107666
-
bazso29 #98770 Nyilván te nem 86GTvel játszol. Nekem marad a HD100-as beállítás, de azért az is látványosabb. Este gyere csapatni, 8kor a stadionhoz A katos verdával, ha van kedved. -
#98769 Nagyon jó!
És simán megy HDU beállítással is!!
Bár 350 felett már kicsit lassabban adja be a növényzetet. -
#98768 annyit csinál hogy nem dob szét 4-5 km után,mert a szerver úgy van beállítva hogy szétkapcsolja a játékosokat -
bazso29 #98767 Próbáljátok ki ezt a modot, nagyon jó, megnöveli a látótávolságot. De sajnos komoly vga kell hozzá, vagy legalábbis sok vram. -
#98766 hasznos,köszi -
hajosi23 #98765 Köszi de az az rs4 hang már megvan nekem is:S -
#98764 bocs rossz a link!
Jó link -
#98763 Ezek az oroszok mihez képesek!
Katt ide! -
#98762 Tudom hogy Peugeut 406 Taxi nem tartozik a sportos verdák közé, valóban rontja a képet.
Sorry... -
#98761 Sziasztok! Beígértem egy leírást a tdu kamerák és üléshelyzetek állításához. Mindenki aki nem tudja hogy hogyan kell beállítani a kamerátáját és/vagy az üléshelyzetét egy kocsinak az töltse le ezt a kis leírást amit csináltam: Letöltés
Remélem ez segít... Ha vkinek vmi észrevétele van akk szóljon! -
#98760 jóó csak azt a fehér szar peugeutot vedd ki mer rontja a képet -
szilard12 #98759 RS6-ra nem találtam hangot. De ha kell akkor itt van egy RS4-es hangja. -
hajosi23 #98758 Valaki nem tudna adni Audi rs6-hoz vmi ütős hangot? -
hajosi23 #98757 Nem jó a szerver:( -
#98756 Jó reggelt.
Mit jelent az, hogy: Lock "játékos nickje" es lehet választani, hogy Yes vagy No. Az este találkoztam egy fickóval és mindig ezt írta ki meg, hogy Isolate és Yes vagy No. A csávó követett mindenhová és írtam neki és a válsz ilyen érthetetlen maszlag volt. Meg az Esc sem működött, nyomtam és nem történt semmi. Alt+F4-el kellett kiszáljak.
Bocsi a kérdésekért. Előre is köszi a választ! -
#98755 Gondolom már egy lélek sincs fent itt ilyenkor. :P -
carloelsa #98754 -
USAMEN POWER #98753 Hazaérek a melóból, el se hiszem hogy ez vár... Diaz te qrwára hasonlítasz a dízelautókhoz, azzal a különbséggel hogy te a hülyeséget ontod magadból ! Apropó, mellesleg max te ugatsz és a smoker haverjaid ! Innentől egy darab hszt nem szeretnék látni a témában !
#98712, #98737 - 45 delete ! -
#98752 Egy társaságban Opelos-sal:
-
#98751 23:00? -
hajosi23 #98750 És kicsit később vki nem akar jönni? Mondjuk éjszakaira? -
#98749 8-9 fele valami kis csoportos kocsikázás? :) -
dajani #98748 Jah és mi célt szolgál a HDR? -
dajani #98747 Hy.
Lenne egy kis gondom a játékkal. Video beállításnál HDR-t bekapcsolva kivilágosodik nagyon a kép egyes részeknél. Mi lehet a gond? -
#98746 Diaz!
Légyszíves lassíts. Miért kell ilyen stílusban lesemmizned a másikat?
A másik: Én nem értek az ilyen dolgokhoz, de azért nem a dízel a legkirályabb dolog a világon. Továbbá lehet, hogy ezt a füstöléses dolgot Te és a haverjaid igazán szeretitek, de(!), nem csak magatokra kéne gondolnotok... Mások orra alá ezt azért nem kéne odanyomni. Remélem ezt azért betartjátok valamennyire... Aztán: Fiatalon még nagyon menő, és szuper érzés lehet a füstölés. Most még semmi baja a tüdődnek. De 50 évesen már kezelésre jársz, vagy éppen tüdőrákkal kezelnek... Választhatsz: füstölés vagy tovább élni... Aztán még a gyerekeidre is kéne majd gondolnod. Mutatod majd neki: de fasza a füstölés. Aztán majd Ő is ilyen füstölős gyerek lesz, neki még hamarabb lesz baja...
Továbbá: "amúgy meg ha MI szennyezzük a környezetet,akkor Ők mit is csinálnak??" - Ez a mai ostoba fiatalság egyik legnagyobb problémája: mindig a másikra fogja, és ha Ő neki szabad, akkor én is csinálom.
