Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Lehet tuningolni ezek szerint...
valszeg tuning lehetõség...
Lásd: Egyik kép
Players can create or join a club to talk, chat, trade, race or organize club-based competitions and tournaments ! 😉
Én: "Már az elsõ videó láttán voltam ezen a véleményem 😊 (Minõséget illetõen)."
Fogod?<#smile>#smile>
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
A TDU producere, Ahmed Boukhelifa szerint egy online-autósjáték megalkotása során a legnehezebb azt eldönteni, hogy legyen vagy ne legyen törésmodell a játékban.
A Test Drive Unlimited-ben az aranyközéputat választják a fejlesztõk. Lesz törésmodell, de nem mindenhol. Ahmed Boukhelifa egy interjúban megvilágította, hogy hogyan is képezeli el ezt: „Sok-sok fejtörés után úgy döntöttünk, hogy nagyon nagy probléma lenne, ha az interneten egyesek direkt azzal szórakoznának, hogy összetörjék szándékosan mások autóit. Extrém frusztráló lenne, ha egy idióta beleszállna annak az autójába, aki már több hete minden pénzét a járgányának a fejlesztésére költött. Éppen ezért az autónkat kizárólag a mesterséges-intelligenciával megáldott forgalom károsíthatja, egy másik játékos nem.”
A nagykutya ezenfelül még megemlítette azt is, hogy a másik igazán komoly feladatot az Oahu-sziget lemodellezése jelentette, de ezt az akadályt is sikerrel vették a programozók, designerek szóval már csak egy kis ideig kérik a türelmünket és jön a TDU, ami ismét a korábbi magasságokba emelhetik a programot.
Ezek szerint mégis lehet majd fejleszteni az autókat? Vagy a járgányfejlesztés alatt "csak" új autó vásárlást értett?
De ettõl függetlenül nem érdekel annyira, ha jó lesz a game...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Oks én csak a hivatalos honlapot néztem ahol még nem igazán szerepelnek a jármûvek listája.
Annyit még hozzá tennék bár ez azért már valamennyire késznek mondható, hogy:
"This is not official in any way, however, it is the most accurate. Do NOT post ridiculous cars without proof. The latest additions have been confirmed from players invited to the Atari building in the United Kingdom."
De egyébként 1et értek hogy ne legyen 3féle uaból.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"Több mint 125 licenszelt jármû" Most ebbe azért elfér jópár motor meg autó...
Na most én nem láttam hogy pl 3gallardo vagy 3mustang szerepelt vola..
Azt eltudom képzelni hogy van Lamboból Murci meg gallardo és mondjuk ezek kabrio változatai.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ennek annyira nem örülök 😞
Egy két megjegyzésem lenne.
1. Több százezer euros autot ne tuningoljunk mert az nevetséges.... bodykit-ek meg mittom én milyen szar gicsess felni egy Ferrarin meg Lambon.... ovódásokan esetleg.Egyébként meg komolytalan.
2. Ez inkább ne menjen el az nfsu szériához (se japoautok hada, se tuningolás szempontjából), azt majd inkább csinálja az EA.
Semmi bajom a nissanokkal, mitsukkal, subaruval...csak uncsi hogy minden játékban szerepelnie kell....
Ha már nagyon NFS akkor csak is az elsõ részhez kéne hasonlítani, persze a kornak megfelelõen.
Lehessen tuningolni, de ésszel ne nitro meg idétlen szárnyak. A tuningot is lehet ízlésesen csinálni. De az nfsukban szvsz csak szörnyszülött autók születtek.
csak ez nem budget game 😉
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://goo.gl/gd6Zi5