Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

majd felrakok pár buherált képet, és leírást, mire gondoltam
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ettõl függetlenül elõbb tényleg rengeteg értelme volt megszólalnod, fõleg, hogy semmi értelme volt annak, ami írtál <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
senki nem mondta, hogy bárkinek is a konfigjáról volt szó, ugyhogy szerintem maradj csak csöndben, ha csak hülyeségeket tudsz írni
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Hogy képzelsz el egy igaz autós játékot, és mekkora "vasat" szánsz alá...<#email>#email>
Mi is <#papakacsint>#papakacsint>
A videok és a képek alapján szerintem ez a játék nagyon ott van és ha ilyen lesz a pc-s verzió hát akkor csak ezzel nyomom az tuti!
Mindig is ilyen autós játékra vágytam!<#worship>#worship>
Íme:
Minimum:
- Pentium 4 2GHz oder vergleichbar
- 512MB/Ram
- Direct3D 128MB Compatible Grafikkarte
- Windows XP
Empfohlen:
- Pentium 4 3GHz oder AMD Athlon 64 3200+
- 1024MB/Ram
- ATi Radeon X800 Series oder GeForce 6800 Series
- Windows XP
Ez ugyan nem hivatalos, de kiindulásnak jó...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Viszont a második demóból már vannak videók, és a fizikán határozottan javítottak. A másik remek dolog a motorozás. Iszonyat jó hangja van a Kawasakinak, + a belsõ nézet is fantasztikus.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)