107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • MoFi
    Nagyon köszi! :D Viszont nekem felvan téve az 1.66a patch és még rávan téve egy 1.68a vagy b javitás. Az lehet hogy az 1.68 at nemszereti? oO
  • Dj Tommy
    Innen tudod leszedni:
    http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/test_drive_unlimited_patch_166a
  • MoFi
    Szép estét mindenkinek! (Bocsánatot kérek ha rosszhelyen kérdezem)Valaki tudna abban segiteni hogy a multiplayerhez miféle javitás kell, és hogy honnan lehet leszedni? Mert megvan már a GameSpy ID-m meg kapcsolódna is, de a multihoz kér valami javitást. Rá is kérdez hogy letöltöm e most, rákattolok az igenre de az explorer azt irja ki hogy nem mükszik a link. A választ előre is megköszönöm! És mégegyszer bocsi ha rosszhelyre irtam. :/
  • Leo 1991
    pár hszel lejjebb írtam hogy én már próbáltam egy motort ami szerintem faja volt
    már pár motort próbáltam eddig,de a legjobban a KTM tetszett
    Ismerem magam annyira, hogy amint ráérzek a vezetésére, egyből elkezdem tesztelgetni a képességeimet. Sajnos ilyen vok, de legalább korlátozom magam ezzel a szamárlétrával. De azért kösz a bizalmat:)
  • Luigiano
    Nem szívesen szállok be az off-ba, de nem tudom megállni....
    Kb. 20 éves motoros hátterem van, végigültem a riga 12-től a 1098-as Ducatiig sok motort, és azt az élményt sem egy 400, de még egy 600 LE.s autó sem adja vissza!! (volt szerencsém olyat is próbálni). De azt büszkén mondhatom, hogy soha senkit nem veszélyeztettem az úton, ha hülye hangulatom van, akkor hungaroring, pl.
    De az is igaz hogy az autósok nagy része le se szarja a motorost, egyszer kellene felülni rá, és rájönne hogy milyen nehéz is védekezni az úton. Mert folyamatosan azt kell tennünk! Megáll a kereszteződésnél, én jövök a védett úton , a szemembe néz, és simán kifordul elém! Hisz csak egy motor! Ez a baj!
    Mindenkinek ki kellene próbálni és talán másképp bánnának velünk.
    Bocsi az off-ért!
    Én befejeztem!
  • Entex
    Sztem egyből vegyél 600-ast tök felesleges végigjárni ezt a lépcsőt, mint írtam azon is lehet lassan húzni a gázt, és ha 6000-nél elrakod a köv sebességet már nem is rángat. Megjegyzem most mentem először nagymotorral és nincs is rá jogsim, de simán elboldogultam vele, csak az elindulás gáz, mert eleve rohadt nehéz a motor, a másik meg a kuplung kezelése, én a pedálhoz vagyok szokva na.. :D
  • Entex
    Ajj már megint vita lett belőle..

Csak annyit fűznék hozzá, hogy amíg nem próbálod ki, addig ne mond, hogy elvből nem vennél motort.. Ha 400 lóerős autó van a segged alatt, azzal is lehet állatkodni, meg lehet normálisan menni. A motor ugyanez, nem kötelező száguldozni. Én elfogadom, hogy sokan utáljátok a motorosokat, amíg nem próbáltam ki én is utáltam őket, de az egy másik világ..

Na peace.
  • Leo 1991
    az a gond hogy általánosítunk
    vannak normálisan és vannak barom módjára közlekedő motorosok,de ugyan ez igaz az autóskora is
    sajnos némely emberkének elgurult vagy soha nem is volt gyógyszere az agytalanság ellen
  • [HUN]FaTaL
    Nem volt sok eset nekem sem talán 3 összesen az 5 év alatt amióta vezetek, de mind a három balesetveszélyes volt.
    Nem hát, mert más az élmény, de hidd el a 400 LE-ős autó jobb mint a motor;)

Sztem meg a motorosok többsége nyomja neki, de én eskü nem láttam még jobbról előző motorost. Max piros lámpánál!
  • [HUN]FaTaL
    Azért a 20-40 közöttieket nem nevezném a koruk miatt kreténnek, a legtöbb b-s jogsival robogózik. 90%?:D Melyik országban?

