Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
huh, basszus, ha ezt elcseszik kinyírom kõket, nagyon ígéretes...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lac coo
Annak a célközönségnek akiken készülnek az efféle játékok nincs szüksége fizikára. Sõt: ha ne adj isten egy csipetnyi belekerül, rögtön rámondják hogy szar lett a játék 😊))

Én is csodálattal nézem a grafikát , de eszembe se jut , hogy játszak vele....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hykao
Azért nem igaz, hogy egy szemernyi fizikát sem képesek beleerõltetni már! Tényleg ez kell a népnek, hogy egy kibaszott merevtengelyes 60-as évek beli amerikai Mustanggal úgy lehessen menni, hogy ugyanakkora sebeséggel - mint egyenesben -, be se leng a kanyarokban? Mintha a gátlói is merevek lennének, és síneken menne...basszus már!

Bár igaz, manapság már annak is örülni kell, ha belsõnézet van egy autós játékban...
Tibor
remélem jó motorok lesznek benne

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

bertino
hát egeh, emiatt van bennem is egy kis félsz 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Azért Atari sem hires a tulzott optimalizációtól 😄

Next PC upgrade: 2022

bertino
reméljük nem ugy fog futni PCn, mint a Driv3r 😊
bár ezt a játékot nem a Reflections csinálja...

SZilaJMaGGoT
Nekem a graf csak másodlagos szempont... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MikX
Ja, annak tûnnek minden eddigi videóból...
Manapság már lejjebb kell adni egy játékkal kapcsolatban, szal nekem már elég, ha viszonylag normálisan lehet irányítani, jól a hangok, és a grafika is tûrhetõ.
Itt eg ugye van még egykét "extra" ehhez képest, szal várom...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

malter
hangok nagyon jok😊
Sland
Nemtom, nekem az is tetszik benne. Olyan, mint az igazi navigáció.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

grebber
Kurvajó csak engem rettentõen irritál a komment ott a kurva nyil minek ugat még +ba bele!

Next PC upgrade: 2022

Sland
Még pár videó

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
KURVAJÓ VIDEÓ a demóból!

Az év játéka lesz az tuti

Az atari fórumán nagyon sok videó van érdemes benézni oda

nem tudom, de ha nem lesz demo, asszem én ki se próbálom

bármien szar lesz a multy miatt sokan fognak vele játszani ...
én biztos 😄

nem biztos ...

SZilaJMaGGoT
Jah a játék is tuti lesz vagy egy dvd, aztán játszol vele egy hetet és kész..

jah több mint 200 MB, erre lejön és 1 perc az egész

Sland
Hivatalos honlap frissült!

http://www.testdriveunlimited.com/

Nagyon jó új képek és videó Lotusokról

Másik 12 nagyon jó kép került fel.

Sland
fincsi

Tibor

😞

Sland
😞

hiba
Van demo de csak xbox360hoz 😊

Exclusive Demo To Be Available
On Xbox Live Marketplace
For Week of E3 2006

MikX
Bocsesz, hogy csak így megkésve, de ittvannak:

Zonda 1

Zonda 2

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

<#szomoru1> hátha valami cracker banda hozzárak új funkciókat

Sland
én is erre tippelek...

Tibor
vagy neked vannak nagy elvárásaid

SZilaJMaGGoT
1. Néha nyomhatnál válasz gombot...
2. Ne hidd, hogy addig írnak neked egy tök új fizikai engine-t.. Elbaszták, elbaszták.. Ez is csak egy arcade fos lesz..

..a játék szeptemberben jelenik meg , az + még messze van , úgyhogy kilehet javítani ezt a hibát

miért ?

SZilaJMaGGoT
Hát nekem ennyi kellet.. Már nem is érdekel...

hykao
Hát ez elég rosszul hangzik...
Legalább skálázhatóra csinálnák a fizikát, mint az MBWR-ben...de úgy tûnik, ebbõl is csak egy újabb árkádos buli lesz...
Tibor
van idõ

Én megnéztem boxon a demót.Elég elkeserítõ.Fizika alig,autó lepattan mindenrõl,törés nincs ,vagy ha van is nem vettem észre,padlógázos kanyarok,kanyarba nem lehet becsúsztatni.Egyszóval olyan mintha sinen menne.A grafika az normális a belõnézet korrekt csak hát fizikából még gyurni kell egy kicsit.

Tibor
videó ezt nézzétek meg!!!

Sland
remélem minél hamarabb jön egy demo

Istencsászár
A körítéssel nincs semmi gond, még a hangok is jónak tünnek, csak az a fránya fizika elég elkeserítõ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

már csak a multiplayert ne szúrják el <#duma>

hykao
tudom , csak azt nem hogy honnan lehet letõlteni , na + hogy honnan szerzek Xbox 360 -at 😄

Tibor
xbox 360?

Shodan
xbox-on már kinnt van a demo.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bertino
láttam én is milyen és nekem se bejövõs

hykao
Az rendben van, hogy nem szimulátornak készül, de azért jó lenne, ha nem valamiféle TRON játék szerû lenne a közlekedés...
akkor X-box ra szeptember Pc -re holnap 😛

streeter
Remélem.... a szeptemberi megjelnés pc-re vagy x-box-ra vonatkozik??? Mert a videó végén x-box van.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

nem baj szeptemberig még biztos jobb lesz 😊