107666
N%C3%A9vtelen-1.png
    Squash labda:D:D_:Asd_:as_D:A_SD:A_S:D
  • Roger6
    Jogos, teljesen igazad van, H váltó csak G25 + 27-en van. Durván növeli a játékélményt, ezt is aláírom. DE! Ezeket a kormányokat (Fanatec) versenyzésre találták ki, kőkeményen. H váltót nem használsz versenyzésre, senki nem használ, legalábbis komoly ligában. És amit mondtam, a pedálok. Szóval G25 sem kutya, meg kemény a fék (végre), de a közelébe sem ér ezeknek.
    De egyébként meg igazad van, minek venni G25-nél drágább kormányt, annyival nem jobb. :) Nekem Logitech DFGT-m van, 20 rongy volt, azóta nyüstölöm, tökéletesen elég mindenféle versenyzésre, és fun-krúzokra is. Egyedül a fékpedálomat erősítettem meg egy Squash labdával, hogy jobban be tudjam lőni, keményebb legyen. De teljesen elég így nekem - bár a H váltót még mindig irigylem azért a G25-től.
    Megnéztem ezt a csodakormányt, jó jó, de én pont azért vettem G25-öt anno, mert van benne kuplung+H válto is. na most megnéztem a piacot, max Kuplungos kormányok vannak manapság, H váltó csak már a komplett cockpit rendszerű szimulátorokhoz van.(Ülés, mozgató szervomotorok vagy munkahengerek, kormány, váltó, pedálsor kijelző és ez kb500e-1misiért) Szóval ha jobban belegondolok, sztem a G25 vagy G27 jóval jobban megéri főleg hogy olcsóbb is.
  • wollnerd #99019
    #98994-as hozzászólásomhoz tud valaki segíteni?
    Köszönöm!
  • Roger6
    Abban a kormány-szettben a pedálok büntetnek igazán (nyomás érzékeny - load sensoros fékpedál, szögben, erősségben és pedálpozícióban is állítható alumínium pedálsor, vibra motor, kontaktmentes mágneses szenzorok...). Az az ami odabasz. A Porsche jel meg azért van rajta a kormányon, mert eredeti Porsche liszensz alapján készült valósághű kormányról van szó. De azt én is leszarom, viszont a pedálok...
    Úgy látom beindult a virtuális autós pártiak vs valós autós pártiak vitanap:)
  • Luigiano
    egyetértek...
    ennyi pénzből, lehet, hogy élőben is lenyomhatnák egy szigetkört :)
  • SeanJRRussel
    Ez a pali atom kocka lehet...Speciel nekem ez az eyefinity teknológia nem jön be mert kúrvűra idegesítő a nyújtott kép.Vett volna már inkább helyette egy 1,5m átmérőjű tv-t oszt tolná azon.De hát persze kinek mi.ennyi lóvét sose feccölnék gépbe,még akkor se ha milliomos lennék mert egyszerűen nem éri meg.oylan ütemben fejlődik ez az iparág h évente lehetne százezreket áldozni gépre h toppon legyél mindig...

