Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

😉

ja😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

DJ Skyline
kezd uncsi lenni már ez a sok kép,és videó, már Dunát lehetne rekeszteni velük, inkább a pc demon ügyeskedjenek! 😄

én tervezgetek egy tuning-rendszert, de csak "fejben" --> tehát a büdös életben nem lenne benne a játékban 😛
majd felrakok pár buherált képet, és leírást, mire gondoltam
Nohab
Hééló a vasutasokat békén hagyni😊 Kiváncsi leszek ennek a gépigényére ha kicsi képpontban van, mert az már biztos ,hogy e gépigény szerint még el sem indulna...
ILLNeo
Semmi gond.. (befejeztem az OFF-olást)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

maffioso
thx

\"If in doubt, flat out!\"

Sland
Légyszi az OFF-ot mellõzzétek!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SZilaJMaGGoT
1. nem vok vasutas... 2. attól h VIP vok az csak azt jelenti, h volt zsé a telómon... XD 3. Úgy beszélek ahogy akarok, egyszerûen nem kell mellre szívni.. Megértem h egybõl a graf ugrik be mivel van egy paksod, csak tudod nekem inkább az számít, hogy mit tud egy játék, nem az, h hogy néz ki... Sztem ameddig nem anyázik valaki addig nincs gond, de mivel nógárdi paraszt vok nem pesti menõ csávó ezért nekem már megszokott a bazmeg mint névelõ... 4. Elnézést kérek.. 5. nem volt semmi értelme ennyit írni.. XD 6. Nincs 6... XDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ILLNeo
VIP létedre megválogathatnád a szavaidat...(öcsi)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Ne bazmegozzál nekem légy szíves. Egy egyszerû kérdést tettem föl. Ezt enélkül is ki lehet fejteni nem? (hülye vasutas)

ILLNeo
Szivembõl beszélsz

Sland
november 1

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

12346
ok^^

bertino
veled csak annyi a problem, hogy tul unalmas vagy már 😊
ettõl függetlenül elõbb tényleg rengeteg értelme volt megszólalnod, fõleg, hogy semmi értelme volt annak, ami írtál <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

12346
ne hari te eleanor "fan"😄 ott is te voltál a primkó paraszt, aki le akart járatni😉 csak aztán nem jött össze. nagyon nagy tud lennei az arcod pöcskalács. túl komolyan veszel csip-csup dolgokat. elnézem neked. hátha kinövöd <#vigyor3>

bertino
látod, megint benézted amit írtál és már megint süt a primitívség szavaidból

senki nem mondta, hogy bárkinek is a konfigjáról volt szó, ugyhogy szerintem maradj csak csöndben, ha csak hülyeségeket tudsz írni

12346
villogás címû mûsorunkat látták^^

bertino
reméljük kétmagos AMDn majd meg se röccen egy 7600GT és 1GB RAM társaságában 😊

SZilaJMaGGoT
Bazdmeg, neked ha valaki aztmondja többet vár egy gémtõl, rögtön a graf ugrik be?? Én leszarom a grafikát... Fõleg autós játéknál nem az a lényeg... De te ezt nem értheted...

TothLaci
Szerintem egy P4-es gépen menni fog, de ajánlott AMD Athlon64 3200+, 512MB biztos kell hozzá, de jobb az 1GB, VGA-hoz meg kell pl. egy 6600GT. És én ezt a #1233 hozzászólásból tudom 😄
maffioso
ja és egy gépigény is érdekelne

maffioso
pcre megjelentmár?vagy mikor fog?

Panther
Több nevet is tudnék mondani, amelyben van: GT Legends, GTR, GTR2 demo, rFactor. Inkább arcade jellegû játékokban nem szokott lenni, ez a Test Drive pedig erõsen annak látszik, de persze szép a készítõktõl, hogy kidolgozták a belsõ nézetet.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

12346
amire õ gondol, ahhoz nem kell két paks^^ egyébként mostanában inkább csak azért kell reaktor, mer még véletlenül sem optimalizálnának. lowpoly mindenhol, némi takonnyal, és szaggatás 20*12-es felbontásban is.

reménytelen
Arra gondol, hogy ahhoz, hogy az normálisan fusson, milyen erõs gépre lenne szüksége. Min/ajánlott konfig. Mert mindenkinek vannak szép elképzelései, legfeljebb egy mai gépen menne 1 fps-sel.
12346
ez a "mekkora vasat szánsz alá" rész asszem értelmetlen.

ILLNeo
Kiváncsi lennék az elméletedre...
Hogy képzelsz el egy igaz autós játékot, és mekkora "vasat" szánsz alá...<#email>

SZilaJMaGGoT
Én azért többet várok egy autós játéktól...

"Mindig is ilyen autós játékra vágytam"
Mi is <#papakacsint>

reménytelen
Nekem legjobban a jól kidolgozott belsõ nézet tetszik. Más játékokban manapság már nincs ilyen.
vezérszuszu
Hello all!
A videok és a képek alapján szerintem ez a játék nagyon ott van és ha ilyen lesz a pc-s verzió hát akkor csak ezzel nyomom az tuti!
Mindig is ilyen autós játékra vágytam!<#worship>

Egyszer már írtam, de az régen volt.😊
Íme:
Minimum:
- Pentium 4 2GHz oder vergleichbar
- 512MB/Ram
- Direct3D 128MB Compatible Grafikkarte
- Windows XP

Empfohlen:
- Pentium 4 3GHz oder AMD Athlon 64 3200+
- 1024MB/Ram
- ATi Radeon X800 Series oder GeForce 6800 Series
- Windows XP

Ez ugyan nem hivatalos, de kiindulásnak jó...
gépigényrõl lehet valamit tudni?

SiteDisagner
Kösszépen.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Tessék.
Egyenlõre öt videó készült, jó minõségûek.
SiteDisagner
Légy oly kedves adj egy linket😊)

Hát jah! Egyenlõre ennyi jut nekünk, pc-seknek. Demóról még mindig semmi hír.😞
Viszont a második demóból már vannak videók, és a fizikán határozottan javítottak. A másik remek dolog a motorozás. Iszonyat jó hangja van a Kawasakinak, + a belsõ nézet is fantasztikus.
SiteDisagner
Nah, nemsokára megjelenik x360-on, akkor aztán elleszünk látva képekkel, videókkal!<#ravasz1>

Tibor

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

SiteDisagner
Sajnos én nem tudok németül valaki elmondaná nagyjából mi is ez?

Sland
jól néz ki 😛