107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Nincsmit. Ha vmi gond lenne írj nyugopdtan hátha tok segíteni. :)
  • tcs007
    oks,köszi mindent :)
  • Norby646
    Hát igen tesóm gépén is ki lett véve a forgalom me különben akadt a játék neki. Bár igaz hogy ilyenkor előfordul h akik veled mennek azoknál se nagyon jön forgalom. De nem hinném h nagyon zavaró. Én sokszor mentem a tesómmal így.

A pénztrainer elvileg működik csak ha jól tudom van hogy kidob emiatt a gamespy. De sztem használhatod... Nem hinném h bármi gond lesz belőle. Am ha nem akarod akk meg azt tom javasolni hogy vegyél autót kicsit fesd át aztán dobd fel 99999999-ért a trade-ra és várd meg míg megveszik vagy kérj meg vmi pénzes tdu-st h vegye meg tőled. :)
  • tcs007
    csak azért akarom kivenni a forgalmat mert a 2,8ghzes celeron procin eléggé akad ,főleg a forgalomban :S :D
  • tcs007
    oks,köszi :) remélem sokadszori reinstall után má jó lesz ,kiakarom már probálni neten. az nagy gáz ha kiveszem magamnak a forgalmat? zavarom vele a többieket? meg a másik kérdés,hogy tudom h nem korrekt,de mivel leginkább csak az autókázás a lényeg benne nem a verseny,lehet-e használni neten a pénz trainert?
  • Norby646
    Igen! Az alap kulcsal csak az alap játék megy. Volt egy kis időszak amikor "ingyenes" volt a megapack de már nem az. Rakd újra az egészet töröld a cdkey-t is és utána írd be ismét. (persze a megapackot ne rakd fel ha nincs hozzá eredeti kulcsod)
  • tcs007
    az lehet gáz h felraktam a megapackot is a sima cd kulcsal? le tom törölni csak a megapackot v reinstall? :S
  • tcs007
    nemjó :S kiirja h oan profilt választottam ami nethez csatlakozik eltarthat 90 másodpercig is stb,rányomok h ok aztán kicsit probálkozik gondolom majd kiirja h failed to connect to test drive server.please chech your network status and try again
  • Norby646
    Akkor ez a baj valszeg. Töröld a (win xp esetén alapértelmezettként) C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Test Drive Unlimited mappából a CDkey.txt-t. Ezután amikor elindítod kéri a kulcsot. Beírod és ennyi.
  • tcs007
    őő igen,mert a dvd karcos,és felraktam letöltött iso-bol,amit nocd crackeltem,igy nem volt jó,ezért ujratelepitettem megint isobol de most bentvan az eredeti dvd és igy megy,viszont cd kulcsot az eleétöl fogva az eredetit használom.
  • Norby646
    Volt már fent előtte tört verzió?
  • tcs007
    mielött valaki hülyének néz,eredeti :D
  • tcs007
    mivel a faq nem müködik,valaki megirhatná nekem h miért nem csatlakozik a szerverhez sose a tdu? csináltam accot és utána mikor csatlakozna kiirja h nem sikerült blablabla...
  • Stockbauer33 #98844
    Nézd meg Stormlinekiváló munkájában
  • Norby646
    ...

Utolsó Próba ha így se jó akk akit érdekel az nézze meg Itt (TDU mappa ha esetleg vkinek em lenne egyértelmű :D)

• Norby646
    Sziasztok! Beraktam az új slr-t meg ezt a hd akármi módot de csak a legkissebbe me különben szaggatna mint az atom... Lőttem is pár képet meg egy picit fel is javítottam őket:

És egy kép a hegyekben...:

• Kistódi
    csá valaki tudna küldeni egy linket az 1.66-os patch-ról előre is köszönöm
  • dajani
    Hi.
    A TDU MODDING TOOLS 1.14-al módosítotam az Audi TT rear és front beállításait és azóta nicsennek versenyek(ellenfelek), és visszarakott 0%-ra.
    Hogy lehet visszacsinálni? Pls help!
  • Stockbauer33 #98836
    Opelos Zsolesz nemsokára aktuális a CW módod és most néztem eztEz az 1.7B beszarás milyen szép Ez vmi bővítmény?Vagy egy új CW?

