107666
-
#98857 Nincsmit. Ha vmi gond lenne írj nyugopdtan hátha tok segíteni. :) -
#98856 oks,köszi mindent :) -
#98855 Hát igen tesóm gépén is ki lett véve a forgalom me különben akadt a játék neki. Bár igaz hogy ilyenkor előfordul h akik veled mennek azoknál se nagyon jön forgalom. De nem hinném h nagyon zavaró. Én sokszor mentem a tesómmal így.
A pénztrainer elvileg működik csak ha jól tudom van hogy kidob emiatt a gamespy. De sztem használhatod... Nem hinném h bármi gond lesz belőle. Am ha nem akarod akk meg azt tom javasolni hogy vegyél autót kicsit fesd át aztán dobd fel 99999999-ért a trade-ra és várd meg míg megveszik vagy kérj meg vmi pénzes tdu-st h vegye meg tőled. :) -
#98854 csak azért akarom kivenni a forgalmat mert a 2,8ghzes celeron procin eléggé akad ,főleg a forgalomban :S :D -
#98853 oks,köszi :) remélem sokadszori reinstall után má jó lesz ,kiakarom már probálni neten. az nagy gáz ha kiveszem magamnak a forgalmat? zavarom vele a többieket? meg a másik kérdés,hogy tudom h nem korrekt,de mivel leginkább csak az autókázás a lényeg benne nem a verseny,lehet-e használni neten a pénz trainert? -
#98852 Igen! Az alap kulcsal csak az alap játék megy. Volt egy kis időszak amikor "ingyenes" volt a megapack de már nem az. Rakd újra az egészet töröld a cdkey-t is és utána írd be ismét. (persze a megapackot ne rakd fel ha nincs hozzá eredeti kulcsod) -
#98851 az lehet gáz h felraktam a megapackot is a sima cd kulcsal? le tom törölni csak a megapackot v reinstall? :S -
#98850 nemjó :S kiirja h oan profilt választottam ami nethez csatlakozik eltarthat 90 másodpercig is stb,rányomok h ok aztán kicsit probálkozik gondolom majd kiirja h failed to connect to test drive server.please chech your network status and try again -
#98849 Akkor ez a baj valszeg. Töröld a (win xp esetén alapértelmezettként) C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Test Drive Unlimited mappából a CDkey.txt-t. Ezután amikor elindítod kéri a kulcsot. Beírod és ennyi. -
#98848 őő igen,mert a dvd karcos,és felraktam letöltött iso-bol,amit nocd crackeltem,igy nem volt jó,ezért ujratelepitettem megint isobol de most bentvan az eredeti dvd és igy megy,viszont cd kulcsot az eleétöl fogva az eredetit használom. -
#98847 Volt már fent előtte tört verzió? -
#98846 mielött valaki hülyének néz,eredeti :D -
#98845 mivel a faq nem müködik,valaki megirhatná nekem h miért nem csatlakozik a szerverhez sose a tdu? csináltam accot és utána mikor csatlakozna kiirja h nem sikerült blablabla... -
Stockbauer33 #98844 Nézd meg Stormlinekiváló munkájában -
#98842 ...
Utolsó Próba ha így se jó akk akit érdekel az nézze meg Itt (TDU mappa ha esetleg vkinek em lenne egyértelmű :D)
-
#98839 Sziasztok! Beraktam az új slr-t meg ezt a hd akármi módot de csak a legkissebbe me különben szaggatna mint az atom... Lőttem is pár képet meg egy picit fel is javítottam őket:
És egy kép a hegyekben...:
-
#98838 csá valaki tudna küldeni egy linket az 1.66-os patch-ról előre is köszönöm -
dajani #98837 Hi.
A TDU MODDING TOOLS 1.14-al módosítotam az Audi TT rear és front beállításait és azóta nicsennek versenyek(ellenfelek), és visszarakott 0%-ra.
Hogy lehet visszacsinálni? Pls help! -
Stockbauer33 #98836 Opelos Zsolesz nemsokára aktuális a CW módod és most néztem eztEz az 1.7B beszarás milyen szép Ez vmi bővítmény?Vagy egy új CW?
Itt nemtalálom az 1.7B-t
Nameg te hácézóóó? -
kobi14 #98835 Hali valaki tudna linkelni bookmark-ok thx. -
#98834 Megvan a megoldás bekevert egy mod -
#98833 Köszi,de ugyanaz az eredmény pontosan ez :
-
Stockbauer33 #98832 Ez itt 1 újidőjárás mód.Tegnap kipróbáltam.Két--két és félperces éjszaka és három--három és félperces nappali váltakozásban.A Maciuk nagyon jó viszont überbrutál sok ideig elhúzott a köd vagy az éjszaka.Kb 2 óra.
Tehát ezeket töltsdle és ott van hova másold.
Files get stored in C:\Program Files\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX
(Download both)
First File
Second File -
#98831 Hali! Beteszem a maciuk-os időjárásmodot és elinditom a játékot de kifagy. AZ miért van? -
Stockbauer33 #98830 Ment privát -
koalika #98829 Ne haragudj, de Te írtad hogy szétforgassuk az Enzokat, azt hittem hogy fogunk vadászni egymásra. Nem kell rögtön haragudni. És még egyszer bocsi. Sziasztok -
#98828 Ha már motoros akko nézdd meg EZT Kicsit gyorsabb a moci... -
#98827 Jó estét.
Csináltam egy ujabb videot...
vélemények jöhetnek.
TDU Adrenalin crew
-
Entex #98826 Tetszenek ezek a vicces kommentek a képek alatt, köszi -
#98825 Nesztek egy kis off, Wet Mode:
De szépek, hmmmmm -
#98824 Aham. Na akkor majd rátok ugrok. -
Stockbauer33 #98823 Épp most vadultunk kb 5 magyar meg némi külföldi :D.Most is csak kaja szünet van hogy hajnalig szétforgassuk az Enzokat -
#98822 Ma este jön valaki gurulni?
Én kb 10 fele érek haza utánna mehetünk egy laza kört a szigeten.
Ha jön valaki jelezze, hogy tudjam.
:) -
USAMEN POWER #98821 1024x768 -
#98820 Milyen felbontásban játszol h ilyen nagyok a player nevek? -
#98819 ez valami időjárás mod amit használsz? honnan lehet tölteni? -
Bencemomo #98818 Sajnálom (HUN)MR Hilter de nem találtalak szerveren:S Bocs ha feleslegesen várakoztattalak:S -
USAMEN POWER #98817 Ja csak ha valaki frankón akarja nézni, nem árt ha a főoldalon klikkel a pixxel beállítás mellett lévő kockára, és külön ablakban nézi. Nekem a főoldalon csak 30 secig játsza, ide beágyazva nem tölti be rendesen, tiszta szégyen a youtube. Frissítgetik állandóan, új skinek, új faszságok, de a normális lejátszhatóság ami úgye a középpontban kéne legyen az úgy szar ahogy van. Nem beszélve arról hogy a régebbi videók elkezdenek akadozni, remegni lejátszás közben stb. -
Stockbauer33 #98816 Jó kis videó
#98806 mostmár te is látod hogy kell az Enzo .Amúgy thx a tegnapi csapatást
Ezt meg csak úgy 0.41nél szemet gyönyörködtető a Veyron vs CCX -
USAMEN POWER #98815 Ha már nagyban megy a videózás, tőlem is egy: Night and Fog C. Rework