107666
-
#99274 \Documents\Test Drive Unlimited\savegame\bboyatty\Radio\mp3\... és ide teszed az mp3 fájlokat. A radio és mp3 mappákat neked kell létrehozni. -
#99273 csáó valaki legyen szíves segíteni saját zenét hogyan tudok berakni??? -
#99272 Köszöntem!! -
carloelsa #99271 TDU2 topic évek óta... -
#99270 A TDU2-nek nem lesz külön topic majd remélem :) Bár szép szám így is: majdnem 100000 üzenet. Lesz új topic? -
#99269 Igen, én Nvidia videókarit szeretnék, láttam egy Nvidia notebookos drivert is. -
De még mindig jobban látom a helyzetet -
#99267 "azaz 2 db 1.86ghzes proci dolgozik benne azaz 1.86*2=3.72 Ghz"
Szerintem te is képezd magad egy kicsit, mert ez baromira nem így van :) Gyorsabb a kétmagos de az magok órajele soha nem összeadandó. -
#99266 Jajj apám, kicsit képezd már magad számítástechnika téren, ha már ilyen témákhoz szólogatsz hozzá. A te sempronod 1*2ghz= 2ghz míg az alien gépe dual core azaz 2 db 1.86ghzes proci dolgozik benne azaz 1.86*2=3.72 Ghz, magyarul messze erősebb gépe van nem beszélve a dupla annyi ramról és akkor nem láttuk a videókártyád, de ebből kifolyólag az is valami elavult integrált vacak lehet... -
#99265 Ez kb ugyan az amit én is linkeltem :)
Van egy T4200 + 4 GB + GMA X4500 Ezen nem próbáltam, de sztem ezen se menne, xar a vga itt is.. :D
Off vége. -
#99264 Ezt most komolyan írtad? -
#99263 VGA miatt felejtős, nekem sem megy a notebookon, szintén VGA miatt (ASUS F5SL-AP344) -
#99262 Nem nekem asztali gépem van, de saját szememmel láttam akadozni a gémet a tiedtől jobb konfigu gépen és low grffon. Szerintem is felejtős amíg nem kapsz valami jobbat. -
#99261 Hali, nincs valami modifikáció a játékhoz ami megfordítja a közlekedés irányát? Megyek ki kocsival angliába, gondoltam gyakorolnék kicsit..:) -
#99260 Hát persze! 1,86 GHz kevesebb mint az enyém....(2,0 GHz) -
#99259 Te most a laptopodról beszéltél vagy a asztali gépedről? -
#99258 Ezen a laptopon is akadt, szal sztem felejtős.. -
#99257 Hát ilyen lebutitásról még nem hallottam sajnos, de ezen a konfigon nem fog menni a game, nekem se hű de jó a gépem de a TDU-nak szerencsére pont megfelel.
Ha mindent lehúzol minimumra és úgy is laggol akkor várnod kell karácsonyig. De érdemes kivárni, mert nagyon jó ez a game, multiba meg még nagyobb élmény de ezt majd csak akkor tapasztalod ha játszol vele. -
#99256 Sziasztok!
Szeretném felinstallálni a TDU-t a laptopomra, de tartok tőle hogy nagyon fog akadozni.
Videó kártyám: VIA Chrome9 HC IGP.
Notebookom konfirmációja:
Ugye a procit is le kéne cserélni? AMD Athlon 2800+ az Athlon erősebb mint a Sempron?
A RAM rendben van. És a videókari? Hát, ez sem ATI, sem Nvidia. Aszem nem fog működni!
Nagyon szeretném feltelepíteni! Unom hogy unalmas game-t tudok játszani és netezni lehet rendesen ezen az 5 éves notebookon!
Nincs valami megoldás a nagy grafikai lebutításra, hogy közel megfeleljen? nagyon akadozik a videó is! Videókari oka?
Különben várni kéne inkább karácsonyig! -
#99255 Nincs mit.
