Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Ha már lesz tuning, akkor gondolom valami komolyabb lesz, mivel nfs-el is rivalizálni akarnak.. Egyébként jó ha van, fõleg online jó lesz... Gondolom téged úgy is az exotikus verdák érdekelnek ahoz meg nem lesz tuning, úgyhogy csá..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SötétBarom
Remélem a soundtracken lesz Israel Kamakawiwo'ole.. Õ az isten ;DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

modellmaker
keddi nap volt 1234. június 13.

itten van (sz*rság csak IE alatt megy rendesen)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
én is akartam már kérdezni,hogy felkelt-e már,vagy még az ágyból ír

DJ Skyline
nem tom!😄 csak tipp volt a 13 miatt 😄

modellmaker
😄DDDD

örülök hogy tetszik a bennerem

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
frankón? 😄 hol nézted meg? 😄

Sland
Ez tetszik. Akkor írok mailt és ha megkapom a jogot akkor berakom.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Ezt honnan veszed? Rosszat álmodtál éjszaka vagy mi?
És ajanlám a magyar helyesírási szótárt!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
Péntek

modellmaker
milyen napra esett 1234. június 13. ??

DJ Skyline
mindent tudok,mindent látok <#hawaii> <#idiota>

modellmaker
bazze'! te mindenhol ott vagy? 😄

más. banner. átláthetó lesz legalább ha lesz hozzá linkek, meg faq

Lesz hozzá crack mert az ARITA csinálta és nekeik mindig van crack a gamekhez a megjelenés után már 2 nappal lesz !!!!!

ezen milyen védelem van/ lesz??

\\__/) (O.o) ( } { )

DJ Skyline
miva'?

2006.07.20 jön ki a TEST DRIVE AZ AZ A HÉTEN MÁR TOLHTJUK A GAMAET JÓ LENNE
Szerintem ez lesz a legjobb autós gamae simán ver minden eddigit

Sland
Okés, akkor írok egy mailt a modiknak

Nekem is ok.
DJ Skyline
nekem...nem mondom azt hogy mind1,de tulajdonképp mégis!😄

bertino
nekem 8...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Srácok lenne egy kérdésem!

Elõbb utobb szükség lesz itt egy házigazdára, mert ahogy telik az idõ és jön a demo meg a warez verzió, ideözönlenek a lámák, és elkell itt a moderálás. Én szívesen elvállalnám a házigazdaságot, rakok be új bannert ha lesz, rakok F.A.Q.-t is ha valaki csinál, szal azt hiszem hogy gondját viselném a topicnak.

Támogatjátok hogy itt házigazda lehessek vagy keressünk mást?

k9duli
Ha egy pici lesz nem zavar (Flatoutban is van) igazából gyorsan megveszek mindent, fénysebesség enter nyomás, és jöjjön a lényeg amiért elindítottam a játékot.
Nem látom sok értelmét a tuningnak, mert nem lesz könyebb dolgom, mert ahogy megveszem a tuning cuccokat, az ellen kocsija is jobb.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

SZilaJMaGGoT
Pedig lesz tuning... Csak nem a lambokra...

Sland
Voltak már, de még mindig szépek 😛

Újképek
Sry, ha már volt (de nem láttam Gamespot-os linket).

Hát bízom benne, hogy igazad lesz. Nagyon jó lenne egy demo pc-re is. Mert az biztos, hogyha meg is veszem a játékot, elõtte tuti ki fogom próbálni. Vagy így, vagy úgy....😊
DJ Skyline
hát ha a neve alatt TDU TEAM van,akkor elég gyanús,hogy benne van a bagázsban! és jól szûrted le,azt írják,hogy a 2.0-ás demo,csak igzbogzra' lesz! bár szerintem lesz PC-s demo is...legalábbis remélem

Itt a link:http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=39589&page=3&pp=30

Mondjuk angolból nem vagyok a toppon, de én Vibroboy hozzászólásából ezt vettem ki. Szerintem õ egy a készítõk közül.
DJ Skyline
ezt a készítõk írták,vagy csak mende-monda mese habbal?😊)

