107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Me0w
    Aki yasu-val inditja a jatekot, ergo nem cserelte le az eredeti inditofilet az tud majd patchelni.
  • Katun
    Ezt a játékot KÖTELEZŐ megvennie eredetiben annak, aki játszik vele. Mert ez nem egy CARBON, vagyis egy lerágott csont, rakás szar.

Dante73:
    Tényleg, csak eredetihez lehet majd felrakni a patchet? Az komoly.
  • Synit HUN
    Na takarodjál innen a warezes szar játékoddal meg az ostoba kérdéseiddel együtt te kis láma hugyosjózsi! Olvassál baz+ mielőtt beszolsz hülyegyerek.
  • Dante73
    Barátom!
    Gondolom, észrevetted, hogy a kérdésed megválaszoltad.
    Légyszives, a warez verzióddal valahol máshol értetlenkedj...
    Ja, csak hogy tudd; CSAK az EREDETIBEN lesznek + kocsik ;-)))
    Dante.
  • n3whous3
    Én sem, mert nem nagyon látom. De azért jó lenne, ha működne :)
  • Me0w
    Elmebeteg az, aki nem kepes felfogni, hogy ha valami LESZ az jelenleg meg NINCS.
  • gduck
    Hát azok valóban nem műkszenek :) Amúgy Én is a motorháztetőn szoktam utazni :D

UI: Vezetés közben nem szoktam a kilométerórát nézni :P
  • CivicVTi
    Ulj le fiam, elegtelen. Neki miert kene FAQznia? O kerdez hulyeket? Talan ha kicsit visszaolvasnal, te se kerdeznel ilyeneket.
  • n3whous3
    Szóval Király Segg!
  • n3whous3
    Koenigsegg FTW (max speed 424 :) Minta nem tudnátok ti is mi... :D). Csak ebből is nehéz kilátni belső nézetből.
  • DJ Brain
    Mi van veled ELMEBETEG? Én a F.A.Q.-ban csak azt láttam hogy lesznek hozzá.De onnan nem lehet leszedni semmit. Lehet hogy inkább neked kéne átnézni a F.A.Q.-ot! Ha értelmetlent kérdezek ne válaszolj rá. Majd más megteszi aki segítőkészebb mint te.
  • wander01
    jo kérdés. engem idegesit, bár pont ugy és pont annyit mozdul pont akkor mikor kell... mármint a kormány a képen ahhoz képest amit fogni szoktam. ugyhogy elvileg jo de a szélvédő mindig retkes, és valoban nem látni annyit. én a motorháztetőre szavazok, esetleg mikor csak a km ora látszik. ott a legnagyobb a sebességérzet, de most hogy a nagy saleent probálom betörni a lökháritos nézetböl nem látok eléggé előre :) vagy csak én vagyok béna...
  • n3whous3
    :)

Tök szopóka a belső nézet. Nagyon raj, de nehezebb látni. Meg még valami: aki kormánnyal játszik, az miért használna belső nézetet? Nem akarok én két kormányt látni :)
  • wander01
    ja hogy ugy. azt nem vágom, nem is figyeltem, motorháztetőn szoktam ülni vezetés közben :))
  • n3whous3
    Pl. motoroknál. Van egy pár motor, aminek LCD kijelzője (lenne) a km/h és az rpm kijelzésére. Vagy pl. McLarennél is LCD jelzi a sebességet (vagyis jelezné)
  • wander01
    mire gondolsz konkrétan? nálam az lcd-k müködnek a verdákban, pörög-forog rajta a minimap mint a bal also sarokban...
  • n3whous3
    Gondoltam hátha videókártya "jellegzetesség". Pl. a Condemned c. progi is bugos nálam(egymást átfedő árnyékok "ütik egymást", villogó árnyékok, stb...), de gondolom azért nem mindenkinél.

