Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
leszarJA.

Kétlem hogy 16-nál több

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

reménytelen
Gondolom, páncélozott a Mercedesed, hogy még életben vagy. Vagy csak fórumon ilyen kellemetlen és nagyképû a stílusod?
mér kisrigó neked midvan? gef 2 mx 😊
bertino
fuuuu 7800GTX SLI
GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

fudehagydabbamertígysiselégmélyreástadmagaditt 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bucser
"leszarom a kultúrát ami nemmegy pénzzel az megy több pénzzel ami azzalsem az megy erõvel ez az én politikám. "

Jajj...<#zavart2><#hehe>

Gondolom az a típus vagy aki a tanulást is leszarta^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jah ha akkora kocka vagy hogy csak tolod és tolod nemérdekel milyen minõségben.
Egy fps-t nemlehet hasonlitani a boxos verziókhoz és a multi na itthal be a live! mert az aztán közel nincs a pc-s multihoz 😛
drop
igen de xboxhoz kell egy hdtv is mert csak ugy szebb
ha van xbox360 akkor ezt is tudnod kell

nem azt mondom kell számitogép is de aki játszani akar az inkább vegyen konzolt nem lehet a 2összehasonlitani ja tv-re is rá lehet köti ui:1jobb videkártya 100e tehát az xbox360 110e melyik éri +jobban
Ime kicsikém:
amd x2 4200+@2800 MHZ (1.55v)
2g ram 420 MHZ-n
2 db 7800 GTX SLI-ben @490/1350
1 terra vinyó raid 0-ból

ennyi lenne az xbox360 alázó masina.
leszarom a kultúrát ami nemmegy pénzzel az megy több pénzzel ami azzalsem az megy erõvel ez az én politikám.
buldozer99
Ebben teljesen igazad van!

Forca Barca

Sland
Carbon az év legrondább játéka PC-n...
Szvsz X-BOX360 átirat. Demo jóval hamarabb volt mint PC-re, teljes verzió is jóval hamarabb volt.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nem kell parázni nagykerben dolgozom szoval majdnem mindenbõl a legjobb van csak rájöttem hogy többett nem költök már gépre mivel felesleges
Sland
Lehet. De számold ki!
Megveszed X-BOX360-at 120ezer forint környékén.
Ha élvezni akarod a HD-t, akkor vezel 200ezerért egy HD Ready TV-t.
X-Boxhoz még egy csomó más apró kiadás kell ( xbox live, memóriakártya vinyó hd olvasó stb) Ez kb 50-100ezer. Vagyis már 400ezer forint környékén járunk!

Ebbõl megveszed a második legjobb core2dou -t egy GAINWARD GEFORCE PCX 7950GX2 1GB-os VGA-t kb 2GB RAM-ot, vagy többet.
Kb ugyan ott álsz. Mondjuk sokkal több helyed van a vinyón, sokkal több játékot tudsz rá felpakolni. A jól kidolgozott játékok nagyon szépek PC-n is. De a PC nem csak játékra van, hanem elég sok dologra tudod használni...

autoszimulator
csak tudod a számítógép userek jo része nem only játékra használja a kis segédeszközét, az internet és esetleg a munka mellett csak másodlagos szerepet tölt be a játék.. Na akkor ebben az esetben miért vegyen XBOX-ot vagy PS-t, mikor azon csak játszani tud (esetleg filmetnézni)... A legtöbb ember meg nem engedheti meg magának h high tech szgépe és mellette vmilyen konzolja is legyen...

.: mobilize.hu :.

gothic 3 +a need for speed 1280×1024-ben szoval vicc xbox360-on sokkal jobban nézki a need for speed 1080i-ben röccenés mentesen megy😄
Apus
vagy most keresi a neten, hogy milyen gépe is van, mindenbõl a legdrágábbat 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

bertino
azt lesheted tõle, csak a szája nagy 😄

Apus
7900GT-vel mit nem lehet játszani?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

üdv!minek kell itt vitázni az xbox 360 kimondottan játékra van tehát ezért sokkal jobb is, na mindegy 😉ui:én is most vettem mivel már teli van a hocipöm 7900gt-vel sem lehet már játszani na azért ez már vicc !Mindenkinek ajálom játékra pc-töl fényévekre van 😄
autoszimulator
véssél mán egy saját konfigot léccike...

Bucser
Látod látod a pénz mellé kuiltúrát nem kapsz😊

Bár inkább azt vettél volna mint számítógépet. Minket is megkíméltél volna meg magadat is😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sland
Apuci és anyuci megveszi 1milláért a super PC-t?