Ha feltelpedett nincs kedved gurulni egyet? -
#99254 Köszönöm,és bocsi..:S -
#99253 Katt Kapásból ezt dobta be elsőre a gugli. Remélem innen menni fog. -
#99252 Fiúk,ne nézzetek lámának,nade..fel raktam újra a játékot,végre van fasza vidikarim,nem laggolok,és nem akar fel menni multiba..multkor valami 1.66 os patchot kellet fel rakni(asszem) az lenne a kérés,ezt be linkellné nekem valaki? -
USAMEN POWER #99251 Én biztos vagyok benne hogy majd előszedem, amúgy nem apad a népesség, legalábbis én nem ezt vettem észre. :) Mapon rengeteg embert látok mikor fent vok, nameg a barátlistámból most is vannak fent 8 -an. Ha ezekből 2 legalább részt vesz egy - egy full layeres cruiseon, én már ok vok.
Ide viszont kevesebben írnak, de ez már nem az én problémám. Ami tőlem telt, telik HG -ként azt teljesítettem úgy érzem, és teljesíteni is fogom a zárásig. -
#99250 Én is World-ozok, bár nem nyerte el a tetszésem de semmitől jobb és rengetegen vannak fent. :P
TDU-n egyre apad a népesség, bele se merek gondolni mi lesz ha megjelenik a TDU2.
Lesz még olyan itt aki TDU2 mejelenése után előszedi az egyes részt? -
USAMEN POWER #99249 Én pár napja az nfs worldon lógok, hétvégén vok mostmár inkább a szigeten, a TDU nem olyan játék hogy leülök fél órát játszani, munka miatt pedig kb. ennyi időm lenne rá. -
#99248 Na hát majd kiderül.
Ha lehet össze kéne hozni valamit. :) -
#99247 zsír lenne
csak dunsztom sincs hogy érek rá:S:S
kezdődik a bajnokság + csinálom a lakásom,így alig van időm:S:S -
Stockbauer33 #99246 Ha 7végére összeáll az új gépem akkor szombat és vasárnap délután szervezek krúzt. -
#99245 Hát igen...
Kéne egy krúz, hátha jönnének még páran. -
#99244 néha napján én is szoktam online lenni
de mostanság áttértem a Race07-re -
#99243 Ha így fut a topik akkor jövő ilyenkor pezsgőzünk az is csak talán.
Naponta 5-6 hsz ha van az már jó. Mindenki a TDU2-n lóg ami érthető is.
Én szoktam online lenni de magyarokat ritkán látok, nagy szerencse ha találkozok egyel. -
#99242 Még 750 komment és pezsgőzünk... -
Jammer #99241 Sziaztok! LEnne egy kérdésem. Nálam a FAQ linkje nem megy ezért kérdezek... Nemrég vettem egy G27-et mert az elődjét már nem nagyon lehet kapni. A gondom az, hogy a kormányról az összes gombot hozzá tudom rendelni a kivánt funkciókhoz, de sajnos a gáz-fék és a kormány tengelyét nem tudom hozzárendelni a kivánt tengelyekhez. Olyan, mintha nem nyomnék semmit sem. Ha lenyomom és nyomva tartom a pedált akkor ezt irja ki : "Press only van key or axis at the time."
Pedig a váltó neutral pozicióban, a kormány középen van. Nem értem miért van ez...
Van valakinek valami ötlete? -
#99240 A megapack offline módban működik, mert nem kell szerver hogy figyeljen.
Új online profilt csinálhatsz, csak NE vedd a megapackos autókat az Online-ben! -
#99239 ja csak el is csesztem a mentésemet mert amikor nem dobott le packal a server megvettem a packos autókat mostmeg nem enged fel, hogy lehet új online profilt csinálni? -
#99238 ja értem akkor azért dob le mindig akkor felrakom natúrba, jólvan akkor pont akkor játszottam amikor ment a packal is köszi azért -
#99237 Sosem volt ingyenes, csak egy darabig nem baszott ki a szerver miatta. -
#99236 vagyis amikor utoljára játszottam akkor azt mondták ingyenes
-
#99235 meg 90%nál járok tudom hogy kell csak nem akar kapcsolódni csak már vagy 3 hónapja nem játszottam