Mullivel egyetértek abban h inkábbkocsiba feccölném ezt a pénzt vagy elmennék nyaralni vmi egzotikus helyre nem feszítenék a szaros porsche kormányommal h miylen májer vagyok hogy a TDU-t egy 800e Ft os gépen tolom HC-ban...
    Mondjuk ebből a konfigból max a kormányt cserélném olyan 7-8 évente bár lehet meglenne az 10 év is. Plusz a gép 4-5 évente. Ja meg egér, amint szétmegy. De azért ezek is jó pénzek, én 4 évente kb 180ért szoktam összerakni új gépet és az csak közép kategória teteje, még nem is egy felsőkategóriás gép....
    Utcán nem lehet bukócsövezett versenyautóval közlekedni vagy ha kiszúrja a zsaru, akkor reszeltek neked meg a kocsinak is jóidőre. Nem is forgalmi kell rá hanem gépkönyv, ami nem kevés lóvé, szóval ha valakinek ilyen kocsija van, akkor, az valószínüleg, nem akarja elvetetni egy am is veszélyes száguldozás miatt.
    Szigorúan zárt pálya. Élvezetesebb is és nem olyan veszélyes. Ma meg már annyi ilyen lehetőség van amatör és profi szinten is, hogy nem nagyon van kedve az embernek hétköznap 100ezreket kifizetni büntire a közúton.
  • szilard12
    Hát én nem tudom hogyha igaz e az amit #99007 mondot, de ez nagyon király.
  • USAMEN POWER
    Ahol van lé egy ilyen gépre, ott van lé verdára is, és hidd el nem régi sportkocsira. :)
    Ha meg te közúton bebukócsövezett, stb stb racing autóval akarsz repeszteni, részvétem. :)
    Mindenki maga dönti el hogy neki mi a jó, egy gépet átlag 4 évente kell összerakni, csak áramot eszik.
  • Roger6
    Azt ugye vágod, hogy egy autót fent is kell tartani, és nem a benzinre gondolok speciel. Ez meg egyszeri kiadás volt, és kész. Persze én sem rakatnék össze ilyet a szobámba, de idősebb sportkocsit sem vennék helyette, az tuti.
    Ha be van bukócsövezve, van benne egy homológ ülés meg 6 pontos bizti őv, és még a bukó alatt van nyakmerevítőd, akkor több esélyed van közúton meghalni mint versenyautóba....
  • [HUN]FaTaL
    "Meg lehet hogy értékállóbb is:D"

Meg életveszélyesebb...
    Hát nem tudom, szépnek szép kis konfiguráció az tény, de ez sztem már túlzás. Én is szeretek gépezni, de sztem ezt a pénzt beleölhette volna egy kocsiba is. Pld egy idősebb sportkocsiba amit akár versenyautónak is megcsinálhatna ebből a pénzből. Meg lehet hogy értékállóbb is:D
    Ja meg ezt megmutatod egy csajnak és kb sose dugod meg:D
  • nyomjadnekkiii
    ez nagyon nagy!!:D
  • bency
    Ez maga a paradicsom!
  • USAMEN POWER
  • Stockbauer33 #99003
    A 3 monitoros gurulásos videot linkeld inkább.Am jó a szett
  • nyomjadnekkiii
    Ferrarihoz lambohoz
    meg bmw-hez
  • Leo 1991
    világít mint a Salamon töke xD
  • Leo 1991
    EEEEZZZZ KEMÉNY!!!!!!
  • Leo 1991
    milyen verdához kéne??
  • USAMEN POWER
    Trainfield új videót csinált az atomerőműről:

• nyomjadnekkiii
    Régen nagyon sok autó hangot találtam, de most egyet sem! esetleg linket tudnátok küldeni, hogy hol találok? nagyon szépen köszönöm a szépen!!!:D
  • Banano007
  • nyomjadnekkiii
    kössszi, működik a zene!!!:D
  • wollnerd #98994

Nekem viszont a rádiónak nincs hangja! Hiába hangosítom fel a játékon belül!
    Hogyan hangosítsam fel?
    Előre is köszi!
  • bboyatty
    C:\Users\bboyatty\Documents\TestDriveUnlimited\savegame\bboyatty\Radio\mp3így kell, nekem windows heten így van, remélem segítettem, a lényeg, hogy létre kell hozni a radio mappát azon belül pedig a mp3 mappát.
  • nyomjadnekkiii
    csá! zenét h kell beletenni h le is játsza? mert eddig az egyik rádiobol kitöröltem és tettem egy mp-3-at bele de nem történt semmi!
  • Kistódi
    isten vagy köszönöm szépen jó gyorsan választ kaptam
  • carloelsa
    Nem Szilárd vagyok, de attól még adhatok nem? :D Ezaz :D
  • Kistódi
    csá szilárd lenne egy kérdésem. Nem tudsz valahonnan linkelni egy Ken Block skines subarut??
  • Leo 1991
    ment a privát
  • Kistódi
    E60
  • Leo 1991
    restart:D
    ahhoz képest hogy 407
  • Leo 1991
    de akkor is jól néz ki,ahogy képes gyönyörű hogy 407
  • Leo 1991
    E34 vagy E60??
  • Kistódi
    csá! valaki nem tudna belinkelni egy 5-ös BMW-t?