#99050: Ez a motorosok sztereotípiája, csak elfelejtetik hogy autóval nem olyan könnyű manőverezni mint a motorral.
  • Maxx
    az autósok meg nagy ívben tojnak a motorosokra ha normálisan megy akkor is, nem figyelnek rájuk, nem törődnek velük.
  • Maxx
    a robogós nem motoros, az robogós és a korukból adódóan 90% kretén módon megy. itt győrben is van 2-3 idióta gyorsaságis, sajnos mindenhol van, de a motorosok 90% normálisan megy városban, sőt ha találkozóra vagy kirándulni megyünk érdekes módon mind a 40-50 en tudunk menni 90-100-al.
  • Laaccoo
    Hát ezaz a kisrobogós menőcsávó azthiszi magárol hogy az autósoknak el kell engedniük őt . És ha nem engeded akkor meg integet meg mindentcsinál.
  • [HUN]FaTaL
    "Vannak vadbarmok, de a többség nem így közlekedik, "

Sajnos a többség így közlekedik. Még a kis szar robogókkal is összevissza mennek, a gyorsaságisok meg mint az állatok. Előre mehetnek és? Nem húzom rá senkire, menjen, előtte se zavart. De jobbról nem előzhet ha már zöld a lámpa, pláne nem kanyarban, mint ahogy teszik és majdnem elütöm mert nem látom és még ő van felháborodva.
  • Maxx
    Vannak vadbarmok, de a többség nem így közlekedik, pont ezért csak a barmokat veszed észre. 2010 jan 1 óta pedig előre mehetnek akár jobb, akár bal oldalról a piros lámpánál, sok autós ezt sem tudja hogy szabályos már, csak durrognak meg ráhúzzák az autót a másik sávra ha a tükörben látják a motorost.
  • Maxx
    14 éve van B-s jogsim, de a motorozás egy egész más élmény, azt még 400 le autóban sem kapod vissza sztem.
  • [HUN]FaTaL
    :D:D:D Talán mert a motorosok úgymennek mint a vadbarmok. Majd ha látok 50-el vagy max 70-el, normálisan, nem jobbról előzve egy 600as motorral közlekedő motorost akkor majd odafigyelek. Amíg szarik az egészre addig én is. Mondjuk általában még ígyis elengedem őket.
  • Maxx
    Én tegnap vettem át az új jogsimat kibővítve az A korlátlannal, 24 én volt a forgalmi vizsgám :)
  • Leo 1991
    hát igen
    a SeOss.nu-s videó majdnem velem is megtörtént
    annyi különbséggel hogy idejében megálltunk mind a ketten
  • szilard12
    Valami ilyenre meg ilyenre gondoltál nem??
  • Leo 1991
    nekem egy KTM Duke 650-es Supermoto-hoz volt szerencsém kb 1 hónapja,jól megy a gép meg minden,de az autósok nem figyelnek a motorosokra,még most se hogy módosították a kreszt.
    Én is most fogom elkezdeni a nagymotorra a jogsit. Eddig nem volt vagy csak alkalmanként motoroztam max 125-ös motorral, de maga az élmény fantasztikus. Most hogy elkezdek én is rendesen dolgozni először egy 250-es gyorsaságit fogok venni, aztán 400-as aztán 600 vagy 650 majd jöhet az 1000es. Ez benne lesz minimum 5 évbe, ha csak nem akarok egyből feltekeredni egy fára. Am a kocsikkal csak annyi a bajom, hogy ahhoz hogy egy ilyen szintű érzést kaphass egy kocsiba, ahhoz minimum 400 lóerős hátsó vagy összkerekes autó kell alád. Szerencsére eddig tapasztaltam mindkét fajta élvezetet utasként, szóval nem mondanám hogy valamelyik is jobb lenne a másiknál, de tény hogy mindkettőt csapatni fogom előbb utóbb:)
