Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bpeti72
sziasztok Melyik mappába van a játékmentés, mert sajna újra kell raknom a gépet.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
Köszi

Amit én hallgatok, (Hardcore, Happy Hardcore, Hardstyle) sokan csak a kemény lábdobot + pörgést szûrik le, fõleg az olyanok mint te, úgy állnak hozzá hogy szar. Viszont én nem a lábdob miatt hallgatom, hanem az elvont, és az egyéb dallamok miatt, a dob csak egy pluszt ad hozzá, amitõl teljes lesz a zene, a pörgés ... ezé hardcore. Megjegyzést fûzni a másik stílusához meg szerintem full fölösleges, nem vagyunk egyformák van aki esetleg elszáll Tiesto -tól, van aki meg kiveri Mozartra, ennyi.

Panzeradler
marcihusi
Ez így van.
Fehércsoki, azért mert te botfülû vagy úgy tûnik, képzeld vannak ott más hangok is, gondolom akkor a Umek zene elején a zongorát is csak sípolásnak hallottad.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Autókat hogyan lehet betenni a játékba?
Fehercsoki
Nem vagyok rocker.És nem vagyok semmilyen zene ellenes,viszont az ilyen 2 féle hangból álló "zenéket" nem is nevezném annak.

[HUN]FaTaL
Tudom, hogy mi az eredete. A mai Technoról beszélek. 😊 Ami régen techno volt azt ma már inkább a keményebb Trancehez sorolják.

http://goo.gl/gd6Zi5

<#eljen><#eljen>

Balkán ami itt van. Mindenhol elfogadott zene, Umek hazájában (Szlovénia) az elnök irodájának falán kinn van az elsõ világhírû zenéje, a Gatex-nak a bakelittje, itthon meg ha valakinek nem tetszik az megugatja mint 1 neandervölgyi a villámot, ahelyett h max annyit közölné h neki ez nem tetszik.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Eredete a Techno, és az Acid. Nameg a mûfajtól eltekintve, számítógép segítségével kreált zenékrõl van szó.

ladics

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

[HUN]FaTaL
Én Trancet hallgatok mégis utálom a Technot, szerintem nincs összefüggés.

Am szerintem te rocker lehetsz, azok ilyen techno ellenesek. Nesze itt van neked is egy zene.

És mostmár itt az off vége, fuss el véle.

[HUN]FaTaL
Ez zene!

Fehercsoki
Na itt már 3 féle hang van,ez aztán a zene<#eljen>

Fehercsoki
Offline profilt tudsz netrõl leszedni,amit át lehet ügyeskedni online profillá.

ladics
format :] netrõl lelehet szedni, vagy mi, régen valaki mondott ilyet😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Gyerekek ez a zene, vagy ez. Aki meg falun nõtt fel, nem is tudja hogy milyen bulik vannak Europában, akár Hardcore, Hardstyle, vagy Trance, Progresszív, House, Club stb... Pl. Ibizán is elég népszerû az a relax feeling zene amiket a marci belinkelt ... Csak háth a kis hazánk be van punnyadva, ami külföldön népszerû, és milliók hallgatnak, azt itthon nem is ismerik és megy a leszarozás.

[HUN]FaTaL
Hát ha újratelepítetted a wint akkor sehogy. Egyébként meg látnia kell a játéknak mikor feltelepíted.

ladics
Hali :]

Biztos sokan emlékeznek rám és van aki nem, kérdés:

Mentésemet honnan tudom visszahozni ? :]

Fehercsoki
Hát szerintem mindkettõ agyatlan tuctuc zene.30 sample na igen,de az a baj 2 féle ilyen másodperc van:S

[HUN]FaTaL
Ez zene?😄

Ebben dallam sincs.

#96951: Disco a 80as évek. 90es inkább Rave, végefele Trance.

