Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Elvileg még kellene javítsanak rajta, mert a bétateszterek is rinyáltak hogy ez meg az elég szar... Meg mondták hogy nem lesz olyan könnyû driftelni mint nfs-be mer hogy ez kicsit valóságosabb lesz... Hát hajrá... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
osztom:c

mellesleg kíváncsi leszek én is erre az árkád-szim mixre. wr1-ben egész jó lett (2-t még mindig nem próbáltam, csak azé mondom). videókból kicsit sínautósabbnak tûnt.

SiteDisagner
Ha törhetõ lenne akkor énis..<#eplus2>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Nohab
Ha lenne benne Suzuki én biztos vennék egyetbelõlük.<#nyes>
SZilaJMaGGoT
Elég csúnya szegénykém... :\

SiteDisagner
Ilyen Suzukival TALÁN nyomulnek, de csak a márkamatrica lekaparása után.<#idiota>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

DJ Skyline
ja,úgy nyomulnék hawaiion egy suzuki jimmy-vel <#idiota>

SZilaJMaGGoT
A másik jó hír, hogy a luxus verdákat(lambo, ferrari és társaik) nem valószínû, hogy lehet majd módosítani/tuningolni... 😊 Ennek én is örülnék.. Viszont annak örülnék ha a skyline-ra meg a 350Z-re lehetne kapni bodykitet... 😊

@ #361:
Nem egészen erre gondoltam... 😊

Nohab
Suzuki?<#idiota>
SZilaJMaGGoT
Igen... Én is jobban örülnék inkább bmw-nek meg porsche-nak...Nemtom minek kellenek ilyen szarok bele... :\ Meg igazán lehetne több japán autó.. Legalább a nevesebbek..

DJ Skyline
se BMW,se Porsche <#shakehead> persze Gallardoból,meg Murciból' kell vagy 3 féle!

DJ Skyline
kíváncsi vagyok eltudunk-e majd menni Pearl Harborba!😄

SZilaJMaGGoT
Nah.. Körülnéztem a hivatalos fórumon.. A fizika valami szimesített arcade lesz.. Valami átmenet a kettõ között... Ha megüti az nfsu 2 szintjét nekem már jó... Nem vagyok annyira arcade párti de ebben a kategóriában legalább olyan lehetne... Lényeg, hogy legyen benne egy kis valóság is...

SZilaJMaGGoT
Hát a carbonnál simán jobb lesz... 😛

SLICK
egyet most néztem amikor a fazon elmegy a Lamborghini boltba az tetszi kh az ajtó nyílik, meg az ablakot lehúzhatod, bár olyan kis fura játéknak tûnik, de nagyon király met grafikailag szép, és a belsõ nézet (Y)
régi szép idõk -.-

DJ Skyline
nézz meg pár videót! pl a Demo videókat

SLICK
hm ezt a gamet nem ismerem... azt mondtátok Carbon topikban jó lesz -.-

DJ Skyline
tejóég!😄DD

12346
zsír. az ssr-re kíváncsi lennék rílben.

SiteDisagner
Képekkel kiegészítve a teljes autó-motor lista.

12346
no ja. az elsõ eleanor egy 73-as sárga-fekete mach1 volt, amit az eredeti gone-nál használtak (1974). aztán a remékben a pöcs produkciós vezetõ gt40-et szeretett volna látni, míg végül az a bizonyos gt500 lett belõle, és most arra ragadt rá az eleanor név. szal akár a gt40 is lehetett volna az új eleanor😊

SZilaJMaGGoT
De annak is több változata van... Pont discovery-n láttam valami izomautós izébe.. Amúgy meg gömi az vágja ezeket mer az amcsi autókér meg van bolondulva, max téged értett férre de mindegy..

