107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Balazs15
    ok most már megy minden és köszi szépen
  • Balazs15
    jo msot már megvan van a bookmarks van egy autószalonok jegyzet tömb ezt kéne valahova másolnom?
  • Balazs15
    aha mi az a bookmarks?:)
  • Katun
    Azt csak te tudhatopd, hogy melyikben voltál. Én pl kezdeném fentről lefelé és akkor bemegyek mindbe. Lejjebb van azt hiszem egy bookmarks -os letöltés. Ott benne van minden szalon.
  • Balazs15
    ok bocs sorry nem akartam megbántani ezzel senkit
    ha az összes autos boltba bekell menni honnan tudjam hogy melyikbe voltam?legalább ha már egyszer fel fedeztem egy autos boltot azt mutathatná a térképen...vagy ilyen nincs???
  • Katun
    Az előbbi úriember is mondta, ha hülyeség akkor TÖRÖLD le a játékot.
    ÜLJ LE EGYES, nem kell hinni nekünk. Seggfej
  • Balazs15
    a cheat az nem warez:S az nem hülyeség hogy be kell menni szalonba de hogy az összesbe és csak akkor lesz mocid az hülyeség
  • Neoncsoves
    srácok tessék, csináltam egy TS Szervert:
    tduhungary.myip.hu:8769
  • V43 1105
    FAQ-ban van az első kérdésre válasz, ketteskérdésre az a válasz hogy itt nem kedvelik a cheatet, hameg nagy hülyeség hogy bemenny szalonba, TÖRÖLD LE A TDU-t és ne itt sírj |-.-|
  • Balazs15
    ok és az elsö kettö????szal az összes boltba be kell mennem hogy tudjak motort venni???ez elég nagy hülyeség..mert rengeteg boltvan és még a faqban lévő térkép ami jelzi a boltokat az is használhatatlan egy csomo utszakasz hiányzik belöle
  • Super Saiyan
    3. kérdés, amikor elmész a FAQ-ba
  • Balazs15
    hi all
    1.melyik a leggyorsabb kocsi a tdu-ban?
    2.van oylan patch/cheat ami mutatja az összes boltot?
    3.mikor lehet motort venni????
  • Eagle16
    Ja és bocsi az OFF-ért, csak kijött belőlem :)
  • Eagle16
    Hát azért egy olyan gépben biztos nem 7900-as kártya, meg X2-van, amihez 30 amper kell...Ezt is elvitte 15 amper
  • HTS s3rg1nh00
    FSP ATX 350PNF:18+16A,szóval a márka a lényeg;)
  • milk41
    azta 8O az a szép kanyargós út:P szerintem most megyek is TDU-zni
  • InfiniteReality
    Egyébkéntmeg 1024-ben tényleg megy, de én már csak 1280x1024-es felbontásban gondolkodom mint "alap felbontáson", mert szinte minden esetben TFT-n teszteltünk.
    Manapság egy jobb TFT is megvan bruttó 40-ből, gyakorlatilag felesleges CRT-ben gondolkodni...
  • InfiniteReality
    Athlon64 X2 3200+. Ez mindent megmagyaráz. De a legtöbb embernek ilyen erős géphez nem ilyen csirke videokártyája van (ez nem leszólás volt!).
  • Sargavar
    Ezt cáfolnom kell nekem egy 7600GST-m van, és 1024x728-ban HDR mellett High grafikán tökéletesen fut. (Legalábiss nem lassabban mint a HDR nélkül)
  • pilboy
    köszi, ez már megvan
    arra gondoltam, h ott lesz-e vmilyen verseny, vagy küldetés stb...
  • InfiniteReality
    A táp annyit ad le, amennyi a gépnek éppen kell. És ehhez mérten annyit is vesz fel. Ha a gép 110W-ot eszik, akkor a táp valamennyivel többet vesz fel az elektromos hálózatból (minél szarabb a táp, annál többet... a valóságban ez inkább a PFC-től függ...).

