Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
örülök hogy tetszik a bennerem
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
És ajanlám a magyar helyesírási szótárt!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
más. banner. átláthetó lesz legalább ha lesz hozzá linkek, meg faq

\\__/) (O.o) ( } { )
Szerintem ez lesz a legjobb autós gamae simán ver minden eddigit
Elõbb utobb szükség lesz itt egy házigazdára, mert ahogy telik az idõ és jön a demo meg a warez verzió, ideözönlenek a lámák, és elkell itt a moderálás. Én szívesen elvállalnám a házigazdaságot, rakok be új bannert ha lesz, rakok F.A.Q.-t is ha valaki csinál, szal azt hiszem hogy gondját viselném a topicnak.
Támogatjátok hogy itt házigazda lehessek vagy keressünk mást?
Nem látom sok értelmét a tuningnak, mert nem lesz könyebb dolgom, mert ahogy megveszem a tuning cuccokat, az ellen kocsija is jobb.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Mondjuk angolból nem vagyok a toppon, de én Vibroboy hozzászólásából ezt vettem ki. Szerintem õ egy a készítõk közül.
Remélem nem 10000ft lesz majd a játék, ha nem is 2000ft mint a flatout2, de legalább olcsó legyen már.
Na egyébként reméltem hogy nem mindenki az auto tuningra veri, és a sötét illegal versenyekre.
Hanem szép hangulatos/kidolgozott pályákra és a eredeti sport autokra.
Egyébként szimulátor és arcade egyvelegnek örülnék a legjobban és ha az írányítás jó lesz, akkor már probléma nem lehet igazán.Legalábbis videoból ezt szûrtem le.
Jó lenne ha a fizika is kafa lenne, de flatout2 minõségû biztos nem lesz.
Remélem ezt fogom majd mondogatni ha kijöt a TDU.
http://testdriveunlimited.com/
Hivatalos Honlap Frissült.
Vagyis lehet hogy nem, de rég látogattam.
Új képekkel nem találkoztam, sem videókkal. Pedig azt hittem 7végén lesz valami...
( Nem baszogatni akarlak, csak nem lenne túl jó olvashatóság szempontjából ha 3at postolsz, pedig 1is elég lenne.. )
köszke
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85