De azért elhiszem.
  • CivicVTi
    Ami nalad nem megy, az masnal se megy tuti. Majd talan a patch javitja.
  • n3whous3
    Ez a mentés bug valószínűleg online alatt történik igaz? Mert én már majdnem mindent megcsináltam (SP pályák), csak hát nincs netem és nem tudok online menni. De még soha nem szállt el a mentésem (azért backupolok én is :) )
  • n3whous3
    Lenne egy kérdésem: az LCD kijelzős műszerfalak működnek valakinél? Vagy nem csak grafkó bug van nálam, hanem nem csinálták meg a teljes verzióba a srácok. Tök idegesítő.
  • Synit HUN
    Igen! A F.A.Q.-ban! Fejezd már be az értelmetlen kérdéseket! Minden le van írva!
  • DJ Brain
    Igazából értek mindent a játékba de jobban nézne ki magyarul.
    És + autókat és kiegészítőket lehet valahol találni?
  • CivicVTi
    Áh nem gáz, mi se voltunk sokat. Kurvara felidegesitett engem is a rohadt bugjai miatt. Majd ma, talan nyugisabb leszek:D
  • bronco
    Nincs és nem is lesz remélem, azt a 15 angol szót ami a játék "megértéséhez" kell pedig megnézheted egy szótárban.
  • bronco
    Elég gyakori sajnos, backupold szorgalmasan a mentéskönyvtárad (my documents-ben találod).
  • Synit HUN
    Civic bocs hogy tegnap nem jöttem, de fél órán át spawnoltam rátok és semmi. Láttam hogy drag volt de nem akart összerakni. Pipa lettem és mentem lasr-ozni.
    Te dídzséagy neked meg az off,spam topikot ajánlom. Vagy vedd meg és játsz olyan jókat mint mi! :P
  • DJ Brain
    MAGYAR nyelv van a játékhoz? Ha igen honnan lehet letölteni?
  • jemo69
    jól hallottad... tört verzióval soha az életben nem fogsz neten játszani... inkább vedd meg, hidd el megéri ;)
  • DJ Brain
    Tegnap Volt egy kis CRACK problémám de szerencsére az egyik okos fórumozó segített megoldani amiért hálás is vagyok neki nagyon.Iszonyat komoly ez a GAME és 1440x900-ba full grafikán nagyon szépen fut nálam.
    Nem lehet valahogy megoldani hogy másolt verzióval neten keresztül játszhassak? Mert úgy hallottam hogy csak eredetivel lehet.
  • ffxi
    Megoldódott.
  • ffxi
    HELP!!!
    X800PRO-m van és így néz ki :(
    Legújabb catalyst van fenn vmi 20070322 számú. Azért mert nem naon értek az ATI-khoz, kölcsönbe van ez a kari.

• mentos-boy
    és ez gyakori jelenség ennél a játéknál?
    bocsi ha láma a kérdés de még csak 1 hete játszom...
  • Synit HUN
    Elszállt a mentésed. Ha nem volt másolatod buktad.
  • mentos-boy
    bácsicsere
  • mentos-boy
    Halihó mindenki!
    köv problémám van a játékkal:
    ma eindítottam a játékot és a játékbeli profilom jelentős változásokon esett át...
    nevezetesen kicserélődött a karakter, "főhősbácsi", az összes eddigi versenyeredményem kitörlődött, a pénzem, kocsijaim, házam, megmaradtak...
    valakinél vmi ötlet hogy ez mitől lett??

várom az ötleteket...köszi
  • bertino
    fasza
    végre normálisan rá lehetett spawnolni mindenkire elsőre és most el fogják kúrni
    tuti, 100%, hogy megint szar lesz

argh :c
  • HTS s3rg1nh00
    DDR3-as 7300GT erősebb...
  • atomboy
    "Majus 30-an kozepeuropai ido szerint hajnali 8kor karbantartas miatt a szerverek nem mukodnek."
    Mondjuk, nem aggodok azmiatt, akkor kezdodik a gyakorlati vizsgam. :)
  • Synit HUN
    Pont be akartam tenni. Mit is jelent? Mert nem rak össze senkivel.
  • Me0w
    "Connection to the server has been lost"? :))