107666
-
#22821 Aki yasu-val inditja a jatekot, ergo nem cserelte le az eredeti inditofilet az tud majd patchelni. -
#22820 Ezt a játékot KÖTELEZŐ megvennie eredetiben annak, aki játszik vele. Mert ez nem egy CARBON, vagyis egy lerágott csont, rakás szar.
Dante73:
Tényleg, csak eredetihez lehet majd felrakni a patchet? Az komoly. -
#22819 Na takarodjál innen a warezes szar játékoddal meg az ostoba kérdéseiddel együtt te kis láma hugyosjózsi! Olvassál baz+ mielőtt beszolsz hülyegyerek. -
#22818 Barátom!
Gondolom, észrevetted, hogy a kérdésed megválaszoltad.
Légyszives, a warez verzióddal valahol máshol értetlenkedj...
Ja, csak hogy tudd; CSAK az EREDETIBEN lesznek + kocsik ;-)))
Dante. -
n3whous3 #22817 Én sem, mert nem nagyon látom. De azért jó lenne, ha működne :) -
#22816 Elmebeteg az, aki nem kepes felfogni, hogy ha valami LESZ az jelenleg meg NINCS. -
#22815 Hát azok valóban nem műkszenek :) Amúgy Én is a motorháztetőn szoktam utazni :D
UI: Vezetés közben nem szoktam a kilométerórát nézni :P -
#22814 Ulj le fiam, elegtelen. Neki miert kene FAQznia? O kerdez hulyeket? Talan ha kicsit visszaolvasnal, te se kerdeznel ilyeneket. -
n3whous3 #22813 Szóval Király Segg! -
n3whous3 #22812 Koenigsegg FTW (max speed 424 :) Minta nem tudnátok ti is mi... :D). Csak ebből is nehéz kilátni belső nézetből. -
DJ Brain #22811 Mi van veled ELMEBETEG? Én a F.A.Q.-ban csak azt láttam hogy lesznek hozzá.De onnan nem lehet leszedni semmit. Lehet hogy inkább neked kéne átnézni a F.A.Q.-ot! Ha értelmetlent kérdezek ne válaszolj rá. Majd más megteszi aki segítőkészebb mint te. -
#22810 jo kérdés. engem idegesit, bár pont ugy és pont annyit mozdul pont akkor mikor kell... mármint a kormány a képen ahhoz képest amit fogni szoktam. ugyhogy elvileg jo de a szélvédő mindig retkes, és valoban nem látni annyit. én a motorháztetőre szavazok, esetleg mikor csak a km ora látszik. ott a legnagyobb a sebességérzet, de most hogy a nagy saleent probálom betörni a lökháritos nézetböl nem látok eléggé előre :) vagy csak én vagyok béna... -
n3whous3 #22809 :)
Tök szopóka a belső nézet. Nagyon raj, de nehezebb látni. Meg még valami: aki kormánnyal játszik, az miért használna belső nézetet? Nem akarok én két kormányt látni :) -
#22808 ja hogy ugy. azt nem vágom, nem is figyeltem, motorháztetőn szoktam ülni vezetés közben :)) -
n3whous3 #22807 Pl. motoroknál. Van egy pár motor, aminek LCD kijelzője (lenne) a km/h és az rpm kijelzésére. Vagy pl. McLarennél is LCD jelzi a sebességet (vagyis jelezné) -
#22806 mire gondolsz konkrétan? nálam az lcd-k müködnek a verdákban, pörög-forog rajta a minimap mint a bal also sarokban... -
n3whous3 #22805 Gondoltam hátha videókártya "jellegzetesség". Pl. a Condemned c. progi is bugos nálam(egymást átfedő árnyékok "ütik egymást", villogó árnyékok, stb...), de gondolom azért nem mindenkinél.