A monitort nem kell a gép fogyasztásához számolni, mivel a táphoz nincs köze, de a teljes rendszer fogyasztásához hozzá kell adni (tehát a táp felvett teljesítménye + a monitoré).
  • tmisi
    A nem jött be úgy értendő, hogy nem tetszett. :)
  • tmisi
    6600GT-n is be kéne, hogy kapcsolódjon a HDR, de ha be van állítva az élsímítás (AA), akkor nem engedi. Én kipróbáltam, nem jött be. Bár nem is lassította igazán. Viszont akkor inkább AA, így eltűnt a "szőrözöttség".
  • gduck
    OFF: Ezt mind tudom, mivel az APC progija itt figyel a gépemen és állandóan látom az értékeket :) Ezért is van a gépemben olyan 500Wos táp, ami összesen 33A bír a 12Vos ágon!
  • cattaneo
    "Egyébként a gépek általában 90-170W-ot esznek nyugalmi állapotban" ha pl. zenét töltök le de a monitor kivan kapcsolva és semmit mást nem csinálok a géppel akkor nem eszik 300W-ot? (bocs az OFF-ért és lehet hogy hülye kérdésért de én nem vágom)
  • AntiHero
    Tudom... Csak látni akartam hogy néz ki úgy..(mindenből a legfrissebb van...Na most megyek TDUzni
  • InfiniteReality
    Egyébként ha be is tudnád kapcsolni, a kártya túl gyenge lenne hozzá (7600GT/GS is túl lassú a TDU alatti HDR megfelelő sebességű megjelenítéséhez).
  • InfiniteReality
    Van HDR benne. De ezexerint a TDU-féle HDR megoldást a kártya vagy nem támogatja, vagy a drivered és a DX verziód nem megfelelő. Szedd le minden driverből és directxből (2007 június) a legújabbat.
  • AntiHero
    6600GT-én mér nincs HDR
    Kéne tudnija elvileg:S Más játékba tudja, ennél meg azt írja nem támogatja
  • Ben96
    A táp volt rossz. Kicseréltem egy másikra és azzal fut simán.
  • Diodi
    Minden gyorsan megtalálható :

Minden fontos hely gyorsan megtalálható a térképen a
    BOOKMARKS használatával.
    Az autószalonok, a tuningolók, a versenyek, a szállítások,
    a repterek, a versenypálya, a kis szigetek, az érdekes
    helyek.

300 bookmark letöltése
  • InfiniteReality
    Tényleg? Tudom:) De egy 300W-os űberistenkirálycsászár tápot se mernék rátenni egy X2-es gépre amiben 7900-as Nvidia van... de még 7600-ossal se... áhh... már számtalanszor leírtam itt régebbi hozzászólásokban is... nem az összteljesítményre kicsi a 300W, hanem az egyes feszültségágakat nem lehet a végtelenségig terhelni árammal...

Hiába elég a 300W, ha 1x a gépednek a 12V-os ágon 30 amper kell összesen, de a tápod csak 25-öt tud kipréselni magából...

Egyébként a gépek általában 90-170W-ot esznek nyugalmi állapotban (windows desktop, nem szól semmi zene, az ember nem csinál semmit a géppel). Mindez persze monitor nélkül.
  • gduck
    OFF: Táptól függ ;) Pl. egy 300W FSP táp többet tud mint egy gagyi 500Wos táp :)
  • Truck Driver001
    lol..Hát ez nem vitás.
  • InfiniteReality
    A 300W-os táphoz csak gratulálni tudok. Nemtudom ki etetett meg azzal a hülyeséggel, hogy elég lesz bármilyen is legyen, de szivesen megetetném vele a tápodat...
  • reaper5687
    Elvagyok a patchig
  • jodamester
    Ja és hagyd a picsába a vga-tuningot, mer ez a gamma nem nagyon igényli (persze, csak ha nem használsz hdr-t). Meg vedd ki az egy dvd-t. Aztán, ha ezután is csapkod akkor táphibás. Ha a vga-don van plusz tápcsati, akkor adjál neki onnét is naftát; nekem az elején sokat jajgatot míg rá nem dugtam.
  • jodamester
    Nálam 1dvd,1vinyó,7900gs-tunkolva,x2 proci: 300w-os táppal. Több mint féléve semmi gond vele. Ha normális a táp, akkor nem lehet gond
  • Ben96
    A második dvd drive-ot csak nemrég raktam bele.
  • Ben96
    Nos, most elöszőr levágta magát a gép úgy, hogy nem ment rajta semmi különös. 2db dvd drive, 1 Prescott S478 3GHZ proci, 1 db winchester, 7900GS 500/600-ra tunningolva+ 1 rezgő xbox konroller...ennek elég 400W táp?