107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • wardogzombie
    valaki nem jönne fel onlájn egy kis csavargásra?
    ezen a néven vagyok
    talizzunk a kawa szalon elött mondjuk 18:00kor
  • AntiHero
    Látom nincs még patch
  • Yoda001
    amugy neten lehet csak simán versenyezgetni? pl szolok egy haveromnak jöjjön játszani és akkor szorakozunk(gyorsulunk meg ilyenek)?:D
  • Yoda001
    értem, köszi !
  • InfiniteReality
    Soxor le volt írva már. Ha törött verziód van, mindenképp le kell szedned. Ha PROCYON féle verziód van (gy.k. YASU-t el kell indítanod játék elött), akkor csak a documents & settings\all users\application data\test drive unlimited\ mappából kell minden file-t kitörölnöd, kivéve a cdkey.txt-t. Ebbe a text file-ba kell beleírnod az eredeti játék megvásárlásával kapott kódot.
    Az offline mentésed használható a bolti verzióval is, viszont online-ba nem vihető át, új karriert kell kezdened.
    Regisztrálnod kell a gamespyid.com oldalon valamilyen nick-kel (fontos hogy az országodat add meg, mert a játék is innen fogja tudni), valós emailcímet megadni, regisztrációt visszaigazolni, ahogy az szokás.
    Játékban új profilt létrehozni, GAMESPYID lehetőséget bepipálni és megadni egy nicket (ez nem egyezhet meg a gamespyid regisztrációnál megadottal, valamint célszerű [HUN]kispista formában megadni), megadni a gamespy regisztrációhoz felhasznált email címed, beírni a jelszót (nem az emailedét hanem a gamespy regisztrációkor megadottat).

Remélem érthető.
  • wardogzombie
    mert 10percenként connect lostol várom a paccsot
  • princodvd
    Megynyugtatlak, nem hardver probléma, mert hasonló táblát én is kaptam régebben, és a windows újratelepítése mindig megoldotta a problémát.
  • Yoda001
    hát végig néztem 2-3 oldalt és sehol semmi
  • Me0w
    Nem ertelek, _neked_ van egy kerdesed, amire a valasz itt van valahol 2-3 oldallal ezelott, de lusta vagy megkeresni. Ezert _engem_ baszol le.
  • Yoda001
    aha,kösz a választ. rendes vagy
  • Me0w
    Mindez 100+1-szer le lett irva...
  • Yoda001
    ha megveszem a játékot akkor ugye fokog tudni neten játszani,ehez hogy müködjön le kell szednem a warez tdu-t és még miket kell kitörölnöm? vagy van valamilyen megoldás hogy ne kelljen leszedni? és hol kell regisztrálni nevet meg ilyesmiket?
  • InfiniteReality
    SP2-es Windows friss telepítés után: legfrissebb netről letöltött alaplapi drivert telepítsd, 2007 áprilisi direct-x 9.0c-t töltsd le és telepítsd, legfrissebb netről letöltött videokártya drivert telepítsd, legfrissebb netről letöltött hangkártya drivert telepítsd. Ha router mögött vagy akkor szedjél le mindenféle tűzfalat (ha csak windowsos van azt kapcsold ki) mert nemkell, ha van víruskeresőd (és az nem AVG) szedd le és tegyél fel AVGFREE-t és kapcsold ki a rezidens részét. Mindemellett ha vannak ilyen spyware írtó + egyéb felesleges rezidens programjaid, mind lődd le őket (winamp agent, quick time task és még sorolhatnám)...

Ha ezeket így mind megcsináltad és a játék még mindig hibázik, akkor valószinüsíthetően valamiféle hardverhiba van (mondjuk ha egy Windows feltelepül akkor gyakorlatilag a memóriahibát kizárhatjuk)...
  • blst
    Ezt írta nekem is friss windiws legújabb driverek föl (vgahoz Omega driver) és megszünt a probléma
  • bertino
    ez mekkora kérdés :DDd
  • gduck
    Pl. memória teszt, majd játék uninstall+reinstall....

UI: Érdekes az a "TDU server unavaible"... Ha eredeti a játék, akkor miért nem Online játszol?
  • bertino
    jáááá ez TÉK
  • InfiniteReality
    Ennek a játék önhibáján kívül lehet még 600 oka (víruskereső, tűzfal, hibás memória, hibás winchester, hibás alaplap, hibás processzor...)...
  • bertino
    pofonegyszerű
    ne add el
  • wardogzombie
    dehogyis
  • jemo69
    mind2t...
  • wardogzombie
    játékot vagy windozt?
  • bronco
    reinstall...
  • wardogzombie
    kezd a tököm tele lenni
  • wardogzombie
    válassz másik nicket
  • DJ Brain
    Valaki segítsen légyszi !!!
    elkezdem a játékot és amikor odaérek autóvásárlás után az első feladathoz nem csinál semmit a game. TDU Servers Unavaiable-t ir ki.
    Amikor a GAMESPY-os nick-emmel csinálom a profilt akkor meg nem fogadja el a license key-t.
    LÉCCI-LÉCCI HELP !!!!!!!4
  • Danny L
    Még az lehet az utolsó mentsvárad. Ha az sem sikerül, akor bizony a gépedben kell körül nézni. Esetleg egy memtest.
  • wardogzombie
    rakjam ujra a játékot?
  • wardogzombie
    most volt formázva nemrég
  • wander01
    hát akkor bizony passz... win reinstall... :S
  • wardogzombie
    megtörtént semmit se talált
  • wander01
    láttam már ilyet. ajánlom hogy futtass le egy mély NOD32-t heurisztikusan.
  • wardogzombie
    más játéknál nem csinál ilyet
  • atomboy
    Szar a memod.
  • grebber
    Olvastam worthplayingen hogy valami patch van készülőben!Végre valahára!Legalábis remélem jól vettem ki a szövegből!
  • wardogzombie
    sziasztok.végigböngésztem a topicot de olyan választ ami elörébb juttathat nem találtam.a problémám a következö:eredeti a játékom,megy is szépen a gépemen egészen addig mig be nem térek a házamba hogy megválljak az egyik kocsimtól,rákattintok arra hogy autót szeretnék eladni és a winfos már dobja is az üzenetet hogy mittomén milyen memoriaterületen nem végezhetö el a mittomén milyen müvelet s azzal ki is lép.na erre varrjatok gombot.
  • bertino
    van vagy 10, ha nem több :)
  • Katun
    Elég hosszú játék. Végre.
    Ma veszem meg eredetiben. Van valami magyar club ahova be lehet lépni? :)
  • atomboy
    Nem latja a fatol az erdot...
  • Synit HUN
    Csirkeh tényleg nem akarlak megbántani de ezeket nagyjából mindenki tudja. Szal teljesen felesleges ezzel szaporitani a hozzászólásokat.