Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: WAndrew26[HUN]
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
<#gonosz1>#gonosz1><#gun>#gun>csak vigyázzatok a motorosokkal<#vigyor5>#vigyor5><#hehe>#hehe>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csajszi Ford GT-je =)
Közútra nem való versenyautó 😄
Luxus =)
Kicsi kocsi tele a tank =)

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
xD Letöltöttem az 5-ös BMW-t és 7zip kiterjesztésû mappában van, eddig ki tudtam csomagolni minden, most meg nem xD Ez miért van, vagy hogyan szedjem ki belõle a bnk-kat? xD
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
:S mit ronthattam el?Csak Hqpalmst raktam fel..
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Én úgy voltam eleinte hogy törlöm a fenébe a Vegas-t, mert qrwára nem értek hozzá, azt egy kis erõfeszítéssel már ott tartok hogy full alap dolgokat meg tudok csinálni vele. Profi videóim nincsenek, de már megérte hogy nem a Movie Makerrel kell vacakolni. Nameg minõségileg is jobb Vegasal vágni, fõleg hogy nem zavarodik bele esetleg 10 giga videóba... Movie Maker már egy 7-8 perces videónál lefagyott, az kb. 10 giga fraps álltal.
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D