Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor ezt írtad, már rég össze volt vágva a videóm, habár nekem nem annyira bejövõs a szám ... am 50 videót csináltam tegnap, és egy kis részét használtam fel, de szerintem elképzelhetõ még a Part 3 is. <#vigyor2>#vigyor2> Remélem a nagy részét még fel tudom használni belõlük.
Nagyon szép lett.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

TDUnick: ArtMooney(HUN)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Stock, remélhetõleg nem érek már rá jövõ héten, de ha igen akkor benne vagyok egy szombat esti hosszabb veretésben. Winter modom még nincs de addig beszerzem.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
1920x1080 + NHancer- 16xAA, 8xAF, Enhance ingame AA settings, Gamma correction. Stabil 45 FPS azért így is megvan <#eljen>#eljen>
Mikor még nem volt magicmap és a fájl méretének és hosszának egyeznie kellet, néhol észre is lehet venni, kb pont egy hete gondoltam hogy meg kellene újból csinálni normálisan.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Képek, videó hamarosan.
nincs vkinek eredeti??😄 kölcsön adhatná xP
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
vagy erre semmi esély??
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Szóval tárgytalan a kérdés <#wave>#wave>
#96786: Háth ez kapufa. Egy ideig mûködött kód nélkül, de amióta a tdupe -vel megnövelt teljesítményû autókért kick jár, azóta a Megapack se mûködik kód nélkül. De már párszor leírtam.
Feltelepíted, nem írsz be kódot, game indít és örülsz! <#vigyor3>#vigyor3>
Senki nem tudja? Elkevertem a linket, a hivatalos oldalon nem mûködik a link (nem 100%-os mióta alapból a TDU2-re linkel), a guglival se találom <#szomoru1>#szomoru1>
UI: ha valakit érdekel, a szerverek státusza LINK. Ezt a linket bezzeg megtaláltam a kedvencekben <#circling>#circling>
Egy éve vettem meg a TDU-t, megapackal együtt, itt olvastam, hogy szarok a megapack kódok, írtam a cdprojektnek, adtak jó kulcsot, ment.
Pénteken újra kellett installálnom a Win7-et, most feltettem az alap TDU-t, indítom, megy, online is. Kilépek, felteszem a megapackot a cdprojektes kóddal, erre "Failed to connect server".
Valaki hasonló tapasztalattal? Megoldás? (FAQ nem megy)