Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Nekem az a fura, hogy ahoz képest, hogy milyen gyorsan mennek a kocsikkal a kerekek full lassan forognak. Ez is eléggé nem valóságos 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bertino
mondták, hogy simulatornak készül, vagy lemaradtam volna róla ? oO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

matyi08
ezekben az ingame videókban elég furcsán viselkedik az autó kanyarodás közben. szvsz egyáltalán nem életszerû...

nekem tetszenek az ingame videók , amikor belemegy egy autóba akkor az elég érdekesen reagál ... de ez autóverseny , nem roncsderbi <#nevetes1>...

Sland
Na végre!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

olyan GTA szaga van, na majd elválik, remélem multiban sokan lehet majd játszani

bertino
<#eljen>

hykao
bertino
valami iszonyat szép az elmosódás menet közben...

intelligencia nem lesz valami hatalmas, a videón két rendõr telibe a fának... <#ravasz1>

hykao
Hmm, nem tudom voltak-e már linkelve ezek az ingame videók: KATT
Ígéretesnek tûnik...már ha nem túl szimulátoros játékra számítunk.
Try Test Drive Unlimited’s online and offline challenges along 40 miles of Hawaiian Island Oahu’s beautiful open roads, made available to users of Xbox 360 via the Xbox Live Marketplace with a week of free Xbox Live Gold membership, at 9:00 am PDT Monday, May 8th. Visit the Lamborghini showroom, race with AI competition or challenge others through Massively Open Online Racing, as the demo allows gamers to get together within the game’s persistent world. Then log on to the Test Drive Unlimited website to view rankings, give feedback and win prizes.

bocs a nagy képért !

kedvenc autóm + videó róla ( Pagani Zonda C12 S , Zonda Roadster )
link

bertino
Eleanor nagyon rulez lesz!

grebber
Öszintén szólva én már megse nézem õket mert túl nagyot csalodnék ha nem ezt kapnám vissza élõben 😞

Next PC upgrade: 2022

😊

Sland
de jó neked...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

150.-ik hozzászólás ! ! ! ! <#crazya>

grebber
Remélem az E3-on fincsi kis ingame vidókkal látnak el minket!

Sland
THX JÓK

Ja és a játékkal kapcsolatban : 20 új kép , köztûk 2 ingame kép ...
Képek

Zonda hangot tõltsd fel plz vhova , és linkeld be ide . <#papakacsint>

Sland

MikX
OOO, a gallardo engem is érdekelne, nekem a Porsche megvan, meg a Zonda!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sland - szerintem a luxus autóshow fórumba folytassuk 😄 ...

légszi kûld el ide : [email protected]

Sland
azét nem. de megvan a gallardo safetycar-é meg a fekete tuning Porsche-é.

én csak 1x <#rinya>
Nem vetted fel a hangját ? <#vigyor2>

Sland
bizony, kétszer is.

aha , halottad a énekelni ? <#nevetes1>

Sland
Nagyon királyak a képek, csak a videókat nem akarja elkezdeni letölteni.

Sland
Luxusautó show-n ennyire tetszett? 😊

BOVI lesz a játékba ?

a képek alapján nagyon valósághû a Koenigsegg , tegnap volt szerencsém egyet közelebreõl is +nézni ... és ugyan ugy néz ki mint a valóságban ... remélem minnél hamarabb lesz demo is <#papakacsint>

hykao
Jó lenne már egy ingame videó is, mert ezekbõl a trélerekbõl nem sok derül ki.
grebber
Képek és trailer hát ez kegyetlenül odabasz!

Gyerekek , ez a game minden eddigi ÓTÓS játékot ûberelni fog.<#taps><#taps><#taps><#taps>
linkelek képet ha érdekel ...

SZilaJMaGGoT
Lesz tokyo drift játék?? :S Úristen hova fejlõdik a világ.. Ha normálisan megcsinálnák mint játékot, és nem olyan lenne mint amikor általába egy filmet megjátékosítanak, akkor még jó is lenne..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

... sry elírtam <#sir>, jó lenne ha már kijõtt volna , de JUNIUS-ba lesz !

idén január ( 15!? )
[ és másnap a 3F3F film+játék 😄 ]

Attila56
Nemtudjátok miikorra jön ki PC-re???Mert jön PC-re csak nemtom mikor.Egyébként nagyon zsír játék lesz 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Sland
tetszenek

a képek meg jok , fõleg Elenor 😄 (Tólvajtempóbol a 67 Shely GT)

Van ingame video !!! És jónak tûnik ...

hiba
Remelem ingame is igy nez ki es nem ugy mint a gt4 a ps2n...mert a kepek ott is csodaszepek csakhat az replay vagyallokep...

grebber