  • USAMEN POWER
    Ja, csak az élmény nehogy perecelésbe menjen át. Én elvből nem vennék motort.
  • Entex
    Volt szerencsém vezetni egy 2002-es GSX-R 600-at és ááááááááááá Eddigi legnagyobb élmény, amit robbanómotoros járműben/járművön átéltem. Ha tehetitek próbáljátok ki.. Jövőre meglesz a szakmám, elkezdek dolgozni, szeretnék egy ilyen kis 600-as seggrakétát venni :)
  • Leo 1991
    gurultam egy keveset Entex-el
  • USAMEN POWER
    :SA_D:AS_D:F_AS:DF_A:S_D:FA_S:D
  • bazso29
    A praktikerben biztos találsz.
    Minden modolás aranyszabálya, hogy csinálj mentést az eredeti fájlokról. Innentől meg nem kérdés hogyan kell visszaállítani.
  • adamfesto
    Csak azért van ez a tartósság mert 2005-ben vettem, de aki eladta az is magánál tartotta pár napig -szerelés miatt- olyan cuccok voltak benne.
    550e. körül volt a PC meg egy egyszerű monitor. Most mit tudnék ennyiből venni? És nem csillivilli neonos szarokat vettem, hanem megkérdeztem egy programozó srácot, hogy mi lenne most egy álomgép, összeírta, megvettem, nem bántam meg.
  • tdu Toyota
    Meg tudnád mondani, hogy ezt hol keresem ? Mert google nem talál ilyet :S
  • bazso29
    Kell hozzá a Stihl 2.3LE nevű progi, de lehet jobb verziószám is.
  • tdu Toyota
    Tettem a játékba egy fenyős modot. Amit felraktam patch formájába és kipróbáltam de nem tetszett :S Hogy lehetne kitörlni?
  • carloelsa
    Amikor én meghallottam Ts-en jót nevettem, de örültem annak, hogy ilyen találékony :D :P
  • USAMEN POWER
    Nem vagyunk egyformák. Ő neki ez jön be, neked meg az. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja, engem nem foglalkoztat ki mire költi.
  • USAMEN POWER
    Háth pedig a pc ipar qrwa gyorsan változik, hamarosan neked is kell váltani ha jobb minőségben szeretsz játszani, akár komolyabb programokat használni, stb. :) Én se nagyon foglalkozok a gépfejlesztés témával, de 3 - 4 évente mindig belemerülök a dologba, nézegetem a teszteket, hasonlítgatok, kalkulálok, mert kell ha nem akarok lemaradni, és azon agyalni hogy vajon elindul most ez a játék vagy sem, hány fps, Sony Vegas miért 1 órát ment ki egy 8 perces videót, stb. Én megmondom frankón, hogy szeretek játszani, elidőzni a gép elött, én ezt választottam, mindenképp megéri az a lé amit 4 évente befektetek a pc -be. Én tavaj a GTA IV megjelenésekor kapcsoltam, hogy már kevés a gépem, pedig azthittem hogy... Az új GTA tény hogy egy optimalizálatlan játék, viszont olyan játékok fognak hamarosan kijönni, hogy kell a 4 mag, egy jó gép minimum.

Én múlt hét pénteken rendeltem egy Sapphire HD 5750 -et egy Samsung B2230W monitorral, elméletileg holnap jön. :) Karácsonyig még alaplap, proci + hűtő, ram kell és megint ok vok 4 évig.
  • adamfesto
    Hát nekem nagyon alap a gépem kinézetre, de 5 éve lényegi átalakítás nélkül minden gémet visz...
  • Roger6
    Jaja, nem hallottál erről a módszerről?