107666
-
bronco #23624 ezzel csak az a baj, hogy ha online mentés akkor használhatatlan, ha pedig offline profil, akkor sérült.. -
#23623 91 %-os játékhelyzet
innen letölthető.
99 %-os lehet 2 időmérős (TIME ATTACK) verseny teljesítése után.
Egy B kategóriás autóval és egy Ducati motorral is 2-2 kört
kell megtenni, aztán 99 % lesz.
A "P" gomb megnyomása után a BOOKMARK / LISTA mutatja a 2 verseny helyét.
A 100 %-hoz be kell lépni egy internetes klubba... -
#23622 Hali!
Megkövetek mindenkit, még magamat is...
Igaz, (mea culpa, mea maxima culpa) külső nézetből, de tényleg bejön a motorozás, nem is bírtam abbahagyni, mostanáig, vagy 300km- et mentem, és 5 versenyt... (mentségemre; autóknál SZIGORUAN belső, kormányos nézettel tolom!)
Köszi a bíztatást!
Dante. -
#23621 jaja
viszont sztem ebből egyértelmű, hogy ez az elszállás serveroldali hiba
hiszen én épségben lementettem az utolso kilépésem után, akkor semmi gond nemvolt, csak most, hogy ma visszaraktam
ha szerencsém van patch orvosolni fogja -
#23620 Kormánnyal qrvajó motorozni! Finoman lehet dönteni, egykerekzni, wheelie-zni. Nagyon élvezetes. -
#23619 ÍÍÍjjj! Ezért nem voltál ma se HC se champion?
Én mindig két mentést csinálok. Sajnálom... -
#23618 Pont így vagygok voltam én is :)
Eleinte nem is mentem vele mert volt egy leszállítós küldi motorral hát ot t rohadtul nem jött be :(
Aztán a motoros versenyekhez kellett a motor megvettem még akkor se annyira tetszett aztán kezdtem belejönni megszerettem és azóta nagyon jól megy velük :)
Pedig autó párti vagyok motorokat utálóm mind játékba mind az életbe :D
Persze a motorokat nem szeretem továbbra se de azért jó menni velük forgalmat könyebben ki kerülőm :D -
#23617 elszállt a lementett mentésem
egyébként szeretem a játékot, de azért most baszodjon meg nyugodtan az egész... -
#23616 Hát billel is egész jól lehet irányítani. Én a millió dolláros futamot többször megcsináltam motorral és nagyon jó időket lehet elérni.
Csupán egy kis gyakorlás kell, de amikor ráérez az ember az ízére egész jó lesz. Sőt én kifejezetten élvezem benne a motorozást, pedig soha nem szerettem a motoros játékokat. -
Neoncsoves #23615 állítólag joy-yal meg kormannyal iranyithato a moci, csak billel nem, de elvileg ezt a patch orvosolja -
#23614 ez kell neked -
#23613 Hali!
Lenne 1 kér(d)ésem.
Majdnem minden autós küldit megcsináltam, csak azokat nem, amihez nincs "különleges" kocsim. Gondoltam, akkor motor. Én kis naiv! Nekem valahogy irányithatatlan, többet vagyok füvön, mint betonon... (na jó, kis tulzással)) Van valami trükk a motorozásra? A gyakorlás már látom, nem lessz az erösségem, mert ez a motorozás nagyon nem jön be!
bármijen 5letre vevő vagyok! (mit állitgassak, milyen eszközzel irányitsam, stb!)
Kérlek, segítsetek, egy kétségbeesett emberen!
Dante. -
#23612 olyan jó pályát találtam... 1 csicska kocsival ha végig mész rajta 2:20percen belül akkor 21k-t kapsz... (21k=21,000) -
#23611 Oké! Köszi de gf 7300gt be csak 128-as van agp-be??PLz válaszóljatok előre is köszi!!:D
-
#23610 ja a 7300GT DDR3-as,szarrá veri,esetleg az X1650XT ami már jobb...de annyiért(33k)van X1950GT is,ami megint egy szép lépcsőfok... -
#23609 drágább akar lenni -
#23608 meik a grágább -
#23607 x1650pro -
#23606 Sziasztok kérlek segítsetek nem tudodm ,hogy melyik vidikártyát vegyem meg hogy melyik a jobb a radeon x1650 pro vagy az nvidia 7300gt!!PLZ segytesetek előre is köszönöm!