Sland

autoszimulator
<#szomoru1><#zavart2>

max anyádra
csak nembiróm mikor a sok konzolmaki azthiszi az a tuti pedig még nem is látott rendes pc-t 😛
Bucser
ki is vered rá?<#idiota>

32" hdtv-n azért lehetet volna szép is de a pc-m nyomába sem ért direkt kipróbáltuk haverokkal. max akkor nemlehet szebb ah egy vacak átirat bár kétlem 😛
SiteDisagner
azért vmi design is kéne szerintem a faqhoz már nem azért...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Apus
lehet, hogy ratyi volt bár szerintem gyönyörû, de akkor se lesz ilyen szép pc-n. sajna ez van.

bertino
ték <#nezze>

bertino
LOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL[/apro]

bruhahahahaha xxDDDDDDDDDDDDDDDDD

eddig amit láttam xbox 360-on az mint ratyi volt az én high-end sli konfigomhoz képest 😊 szal ebbõl adódóan alap hogy ezis szebb lesz rajta mint a vacak konzolocskán. ennyi.
szebb grafot kérek mint xbox360-ra

Na ezt gondold át mégegyszer 😊. Sajna nem lehet utolérni se, nemhogy szebbet...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jo lett böven elég nem kell túl csicsázni<#eljen>
Sland
TDU FAQ

A Full alap megvan. Holnap jön rá a háttér a design meg minden más.
Remélem holnap lesz idõm, mert most össze-vissza kellet rohangálnom<#szomoru1>

Ez naggyon ratyi pc-re minimum hogy szebb grafot kérek mint xbox360-ra nemhogy ez amit 4 éve sem tettem volna fel olyan ronda 😛
bertino
PS2 már a multé
nem tudom mit vannak ugy ráizgulva a kockás képernyõre mindannyian, tényleg gyönyörû lehet... 😊

Sland
FAQ Alakul...

mikor lesz demo?csak a faq miatt kérdezem
hát gány, de emlékezzünk, NFS:MW-rõl olyan rusnya pc-s képek jelentek meg, az installálás közben is, és azért a graffal semmi bajom nem volt. És ezek a képek azoknál a korai MW-s PC-s képeknél szebbek, ráadásul ezek csak PS2-esek, és azt a technikát már azért alázza egy jobb PC, de nem is a legjobb PC

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

autoszimulator
nem mondanám olyan gánynak ezeket a képeket, ha ezt a szintet majd eléri a pc verzio, akkor már boldog vagyok... Sok játékot láthattunk már, h húúdecsodaszép megjelenés elõtti képek, aztán maga a játék meg...

Apus
Úristen mennyi verda lesz benne! És micsoda ínyencfalatok, Lotus Espirit, Miura, Jaguar-E, amcsi izomgépek. Azt hiszem ezzel iszonyat nagyot alkotnak ha nem cseszik el az optimalizálást.

Sland
PS2-es képek

Hát jóval gányabb...

Sland
jah és megkértem a srácot hogy küldje el TEXT formátumban, ne képben, és írja vörössel az UPDATE kocsikat

Sland
Carbon elbújhat a picsába
"Tövig benyalhatnak" az EA-sok<#mf1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Idézet a Távkapcsból 😛

autoszimulator
300 lo alatt nem sok autocska akad 😄

bertino
nem kevés

Sland

Sland
Ha valaki akar segíteni a FAQ-val kapcsolatban, az szóljon.

Az ötlet a következõ:

http://tdufaq.atw.hu/ lenne a webcím.

Ha az oldal megnyílik, akkor a háttér ez lenne: Háttér

A Fõoldalon egy TDU logó lenne mellette az hogy FAQ.

Kezdetben 3 pont lenne:

1. Játékkal kapcsolatos kérdések

(Gépigény, mikor fog kijönni, mire fog kijönni, van-e demo, mikor lesz demo stb)

2. Autókkal és motorokkal kapcsolatos kérdések

(Ez nagyon jó lesz a késõbbiekben, mert külföldi fórumokon mindenki az kérdezi a másiktól, hogy hol van ez a szalon hol van az, hol mit lehet venni, hol van az Enzo stb. + autó és motor lista + hogy mik lesznek a letölthetõ tartalmak és mikor + 1-2 dolog)

3. Warezzal kapcsolatos kérdések

(Pl megjelent-e már, mire jelent meg, van-e xbox360 emulátor, hogy kell elindítani, hol van crack stb. stb.)

Sztem más csicsa dolog nem kell, egy FAQ-nak nem az a lényege.

Jah és egy számláló, hogy azért lássuk, hogy mennyien nézik meg. Szvsz az lesz, hogy jön a sok n00b kérdezni, hogy mi van, és basznak majd megnézni a faq-t...

Ötleteket javaslatokat stb várok.

Sland
Nah bazz...
Atari bejelenti, hogy csúszik a megjelenés mert megilyedtek egy Traktor nevû ungárise játéktól...

Már látom is az SG cikket 😛

XD