107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Super Saiyan
    bocs, de neked ritka hüyle stilusod van... ő normálisan megkérdezte hogy mikor lesz lexus carpack, te meg ugy válaszolsz neki mint az utolsó cigánygyerek...
  • bertino
    dehogynem
    pont akkor
  • Dave0092
    nem tudjátok mikor lesz lexus carpack?
  • bertino
    uristen... :\
  • InfiniteReality
    Ez nem az a topic, ahol ilyen kérdésre választ kaphatsz...
  • Yoda001
    internet
  • Synit HUN
    Minek a crack? Csak az eredeti DVD-t használd és megy.
  • Yoda001
    érdemes..
  • David88
    ja és bocs lemaradt a Lamborgini Gallardo SE sokkal jobb mint az Ferrari F430, DE ez az én véleményem. mindenkinek másmien autó teccik
  • David88
    nem maradsz ki a kategóriákból csak vigyázz hogy el ne fodjon a pénzed először érdemes pénzért szállítani autókat, jobb kategóriáról kategóriára felfele haladni. ez a kettő közül az f430 jobb, ne a gyorsulást nézd természetesen az is fontos, hanem az irányíthatóság. hiába van több száz lóerős autód ha nem tudod irányítani.
    AZ ÉN KÉRDÉSEM: érdemes KORMÁNYKEREKET VENNI a játékhoz, mert én bill-ről nyomom.
  • Adi
    Kérdés:
    játék elején tartok, van egy Audi TT-m és az F kategoriás. Viszont azt nem tom, h ha most én veszek egy B kategoriás F430-at akkor kimaradok a "C" "D" "E" kategoriából?
    Másik melyik a jobb: chevrolet corvette 3.9sec vagy f430 4.0sec:)?
  • Kaszi46
    játszál 2 hétig live for speed-el, vagy netkar-al, majd "ülj" vissza GTR2-be, kb hasonlót fogsz érezni.
  • Yoda001
    oké,thx
  • InfiniteReality
    Ha nem baszakodtál a beállításokkal, akkor ne lepődj meg ha sz*r. Sajna a többi játékkal ellentétben ezzel sokat kell pöcsölni, de cserébe NAGYON élethű élményt ad vissza...
  • InfiniteReality
    Az 1-es képen jeölt helyre kell betenni 1db 8 (vagy 9) centis ventillátort. Viszont az előlapot le kell szedned a házról, másképp nemtudod rögzíteni. Elölről kell a hűtőhöz való önmetsző csavarral rögzíteni, de a venti a fémlap belső oldalán lesz. A winyó maradjon ott ahol van most, és akkor pont telibehűti a venti.

A tápot meg ki kéne szedned és úgy lefényképezni a cimkét, hogy megtudjuk a márkáját. Elég ha a 4 csavart kicsavarod és akkor ráteszed valamire és le tudod fényképezni.
  • Yoda001
    thx
  • bertino
    igen, a kettes képen van a táp
  • Dante73
    A kormánnyal való irányítást kezdjük ott, hogy eleve ha usb-s eszköz van bedugva, irtózat leterheli a procit, akadozik a kormány, ugrik, stb. Ha minden igaz, a patch (jövő héten tán?) ezt is javítja majd...
    Sok autós játékot próbáltam már kormánnyal, a GTR-2-t is. A különbség, amit érzel, az elöbb leirtakból fakad. Én sem sokat tököltem a kormány beállításával, mégis, érzem, ha csúszik, ha blokkolnak a kerekek, stb...
    Azt leszámítva, hogy brutálisan lehúzza az FPS-t, és időnkét ugrik, messze ez a legélvezetesebb játék, kormánnyal... Minden autó irányítása más, egy D-s verda után, mondjuk, egy Ford Gt40, kitépi a kezedből a volánt, kis túlzással, vizet kell facsarni belőle... Egyszóval, Az a VÉLEMÉNYEM, hogy minden autós játék mehet a piritóba emellett! Pláne, ha a patch beváltja majd a hozzáfűzött reményeket....

