Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cruises With Friends 2 (Part 1)

Mikor ezt írtad, már rég össze volt vágva a videóm, habár nekem nem annyira bejövõs a szám ... am 50 videót csináltam tegnap, és egy kis részét használtam fel, de szerintem elképzelhetõ még a Part 3 is. <#vigyor2> Remélem a nagy részét még fel tudom használni belõlük.

A Part 2 -re meg ez az elképzelésem:

Versace21
adsz egy linket hogy honnan szedted le?Megköszönném<#worship>
Nagyon szép lett.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

ja csak nem mindegy mennyi a válaszideje (attól függ mire használod persze...)

somdav95
joltudom, viszont az is érdekel mekkora, ezért veszek 32"-es tv-t 😊

50ért már eszméletlen komoly full HD monitorokat kapsz, úgyhogy sok sikert a válogatáshoz, itt SG-n a "monitorok" topic pedig gyakran látogatott és nagyon hasznos, én is onnan néztem ki enyém (BenQ G2420HDBL) 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

marcihusi
Ha tehetek javaslatot zenére a videódba

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Toyo
Jók ezek az Opelos modok <#eljen> Kicsit félve indultam neki és lámpával.. :-)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

<#fejvakaras>

Panzeradler
Baromi jó lett, csak a nem teljesen 90 fokos kanyarokat nem mondja, azt az egyet megcsinálnád még és tökéletes lenne😄
somdav95
nekem is majdnem, csak a proci gyengébb.. Bár a monitorom miatt nemtudom megjeleníteni az 1920-at.. ezért nyáron hdtv 😊

Semmi fúdemeleg, E8400 (3.6-ig tuningolva) + 8800Gt + 2gb ddr2 RAM simán bírja 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

marcihusi
Hogy vezetõ lettem volna,<#buck> néha csak sereghajtó voltam, csak az irányt mutattam mindíg<#hehe>Fasza tempós menet volt.
Stock, remélhetõleg nem érek már rá jövõ héten, de ha igen akkor benne vagyok egy szombat esti hosszabb veretésben. Winter modom még nincs de addig beszerzem.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

DJKonya
Nekem is ugyan ez a probléma, konkrétan egy fél napot szoptam vele a múltkor de a mai napig nem tudtam rájönni a probléma...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Valaki le tudná nekem írni, hogy összességében mi kell ahoz hogy fel tudjak tenni kocsit?
Törölt felhasználó
Akik Sony vegas pro-t használnak videókészítéshez, azoktól, majd hagy kérjek már segítséget pmben😊 Ezt is meg kéne tanulnom valamikor használni😊
somdav95
milyen géped van ha meg szabad kérdezni tisztelettel?<#vigyor2>

Végre összejött a grafika tuning 😊

1920x1080 + NHancer- 16xAA, 8xAF, Enhance ingame AA settings, Gamma correction. Stabil 45 FPS azért így is megvan <#eljen>

Leo 1991
bocs akivel csattantam

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Köszönöm.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ezt még én csináltam 😄DDDDDDDDDDDD

Mikor még nem volt magicmap és a fájl méretének és hosszának egyeznie kellet, néhol észre is lehet venni, kb pont egy hete gondoltam hogy meg kellene újból csinálni normálisan.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Panzeradler

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Honnan lehet kocsikat és modokat letölteni?
Panzeradler
Felraktam neked ide. Ez az 1.0ás verzió nem tudom van-e újabb.
biliard10
honnan lehet letölteni a Magyar GPS ?

Danke én is <#eljen>.A HG feldobta hogy az Opelos wintermodjával és a maciuk weather modjával tolnikéne 1 ugyanilyet <#wow1><#idiota>.Min 4-5 órát.Mondjuk jövö7végén pl.Megvannakneked Marci?Végre 1 kis éjszaka 2 óránkeresztül <#hehe> vagy tej köd

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

marcihusi
Nagyon jó Cruise volt, nagyon jó társaságban<#eljen><#vigyor5>

gduck
Gondoltam <#wink> De sajna közben már tovagurultam <#vigyor5>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Így kell ezt !! 4 órán keresztül 8 -as layerben, egy jó kis társasággal... MARCIHUSI meg faszán helyt állt cruise vezetõként !! <#taps>

Képek, videó hamarosan.

