107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Tess
  • biliard10
    hello mindenki valaki belinkeléné as magyar gps TDU hoz? köszi
  • gagyenkov
    Na mi-az senki sincs fenn??
  • Laaccoo
    Hali! Még 2 kép a nyárról...

• 0Diaz0
    akkor értem hogy miért nem mutatja.. reménykedtem hogy nemkell eredeti játék hozzá.. de ezt elcsesztem.. namindegy..

tudom hogy nemlehet hirdetni ( szerintem ) ,de ha valakinek van eladó TDU CD kulcsa EREDETI ,az irjonmár. :D mert megvenném.. az árat megbeszélnénk.. :) köszi.
  • Falkon
  • gagyenkov
    Én most minden nap fenn vagyok de általában 9.00-tol 18.00-ig! Ez a nyitva tartásom
  • Misi08
    Sziasztok! Már rég nem játszottam. Tudtok valami új autót ajánlani ami odavág?:)
  • Falkon
    Én itt-ott gurulgatok néha!
  • Szildramor
    Közel a Karácsony: biztosan a téli sportok vannak ilyenkor divatban :D Végül is ez egy elit játék.
  • gagyenkov
    Na mi van emberek? Megállt az élet?? Senki sem gurul már Oahu szigetén
  • Falkon
    Igen azt jelenti.
  • wollnerd #99352
    A THX azt jelenti hogy köszönöm?
    Még a legtöbb mosolyjelek jelentését se tudom!:(
  • adamfesto
    THX
  • wollnerd #99350
    win7: "c:\ProgramData\Test Drive Unlimited"
    ebben CDKey.txt - alap cd kulcs
    Addon.txt - megapack cd kulcs
  • adamfesto
    ?????????????
  • MoFi
    Köszi a segitséget :) De bementem minden ingatlanoshoz és sehol nem tette ki listára azt a házat :(
  • USAMEN POWER
    Háth ez olyan mint egy szép váza, kép, vagy akármilyen dísztárgy. Ha igazán szereted mindig feltölt majd örömmel. Én általában kirakosgattam magamnak egy ovális pályát, helyenként két vágányos volt, volt rajta egy kisebb rendezőpályaudvar is, azt elvoltam vele napokig - hetekig. Mikor meguntam természetesen szétszedtem, és elraktam. Egy terepasztal meg 1000x jobb dolog, kedved szerint kialakítod, időnként akár bővíted, megunhatatlan. Aki meg nem megszállottja a dolognak, az meg eldönti hogy neki tényleg szüksége van -e ilyenre, mint pl. te.
  • [HUN]FaTaL
    Ettől még nem működik rendesen, engem nem a 100% érdekel :D
  • carloelsa
    Ahhoz az ingatlanoshoz kell bemennie, ahol vette azt a házat.
  • gagyenkov
    Szeva! Bármelyik házadat eladhatod! Csak menj be egy ingatlanoshoz!
  • Laaccoo
    Hali! Én is gondolkodtam rajta,hogy belevágok,de az építés biztos buli lenne meg élvezetes is és utánna? 1-2 hónap mulva meg mi lesz? Mivel egy ívet megépítettél jójó először érdekes de utánna mikor már 50szer jártad végig az egész terepasztalt mi lesz?
  • MoFi
    Hali! Segitsetek nekem pls! Van egy házam (Walnaealanse Heaven Of Peace) És 1 autómat mindig ide teszi. Van egy másik házam amit vettem 10 férőhelyes de csak 5 autóm van és nem tudom mindet 1 be betenni, és k*rva idegesitő :@ Ezt a külön házat nem lehet vmi módon eladni, vagy eltüntetni "hackeléssel"? Előre is köszi a segitséget.
  • gagyenkov
    Igen a 100%-hoz kell a klubok közötti verseny! Amit sajnos a játék nem támogat(nem tudom,hogy miért nem oldották meg?) De meglehet csinálni! Én is így oldottam meg Holecskoval! Neki is volt két gépe összekötve és nekem is. Mind a négyen eredeti TDU És usgyiPersze így is vacakoltunk egy kicsit, de a végén Hole és Husibogyó meg én is elértük azt. hogy ACE legyünk
  • [HUN]FaTaL
    "Vannak clubok közötti versenyek, amik szükségesek a 100%-hoz."

Pont ez a probléma, hogy nincsenek :D
  • moonster
    Ha eredeti játékod van, akkor hasznos a club és a "DINO", ami Drive-in, ami útszéli vendéglő.
    A club-ot létre tudsz hozni vagy belépni egybe. Vannak clubok közötti versenyek, amik szükségesek a 100%-hoz.

Drive-in-ekben pedig a játékosok által létrehozott versenyeket, kihívásokat próbálhatod ki. Magad is létrehozhatsz ilyet.

Kb ennyi.

ADAMfestő:
    win7: "c:\ProgramData\Test Drive Unlimited"
    ebben CDKey.txt - alap cd kulcs
    Addon.txt - megapack cd kulcs
  • adamfesto
    Újrahúztam a Wint, mit kell tennem hogy újra induljon a game?
    As'szem a serialt kell valahová beírnom, ugye?
  • 0Diaz0
    ugyanilyen laptopom van.. :D mostis erről vagyok mert a nagygép befuccsolt.. :S ,de amúgyja.. laptopon elég durván akad..
  • 0Diaz0
    Sziasztok. lenne 1 kérdésem.. márpedig : Gugliba beirom hogy TDU map akkor kidobja jó nagyba,és rajta van ilyen DINO meg ilyesmik.. ,tudom is a játékba is hogy holvan.. de nemtudom hogy mitkell vele csinálni..,vagy hogy juthatok be a clubokba.. mondjuk mapon se jelzi hogy van ilyen "club" vagymi... mert itt 1:43-nál is jelzi hogy ottvan.. meg van 1 csomó..Xfirés TDU-s vidi ( nem az enyém )
  • Stockbauer33 #99335
    Derek a németeknél még van
  • USAMEN POWER
    Van, de mit akarsz magyarítani ? Azt a kb. 10 angol szót ami a gameben van ?
  • haydn99
    Van hozzá magyarítás?
  • SeanJRRussel
    Áhhh inkább akkor látszik h realistikus mikor a fények kigyúlnak,borzasztó szép.Nem is energiát kell ebbe beleölni,de sztem maga a tervező fázis is legalább annyi idő mint az építés.
  • Szildramor
    Hát ez gyönyörű munka. Kocsik, hajók minden mozog, nem csak a vonatok. Minden tiszteletem a csávó előtt. Amennyiben csajok ilyet csinálnának, akkor én kérek elnézést XD
  • USAMEN POWER
    Az egyik mozdonyba beleszereltünk egy kis adóvevős kamerát, ami számítógépre sugározta az adást. Vasúti szimulátor feelingje volt, nem kevés élménnyel :) (Videóban 3:32 -től van is rá példa, erről jutott eszembe.) A videó végén látható nappal / éjszaka váltakozáson pedig behasalok. :O
    Olyan lehetőségem még van hogy egy kisebb szerelvényt összerakok az Ebayről, azt vitrinben ellesz, talán a távoli jövőben útra is indíthatom.
  • USAMEN POWER
    [OFF] Amúgy ha már modell, régen ezekre voltam leginkább ráállva. Apámmal közösen gyűjtöttük, és terepasztalt terveztünk a kertesházunk padlásán ami nem jött össze sajnos, hogy miért az nem fórumtéma. Megkönnyezem ezeket, mert nagyon imádtam a gyűjteményem minden darabját, mindig is álmom volt egy nagy terepasztal és álom is marad, mert sajnos nagyon hely, idő, és pénzigényes a dolog. Apám pl laza 46 rongyért vett egy 424 -es gőzmozdony, én mondjuk ilyen téren is amerika mániás voltam, többnyire a Santa Fe, és az Union Pacific tehervonatok jöttek be. (A gyűjteményről se tudok semmit, egy részét meg már qrwa régen ellopták h baszná meg akinek kellett.)

• USAMEN POWER
    Én a külföldről rendeléseket vele fogom letisztázni majd a jövőben, főleg majd a Ciennél, és a Holden 60 Coupenál kell majd segítsen, mert az egyik Usaból jön a másik meg Ausztráliából. Amúgy korrekt ember, lehet h mást is általa fogok majd beszerezni. A német oldalról is macerás volt nekem megrendelni a Shelbyt, ezé szóltam neki hogy ő rendelje meg nekem, és talán időben mert írták hogy már nem nagyon van belőle.
  • Falkon
    Van fent, de olyan undorítóan van megcsinálva, hogy inkább nem mondok semmit.
  • Leo 1991
    nem szóltam
    csak úgy rémlet hogy fent van
  • Leo 1991
    van fent Grand amúgy ha jól tom