107666
-
#99234 a megapack már ingyenes amúgy fel van telepítve -
#99233 loál főleg ha vásárolt megapackja van, vagy esetleg fel sincs telepítve neki :D -
#99232 A következőt kell tenni: Bemész a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data(rejtett)/Test Drive Unlimited mappába, és onnan törlöd ki a addon.txt fájlt, és sikeres a csatlakozás! -
#99231 Persze hogy lehet! az egész játék szabad kóborlásra van tervezve!
2 két verseny/küldetés között arra gurulhatsz amelyre akarsz! (még az erdőkbe is, ha elég bátor vagy!) -
#99230 Nektek se működik a server? -
haydn99 #99229 Sziasztok!
Még kezdő vagyok. Nem tudjátok, lehet -e szabadon vezetni? -
#99228 -
#99227 Telepíteni nem engedte ahol nem található a TDU.
Patchs mappából rájöttem mely fájlok szükségesek:
FX.ini
setglass.2DB
setbush.2DB
Az eredeti fájlokat RAR-ban elküldöm privátba! -
#99226 igen -
#99225 8a veziót töltötted le? -
#99224 Hali!
Igen letöröltem a program fileba az atari mappát
A mód telepítős volt sajna :S
katt
Ebbe volt a iLLusion: 2D Nature - v8 & v8a mod
Köszi, hogy segítesz :) -
#99223 A játék letörlése után letörölted a főkönyvtárát? Lehet hogy telepítő a módosított file-okat nem törli, így bennmaradnak.
Ha ez sem segít, akkor elküldöm a e-mail címedre az eredeti játékkörnyezeti file-okat. (freemail-es vagy google mail-es vagy?)
Milyen fájlokat cselértél le?
Pl. CommonWorld.bnk vagy CommonWorldDiv.bnk?
Telepítője volt a módnak?
Ha nem, akkor adj meg a linkjét ahonnan letöltötted!
Megnézem milyen fájlok vannak a rar vagy zip fájlban, és azonos nevű eredeti fileokat elküldöm az emailedre!
Meglátjuk, sikerül-e!
Jó? -
#99222 Hello! Felraktam egy fa modot ami nem tetszett.De nem lehetett letörölni a módot így újraraktam a játékot. De így még rondább lett már el is mosódott :S Mit csináljak, hogy kiszedjem?? Lécci segítsetek
-
MoFi #99221 Köszönöm :) -
Bencemomo #99220 AMG10_F_01.bnk -
#99219 TDUPE-hez a 2.-at ajánlom -
dajani #99218 Sziasztok.
Egyik napról a másikra kilép az intro után a TDU, mi lehet a gond? Hogyan lehet helyrehozni?
Üdv. -
#99217 Még pár ha már így bejött, örülök ha hasznosat pattintottam.
ICDB
SW
IGCD
Csemegézzetek, a 3. ugye játékfanoknak. -
#99216 -
#99215 Carfolio?
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=150216 -
USAMEN POWER #99214 Np. -
#99213 vagy esetleg jobbat mint az SSR-é -
#99212 valaki el tudná küldeni a Chevrolet SSR-nek a váltási adatait??(végáttétel,fokozatszám,stbstb...)
előre is kösz -
USAMEN POWER #99210 Ajaj, ajaj ! Végignéztem a régi TDU képeimet egészen tavaj januártól, és háth nagyon szar a többség. :/ Azért új monitorral, és új vga -val amit akkor szépnek és jónak láttam, most már nem az igazi, grafikailag is "szar"... sajnálom hogy törölnöm kell a képeim nagy részét. Viszont a videóimon meglepődtem, nagyon jó az a kódolás amiben kimentettem őket, és hogy nem pont 1024x768 -ban mentettem ki, hanem nagyobb felbontáson. Egész jól néznek ki most is, talán szebbek is. -
MoFi #99209 Valaki tudna nekem egy olyan crazy winter mod torrentet linkelni ahol nem csak letöltik hanem fel is? a tdu central-on 404 es hiba van mind2 torrentnél, a zip fájlokból meg 4 et leszedtem de 3 nak hiányzott a fele, aztán nem is szedtem többet. Most találtam 1-2 oldalt ahol fent van torrentbe de nincs seed :( Előre is köszi. -
#99208 Áhh értem. Akkor lehet inkább kihagyom. -
Stockbauer33 #99207 Ma azzal leszek .Jöhetsz bármivel mert nekem megvan húzva az összes autóm.Szal a DTM megy 350-t kb.Csak az Enzo 420-as végsebessége sok néha mert lemaradnak sokan.A Sean SLR-e meg megy 500-at .De ha sovány a DTM mert hasít a brigád akkor max 7-8mp átváltani a terminátor vasakra -
MoFi #99206 Hali! Megtudná mondani valaki hogy az SL 65-ös Mercinek melyik a felnije? :/ Előre is köszi. -
#99205 ok a 16.00 -
#99204 Ha tudok megyek én is. Akkor DTM Merci kell? -
Stockbauer33 #99203 16.00 -
RYO21 #99202 Kéne szervezni valami extrém krúzt. Mint amilyen a ködös éjszakai volt. Én nem merek szervezkedni, mert nemtudom, hogy mikor érek rá. -
USAMEN POWER #99201 Kis visszapillantó a nyárba. :))
-
USAMEN POWER #99200 Ezt szedd le attól függően hogy feltelepítetted-e a Megapackot (carpack), vagy nem. Majd másold a helyére. -
arcsika01 #99199 Beraktam vagy 10 autót, de 1 darab sem akar műkdni, 1ből kiírja a test drive unlimited exe leállt mert hibát észelet vagy mit...:( Miért nem jó egyse?:( -
#99198 DTM jó lesz,de lehet h a végén G kat kell majd -
Stockbauer33 #99197 Holnap mivel menyünk?Vmi kisebbel kéne mert sok a 2-2fél km előny állandóan :D Mondjuk Merci DTM?Aztán megyünk lejebb is ha kell -
USAMEN POWER #99196 Gurultam egy kicsit, SG Viserion társaságában:
-
Hogy lehet ezt a modot letörlni? Már újra raktam a játékot is és még így se jó. Meg marad ez az elég ronda fa mod :S( Ezt a modot fel instalálta mikor beraktam tehát nem én raktam be a filekat) -
#99194 Kész van a csávó rendesen.THX,amúgy jó volt