Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
De a traktor nevezetû magyar csoda decemberben szándékozik kijöni, ami kb januárig csuszik, és már ott is az ellenfél <#idiota>

.: mobilize.hu :.

Sland
Akkor viszont semmi ellenfele nem lesz a TDU-nak...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
deh, kb akkor...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Krájzisz nem áprilisban jön?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

TothLaci
Ez így van.
Meg a másik... Februárban kevés game jön ki.
És így remélhetõleg az újságok/weboldalak többsége TDU-val fog foglalkozni.
az jo mert itt csak 40dollár(9k) a szállítási kölcséget nem számolva x360ra.
Sland
Nah csinálok egy FAQ-t...

bertino
12k szvsz

Sland
Valszeg ugyan úgy 12-13ezer mint minden más játék...

Mondjuk én TUTI megvveszem ezt eredetiben! Ez lesz a második eredeti játékom 😛

ez mennyibe fog fájni ha meg venném majd eredetibe amikor kijön?
Sland
Csak ezt az Atari szerintem nem tudta hogy ekkora szar lesz a Carbon.
Egyébként is a sok kissrác szalad anyucihoz hogy "jajj vegyük meg vegyük meg", és megveszik mert NFS.

És emiatt töb ezeren letöltik, megveszik, játszanak vele, mert NFS.

Ha majd jön a TDU februárban, valszeg nem lesz ellenfele autós game terében. (szvsz)

a carbon nem szar de télleg nem lett egy überfasza gamma TDU a király ne félj Atari

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nem tudom miért fél ennyire az atari az ea "games" töl a carbon is 1 nagy sz@r amit bottal nem piszkálnék.[#violent<#gun>
Nohab
Tuningból már nem is kell több.
berlinboy6329
Kössz!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sland
Majd írok FAQ-t.

1. nagyon sok, #1402
2. Igen lehet. Motorikusan 3-as szintig mint a carbonban. Külsõleg csak festés, felnik matricák, és egy két body-kit
3. 2007 február
4. nem

berlinboy6329
Nem nagyon látok FAQ-t.Milyen kocsik és mocik lesznek a gémbe?Lehet tuningolni vmennyire?mikor kéne kijönnie?

Vagy tudtok olyan oldalt ahol össze vannak gyûjtve az infók?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sok videót dobálnak ki hogy csorogjon a nyálunk, de karácsonyra kiadhatnának egy demo-t...
Sland
Costal Drive 06
The Automotive Dream
Get onto the Island

Jó videók, szvsz érdemes megnézni

totti10
nagyon tetszik a motornak a hangja <#eljen>

hajrá,lilák!

Mikiller
Igen itt aztán van sebesség érzet<#finom>, nem úgy, mint amit a Carbon videókban láthatunk totyogást<#nevetes1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sland
Lesz benne RUF = Porsche

Apus
Nem bizniszeltek a megnevezett cégekkel, nincs licensz szerzõdésben velük a kiadó.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

LeBronjózska
hol vannak a játékból a porsche-k,na meg az M6-os BMW (egy gallardot odaver)
hol vannak?

hagyad, ugyse fogják felfogni 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Egyenlõre azért akarom használni az agyamat is játék közben😄 úgyhogy X-boxot nem veszek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

totti10
Test Drive bike run nem tudom hogy volt-e már.....

hajrá,lilák!

Vegyetek xbox 360-at azt nem kell szenvedni hogy mikor jelenik + !ui:olcsobb mint 1 pc és sokkal jobb is 😄
Nem tudom ez volt e már?
Bucser
És kérdezted miért vagyok bunkó fasz néha😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Attila8805
"Van már DEMO?
vagy tölthetem már a fullt!
vagy mikor jön ki?
Hol lesz fent?
Mennyivel fog jönni?" <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
SOK LÁMA<#lama><#lama><#lama>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

a k*rva életbe már... Olyan kib*szott nehéz csak 10 hsz-t is visszaolvasni? ez már vicc komolyan mondom...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Gerbill
2007 február a legújabb idõpont, ha jól tudom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

és azt lehet tudni hogy mikora várható a megjelenése?
Sland
Nagyon sokszor írtám már e-mailt de semmi válasz 😞

Tudnám miért...

Még nemjelent meg. Még pc-demo sincs.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

DJ Skyline
nincs se demo, se full!

házigazda mikor lesz már?

hali!
sléci mondjátok meg hogy honana lehet letölteni a játékot?
vag egyáltalán le lehet ?
elõre is kösz
Bucser
Csak keményen😊

autoszimulator
tombol az iq grat <#taps>

.: mobilize.hu :.

Sland
Ha te nem írtad volna ezt, én is beírtam volna...

Csak tudod sTk01 nem szeretném ha odáig süllyedne a topic színvonala mint a Carboné.
És eddig csak te spammeltél igazán itt.
Nem azt mondom hogy húzz innen, csak ha ide írsz akkor valami értelmessel kapcsolatban. Ha kérdezel elõtte olvass vissza mert lehet hogy már meg van válaszolva!

Példádul ezt a csodás 4 hozzászólást 1be is írhattad volna

De tudom én vagyok a geci gyökér mert nem hagyom hogy feleslegesen pofázz, spammelj és stb.

azt néztem én is...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Apus
Ferrari 250GTO játékbeli ára 5millió dollár? <#merges2>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

bertino
sztem ájjle :|
és ne spamelj

tudod elõtte pont errõl volt szó, hogy nem jött ki, erre te is megkérdezed... visszaolvasás??

sTk01
akármit irok be mindig van valami hozzáfüzni valód

Nem értem PSPre, hogy fogják kiadni hiszen 8gb lesz.
Sland
Nem kötelezõ a topicnak pörögnie. Menj a Carbon topicba az pörög rendesen.
Nem kell a spemed ide, csak az ha valami értelmessel tudsz szolgálni!

ja