107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Stockbauer33 #99193
    Köszi srácok .Nemérgelődj Fecokám mert ez ilyen.Ma hajnalban kb 3 körül gurultam a HG HC-s haverjaival ugyan így 8-s layerbe és akkor nagyon kevés civil volt.Pedig jó volt most a brigád csak az a Hullamega neerőlködne ennyire az F40-el

Na majd holnap du-n
  • arcsika01
    Köszike. Lecseréltem.
    Sokat segítettél. :)
  • bboyatty
    Az autókat ide kell betenni...\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules, a vehicules mappába ven egy rim mappa azon belül meg az összes autónak külön mappa a felniknek ide jönnek a felnik.
    Általába minden autót amit letöltesz van 3 darabja külső, belső és a felni. pl. 350Z_Nismo.bnk ez a külső, 350Z_Nismo.bnk_I ez a belső és ez a felni 350ZNISMO_F_01.bnk. FONTOS: Mindig csinálj biztonsági másolatot a fájlokról amit lecserélsz mert meglehet, hogy valami nem jó és így nem kell újra telepíteni a játékot.
    Nem kell külön program ahoz, hogy betedd a játékba.
    Remélem segítettem.
  • SeanJRRussel
  • arcsika01
    És mivel kell berakni a kocsikat?:) Meg hova? PLS írj thx.
  • Stockbauer33 #99188
    Feco szombat du 4körül vmi kis tekerés?
  • Stockbauer33 #99187
    Kezd ezzel és van 1-2 ruszki oldal is
  • arcsika01
    Sziaztok. PLS írjatok merre találnék modding-olt kocsikat motorokat és hogy lehetne betenni őket?:) Köszi
  • USAMEN POWER
    Egy - két ember kivételével egyik se érdemelte volna meg. Tenni a javulás érdekében nem tesznek, vagy nem tudnak, az elégedetlenkedés a nagy büdös semmire viszont megy. De háth egy csoport ovistól mit lehet várni ?

(#99174, 75 delete.)
  • MoFi
    Örök hálám Mester! :D Most már csak arra kell rájönnöm, hogy miket kell állitani ahhoz hogy ne gyilkoljam ki a game-et és a vasak meg tépjék a betont :D Köszi még 1x ;)
  • SeanJRRussel
    Nem értem mért iylen szar minőségű videót tölt fel mindenki....Mért nem lehet max beállítással fasza hd vidit felvenni????
  • Luigiano
    van egy TDUeditor.exe.config fájl, ezt notepad++-al megnyitod és ott van benne a játék elérési útja. Ezt átírod arra, ahol a te játékod van, a \ jel legyen ott a végén. Nekem így indult el.
  • MoFi
    ezt a feliratot már én is megtaláltam, de valahogy nem jött össze. azért köszi :)
  • Falkon
    "Go to Settings->Installation Directory and change your installation to your correct TDU directory. MAKE SURE TO INCLUDE A BACKSLASH (\) at the end of your installation directory."
  • MoFi
    Zsir! Köszi. Csak Database not found. Már próbálkoztam ezzel a progival, hogy hogy lehet neki megmutatni a könyvtárat, és nem jöttem rá :/ ebben esetleg tapasztalt vagy? :D
    Igen láttuk a humiariban, meg még vagy 10 autoval foglakozó topikban:)
  • Luigiano
    ha mod-ot keresel, akkor pl. itt van egy
  • Luigiano
    kell hozzá a TDUPE nevű progi, azzal lehet beimportálni
  • Maxx
    kezdem utálni azokat akik kaptak betakulcsot

A magyarok közül mindenkinek alanyi jogon járt volna
  • szilard12
    link
  • szilard12
    Link, link es link
  • MoFi
    Hy all! Azt megtudja mondani valaki hogy az autók physics-jét hova vagy hogyan kell betenni? Egy .tdupk fájlról van szó, és nem volt hozzá readme. :( Előre is köszi! :)
  • gagyenkov
    Vagy ruházattal,autó vásárlással,ház vásárlással? Ezek mind kellenek!És kell klubot is csinálnod!
  • gagyenkov
    Online versenyekkel hogy állsz? Mert azt is kell csinálni!
  • bboyatty
    Akkor befejezted a játékot...
  • Berguson
    Szeva!

Milyen küldetésekre gondolsz? Bocs a láma kérdésért...
    Mert mindent megcsináltam. Nincs több stoppos,se verseny,se csomag,se autó stb. Minden kész? De akkor milyen versenyre gondol a játék?
  • [HUN]FaTaL
    Attól függ, 3Dben nem sokat van szóval majdnem mindegy, 2D-ben pedig ha működik a powerplay rendesen a 4850en (enyémen működik) akkor nem sokkal eszik többet. Meg nekem az nem ért meg +15 ezer hufot :)
  • USAMEN POWER
    Na ja, mondjuk az én kártyám fogyasztása jobb, sokat nézegettem teszteket a ph-n mielött megvettem.
  • priluki
    sziasztok ,olyan gondom lenne hogy elinditom a játékot és azt irja a monitor tartományon kivül:S szoval nemtom milyen felbontásba indul.. lehet ezzel csinálni valamit?
  • Falkon
    Oks!
  • somdav95
    igen,igen,esélyes ! :D:Ddd amúgy ma nincs tesztelés, ma javítanak, holnap van újra teszt nap.. hozok majd képeket!
  • Falkon
    Dobd át a kulcsot, megnézem! :DDDD
  • somdav95
    Sajnos szar az irányítás (kaptam beta kulcsot)SZAR,nem tudom hogy van-e esély hogy ezt javítsák majd :S Lehet hogy a TDU1 örök lesz :)
  • Falkon
    Na ez jó hír, hogy még kocsikázgatsz a szigeten.
    Én is várom a második részt, de videókat elnézve az irányítás kicsit furcsa, remélem ezt majd kijavítják.
  • gagyenkov
    A TDU-t nem lehet megunni, csak egy kicsit hanyagolniÉs várni nagyon a másodikat! De jön a holtszezon és újra járom a sziget útjait!
  • Falkon
    Üdv újra itt!

Rég láttalak, mi a helyzet?
  • gagyenkov
    Szevasz! Csinálj küldetéseket is!
  • Leo 1991
    ha finanszírozod megveszem ezeket a cuccokat
  • Leo 1991
    én ezt a kártyát és az új cuccokat a gépben összesen 40ért vettem:D
    a gépem
  • Stockbauer33 #99152
    minimum 1 ilyet hogy jólfusson a game :D