Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én is csodálattal nézem a grafikát , de eszembe se jut , hogy játszak vele....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bár igaz, manapság már annak is örülni kell, ha belsõnézet van egy autós játékban...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bár ezt a játékot nem a Reflections csinálja...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Manapság már lejjebb kell adni egy játékkal kapcsolatban, szal nekem már elég, ha viszonylag normálisan lehet irányítani, jól a hangok, és a grafika is tûrhetõ.
Itt eg ugye van még egykét "extra" ehhez képest, szal várom...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Next PC upgrade: 2022
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az év játéka lesz az tuti
Az atari fórumán nagyon sok videó van érdemes benézni oda
én biztos 😄
http://www.testdriveunlimited.com/
Nagyon jó új képek és videó Lotusokról
Másik 12 nagyon jó kép került fel.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Exclusive Demo To Be Available
On Xbox Live Marketplace
For Week of E3 2006
2. Ne hidd, hogy addig írnak neked egy tök új fizikai engine-t.. Elbaszták, elbaszták.. Ez is csak egy arcade fos lesz..
Legalább skálázhatóra csinálnák a fizikát, mint az MBWR-ben...de úgy tûnik, ebbõl is csak egy újabb árkádos buli lesz...
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC