Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
üdv a régieknek :]
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
1. Hol lehet a Cadilac-eket feltuningolni?
2. Bemásoltam az új kocsik hangját a rendes helyükre, de miért a régi hangokat játsza le a játékban?
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az offnak is legyen vége ! Az utóbbi 2 - 3 nap bõven elég volt rá. <#felkialtas>#felkialtas>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
V: A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevû könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide rakd be az MP3-akat.
valaki csinálna amúgy 1 hasonló karakterû verdát Lexani vagy Ashanti felnivel, mint valami FULL maffia verda
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Sean: Belevágok 😄
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\ - itt vannak a cd kulcsok hogy ne kelljen újra beírkálni õket.
C:\Users\Username\Documents\Test Drive Unlimited\ - Itt meg a mentés.
Win2k / XP:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data - CD Kulcsok
C:\Documents and Settings\username\My Documents - Mentés
http://goo.gl/gd6Zi5
Win 7-nél itt tárolja a mentést, ezt kell átmásolnod valahova.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Ha van valami mirror, akkor csak pár katt.
Jó lenne,mert nekem is lenne kérdésem, amit azért beírok:
Ha OS reinstallt szeretnék, akkor mit, honnan kell elmentenem, hogy ne vesszen el az online, offline acc, adat.
marcihusi: Köszi =)
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
UI: Köszi<#puszis>#puszis> (300C)
A Magyar rendszámtáblát magam készítettem 😊