107666
-
n3whous3 #22861 Te jó isten, hogy baszná meg a cheater anyját (már bocs, de sztem ti is ezt fogjátok mondani)! Ezt nézzétek:
1 LesterC Expert Great britain 00:03.22
Na ehhez mit szóltok? 3 perc alatt lenyomott 200 km-t. Nem is értem, hogy miért nem törlik az adatbázisból... -
n3whous3 #22860
Párszor elszálltam, akár a gólyafos a levegőben.
Az a legidegesítőbb, amikor azt hiszi a szemből jövő, hogy bele fogok szállni és nem ám jobbra tér ki. Hanem balra.
Amúgy sztem tuti cheattel nyomták le 32 percre a rekordot. Ugyanis én nem hinném, hogy 375km/h ÁTLAGsebességet lehetne tartani 200 km-es távon. Legalábbis közlekedő kocsik mellett, ha érted mire gondolok... -
#22859 nekem 46 lett murci-val. mit bénáztál el? azzal jobbat is mehettél volna... :))) (gonosz-gonosz) -
n3whous3 #22858 Az atari honlapján meg nincsen news rész, szóval nem is tudni, hogy mikor lesz végre patch.
Millionares Challenge FTW. Koenigseggel 42 perc. -
#22857 na ezt furcsálom én is:( -
n3whous3 #22856 OFF
Ezért is lettek anyagilag bukták a pl. starforceos játékok. Mert nehezen, esetleg szarul, de mindig későn törték fel őket. És nem volt "teljes_demó_verzió"
ON
Kérdésem lenne: Ha megvettem eredetiben, akkor gondolom a mostani save-ek alapján megmaradnak az eredményeim, vagy egy új profil kell, amit már loggolnak online (mer az xar lenne)???
Valamit azért tudnak ezek a fejlesztők. Végül is csak síma versenyek vannak, de még mindig megunhatatlan számomra. És ez még csak offline -
#22855 ez elég érdekes. ha a piros kocsikra kattintasz a térképen akkor nekem kb 5-böl 2-3-szor látszik a többi játékos. furcsa... -
#22854 látom a piros autókat a térképen. de már kb 1 honapja nem látok online játékost az utakon csak bill, Ted meg ilyen hülye nevű botokat:(. meg Online versenykre se tudok csatlakozni
-
#22853 Nem lehet hogy a mai szerverlállás/ karbantartás a hunyó? -
#22852 a térképen válaszd ki bal felül hogy embereket mutasson. ha lesznek piros pöttyök-kocsik a térképen akkor nincs gond (többi játékos), kicsit szokni kell ezt a bugot a játékban. nehezen lehet mások közelébe kerülni de egy idő után az ember rájön a kis trükkökre és már nincs vele gond. -
#22851 Már annyit olvastam vissza hogy kifolyik a szemem:( de konkrét választ nem találtam:( akkor irja valaki megint pls -
DJ Brain #22850 Jah.Gondoltam hogy nem a játék 990.- :-D -
#22849 Örülök, hogy hangnemet váltottál.
pici off, amiért előre is sorry mindenkitől.
A warez lényege, SZERINTEM;
Annyi szemetet löknek elénk, hogy botrányos. Pl a legutóbbi Mr Bean film, az előzetes szerint marha jó. De, sajnos az összes poén annyi volt, mint amit az elözetesben láttunk. Ha moziban néztem volna meg, "elsírom" magam... És sajnos ez mindennel így van, akár film, zene, vagy játék az adott cucc.
Tehát elöbb kipróbálom a cuccot, mert egy szám, előzetes, vagy demó nem adja vissza a lényeget! Ha tetszik a cucc, akkor megveszem, így támogatom azt, aki végre nem szeméttel akarja hülyére keresni magát, hanem megtisztel egy becsületes munkával.
A TDU minden hibája ellenére ez a kategória. Remélem a javitás tovább erősítí majd a meglátásom. Tudom, hibátlan termék nincs, és bár ezt is warezzal kezdtem, (az eredeti lemez még érintetlen, most is yasu-zok, eredeti seriallal) hamar rájöttem, hogy ez a játék kell nekem!
Csak 1 adalék. A Game over-ben (fix.tv) a demóját tesztelték, és lehúzták, jogosan. Az alapján, amit ott láttam, én sem vettem volna meg. Szerencsére nem a demó, hanem offline alapján ítéltem meg a játékot, és rájöttem, hogy 1 demót mennyire el lehet szúrni...
Na már így is túl hosszú lett, amiért mégegyszer bocsi!
On.
