107666
-
#98814 az mitöl lehet,h csináltam online profilet,de mindig azt irja h failed to connect gamespy... nem megy a szerver? -
Entex #98813 Ezek szerint nem jó, ez a helyes link. -
Entex #98811 Köszii, megvan a második X :) -
#98810 Nem tud valaki egy alap Opel Calibrát z3d-ben? Nagyon hálás lennék a Calibra az életem. -
koalika #98809 Jön valaki kocsikázni kb. 23.00-kor?
-
#98808 Boldog szülinapot! -
carloelsa #98807 TDU Photomaker... options... -.-" -
#98806 Sikerült beszerezni a játékot? Ha igen majd írj valamikor aztán gurulunk. -
link14 #98805 A szám címe: Justify Sex Dan Balan
A videó tényleg kicsit unalmas de csak így tovább esetleg a kruz videókat tölts majd fel amit készítesz a csapatások alatt :) -
#98804 Ez csak a kezdet volt...lesznek zurábbak is....
-
Misi08 #98803 Igen a zene nagyon állat:) Meg mondhatnád a címet-előadót. Mondjuk én azér örülnék ha adnál egy linket a swift-hez:) Azt is elhetne? Megnézném:) -
USAMEN POWER #98802 Nekem a Swift ride 60 -al nem bejövős, de a csay hangja ... a zene nagyon jó. Esetleg megtudhatom a címét ? -
koalika #98801 Nagyon szépek a képek. Ma este játszunk? -
#98800 11 perc bő unalom... néha mehetett volna kameranézet váltás vagy vmi akció mert ez h gurulok ennyi ideig belső nézetben 60 al nem fasza. -
#98799 Az nem a zoom miatt van ha megnézed a teljes képet ott is olyan -
#98798 Vagy arra még nem gondoltál hogy defektet kapott és azért állt meg pont a kacsák előtt xD -
#98797 Jó napot.
Csináltam egy videot sry a felbontásért 22" monitorom van de csak ekkorába tudom feltenni emberi idöbe.
Tdu video jóóóó
vélemények jöhetnek leszámitva a felbonttást..
-
carloelsa #98796 Az a kép zoomja miatt van -
#98795 nézd meg a képen a BMW-t hogy áll a hátsó kereke biztos valami idiota ember csinálta -
USAMEN POWER #98794 Ilyeneket ne, thx. -
Entex #98792 ugyan kérlek, ezért vagyunk itt. -
Luigiano #98791 lehet, hogy jön még hello kitty mod, meg barbi lóg a tükörről... :) -
USAMEN POWER #98790 :) -
#98789 Ez hülyeség!!!
Mi, 16-35 évesek nem játszunk egy játékkacsával!
Ovisoknak való ez a mód!! -
Luigiano #98788 Ilyet meg ki talál ki??? -
dajani #98787 Igen HC-be raktam kipróbálásra, de nem tudtam hogy ezt eredményezi. Este visszarakom és kipróbálom.
Köszönöm a segítséget. -
Entex #98786 Nem HC-ban vagy kolléga? Minden stimmel, HC-ban eltűnnek az offline versenyek, csak az onlineok maradnak, ahol az esetek 95%-ában nincsenek játékosok. A főmenüben a continue game-re menj. -
szilard12 #98785 Porsche:
-
#98784 akkor már én is nyomok párat
-
#98783 Hali! 2 kép tőlem is
-
bazso29 #98782 Lőttem én is pár képet olyan helyeken ahol eddig közel sem volt ilyen látvány. Mindegyik képen full zoomot használtam!
-
#98781 Ázzigééén. Rohadt jó képek. Néztem ezt módot én is dehát nem hinném hogy nem szaggatna a játék tőle. :/ -
#98780 Ez ismerős. Egy ideje nálam is eltűntek a versenyek és csak az online versenyek maradtak meg. Újraraktam a játékot, felraktam jópár kocsit és most megint nincsenek. Gondolom akkor ez a modok miatt van. Mit lehet ilyenkor csinálni az újratelepítésen kívül? Régebben asszem egyszer csináltam olyat hogy vhonnan le tudtam tölteni a versenyeket és bemásoltam őket a helyükre és utána működött ha jól emlékszem de akkor is előfordult hogy amikor beléptem csak álltak a kocsik és ha vmit csináltam kifagyott az egész. -
dajani #98779 Hy.
Mit moddoltam rosszul, hogy nem tudom folytatni a karrert? A térképen jelölt versenyeket nem adja be, amit meg bead annál meg nincsennek ellenfelek és csak áll a játék! -
#98778 Valami hozzáértő nézzen már be az off topikba... Nagyon sürgős lenne. -
#98777 oké, elbasztam :D USAMen töröld
-
#98775 jaj, nemtom hogy kell vidit beszúrni!
Itt a link -
bazso29 #98773 Szintén. HD300nál még simán megy, 500asnál már csak 25-35 fps van, fullon pedig 20-30. Kicsit azért zavaró, hogy a mafia 2 fullon jobban megy. Egész nap tátom a számat a látvány miatt.. Remélem tdu2-re belehúznak a fiúk az optimalizáltsággal. -
USAMEN POWER #98772 Háth gyerekek, királyság ez a mód. Teljesen új képet ad a játéknak ! DE a TDU optimalizálatlanságából kifolyólag ez már nagyon megterheli a gépet, legalábbis a mód maxon / grafika maxon = 24 fps -el nálam.
Már látszanak a Honolulu felett elhelyezkedő hegyek:
-
#98771 Én is le fogom tölteni a látótávolság módot.
Leszek 8kor Mcralen F1-vel. :D