SiteDisagner
(egyetértés kinyílvánítása)<#eljen>

bertino
a játékban pont ugyanaz a Shelby GT500 szerepel 😄
szal a szezont a fazonnal kettõnk közül nem tudom ki keveri 😄
én egy szal nem mondtam, hogy itten én uj Mustangokról beszélek, rakás kép jelent meg a '67es változatról, hogy te nem arra gondoltál, az a te bajod, Eleanornak köze sincs az uj Mustangokhoz, de biztosan, igen, jobban értesz hozzá 😄

legalább ne vezetnéd bele magad a saját hülyeségedbe
szal jusson el az agyadig, hogy egy lélek nem beszélt uj meg régi Mustangról, ha tudod ki azaz Eleanor, nem írsz ekkora baromságot, részemrõl téma lezárva, grat <#levele>
szegénységi bizonyítvány rulez <#nyes>
egyébként igen, azt is tudom, hogy ma már csak az Unique cég foglalkozik eme autó gyártásával (fel is van véve a Discovery dokumentumfilmbõl egy részlet, ha nagyon aarod feltöltöm neked, 4 perc össz vissz) és akkor majd rájössz, hogy Eleanor igazából télleg a 67'-es Shelby GT500 amirõl jópár képet és már tán videót láttunk a játékból <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hallod
szerintem kicsit eltévedtél :ASD:ADS:AD:ASD:ASD:A

elég szépen sikerûlt "dolog"

SZilaJMaGGoT
Igaz aki a kicsit nem becsüli.... Nekem sincs bajom ezekkel az autókkal, csak hát akkor már lehetne r32 is, meg ha akkor már lehetne silvia s15, 180sx.... Meg ilyenek.. Aztán még rx7, meg még sorolhatnám... Egyébként a béta teszterek is aszonták, hogy a fizikát tolhatnák még kicsit SIMesebbre...

12346
jóvan, én tom😊 errõl szerettem volna meggyõzni bertinot is több-kevesebb sikerrel. mellesleg egy ideje vmi amcsi cég operálgat át mustangokat unatkozó pénzesek számára. szal ha úgy vesszük, már van...😊
de a játékban szereplõ gt sose volt eleanor-.-

MikX
Ez egy baromság...
Nincs semmien Eleanor, aztcsak abban a szerencsétlen filmben találták ki, ennyi...
van a Shelby GT500, és kész, és hogy most van az új Mustangnak is ien változata az megint csak egy dolog...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

12346
ok😊
akkor ez is biztos egy eleanor, mer shelby gt500:CCcc
meg ez is:C
sose

csm
a gt500 még messze van az eleanortól

BMW 325 iX Rallye Car :)

bertino
nézelõdtem eleget 😉

12346
szerintem is köszi..😄 nézelõdj picit😉

bertino
szerintem hagyjuk 😊

12346
köszi, láttam a filmet is, és asszem jobban meg tom különböztetni az autókat, ezt merem állítani😄 itt egy darab eleanor sincs^^ az egy gt500... a kettõ közel sem egy és ugyanaz:/

MikX
jóez, meg a "háromötvenzé", "szkájlájn" is, bár lehetne több is, de reménykedjünk, ohy ezek legalább legyenek 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

12346
ja, nincs sok japó, de végülis én nem arra gerjedek tod😊 attól függetlenül én se dobtam hátast. szokásis a felhozatal sajna:C semmi disznó csónak, ilyenek..😄

bertino
S betûnél keresni, ha nem tudod mi az pontosan nézd meg a Tolvajtempó c. filmet, vagy kérdezz meg valakit 😊

SZilaJMaGGoT
1-2... 😞 Az is szkájlájn meg háromötvenzé... 😄 Legalább egy silvia s15-ös lehetne... Klasszikusokat már emlegetni se merek... 😊 Meg több izomautót is szívesen látnék.. Meg ilyen amcsi vasakat... Én az ilyen ferrariktól meg lamboktól már hülyét kapok.... :S Remélem ahoz majd nem is lesz tuning... 😄

12346
oszt te ilyet hol látsz?0.o

SZilaJMaGGoT
Hááát japán autók terén nem túl kielégítõ... Gondolom ebbe te is egyet értesz... Remélem lesznek... Legalább a nevesebbeket betehetnék... Megnézem majd a fórumjukat hátha lehet kívánni/tippeket adni... 😄 Tehetnének bele annyi autót mint gran turismoba...

12346
hát szilaj.. a listát elnézve megint nem lesz sok létezõ autó. viszont van 1-2 japó neked😛

bertino
Eleanor rulez...

MikX
A teljes autólistáról nem angyon voltm még szó itt, találtam egyet, ami valószínû, bár biztos ebbõl lemegy még egykettõ, sõt...

