Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner
Akár törik az autó akár nem, sztem fenomenálisra sikeredett a vezetésélményt megcsinálni. Az hogy tekintgetsz ki a tökéletes belsõnézetes autódból, lehuzod az ablakot, felpillantasz a ledobott tetö felett, vagy akármi. Kis apróságok, de olyan nyomós érvek a játékélmény mellett. Az irányítást nagyon el kell tolni ahhoz, hogy ne legyen közkedvelt játék. De szerintem NFS:CARBON<#levele><#levele><#levele>..

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Hát igen.... Viszont nézzük az érem szebbik oldalát. A forgalomban lévõ autók szépen törnek. Sõt, ahogy a videókat nézegettem, mindent megpróbálnak megtenni az ütközések elkerülése végett. Valamelyik videóban inkább árokba ment a szembejövõ, csakhogy elkerülje a veled való ütközést.
SiteDisagner
Érthetö... De tökre elkeserít... <#shakehead>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

A forgalomban lévõ autók törnek, a tiéd sajnos nem fog..... Egyébként itt is a gyártókkal magyarázták a törések hiányát. Állítólag õk nem járulnak hozzá.
SiteDisagner
Októberig bármi lehet, biztos is hogy csiszolgatnak addig rajta.

Igen, jól tudod, ezek a videók az x360-as demóból vannak. A program októberben fog megjelenni pc-re, úgyhogy én is bízom benne, hogy a fizikát még tökéletesítik. Egyébként úgy tudom, hogy az a csapat készíti, akik a NFS😛orsche-t csinálták, úgyhogy én reménykedem.
SiteDisagner
Nagyon korai még ítélni az irányításról.. ezek x360 videok ha jol tudom, lehet pc-n kormánnyal más feeling...

hykao
Még reménykedjünk benne, hogy a fizika skálázható lesz, és a videók egytõl-egyig árkád módban készültek. 😊
12346
mióta meglestem pár vezetgetõs múvit, nem kifejezetten érdekel:/ kár, hogy a test drive név egybeforrt az irrealitással, és ezek szerint most se kívánnak ezzel szakítani k anyjukat:@

SiteDisagner
A Need For Speed semmi ujat nem tud felmutatni az Underground óta... autó választékban jelentõs különbségek nincsenek, és a realitás fogalma fel sem merül.. Tele van hibával, és unalmas. Pont az a stilus amit 2 napig lehet élvezni. Test Drive képei sokkal jobban felkeltették az érdeklõdésemet, mint a Carboné, talan azer fogok vele jatszani, mert lesznek benne muscle carok, bar ez mindkettöben közös pont.

Sland
nah ezt elbasztam 😞 nem így akartam 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Nah szerintem ahogy kijön a játék, egybõl szerez magának egy ellenfelet.
Mondjuk csak nagy vonalakban fog a 2 hasonlítani egymásra, de szerintem mindenki hasonlítgatni fogja a kettõt:

Test Drive Unlimited
VS.
NFS: Carbon

KÉPEK KÉPEK

Én valszeg Test Drive mellett voksolok, de szerintem mind2 játékkal fogok játszani.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

M@TriX
<#vigyor1>

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
atyauristen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SiteDisagner
Mivalék? Kihal a tápig? Mikor egy ilyen reform következik be?

SiteDisagner
Van rá esély...

SötétBarom
ez DX10es lecc?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SiteDisagner
Istenem! Ez a szerelem!!!!!! 😄😄😄😄 Mikor meglattam h nyitja az ajtót, meg ablakot lehuzza, vált, a környezet, ahogy elszallt, istenem, hát ez kéééééész, PC megjelenés dátum?

Sland
THX!

Duddits
Sland
merre?

Duddits
Valódi PC-s képek...

Sland
Van új hír vagy valami?

Tibor
csak poén volt

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

bertino
ezaz, grat <#levele>
a te életkorodból kiindulva nem is csodálkozok, hogy ekkora marhaságokat beszélsz 😄

Tibor
te is ilyen lennél, ha meglenne neked

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sland
Említett kívánság lista

bertino

Sland
EZ KURVAJÓ

SZARRÁ röhögtem rajta magam!

MikX
áhh, demér?
Akkor inkább az M6 sokkal szebb, és jobb...
Az M5 egy nagy szedán... Az M6 egy igazi sportkupé legalább

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sland
A fejlesztõ által indított felmérésen (Kívánság listán) a Legtöbb szavazatot a BMW M5 E60 érte el. Remélem benne lesz a játékban.

Sland
Ha nem fog nekem futni Pc-n ami lehetetlen, 😄 akkor PS2-n fogom nyomni.
Sõt inkább mind2re letöltöm majd

bertino
olyan szépen csillognak az autók... :-)

MikX
Áhh, az még legalább 1 nap munkaidõ lenne, meg kéne még egy menüt is csinálni, szóval ááá 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hykao
Akár. De annyi fizikára már én sem vágynék ebben...
bertino
vagy mint GTRben

hykao
Na jó, de lehetne a fizika skálázható, mint pl. a World Racing szériában. Így aki sínautózni akarna az is megtehetné, meg aki reálisabb fizikát az is...
MikX
Hát épp ezt mondom, ma már lejjebb kell adni, sajnos...
Nade ez is mi miatt van?

malter
jah lassan azt vesszük észre hogy fizikában 2000es szintre megyünk vissza ezeket a mai játékokat pl insane elveri mint a lovat,ugylátszik csak a hang és a kinézet fejlödik a többi erösen vissza
Úgy tudom, hogy Xbox 360-ra szeptemberben, a többi verzió októberben jön ki.

Egyébként mondjon bárki bármit, nekem az év legjobban várt játéka.
bertino
én örülök, csak na :\

M@TriX
jó van má!!! 😊
inkább ennek is örülnél vazz, amilyen szemetek manapság megjelennek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
hasonlítsd hozzá csak a CRChez... mennyivel jobban meg van ott csinálva, mint itt
nem arról beszélek, hogy az körbe is forog, tehát nem csak 90fokban két rányba, hanem ut/menetsebesség függvényében, hogy mozog, arra értem...
merev :\
ég és föld :\

hykao
? 😮
Nem kéne, hogy mozogjon vagy mi?
bertino
viszont abba a boltba a zene kibaaaaszott jó!

bertino
engem spec ebbe a belsõ nézetbe a kormány mozgása rohadtul zavar :\

hi
mikor jelenki meg??

\\__/) (O.o) ( } { )

M@TriX
hát én spec már azt is értékelem hogy egy picit belengett a kaszni 😉