Az ilyen versenyeket is a legszívesebben szüntetném meg. Meg rajtam kívül sokan mások. Nem véletlenül a 90% az ottani nézőknek fiatal, benzin-, (jaj bocsánat) dízelagyú. Ne utánozd őket, hanem inkább állj ellent nekik és ne szennyezd tovább a környezetet.
"engem se fog érdekelni, de kurvára, hogy szét kormolom a várost" - Majd fog ha panaszt nyújtanak be ellened. Feljegyzi mondjuk a szomszéd vagy bárki a rendszámodat, aztán majd magyarázkodhatsz...
Továbbá, majd akkor fog érdekelni, ha majd idősebb korodban mások fognak az orrod alá kormozni, közben a te tüdőd már nem bírja az ilyen szintű légszennyezettséget.
Zárásként: Fiatalon nagyon sok hibát ejt az ember. Ilyenkor még könnyű virítani. Azt hiszik örökké fog ez tartani. Aztán majd meghalsz 65 évesen... Előre kéne tán gondolkodni, nem csak a mának élni.
Ezzel a hozzászólásommal ezt a dízel ügyet lezárni szeretném. (!!!)
Remélem elgondolkodik majd az illető... -
keményfejű #98736 Köszönöm mindkettőtöknek. -
hajosi23 #98735 KÖSZÖNÖM Luigiano -
Luigiano #98734 lehet tétet szabni, a beállításokban megtalálod.
fotózni pedig csak egy bizonyos szint elérése után lehet, az elején még nem. Már nem emlékszem melyik szint az, de ha eléred, kiírja a játék, hogy fotózhatsz. -
#98733 1. Teljesíteni kell pár versenyt csak aztán lehet fotózni.
2. Úgy tudom lehet de nem tudom hol... -
Luigiano #98732 az x6-nak a holden kamerája kell -
keményfejű #98731 Sziasztok, pár napja játszom a TDU-val, két rövid kérdésem lenne: 1. Hogyan lehetséges fotózni a játékban? 2. Free-ride-ban, a versenyre hívott gépi ellenfelekkel szemben is lehetséges tétet szabni, avagy offline ez nem működik? Köszönet a segítségért. -
Luigiano #98730 privátban küldök egy képet, hogy hol kell állítani, de nem mindegyik verzió tudja! én az 1.14 -est használom -
hajosi23 #98729 Valaki tudna segíteni hogy hogyan lehet az x6-os seggét és orrát feljebb emelni? Előre is ksöz mert láttam hogy van ez a rear and front settings de nem találom sehol a moddingon belül:S Fontos pls -
#98728 Ok.. :P
Nem tudtam, hogy miért van. Köszi! -
bazso29 #98727 Ez nem egy sziget, de már jártál ott egy párszor! Pontosan annyiszor ahányszor beléptél online. Ez az a hely ahol a játékosok várakoznak, míg a menüben vannak és nem nyomnak a continue game-re (vagy hardcore-ra) és ugranak a házba ahol utoljára jártak. Néha mikor térképen barátokra szűrsz és lassú a net vagy a szerver, akkor elkaphatsz olyan pillanatot mikor egy cimbit mutat ott, aki épp belépett tdu-ba, de még csak a menüben van. -
#98726 Szia! A kamerát modding tools-al lehet állítgatni. Letöltöd, elindítod és ott a camera & ik-ra rámész. Az ik az a sofőrnek a pozíciója, a camera meg sztem egyértelmű. Ha vmi nem megy akk írj privátot és elmagyarázom! -
#98725 Na ez igen... Erre aztán büszkék lehettek! Am nem azzal van a baj hogy azt szeretitek. Hát egészségetekre. Csak azzal hogy ti ezt csináljátok mások egészségét és környezetét cseszitek tönkre. De általában az ilyeneket ez nem nagyon érdekli szal nem koptatom tovább a kezem. :) Na én el mondtam a véleményem. Nem muszáj vele foglalkozni. Na de mind1 sztem a tdu jobb téma mint ez.
#98717: Van egy vmiféle kis titkos sziget szerűség ahol az a piros pont van. Egyszer offline sikerült már eljutnom oda de már nem emlékszem pontosan h hogyan. De youtube-on keresgélj mert asszem ott láttam én is. Am egy hosszú egyenes út van ott de igazából tök felesleges oda eljutni mivel föld út... Ráadásul azon kívül kb. semmi sincs ott. -
#98724 Az a baj, hogy én sem tudom hogyan kell csinálni. -
hajosi23 #98723 Nem tudnál felvenni msn-en hogy elmagyarázd mégis hogy kell ezt csinálni mert kameraállást még nem nagyon állítgattam...?! -
#98722 De meglehet. Csak utánna kell vele pepecselni.
Átnevezed az x6 bnk-ját arra az autó nevére amire te akarod cserélni, aztán kell neki keresni kamera állást ami passzol hozzá. Az utóbbival vannak nekem is gondjaim. :P(kamera állás)