107666
-
Stockbauer33 #99193 Köszi srácok .Nemérgelődj Fecokám mert ez ilyen.Ma hajnalban kb 3 körül gurultam a HG HC-s haverjaival ugyan így 8-s layerbe és akkor nagyon kevés civil volt.Pedig jó volt most a brigád csak az a Hullamega neerőlködne ennyire az F40-el
Na majd holnap du-n -
arcsika01 #99192 Köszike. Lecseréltem.
Sokat segítettél. :) -
#99191 Az autókat ide kell betenni...\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules, a vehicules mappába ven egy rim mappa azon belül meg az összes autónak külön mappa a felniknek ide jönnek a felnik.
Általába minden autót amit letöltesz van 3 darabja külső, belső és a felni. pl. 350Z_Nismo.bnk ez a külső, 350Z_Nismo.bnk_I ez a belső és ez a felni 350ZNISMO_F_01.bnk. FONTOS: Mindig csinálj biztonsági másolatot a fájlokról amit lecserélsz mert meglehet, hogy valami nem jó és így nem kell újra telepíteni a játékot.
Nem kell külön program ahoz, hogy betedd a játékba.
Remélem segítettem. -
#99190 -
arcsika01 #99189 És mivel kell berakni a kocsikat?:) Meg hova? PLS írj thx. -
Stockbauer33 #99188 Feco szombat du 4körül vmi kis tekerés? -
Stockbauer33 #99187 Kezd ezzel és van 1-2 ruszki oldal is -
arcsika01 #99186 Sziaztok. PLS írjatok merre találnék modding-olt kocsikat motorokat és hogy lehetne betenni őket?:) Köszi -
USAMEN POWER #99185 Egy - két ember kivételével egyik se érdemelte volna meg. Tenni a javulás érdekében nem tesznek, vagy nem tudnak, az elégedetlenkedés a nagy büdös semmire viszont megy. De háth egy csoport ovistól mit lehet várni ?
(#99174, 75 delete.) -
MoFi #99184 Örök hálám Mester! :D Most már csak arra kell rájönnöm, hogy miket kell állitani ahhoz hogy ne gyilkoljam ki a game-et és a vasak meg tépjék a betont :D Köszi még 1x ;) -
#99183 Nem értem mért iylen szar minőségű videót tölt fel mindenki....Mért nem lehet max beállítással fasza hd vidit felvenni???? -
Luigiano #99182 van egy TDUeditor.exe.config fájl, ezt notepad++-al megnyitod és ott van benne a játék elérési útja. Ezt átírod arra, ahol a te játékod van, a \ jel legyen ott a végén. Nekem így indult el. -
MoFi #99181 ezt a feliratot már én is megtaláltam, de valahogy nem jött össze. azért köszi :) -
#99180 "Go to Settings->Installation Directory and change your installation to your correct TDU directory. MAKE SURE TO INCLUDE A BACKSLASH (\) at the end of your installation directory." -
MoFi #99179 Zsir! Köszi. Csak Database not found. Már próbálkoztam ezzel a progival, hogy hogy lehet neki megmutatni a könyvtárat, és nem jöttem rá :/ ebben esetleg tapasztalt vagy? :D -
#99178 Igen láttuk a humiariban, meg még vagy 10 autoval foglakozó topikban:) -
Luigiano #99177 ha mod-ot keresel, akkor pl. itt van egy -
Luigiano #99176 kell hozzá a TDUPE nevű progi, azzal lehet beimportálni -
Maxx #99173 kezdem utálni azokat akik kaptak betakulcsot
A magyarok közül mindenkinek alanyi jogon járt volna -
szilard12 #99172 link -
szilard12 #99171 Link, link es link -
MoFi #99170 Hy all! Azt megtudja mondani valaki hogy az autók physics-jét hova vagy hogyan kell betenni? Egy .tdupk fájlról van szó, és nem volt hozzá readme. :( Előre is köszi! :) -
gagyenkov #99169 Vagy ruházattal,autó vásárlással,ház vásárlással? Ezek mind kellenek!És kell klubot is csinálnod! -
gagyenkov #99168 Online versenyekkel hogy állsz? Mert azt is kell csinálni! -
#99167 Akkor befejezted a játékot... -
#99166 Szeva!
Milyen küldetésekre gondolsz? Bocs a láma kérdésért...
Mert mindent megcsináltam. Nincs több stoppos,se verseny,se csomag,se autó stb. Minden kész? De akkor milyen versenyre gondol a játék? -
#99165 Attól függ, 3Dben nem sokat van szóval majdnem mindegy, 2D-ben pedig ha működik a powerplay rendesen a 4850en (enyémen működik) akkor nem sokkal eszik többet. Meg nekem az nem ért meg +15 ezer hufot :) -
USAMEN POWER #99164 Na ja, mondjuk az én kártyám fogyasztása jobb, sokat nézegettem teszteket a ph-n mielött megvettem. -
priluki #99163 sziasztok ,olyan gondom lenne hogy elinditom a játékot és azt irja a monitor tartományon kivül:S szoval nemtom milyen felbontásba indul.. lehet ezzel csinálni valamit? -
#99162 Oks! -
#99161 igen,igen,esélyes ! :D:Ddd amúgy ma nincs tesztelés, ma javítanak, holnap van újra teszt nap.. hozok majd képeket! -
#99160 Dobd át a kulcsot, megnézem! :DDDD -
#99159 Sajnos szar az irányítás (kaptam beta kulcsot)SZAR,nem tudom hogy van-e esély hogy ezt javítsák majd :S Lehet hogy a TDU1 örök lesz :) -
#99158 Na ez jó hír, hogy még kocsikázgatsz a szigeten.
Én is várom a második részt, de videókat elnézve az irányítás kicsit furcsa, remélem ezt majd kijavítják. -
gagyenkov #99157 A TDU-t nem lehet megunni, csak egy kicsit hanyagolniÉs várni nagyon a másodikat! De jön a holtszezon és újra járom a sziget útjait! -
#99156 Üdv újra itt!
Rég láttalak, mi a helyzet? -
gagyenkov #99155 Szevasz! Csinálj küldetéseket is! -
#99154 ha finanszírozod megveszem ezeket a cuccokat -
#99153 én ezt a kártyát és az új cuccokat a gépben összesen 40ért vettem:D
a gépem -
Stockbauer33 #99152 minimum 1 ilyet hogy jólfusson a game :D