107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Valaki nem ismeri a Tdu-centralról pl: Grin116-t, Tool831-t,Minime891-t, stb. ?
    Konvertálják át a Forzából a kocsikat. Grand National kéne nekem nagyon, de nem igazán válaszolnak nekem.
  • hajosi23
    Köszi már megoldottam:)
  • SeanJRRussel
    Vidd el az orvoshoz hátha csak berekedt szegény.
  • hajosi23
    Sziasztok! Elment a hangja a murciélagomnak ahogy a hangot kiakartam benne cserélni és nem nagyon tudom mit lehetne vele csinálni próbáltam már betenni másikat de azzal sem jó segítene vki fontos enne előre i köszi!!
  • Leo 1991
    na az faja
    Angel-el án is beszélek, és hozatok magamnak egy Charger-t (General Lee) :D:D
  • USAMEN POWER
    Háth úgy néz ki h jövő héten lesz money, és hozza nekem Angel a Challangert, és a Shelbyt. Utóbbit már letisztáztam vele kb. egy hónapja, hogy rendelje meg németből. 43 k lesz a két vas, habár a Challangerre kiperkáltam már 10 rongyot 3 hete.
  • Entex
    Jó.
  • Entex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem 2010.10.02. akar az lenni, nemde?
  • Leo 1991
    kösz USAMEN

amúgy megvetted a Shelby-t??
  • Leo 1991
    húúúúúúúú
    remélem el tudok menni rá
  • USAMEN POWER
    Vita lezárva.
  • nyusziharcos
    2010.09.02-én (szombaton) cruise lesz.:)találkozó a nagy kráter autó fényezőnél
    Kategória:A
    200 Km Hossz(pihenőkel)
    A Találkozó 19:30 kor van és 20:00-ig várunk mindenkit.
    Videó készítés is lesz
    TDU Nick: Kistoldi
    A Képen látható a találkozó helye.

• HEMAXXI
    g25.tel milyen játszani?
  • Szildramor
    Te láttár már olyat, hogy valakinek mindenből a legújabb kell, és öt év múlva még azt nyüstöli? :D Inkább csak viccelődünk szerintem. Nehogy komolyan vedd :)
  • SeanJRRussel
    Már mért ne bírna???Hülyeséget beszélsz már megint...
  • Szildramor
    Egyszerű a megoldás: vesz kettőt mindenből. Pótalkatrész ferrári meg amit használ minden nap. Az igaz, hogy ezt mi nem látjuk hatékonynak, de bizonyos anyagi háttérrel ez elhanyagolható szempont. Pl vesz 3 izomgépet mindenből a legjobb, ebből egyiken csak a winamp fut, a másikon a Fraps, a harmadikon meg a játék :)
  • [HUN]FaTaL
    5 év múlva nem lesz hozzá lap és általában azok nem bírnak öt évet :)
  • Szildramor
    Szerintem ez logikus :D mert ha ma megvesz az ember eg ferrárit, az 4-5 évig ferrári marad. Lényeg hogy elfusson rajta a winamp :D
  • USAMEN POWER
    Ennyi.
  • [HUN]FaTaL
    "Utána 4-5 évig nem kell cserélnie."