Dante. -
n3whous3 #22848 Asszem volt valakinek ilyen gondja korábban. Olvasgass :) -
DJ Brain #22847 Na ott még nem próbálkoztam vele mert én úgy tudtam hogy az már nem is létezik.Valaki nekem azt mondta.De most hogy mondod elnézek oda.Ugye az ottvan a Blaha felé? -
n3whous3 #22846 Mármint nem a játék 990Ft, ez a szállítási költséeg -
#22845 SEGÍTSÉG. megvettem a játékot eredetibe:) ment is online, de valamiért most nem megy, vagyis cstlakozik a szerverhez látom a térképen az online játékosokat de már a játékban csak botokat. trédelni is tudok, viszont online versenyeket menni nem. meg valami CURRENT profilt ir ki. na ezen segitsetek mert igy olyan mintha offline nyomnám:( és feleslegesen vettem meg:( -
n3whous3 #22844 Keresd meg a CD Galaxis-t. 990Ft-ért 1 nap alatt lehozzák. Ott ez is megvan. -
#22843 előre gondolkodtam :) és forrofejüsége ellenére szeretem :) bár az elején a fos driverekkel nem kevés gond volt :) -
DJ Brain #22842 Én a sima Far Cry-ra gondoltam de sajnos még sehol nem láttam pedig a legnagyobb GAME.A Crysis-re meg nagyon kiváncsi leszek. -
#22841 Off On
Én is megveszem, az is megérdemli.
Off Off -
#22840 A kártyád már meg van hozzá. -
n3whous3 #22839 Már alig várom, hogy a kis koreaiakat dobáljam fél kézzel be a sufniba... De mostmár nem offolok -
#22838 arra én is vevő leszek az fix :)) mármint a crysis-re :)) -
n3whous3 #22837 CrySis-re gondoltál? Mer' a Far Cry-t már most megveheted 2500-ért :DDD -
DJ Brain #22836 Nem neked kívántam ezeket a szép dolgokat mert nem te oltottál le.Én azért nem veszek eredeti GAME-et mert sztem nincs sok értelme 10k-ért megvenni,egyszer végigjátsza az ember és talán egy ideig nyomja ONLINE-ba is de utána úgy is bekerül a szekrénybe porosodni.Igaz hogy offline-ba is élvezhető a game de annyira nem ragaszkodok hozzá hogy online-ba is nyomjam.Kb:1 hónapja játszom a SWAT 4-el onlinba de már kezdem megunni.Mondjuk az nem is olyan változatos mint a TDU :-)
Ha játékot veszek eredetibe az CSAK a FAR CRY lessz!!!
Köszi hogy kúltúráltan írtál.Mindent megértettem,és igyexem nem kérdezni sok hülyeséget. -
n3whous3 #22835 Küldjél valami szép "számot" akkor neki -
#22834 Elég baj az :D -
#22833 Az a kövi, IP-je már megvan a srácnak... ;-) -
n3whous3 #22832 Csak azt nem lehet virtuálisan küldeni. -
#22831 Foloslegesen teped a szad, ezeknek nem hasznal mas csak egy nagy saller. -
#22830 Drága barátom!
Én már kinőttem a tini-korból, és sajnos látnom kelett édesanyám a ravatalon.
Így remélem, nem nekem szólt a jókivánságod, melyhez hasonló jókat kívánok neked is!
Megpróbálom kulturáltan leirni.
Itt sokaknak, köztük nekem is, kevés nem warez játékunk van. viszont ez az a játék, ami ugyan élvezhető warez verzióban is, de valóban eredeti kell ahhoz, hogy a játékélmény teljes legyen! Többek közt csak úgy tudsz majd autókat leszedni hozzá, ha game online! Hogy a patch lejöne másképp, nemtudni, de erős a gyanum hogy nem!
Más. A kérdéseid TELJESEN LÁMÁK! picit használnád az agyad, (hidd el, egyszer kell elkezdeni, és onnan megy magától) rájönnél mekkora butaságokat kérdezel, olyanoktól, akik ezerszer leirták, hogy warezeseknek nem válazolnak! Remélem érted a mondanivalómat.
A pubertáskorhoz sok szerencsét;
Dante.
(örűl, hogy 1 Vér Istvánkával kevesebb van a játékban!) -
n3whous3 #22829 Megmixelte az agyát télleg. :):):):) -
#22828 idiot :\ -
#22827 Ez nagyon kulturalt hozzaszolasra sikeredett.Nem fognak megdicserni erte a tobbiek. -
#22826 Attol fugg mennyi ido alatt. Az is boven eleg, ha csak 2 honap mulva lesz crack, tobben veszik meg :) -
#22825 Ja hát azt sejtettem, de úgy is kidobnak egy olyan Cracket. -
#22824 Ebből lesz a szép ban :D -
#22823 Ejnye, mondjuk toled nem vartam mast. Buta vagy, es meg reklamozod is... Menjel iskolaba, tanulj egy kis jomodort. Vagy olvass sokat! Hidd el szamit! -
DJ Brain #22822 BAZD MEG AZ ANYÁD A RAVATALON TE FASSZOPÓ a 10000-es játékoddal együtt.
Vegyél még sok eredetit te kutya. :-D