Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ps2gamek része nem is frissül szinte, xbox sem. szal nforce szar
ha valaki érti plz írja le a lényeget 😊
ÞÛÝÞÝ Test Drive Unlimited ÞÝÞÛÝ
ܲÛÜß ßÜÛ²Ü
ÜÜܲßß Origin .....: PAL ßß²ÜÜÜ
Üܲ²Ûßß °± Company ....: Atari ²° ÛßÛ²²ÜÜ
Û²ßÜßÜß ° Console ....: XBOX360 ± ²ßÜßÜß²Û
Þ²ÝÞÝÞÝ ° Filename ...: dnl-tdu.xxx ° ± ÞÝÞÝÞ²Ý
ß²Üßܲ Ü²Ü Files ......: 73 x 100 MB ° ° ²Üßܲß
ßÜ ß²ÜßÛ ß Source .....: DVD9 °ÛßÜ²ß Üß
²Ü ß²ÛÛ Ripped .....: Nothing ÛÛ²ß Ü²
ÞÛÝ Þ²ÛÝ Genre ......: Racing ÞÛ²Ý ÞÛÝ
Ü²ß Ü²Ûß Supplier ...: TEAM DNL ßÛ²Ü ß²Ü
²²Ý Þ²²Ý Rel.Date ...: 06.09.2006 Þ²²Ý Þ²²
ß²²Üܲ²ÛÜ Ü Ü ÜÛ²²Üܲ²ß
ß۲߲ÛÛÛÜÜÜÜÛß ÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜ ß²ÜÜÜÜÛÛ²ßß²Ûß
ÞÛ ²Ûßßßß Ü²²ß ßßß²Ü ß Ü²ßßÛ ² ß²²Ü ßßßß ° ÛÝ
ß °Û Þ²²Ý ßßÜÜ Ü²Ü ÜÜßß ° ² ° Þ²²Ý ° ß
² ßÛÜ ß²²Ü ßßßß ßßßß ° ܲ²ß ܲß
° ÞÛÝ ßßß ° ßßß ÞÛÝ
° ÜÛÛ ÛÛÜ
ÜÜܲßß ßß²ÜÜÜ
Üܲ²Ûßß Release Notes ±° ßßÛ²²ÜÜ
Û²ßÜßÜß """"""""""""""" ° ßÜßÜß²Û
Þ²ÝÞÝÞÝ ° ÞÝÞÝÞ²Ý
ß²Üßܲ Ü²Ü ²Üßܲß
ß²ÜßÛ Game Info: ß Ûßܲß
ß²ÛÛ www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=200120 ÛÛ²ß
²Û Û²
ÞÛ Languages: ÛÝ
ßÛ ENG/GER/FRE/SPA/IT Ûß
Híres oldalon van ahol fake cucc soha sincs. és már a commenteknél véleményezés is van.
Kint van a játék! XBOX360-ra
Test Drive Unlimited PAL XBOX360-DNL 6.77 GB (7,270,159,095 bytes)
PC-re és PS2-re még egy kicsit várni kell 😞
gta meg..-.- ott max a tetõn landolásba halsz bele. mer minden tetõn álló autó felpukkan ugye. sok ilyet láttam már én is. télleg:cc
egyébként én is hiányolok vmi hasonlót az autós játékokból. a villogva visszarakás sem igényel különösebb hozzáfûnivalót asszem😄
jaja...énis
még GTA-ban sem lehet meghalni karambol miatt<#idiota>#idiota> pedig azért elvárná az ember...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
árkéd =(

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"