Hogy lehet kölcsönadni digitális tartalmat? 😄

45%-tól van a HC Anudis.Azt érd el és ok vagy

Leo 1991
ha ilyen TDU News jön azt h nézem meg??

Leo 1991
most még külön megvenni:S:S
nincs vkinek eredeti??😄 kölcsön adhatná xP

Bocs Ducki csak pause-be vtam.Ha van kedved még ugorjránk.A HG-el csapatunk

Dehogy nincs esély rá ! Itt megveheted.

Leo 1991
a car packot honnan lehet megszerezni??
vagy erre semmi esély??

Jó is volt az amíg hirtelen ingyenes lett Megapack, azóta mégjobban bánom h nem vettem meg anno, azóta kipróbáltam pár verdát és így mégszarabb h már nem tudom õket használni. Most már legközelebb csak TDU2-nél költök bárminemû pc témára 😄

Leo 1991
az én picikém<#crazya><#crazya>

gduck
Na azt találtam, hogy megszûntették a csalók miatt <#szomoru1>
Szóval tárgytalan a kérdés <#wave>

Talán ez.

#96786: Háth ez kapufa. Egy ideig mûködött kód nélkül, de amióta a tdupe -vel megnövelt teljesítményû autókért kick jár, azóta a Megapack se mûködik kód nélkül. De már párszor leírtam.

laci 700
Csá! megy kód nélkül is a MEGAPACK! Nemrég ingyenessé tették.
Feltelepíted, nem írsz be kódot, game indít és örülsz! <#vigyor3>

gduck
Help! #96777

Senki nem tudja? Elkevertem a linket, a hivatalos oldalon nem mûködik a link (nem 100%-os mióta alapból a TDU2-re linkel), a guglival se találom <#szomoru1>

UI: ha valakit érdekel, a szerverek státusza LINK. Ezt a linket bezzeg megtaláltam a kedvencekben <#circling>

Találkozott õ is egy társaságal.Velem <#idiota>.Aztán beköszönt 1 nagyon lazát.( cs ).Kedves Anudis mi az hogy ( cs )?Szia,szevasz, vagy mi az anyád van stock?Nem nem ( cs ).Utánna jött a várj.Megvártalak.Nem?Aztán észak keleten találodki hogy kresszezünk?Engem beoltottak HC meg kressz ellen.Ugye te se gondoltad komolyan hogy az atom gyökér civilek után kocogok az Enzoval.Ezek a civilek képesek megálni egy kis domb tetején és ott nézelökid vagy fél napig.Neked ez jönbe?

Panzeradler
Van valamelyik clubba felvétel?<#smile>
Szokjatok már le errõl a nyavajgásról ... fel kell menni a szigetre, körül kell nézni a mappon hogy kivel lehet gurulni, azt szvsz. Én felmegyek a szigetre, pillanatok alatt találok magamnak vmi társaságot, ha nekem sikerül, akkor másnak is kéne... <#fejvakaras>

HEMAXXI
vki rendezen már vmit holnapra!!!pls😊

TDU NICK:anudis0000[hun]

HEMAXXI
csáó valakinek nicnsen kedve játszani?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Najó, kezdek megõrülni.

Egy éve vettem meg a TDU-t, megapackal együtt, itt olvastam, hogy szarok a megapack kódok, írtam a cdprojektnek, adtak jó kulcsot, ment.

Pénteken újra kellett installálnom a Win7-et, most feltettem az alap TDU-t, indítom, megy, online is. Kilépek, felteszem a megapackot a cdprojektes kóddal, erre "Failed to connect server".

Valaki hasonló tapasztalattal? Megoldás? (FAQ nem megy)
marcihusi
Belülrõl is gyönyörû...<#crazya>

gduck
Hali!

Mi is annak az oldalnak (azt hiszem TDU community volt a neve) a címe, ahol meg lehet nézni a profilokat?