Itt nemtalálom az 1.7B-t

Nameg te hácézóóó?
  • kobi14
    Hali valaki tudna linkelni bookmark-ok thx.
  • Laaccoo
    Megvan a megoldás bekevert egy mod
  • Laaccoo
    Köszi,de ugyanaz az eredmény pontosan ez :
  • Stockbauer33 #98832
    Ez itt 1 újidőjárás mód.Tegnap kipróbáltam.Két--két és félperces éjszaka és három--három és félperces nappali váltakozásban.A Maciuk nagyon jó viszont überbrutál sok ideig elhúzott a köd vagy az éjszaka.Kb 2 óra.

Tehát ezeket töltsdle és ott van hova másold.

Files get stored in C:\Program Files\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX

(Download both)
    First File
    Second File
  • Laaccoo
    Hali! Beteszem a maciuk-os időjárásmodot és elinditom a játékot de kifagy. AZ miért van?
  • Stockbauer33 #98830
    Ment privát
  • koalika
    Ne haragudj, de Te írtad hogy szétforgassuk az Enzokat, azt hittem hogy fogunk vadászni egymásra. Nem kell rögtön haragudni. És még egyszer bocsi. Sziasztok
  • SeanJRRussel
    Ha már motoros akko nézdd meg EZT Kicsit gyorsabb a moci...
  • adikakk
    Jó estét.
    Csináltam egy ujabb videot...
    vélemények jöhetnek.
    TDU Adrenalin crew
  • Entex
    Tetszenek ezek a vicces kommentek a képek alatt, köszi
  • adamfesto
    Nesztek egy kis off, Wet Mode:
    De szépek, hmmmmm
  • bboyatty
    Aham. Na akkor majd rátok ugrok.
  • Stockbauer33 #98823
    Épp most vadultunk kb 5 magyar meg némi külföldi :D.Most is csak kaja szünet van hogy hajnalig szétforgassuk az Enzokat
  • bboyatty
    Ma este jön valaki gurulni?
    Én kb 10 fele érek haza utánna mehetünk egy laza kört a szigeten.
    Ha jön valaki jelezze, hogy tudjam.
    :)
  • USAMEN POWER
    1024x768
  • SeanJRRussel
    Milyen felbontásban játszol h ilyen nagyok a player nevek?
  • Laaccoo
    ez valami időjárás mod amit használsz? honnan lehet tölteni?
  • Bencemomo
    Sajnálom (HUN)MR Hilter de nem találtalak szerveren:S Bocs ha feleslegesen várakoztattalak:S
  • USAMEN POWER
    Ja csak ha valaki frankón akarja nézni, nem árt ha a főoldalon klikkel a pixxel beállítás mellett lévő kockára, és külön ablakban nézi. Nekem a főoldalon csak 30 secig játsza, ide beágyazva nem tölti be rendesen, tiszta szégyen a youtube. Frissítgetik állandóan, új skinek, új faszságok, de a normális lejátszhatóság ami úgye a középpontban kéne legyen az úgy szar ahogy van. Nem beszélve arról hogy a régebbi videók elkezdenek akadozni, remegni lejátszás közben stb.
  • Stockbauer33 #98816
    Jó kis videó

#98806 mostmár te is látod hogy kell az Enzo .Amúgy thx a tegnapi csapatást

Ezt meg csak úgy 0.41nél szemet gyönyörködtető a Veyron vs CCX
  • USAMEN POWER
    Ha már nagyban megy a videózás, tőlem is egy: Night and Fog C. Rework