Olvasgatom az atari fórumát, jól föl is húztam magam rajta. Azt írják lesz egy második demo augusztusban, de csak xbox360-ra.😞 Hát hol itt az igazság?!
TothLaci
Jaja, Stunts-al sokat játszottam én is...
k9duli
Sry nem szokásom, csak most így jöttek a gondolatok😊
Remélem nem 10000ft lesz majd a játék, ha nem is 2000ft mint a flatout2, de legalább olcsó legyen már.
Na egyébként reméltem hogy nem mindenki az auto tuningra veri, és a sötét illegal versenyekre.
Hanem szép hangulatos/kidolgozott pályákra és a eredeti sport autokra.
Egyébként szimulátor és arcade egyvelegnek örülnék a legjobban és ha az írányítás jó lesz, akkor már probléma nem lehet igazán.Legalábbis videoból ezt szûrtem le.
Jó lenne ha a fizika is kafa lenne, de flatout2 minõségû biztos nem lesz.

SZilaJMaGGoT
A fizika átmenet lesz az árkád és szim között...

Sland
Gran Turismo 4 RULEZ! 😊

Remélem ezt fogom majd mondogatni ha kijöt a TDU.

http://testdriveunlimited.com/

Hivatalos Honlap Frissült.
Vagyis lehet hogy nem, de rég látogattam.

Új képekkel nem találkoztam, sem videókkal. Pedig azt hittem 7végén lesz valami...

DJ Skyline
6 már nekem se túlzottan,de elvoltam azzal is...ándergránddal,mószt vantiddal is játszottam,végig vittem mind,de nincs meg egyik sem,mert <#levele>

12346
nekem az 5nél befejezõdött. 6 már nem jött be. onnantól meg..:S

Sland
Ha lehetséges akkor egy kommentbe írd a véleményedet, ne 3ba légyszíves!
( Nem baszogatni akarlak, csak nem lenne túl jó olvashatóság szempontjából ha 3at postolsz, pedig 1is elég lenne.. )

DJ Skyline
nekem az elsõ autós játékom a stunts volt,vagy tizenvalahány éve!😄 aztán utánna az nfs se,amikor megjelent,és jött a többi nfs rész!😄

k9duli
Bár nfs1;2 is mondhatnám, csak sokan szerintem underground meg mw nõttek fel, nem tudják mi a jó😊

k9duli
Ha olyan jó lesz mint anno nfs3 vagy nfs4 akkor megveszem.

k9duli
Hát szerintem elég dúrva jó játék lesz ez.

Nem baj, ha arcade, csak legyen sim-arcade (értsd, legyen skálázható). Pistikéknek ott az Nfs, nehogymá' ez is nekik készüljön. Az ideális az lenne, ha WR-es fizika lenne+Nfs4-es career mód, ott legalább volt tétje a versenyeknek, a törésrõl nem is beszélve. Persze nem lehúzni akarom TDU-t, mert nagyon várom, csak jöhetne már egy játék, ami a régi nagyokat idézi (Nfs1-5, talán még a 6 is ide tartozik, WR, Viper Racing). Nekem az a bajom, h nem jönnek be annyira GTR, és társai, mert abban nem lehet csak úgy cruise-olgatni (de élethû fizika csak azokban van) 😞. TDU-ig meg marad a WR+Viper Racing -> ebben végre megpróbálom kipörgetni a careert. 😊

bertino
jaaaaa <#heureka>
köszke

MikX
segítségek, pl kipörgésgátló, menetstabilizáló, hasonlók...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bertino
mi az a driving aids ?

SZilaJMaGGoT
Még bízhattok a jobb fizikában... A betasok is ríttak miatta, és elvileg élethûbb lesz, meg ha leveszed majd a driving aids-eket akkor még jobb lesz... Én sztem egy darabig majd ps2-n tolom, ha nem megy rendesen a gépemen...

12346
hát igem. de ez már rég nem téma😊 sajna nem trendy a "valóság"

DJ Skyline
videó linket!😄

SötétBarom
Itt a lambo meg se rezzent tõle.. ;DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;