AC:
Cobra 427
Cobra 289

Alfa Romeo:
Alfa GT 3.2 V6

Audi:
Audi A3 3.2 Quattro
Audi Quattro
Audi TT Quattro
Audi TT Quattro Sport Roadster

Aston Martin:
Aston Martin V8 Vantage,
Aston Martin Vanquish S V12,
Aston Martin DB9 Volante,
Aston Martin DB9 Coupe,
Aston Martin DB4 GT Zagato,
Aston Martin DB7 Vantage Zagato

Cadillac:
Cadillac XLR-V Conv.,

Caterham
Super 7

Chevrolet
Chevrolet C6 Corvette,
Chevrolet C6 Corvette Z06,
Chevrolet Corvette Stingray Convertible,
Chevrolet Corvette C1
Chevrolet SSR

Chrysler:
Chrysler ME 4-12

Dodge:
Dodge Viper SRT-10
Dodge Viper SRT-10 Coupe
Dodge Challenger

Ferrari:
Ferrari 360 Modena,
Ferrari F430 Spyder,
Ferrari Enzo,
Ferrari 288 GTO,
Ferrari F430,
Ferrari 575 Maranello,
(3 Models Unknown)

Ford:
Ford GT,
Ford GT40,
Ford Mustang GT,
Ford Mustang GT Convertible,
Ford Mustang GTR Concept,
1 Model Unknown

Jaguar:
Jaguar XJ220,
Jaguar E-type,
Jaguar XKR Coupe

Koenigsegg:
Koenigsegg CCR,
Koenigsegg CC8S,

Lamborghini:
Lamborghini Gallardo SE,
Lamborghini Gallardo,
Lamborghini Gallardo Spyder,
Lamborghini Murcielago,
Lamborghini Murcielago Roadster,
Lamborghini Murciélago 40th Anniversary,
Lamborghini Miura P400 SV,
Lamborghini Countach 25th Anniversary,
Lamborghini 400GT,
Lamborghini Diablo GT,
Lamborghini LM002,

Lotus:
Lotus Elise R
Lotus Sport Exige 240R,
Lotus Esprit V8,

Mazda:
Mazda RX-8,
Mazda Miata (MX-5)

Maserati:
Gransport,
Gransport Spyder 90th Anniversary,
Gransport Spyder Cambiocorsa,
MC12

McLaren:
McLaren F1 LM,

Mercedes:
Mercedes-Benz 300SL,
Mercedes-Benz CLK55 AMG,
Mercedes-Benz SLK55 AMG,
Mercedes-Benz SLR McLaren,
Mercedes-Benz CLK-DTM

Nissan:
Nissan 350Z,
Nissan Nismo 350Z,
Nissan Skyline GT-R (R34)

Noble:
M400

Pagani:
Pagani Zonda C12-S 7.3,
Pagani Zonda C12-S 7.3 Roadster

Pontiac:
72' Firebird,

RUF:
RT12,

Saleen:
Saleen S7,
Saleen S7 Twin Turbo
Saleen S281E Mustang

Shelby:
Shelby Cobra Concept,
Shelby GT500,
Shelby Cobra Daytona Coupe,
Shelby GR-1 Concept,
Shelby 427 Cobra

Spyker:
C8 Laviolette,
C8 Spyder,
C8 Spyder T

TVR:
Tuscan 2 Convertible,
Sagaris,
(3 Models Unknown)

Volkswagen:
Golf V R32

Bike List:

Aprilla:
Aprilla RS 1000

Ducati:
Ducati 996R,
Ducati 999R,
Ducati Monster S4R,
Ducati Supersport 1300 DS

Honda:
Honda CBR 600,

Kawasaki:
Z1000

MV Agusta:
MV Agusta F4 Brutale 910S,
MV Agusta F4 Tamburini

Triumph:
Triumph Triple Speed 1050,
Triumph Bonneville T100

SZilaJMaGGoT
Most olvastam egykét infót, és asszem ezt megéri majd megvenni a multi miatt...(feltéve ha normális fizika lesz benne) Aszondják, hogy havonta lesz új autó meg új tuning cuccok... Az fasza lehet... Ponotsan hol találok több infót a gémrõl?? Pl az autókról.. Az az igazság örülnék, ha több lenne a hétköznapibb verda, meg lehetnének japán verdák is... 😊

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bertino
pff <#idiota>

Tibor
13.-a péntek lesz

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

SiteDisagner
Ahhan, én is a napokban olvastam.