Dante.
  • Yoda001
    InfiniteReality,megcsináltam a képeket.
    kép 1
    kép 2 <- ez lehet a táp?
    kép 3 táp(?) hátulrol
    kép 4
  • Me0w
    Milyen beallitasokat eszkozoltel a jatekban? :) Megneztem most 1-2 forumot, de eleg ellentmondasosak a postok :)
  • Me0w
    Jolvan amd magus :D
  • gduck
    Érdekes amiket mondasz, teljesen mások a tapasztalataim...
  • bertino
    "HC modban nem"

:DDDDDDDDDDddd
    majd értesíts minket, ha igen
    addig meg szépen vigyorgunk rajtad
  • Me0w
    Nem sokat baszakodtam a beallitassal, ezt elismerem. Gondoltam, mint ahogy a tobbi jatekban is, kivalasztom a kormany, eallitok 2 dolgat ahogy en szeretem es kesz.
  • Me0w
    HC modban nem, de minden driving aid allitast kiprobaltam. Akkro sem erezni, hogy a kocsi epp betapadt-e a kanyarban, vagy mar reg csuszik, nem erezni hogy a kerekek meg gurulnak, vagy reg allora fekeztem oket, stb. De ne vitazzunk, ugyis en vagyok a hulye, hogy ilyen komplexitast varok el egy arkad jatektol.
  • InfiniteReality
    Szerintem nem szar, csak rendesen be kéne állítani. Pöcsölni kell a játékban is a beállításokkal, meg a kormány saját progijában is. Alapból tényleg totál gáz az egész. Arcade játékok közül eddig a TDU közelíti meg legjobban a valóságot (igen, kormánnyal is). Érezni az autók közötti kis apró különbségeket is, brutál. Az alapbeállítás tényleg egy nagy rakás trutyi.
  • bertino
    játszottál te már HC modban vagy arcadban segítségek nélkül ?
  • Me0w
    Ja, az volt az ertelme, hogy van egy arkad autos jatek, ami olyan elmondhatatlanul bonyolult es osszetett, olyan sokretu es emberek ezereit osszekapcsolo rendszerrel buszkelkedik, hogy siman elnezheto, ha szar az iranyitasa kormannyal. Vegulis ja, remek!
  • robotnyk
    persze, csak közben a flatout2 magától elveszi a gázt kanyarodás közben :)
    isteni jó szimulátor a gtr2, de a test drive nem is akar az lenni, hülyeség ilyen tekintetben összehasonlítgatni, sry -.-
  • bertino
    csak az övének volt értelme is...
  • Me0w
    Mint ahogy a tied is, koszonjuk :)
  • 3P
    Köszi a bölcseleted, ez azt hiszem most sok mindent meg is magyarázott. :)
  • Me0w
    Ja, ertem, tehat en vagyok a hulye mert a jatek kormannyal ugy iranyithato mintha egy szappantarto lenne az uton. Bocs, hogy egy 10 rongyos jatektol elvarom, hogy valami piciny realitast nyujtson, hamar autos jatek. Egyebkent a Flatout 2-ben, ami egy budget class jatek, ezerszer jobb a force-feedback, es sokkal jobban erezni az autokat, megha teljesen el is rugaszkodnak a valosagtol. Ja, hogy ok tudnak programozni egy kicsit...
  • 3P
    Én is szeretem a GTR2-t, nagyon is, de hogy a kettőt hasonlítgatod, az már inkább téged minősít mintsem ezt a játékot... :)
    Gyakorlatilag teljesen más kategória. Elég "érdekes" lenne reálisabb fizika mellett ilyen versenyeket megrendezni ekkora forgalomban ilyen autók mellett...
  • Me0w
    Nincs sm 3.0-as vgam ;)
  • bertino
    ja
    GTR2 egyik legkiforrottabb szimulátor
    TDU meg akárhogy is nézzük, arcade
  • robotnyk
    CM Dirtözz két hétig, és utána indítsd el poénból a TDUt. :)
  • Me0w
    Tegnap csak ugy poenbol elinditottam a TDU-t, es rajottem, hogy az autok kormannyal valo iranyithatosaga egy rakas szar... elotte most 2 hetig GTR2-ztem, ossze sem hasonlithato a ketto. TDU-ban vezetni olyan, mintha hig tejbegrizben forogna a kormany, majd egyszer csak rant egyet es elszallsz 200-nal. Borzalom :(
  • bertino
    akkor meg pláne szopjon le az egész...
  • InfiniteReality
    Offline-ba is elszáll a mentés, tehát nemhiszem hogy serveroldali hiba. A játék mentési kódja bugos.