De azért elhiszem. -
#22804 Ami nalad nem megy, az masnal se megy tuti. Majd talan a patch javitja. -
n3whous3 #22803 Ez a mentés bug valószínűleg online alatt történik igaz? Mert én már majdnem mindent megcsináltam (SP pályák), csak hát nincs netem és nem tudok online menni. De még soha nem szállt el a mentésem (azért backupolok én is :) ) -
n3whous3 #22802 Lenne egy kérdésem: az LCD kijelzős műszerfalak működnek valakinél? Vagy nem csak grafkó bug van nálam, hanem nem csinálták meg a teljes verzióba a srácok. Tök idegesítő. -
#22801 Igen! A F.A.Q.-ban! Fejezd már be az értelmetlen kérdéseket! Minden le van írva! -
DJ Brain #22800 Igazából értek mindent a játékba de jobban nézne ki magyarul.
És + autókat és kiegészítőket lehet valahol találni? -
#22799 Áh nem gáz, mi se voltunk sokat. Kurvara felidegesitett engem is a rohadt bugjai miatt. Majd ma, talan nyugisabb leszek:D -
bronco #22798 Nincs és nem is lesz remélem, azt a 15 angol szót ami a játék "megértéséhez" kell pedig megnézheted egy szótárban. -
bronco #22797 Elég gyakori sajnos, backupold szorgalmasan a mentéskönyvtárad (my documents-ben találod). -
#22796 Civic bocs hogy tegnap nem jöttem, de fél órán át spawnoltam rátok és semmi. Láttam hogy drag volt de nem akart összerakni. Pipa lettem és mentem lasr-ozni.
Te dídzséagy neked meg az off,spam topikot ajánlom. Vagy vedd meg és játsz olyan jókat mint mi! :P -
DJ Brain #22795 MAGYAR nyelv van a játékhoz? Ha igen honnan lehet letölteni? -
jemo69 #22794 jól hallottad... tört verzióval soha az életben nem fogsz neten játszani... inkább vedd meg, hidd el megéri ;) -
DJ Brain #22793 Tegnap Volt egy kis CRACK problémám de szerencsére az egyik okos fórumozó segített megoldani amiért hálás is vagyok neki nagyon.Iszonyat komoly ez a GAME és 1440x900-ba full grafikán nagyon szépen fut nálam.
Nem lehet valahogy megoldani hogy másolt verzióval neten keresztül játszhassak? Mert úgy hallottam hogy csak eredetivel lehet. -
#22792 Megoldódott. -
#22791 HELP!!!
X800PRO-m van és így néz ki :(
Legújabb catalyst van fenn vmi 20070322 számú. Azért mert nem naon értek az ATI-khoz, kölcsönbe van ez a kari.
-
mentos-boy #22790 és ez gyakori jelenség ennél a játéknál?
bocsi ha láma a kérdés de még csak 1 hete játszom... -
#22789 Elszállt a mentésed. Ha nem volt másolatod buktad. -
mentos-boy #22788 bácsicsere -
mentos-boy #22787 Halihó mindenki!
köv problémám van a játékkal:
ma eindítottam a játékot és a játékbeli profilom jelentős változásokon esett át...
nevezetesen kicserélődött a karakter, "főhősbácsi", az összes eddigi versenyeredményem kitörlődött, a pénzem, kocsijaim, házam, megmaradtak...
valakinél vmi ötlet hogy ez mitől lett??
várom az ötleteket...köszi -
#22786 fasza
végre normálisan rá lehetett spawnolni mindenkire elsőre és most el fogják kúrni
tuti, 100%, hogy megint szar lesz
argh :c -
#22785 DDR3-as 7300GT erősebb... -
#22784 "Majus 30-an kozepeuropai ido szerint hajnali 8kor karbantartas miatt a szerverek nem mukodnek."
Mondjuk, nem aggodok azmiatt, akkor kezdodik a gyakorlati vizsgam. :) -
#22783 Pont be akartam tenni. Mit is jelent? Mert nem rak össze senkivel. -
#22782 "Connection to the server has been lost"? :))