de akkor is előfordult hogy amikor beléptem csak álltak a kocsik és ha vmit csináltam kifagyott az egész.
  • dajani
    Hy.
    Mit moddoltam rosszul, hogy nem tudom folytatni a karrert? A térképen jelölt versenyeket nem adja be, amit meg bead annál meg nincsennek ellenfelek és csak áll a játék!
  • bboyatty
    Valami hozzáértő nézzen már be az off topikba... Nagyon sürgős lenne.
  • [HUN]FaTaL
    oké, elbasztam :D USAMen töröld

• wollnerd #98775
    jaj, nemtom hogy kell vidit beszúrni!
    Itt a link
  • bazso29
    Szintén. HD300nál még simán megy, 500asnál már csak 25-35 fps van, fullon pedig 20-30. Kicsit azért zavaró, hogy a mafia 2 fullon jobban megy. Egész nap tátom a számat a látvány miatt.. Remélem tdu2-re belehúznak a fiúk az optimalizáltsággal.
  • USAMEN POWER
    Háth gyerekek, királyság ez a mód. Teljesen új képet ad a játéknak ! DE a TDU optimalizálatlanságából kifolyólag ez már nagyon megterheli a gépet, legalábbis a mód maxon / grafika maxon = 24 fps -el nálam.

Már látszanak a Honolulu felett elhelyezkedő hegyek:

• wollnerd #98771
    Én is le fogom tölteni a látótávolság módot.
    Leszek 8kor Mcralen F1-vel. :D