Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
sl-ben is lehet ugratni. csak utána nem biztos, hogy tovalibbensz^^

bertino
meg eleve az egész mozgás, persze elmondhatjuk:
legalább lesz belsõ nézet 😊
elég pocsék mozgásokkal, de lesz 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
Egy WR szintû fizikával tényleg ütne.. De uccse.. Arcade szemét lesz ezis pistikének.. Videoban lehet látni.. Ahol ugratnak az már rég rossz..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bertino
videókból ítélve nem lesz, de ne legyen igazam bakker...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nekem is az volt(+1800as Athlon+512ddr), de elég jól ment U2 is rajta... Remélem 6600gt-n legalább mediumon el fog menni (TDU).

És hogy magáról a játékról is írjak; remélem legalább egy World Racing szintû fizikája lesz, akkor tuti évekig el fogok vele hülyülni. 😊 Illetve remélem nem baxxák el a portolást+optimalizálást (Atari). És jó lenne már PC-s képeket is látni. Meg valami BMW M5/M6 félét is felfedhetnének a kedves készítõk (mert ha jól vettem ki a visszaolvasásból, az még nem a végleges autólista, amit beírtatok). 😉

SötétBarom
ouh.. FX5200am volt.. Undergroundot nem lehet vele emberi szinten nyomni...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SZilaJMaGGoT
1.7 ghz, 768 ram, fx 5200... Harmat gyenge szegényke... :\

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DJ Skyline
milyen masinériád van? nálam a Q4 800*600 médium beállítások mellet nem akadt pedig nincs valami high tech gépem!😄 (p4 2.4, gigabyte alaplap, 768MB RAM, ATI 9550 kártya)

SZilaJMaGGoT
Hááát még reménykedek, hogy egy minimum grafon el megy majd..

SZilaJMaGGoT
Sajna nem, de majd meglátom... Crysis miatt tolom jövõ nyárig/télig a gép vételt...

SZilaJMaGGoT
Azér a lambo-t sem kell túl becsülni, nem olyan kemény gép az... Ha minden jól megy a skyline-t fel lehet majd hozni lambo szintre a lambohoz meg nem lehet hozzányúlni...

LeBronjózska
esetleg ha a lambo szembe jön,ha megáll vagy ha nem is akar versenyezni

Truck Driver001
Miért?A skyline lenyomná..<#buck><#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

SötétBarom
Jópofa lenne ha minden gémben lehetne force-olni a DX8.1-et.. COD2 pl úgy 250+ FPS ;DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LeBronjózska
addig van 4 hónapod
az ídõ alatt biztos összedobsz vmi jót nem?

SZilaJMaGGoT
Hát nekem gép is kellene... Nemtom el fut e majd a mostanin... Tudom, nem kell 1600xmittomén mekkorába tolni, de akkor sincs egy komoly gépem... 😊

LeBronjózska
tölem akár holnap is megjelenhetne már nagyon várom király lesz

SZilaJMaGGoT
Amúgy az online része lesz a legmenõbb... Lesznek racing clubok, aztán lesznek drifterek meg lambósok is... Szal úgy már faszább lesz.. Fõleg, hogy itt is lesznek hegyi utak.... Aztán sztem a dragot sem hagyják ki belõle... Ha meg igen akkor valaki úgy is csinál drag klubot és mindig egyenes utakat jelöl ki... 😊

LeBronjózska
lehet h lenyomnád de nem olyan nagy a valószínûsége

DJ Skyline
lehetnek ilyenek a játékban,max nem egy "súlycsoportban" indulnának...mint hogy az NFS 4-ben volt AAA,AA,A,B,C osztály...tehát az M5 még ment a Diablo ellen,de a McLaren F1 ellen már nem,ha a gép állította be,persze lehetett menni M5-tel McLaren F1 ellen,de mi értelme lett volna?😄 itt is hasonló képp meglehetne oldani,ha mondjuk Skylineal vagyok,akkor ne Enzo Ferrarit tegyen be ellenfélnek

LeBronjózska
jaaaaaaaaaaaaaaa
nemtudtam h lehet tuningolni a verdákat akkor megváltoztatom a véleményem

SZilaJMaGGoT
Már mért ne lenne??? MX5-nek talán nem, de egy agyontuningolt 350Z-nek van esélye egy lambo ellen amihez asszem majd nem lehet hozzányúlni... Szal nemtom mér ne illene ide... Meg ha egy full pancser gyerek vezeti a lambot akkor lenyomod akár mx5-el is... A másik meg az, hogy nem csak az exotikus autó fanoknak készül a gém... :\

LeBronjózska
csak mert elég érdekes lenne ha:
Mazda Miata (MX-5) vs. Ferrari Enzo
Nissan 350Z vs. Lamborghini Murcielago
szóval ezek nemtom h ideillõ járgányok-e de semmi esélyük nincs

SZilaJMaGGoT
Nemtom lehet lesz még, de egy évig asszem minden hónapban akarnak 6 új autót kiadni hozzá...