-
#23605 jo.. csak mostmár kezd lemenni a nap.. ha meg fel kapcsolom a villanyt még sz@rabb -
InfiniteReality #23604 Ok. Te érdeked. Én csak segíteni szeretnék. Nem viccből mondom ezt a HDD hűtést, meg amúgy az egész gép hűtését. Sajnos sokan szeretik ezt elhanyagolni (pedig nem nagy befektetés, 1500Ft/hűtő). -
#23603 holnap megcsinálom normális fény mellet,jo? -
InfiniteReality #23602 Belülről kellene lefényképezned, de valami értelmes fény mellett. A tápot fényképezd le légyszives. A másik képet oylan szögből csináld, mint a második asus-os képen... -
#23601 az also doboz mögött van neki hely.. -
#23600 kicsit sötét a kép,de itt van az eleje ait elöbb mondtam: kép
ilyen meg elöröl. -
InfiniteReality #23599 Stimmel. Az alsó "doboz" amit én HDD "kosárnak" nevezek (új magyar szó, nem is tudom hogylehetne azt nevezni - még angolul sem). Na az ELÉ kell betenni a ventit vagy ventiket, úgy hogy a házba befelé fújja a levegőt. És a winyót olyan magasságba szerelni, hogy a hűtő telibefújja (éléről, mintegy "szélcsatornába" téve azt). Ez a leghatékonyabb HDD hűtés. Egyébként hűtés szempontjából a mobilrackeket is el lehet felejteni (hiába ventillátorosak).
Egyébként ez a kis "flame" / off szöveg jót tesz a totyiknak (továbbra is ott sunyul a legnépszerűbbek között). -
#23598 most mondanám hogy , "ne spammoljatok már!!!" ha én nem azt csinálnám XD -
#23597 nekem ugyan igy néz ki a 2. kép,csak nekem elöl van.a felsö kis dobozba lehet a dvd olvasot/irot tenni abba meg ami alul van abba meg a wincsesztert(uj magyar szo :D). -
InfiniteReality #23596 Pl az általam említett ASUS TA-885.
Elölről így néz ki:
ASUS TA-885
Belülről (pontosan látható hová lehet a kettő darab 8 centis ventit beszerelni):
ASUS TA-885 belülről -
InfiniteReality #23595 Nálunk eddig amilyenek jártak, mindegyiken volt. Egyébként a "noname" házak közül is kevés olyannak találkoztam, amelyikbe ne lehetett volna 8 centis ventit beletenni. Ha a HDD kosár egyben van az elülső fémlappal, illetve leér a ház aljáig, akkor általában az előlap mögé kell beszerelni a ventit. Van olyan ház, ahol közvetlenül belülről rászerelhető a fémlapra és nem kell levenni az előlapot. -
#23594 Mar amelyiken :D -
InfiniteReality #23593 Ja. Kapcsolóüzemű tápegység :) De minket a pontos típusa érdekelne. -
InfiniteReality #23592 Egyébként ha leszeded az előlapot (vagy pattintós vagy 6 csavar tartja - lehet az ODD-ket előbb meg kell lazítani vagy kivenni, mert nem jön le az előlap), lehet látni, hogy van-e kiképezve csavarhely a hűtő(k) rögzítéséhez. -
#23591 switching power supply lehet a táp? XD -
InfiniteReality #23590 Okés. Ez már jó jel. Reméljük nem Codegen tápot tett bele. -
InfiniteReality #23589 A miditorony chieftec házban külön kivehető "kosár" van a HDD-knek, aminek az elejébe pont beletehető egy 8cm-es hűtő. -
bronco #23588 Egyetértek... -
#23587 COLORSIT ház, amugy igen, táppal együtt vettem unokatesomtol. mind össze 72k Ft volt és mindnet benne hagyott.. meg ö elégé ért a gépekhez :) benne hagyta a ramot video kártyát mindent.. amzgy megprobálok majd moblillal vagy valamivel képet csinálni,ok?:) ja meg ö külön vette a tápot és a házta.. ezt tudom :D -
#23586 A tragya azert tulzas, a soho Chieftec hazak nagy szazaleka nem randelkezik a hdd-k mogotti hutessel. -
InfiniteReality #23585 Nemártana a belsejéről egy kép. Ha a tápot a házzal együtt vetted, akkor valszeg felejtős. Ez ilyen noname háznak tűnik, viszont ebben a szinben nem hót ronda.