107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szasza20
    a megapack már ingyenes amúgy fel van telepítve
  • [HUN]FaTaL
    loál főleg ha vásárolt megapackja van, vagy esetleg fel sincs telepítve neki :D
  • wollnerd #99232
    A következőt kell tenni: Bemész a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data(rejtett)/Test Drive Unlimited mappába, és onnan törlöd ki a addon.txt fájlt, és sikeres a csatlakozás!
  • wollnerd #99231
    Persze hogy lehet! az egész játék szabad kóborlásra van tervezve!
    2 két verseny/küldetés között arra gurulhatsz amelyre akarsz! (még az erdőkbe is, ha elég bátor vagy!)
  • Szasza20
    Nektek se működik a server?
  • haydn99
    Sziasztok!

Még kezdő vagyok. Nem tudjátok, lehet -e szabadon vezetni?
  • belapeter
  • wollnerd #99227
    Telepíteni nem engedte ahol nem található a TDU.
    Patchs mappából rájöttem mely fájlok szükségesek:
    FX.ini
    setglass.2DB
    setbush.2DB
    Az eredeti fájlokat RAR-ban elküldöm privátba!
  • tdu Toyota
    igen
  • wollnerd #99225
    8a veziót töltötted le?
  • tdu Toyota
    Hali!
    Igen letöröltem a program fileba az atari mappát
    A mód telepítős volt sajna :S
    katt
    Ebbe volt a iLLusion: 2D Nature - v8 & v8a mod
    Köszi, hogy segítesz :)
  • wollnerd #99223
    A játék letörlése után letörölted a főkönyvtárát? Lehet hogy telepítő a módosított file-okat nem törli, így bennmaradnak.
    Ha ez sem segít, akkor elküldöm a e-mail címedre az eredeti játékkörnyezeti file-okat. (freemail-es vagy google mail-es vagy?)
    Milyen fájlokat cselértél le?
    Pl. CommonWorld.bnk vagy CommonWorldDiv.bnk?
    Telepítője volt a módnak?
    Ha nem, akkor adj meg a linkjét ahonnan letöltötted!
    Megnézem milyen fájlok vannak a rar vagy zip fájlban, és azonos nevű eredeti fileokat elküldöm az emailedre!
    Meglátjuk, sikerül-e!
    Jó?
  • tdu Toyota
    Hello! Felraktam egy fa modot ami nem tetszett.De nem lehetett letörölni a módot így újraraktam a játékot. De így még rondább lett már el is mosódott :S Mit csináljak, hogy kiszedjem?? Lécci segítsetek

• MoFi
    Köszönöm :)
  • Bencemomo
    AMG10_F_01.bnk
  • Leo 1991
    TDUPE-hez a 2.-at ajánlom
  • dajani
    Sziasztok.
    Egyik napról a másikra kilép az intro után a TDU, mi lehet a gond? Hogyan lehet helyrehozni?
    Üdv.
  • adamfesto
    Még pár ha már így bejött, örülök ha hasznosat pattintottam.
    ICDB
    SW
    IGCD
    Csemegézzetek, a 3. ugye játékfanoknak.
  • Leo 1991
  • adamfesto
    Carfolio?
    http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=150216
  • USAMEN POWER
    Np.
  • Leo 1991
    vagy esetleg jobbat mint az SSR-é
  • Leo 1991
    valaki el tudná küldeni a Chevrolet SSR-nek a váltási adatait??(végáttétel,fokozatszám,stbstb...)
    előre is kösz
  • USAMEN POWER
    Ajaj, ajaj ! Végignéztem a régi TDU képeimet egészen tavaj januártól, és háth nagyon szar a többség. :/ Azért új monitorral, és új vga -val amit akkor szépnek és jónak láttam, most már nem az igazi, grafikailag is "szar"... sajnálom hogy törölnöm kell a képeim nagy részét. Viszont a videóimon meglepődtem, nagyon jó az a kódolás amiben kimentettem őket, és hogy nem pont 1024x768 -ban mentettem ki, hanem nagyobb felbontáson. Egész jól néznek ki most is, talán szebbek is.
  • MoFi
    Valaki tudna nekem egy olyan crazy winter mod torrentet linkelni ahol nem csak letöltik hanem fel is? a tdu central-on 404 es hiba van mind2 torrentnél, a zip fájlokból meg 4 et leszedtem de 3 nak hiányzott a fele, aztán nem is szedtem többet. Most találtam 1-2 oldalt ahol fent van torrentbe de nincs seed :( Előre is köszi.
  • bboyatty
    Áhh értem. Akkor lehet inkább kihagyom.
  • Stockbauer33 #99207
    Ma azzal leszek .Jöhetsz bármivel mert nekem megvan húzva az összes autóm.Szal a DTM megy 350-t kb.Csak az Enzo 420-as végsebessége sok néha mert lemaradnak sokan.A Sean SLR-e meg megy 500-at .De ha sovány a DTM mert hasít a brigád akkor max 7-8mp átváltani a terminátor vasakra
  • MoFi
    Hali! Megtudná mondani valaki hogy az SL 65-ös Mercinek melyik a felnije? :/ Előre is köszi.
  • SeanJRRussel
    ok a 16.00
  • bboyatty
    Ha tudok megyek én is. Akkor DTM Merci kell?
  • Stockbauer33 #99203
    16.00
  • RYO21
    Kéne szervezni valami extrém krúzt. Mint amilyen a ködös éjszakai volt. Én nem merek szervezkedni, mert nemtudom, hogy mikor érek rá.
  • USAMEN POWER
    Kis visszapillantó a nyárba. :))

• USAMEN POWER
    Ezt szedd le attól függően hogy feltelepítetted-e a Megapackot (carpack), vagy nem. Majd másold a helyére.
  • arcsika01
    Beraktam vagy 10 autót, de 1 darab sem akar műkdni, 1ből kiírja a test drive unlimited exe leállt mert hibát észelet vagy mit...:( Miért nem jó egyse?:(
  • SeanJRRussel
    DTM jó lesz,de lehet h a végén G kat kell majd
  • Stockbauer33 #99197
    Holnap mivel menyünk?Vmi kisebbel kéne mert sok a 2-2fél km előny állandóan :D Mondjuk Merci DTM?Aztán megyünk lejebb is ha kell
  • USAMEN POWER
    Gurultam egy kicsit, SG Viserion társaságában:

• tdu Toyota

Hogy lehet ezt a modot letörlni? Már újra raktam a játékot is és még így se jó. Meg marad ez az elég ronda fa mod :S( Ezt a modot fel instalálta mikor beraktam tehát nem én raktam be a filekat)
  • SeanJRRussel
    Kész van a csávó rendesen.THX,amúgy jó volt