Akkor tényleg vagy a hangrendszereddel vagy a hallásoddal van baj, mert oké a #96949-as tényleg nem nagy wásziszdáász, de az elõtte lévõ zenében (Umek) átlag 30 sample van másodpercenként(!). Persze az is lehet hogy nem vagy erre nyitott, meg nem youtube-on kéne hallgatni, de hidd el, az igényesebb techno nem egérkattintásokkal készül, hanem ugyanúgy hangszereken, más téma persze hogy nem a közember számára megszokottakkal, de nézz meg 1 live-actot egyszer, pl. Eric Sneo-tól.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fehercsoki
Szóval te komolyan azt gondolod hogy ez rendes zene?:S Nem ez nem az,ez azoknak való akik 2 féle hangot tudnak csak megkülönböztetni,a mélyet,meg a még mélyebbet,és persze ezek váltakozását.Ez a zene a diszkósoknak való,akik nagyon hülyék,és beérik ezzel is.

marcihusi
Ezek szerint vagy a füleddel van baj, vagy a hangrendszered elég gyenge<#mf1>
Gondolom te a falú kocsmájába jársz bulizni, ezért elképzelhetõ hogy ilyen zenével még nem találkoztál, mert akármelyik fesztiválra ha legalább 2-3 olyan színpad van ahol ilyet nyomnak, nem beszélve a komolyabb helyekrõl, fõleg Pesten, amik már európai szinten is nyomnak a latba.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Fehercsoki
Te hol élsz?Tudod mennyi szánalmas diszkó van manapság?Azokra gondolok amit sokan csak "szórakozóhely"ként emlegetnek...

"diszkó" 😄 hol élsz te öcsisajt? 90es években? 😛

Fehercsoki
Lehet hogy a hangszórómmal van valami,de én zenét nem hallok csak idióta diszkós tuc tuc izét.

marcihusi
Vagy mondjuk ez!<#nyes><#crazya>

marcihusi
Nálam ez a jó zene<#eplus2><#crazya>

Leo 1991
meg h lehet felnit cserélni rajta??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Leo 1991
jól fest a kocsi GRAT hozzá

magyar rendszámot hogy tettetek rá??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Nekem bejön, kár h kicsik a felnik <#eplus2> ezek kb max 09-esek befér ez alá nagyobb is 😉 Több autónál is ezzel küzdök, de még nem találtam rá a megoldásra hol lehet állítani a felni méretét <#rinya>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Panzeradler
Sziasztok!
Beraktam ezt a modot, de a szerver kidobál én meg nem csináltam biztonsági mentést, valaki eltudná küldeni az eredeti fájljait?
Látom szegény 300C megkapta a tipikus amerikai needforspeed tuningot.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Falkon
Tetszik! Grat.!

Dozoo, ez a 300C is tetszik!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jó szar szám mellesleg.

bbb007
má unalmas mindenhol ez megy! 😊 Minden csicska ezt tolja 😊

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

SeanJRRussel
Látom nem rakja be... LINK!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ha valaki jó zenére akar gurulni <#idiota>

Norby646
Köszi! 😊 Am még egy kis idõt rászántam így ez lett a vége:

És én ezzel be is fejeztem a zmodizást... 😄 Nem nekem való. XD

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Alakítgattam az alap Chrysler 300C-t, kicsit sajna bugos, de azt kijavítom 😞

And the Angel =)

Hoffi
tessék 😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

A játékba hogyan lehet kocsikat berakni?
Fehercsoki
Realtek HD Audi Managert tedd fel,nekem ez van a hangkártyámhoz(ami egy alaplapi szar) és még nem volt gondom vele.

Sajnos nem tudom milyen a hangkártyám:S Elég gyenge a tudásom a géphez ezen felül meg nem is tudok semmit a hangkártyámról😞
Hééé! Ezt az m5 e60-at belinkeled nekem? Vagy bárki?😊 nagyonnn szép!!😊
Hoffi
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Most ugye kijött az uj M5 E60 a tdu-hoz
és alapból M6 felnit adnak hozzá viszont itt meg Gyári M5 E60 felni van és ez kéne nekem!
Ha valaki eltudná nekem küldeni még ma a felnit priviben azt nagyon megköszönném
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

hol lehet a kormány érzékenységet beállítani?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

bpeti72
Milyen hangkártyád van?

bpeti72
Azért kösz. Legalább nem egyedi és van megoldás.