LeBronjózska
autólista az végleges? (#326)
mert ha igen hiányolok néhány modellt

LeBronjózska
ez a game odaver a Most Wantednek

SZilaJMaGGoT
Ha visszaolvasgatod a hozzászólásaimat, akkor rájöhetsz, hogy még van remény jó fizikára.... 😊

12346
szvsz a 3 volt a legjobb. még ma sincs igazán olyasmi játék. a többi meg pont hogy nagyon nagyon száni lett. még ha nem is veszem a 3-at viszonyítási alapnak.

TothLaci
Test Drive az elég hangulatos játék volt mindig, és sztem ez is az lesz. Bár nem tudom, milyen lesz az irányítása. Az E3-as Trailert látva olyan volt, mintha sínen mennének az autók. Kellene egy kis "mozgást" adni a kocsinak...

Grafikájával semmi bajom, sõt meglepet, hogy ilyen szép, amilyen, a helyszín is tetszik, a belsõ nézet is!, zene is, és ami az egyik legfontosabb, rengeteg, és különleges autókat is találhatunk majd benne, ami miatt nagyon bejön!
LeBronjózska
nagy forgalom kevés rendõrrel lenne jó vagy nemtom

Láttam valamelyik oldalon egy képet, amin a menübeállítások voltak. A szerint ki lehet majd kapcsolni a gps-t. A forgalom sûrûségét is lehet majd állítani, vagy kikapcsolni, ugyanez a helyzet a rendõrökkel is.
SLICK
jaj az engem is idegesített 😄

DJ Skyline
párhuzamosan a "robottal"?😄 lehet a GPS életre kelt,vagy egy kezdetleges KITT van beépítve minden autóba <#idiota>
mind1,lényeg remélem kilehet kapcsolni majd

lehet õ is mondja 😊

DJ Skyline
de így olyan mintha valami oktató lenne a gyakorlati vizsgán!😄DD
és ez akkor lesz a legjobban észlelhetõ,ha majd egy csajt fuvarozol,és elkezd a gép magyarázni,hogy fordulj jobbra,és olyan mintha a luvnya mondaná neked az ülésrõl!😄D

péntek 13 😉

Sland
Kár hogy rövidek de jók. A mercis mért nem nyomta neki rendesen? :o

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Aztán ha rossz irányba mész elkezd veled ordibálni hogy mért nem hallgatsz rá.
Annyira LOL lenne 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Szeptember 5-én jelenik meg X-BOX 360ra a TDU ha minden igaz
Október 13-án PCre

LeBronjózska
gondolom az amcsiknál mutatkozik be elõször, náluk mikor fog megjelenni?
ja és nálunk?

DJ Skyline
remélem azért a csaj kommentárját kilehet majd kapcsolni! "et dö next interszeksön törn rájt....törn rájt" <#wilting>

DJ Skyline
elég jó lesz!<#eljen><#eljen>

jó lesz a multy 😊

lesz "sima verseny" , taxizás 😉 beszáll melléd egy csaj és el kell vinni egy másik pontra , ugyan ez autóval , kapsz egy verdát és elkell vinni vhova és még sok más érdekes küldi 😉

12346
egy autós játéknak bizony nem lehet agyonkomplikált játékmenete^^

LeBronjózska
ennek a játéknak végülis mi lesz a lényege?
mint a NFS sorozatnak?utcai versenyzés?

DJ Skyline
hát ha már hawaiion vagyunk,akkor minimum legyen ilyen!😄D kit érdekel a szmokingos újgazdag niga😄😄

MikX
jaja, csakaz! 😄
Mien komoly lenne egy fûszoknyában vezetné a ferrarit 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SZilaJMaGGoT
Én valami szakadt punkot akarok csinálni mint tony hawkba... XD