Bilibe lóg a kezed :)
  • 94mike
    Majd írok pm-t..:D de sztem csak holnap este már,most nem sok kedvemvolt,el keztem az új carriert,meg vettem a házam,és csőő.
  • carloelsa
    Jah, de hátránya, ha nem támogatja a Win 7 64 bit xD a másik meg ha az adott programnak nincsen ilyen lehetősége, hogy billen irányítsd xD
  • LeWyTy
    Előny ha erre alapból alkalmas a billed
  • SeanJRRussel
    6 mag semmihez nem kell de ha most megvan rá a pénze akko mé ne vegye meg?Utána 4-5 évig nem kell cserélnie.
  • bboyatty
    Na jó feladtam a keresést. Majd esetleg írj még ha mész, ha itt vagyok megyek én is.
  • bboyatty
    Megyek én is. Merre leszel?
  • 94mike
    Bocsi h későn válaszolok:D de én most megyekxD..:D mertmég csak most telepítettem fel^^
  • [HUN]FaTaL
    Mihez kell 6 mag meg belső CF VGA (5970)?:D
  • bboyatty
    Hát azért szép a mostani géped is, az enyémhez képest sokkal jobb, csak leírom az én konfigom, hogy érzékeltessem:P, szóval M2V Asus alaplap, AMD Athlon 64 3500+ (2200mhz-n fut), 2giga ram és végezetül egy Ati Radeon HD 2600 pro vkari. Így ezzel a konfiggal 1280x800-ba, AA nélkül HDR bekapcsolva és medium-on jó ha van 25-30 fps-em ezért mondom, hogy én nem engedhetem meg magamnak a mediplayert, de szerencsére nincs semmi bajom a játékbeli zenelejátszóval. :)
  • USAMEN POWER
    Az 50 fps szerintem nem "hááth elfut" kategoria. Aki meg agyvérzést kap ha 100 alá megy az fps, az nem az én problémám. :) Nekem 30 fps -ig játszható egy játék, és hidd el, brutál hatékony vagyok.
  • USAMEN POWER
    Nem nagy szám, egy 4 éves alsó kategoriás asus alaplap, Intel Core 2 4400 proci, 2 gb ram, HD 5750.
    Karácsonyig lesz összedobva egy ütős gép, AMD Phenom II X6 1100T, Crosshair IV Extreme alaplap, és első körben 4 gb ram amit majd bővítek 8 -ra. Ezek még elképzelhető hogy változni fognak, attól függ hogy anyagilag majd hogy állok. Az 5750 marad, max ha jövőre lemegy a HD 5970 ára 100 -ra vagy alá, akkor cserélem. Nem tudom mennyire érdekel amit leírtam, de ha már a témánál vagyunk akkor megsúgom már hogy nem annyira jó az én gépem. :)
  • Szildramor
    Ja, félre ne érts: nem gép erősségről beszéltünk. Inkább a hatékonyságról. Van fenn egy vidi: HUMMER terepjáróval kaszálja az ürge kresztáblákat végig az út szélén. Mert bírja a gépe gondolom. Vagyis nem az a lényeg, hogy elfut-e, hanem a hatékonyság szempontjából nem feltétlenül kell magával vinnie az összes kresztáblát :D
  • bboyatty
    Az szép. Meg se kérdem milyen konfigja van a gépednek.
  • USAMEN POWER
    Nekem fut a fraps, a media player, a comrade online, skype, msn, chrome megnyitva vagy 4 - 5 oldallal, vírusírtó (és hagy ne soroljam még)... mikor játszok, és az 50 fps így is megvan 1680x1050 -ben. Én nem vettem észre semmi zavarót.
  • Szildramor
    Szerintem is a belső zenekütyü a jobb. Ha Fraps is fut, akkor végképp zavaró a media player. Nem véletlenül fejlesztettek hozzá belsőt szerintem. Csupa jószándékból csinálták :)
  • USAMEN POWER
    Praktikus ? Folyton cserélgetni kell a zenéket, és szerintem a belső lejátszó is vesz le némi fps-t. Én media playerben mindig kijelölöm amit hallgatni szeretnék, leteszem asztalra, és go. Hangot meg lehet billel is állítani, nekem pl. volt olyan billentyűzetem amin tudtam kezelni a media playert. Pár ezer ft -ért lehet kapni.
  • carloelsa
    Mert talán lehet útközben állítani a hangot, zeneberakás marha egyszerű, praktikus is, a másik meg h fps...
  • bboyatty
    Nem jön valaki gurulni? Unatkozok.
  • bboyatty
    Nekem pl azért nem jó úgy mert minden fps számít... Még a sidebart is be szoktam zárni ha játszok. (szar a gépem)
  • LeWyTy
    Én sosem fogom megérteni hogy mér nem elég elindítani a mediaplayert