107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bronco
    Itt az én "kilométerórám": kép

igen-igen tudom, túl sokat játszok...
  • bertino
  • Gabor_(HSF)
    Talán kicsit S7 függő lennék???
    FAVORITE CARS (MOST USED BY THE PLAYER)
    Saleen S7 Twin-Turbo (100h55m34s)
    Enzo Ferrari (32h17m00s)
    Chevrolet® Corvette® Z06™ Coupe (23h21m08s)
    Farboud Supercharged GTS Prototype 2005 (21h26m33s)

• Gabor_(HSF)
    Az karcsu
    Én 4 szer játszottam végig offline és a béta nélkül,kb 36 ezer km...
    És online tartok most 26 ezer km-ternél,az eltöltött órák számát,már le sem merem írni...
    JA! és mostanában alig játszom vele.................
  • bertino
    én speciel norton ghost-ra szavazok
    csinálok egy szűz rendszert, lementem fájlba, amit akármikor 2 perc alatt elő tudok hívni
    így csak formázni kell, nem telepíteni...
  • gduck
    3. profilom (Volt closed és open bétás is :) ) mióta megjelent a játék (1 hónapig nem volt VGA kari, addig szünetelt a játék):

TOTAL GAMING TIME 96:13:03
    TOTAL DRIVEN DISTANCE 9194 km (5,713 miles)
  • princodvd
    biztos hülyének nézel, de most a reborn-nal az újratelepítsére godolsz vagy egy xp variánsnak a neve?

az újratelepítésre szavazok :D
  • princodvd
    én azt értem, de akkor mivel magyarázod, hogy másnál működik és nálad nem?
  • Yoda001
    nemhiszem hogy nálam van mert semmit nem csináltam a géppel... semmi nem lett telepitve,leszedve se.. ugyhogy nemtudom..
  • Dante73
    Na....
    Nemigaz, hogy a második legtöbbet én mentem!
    Köszi azoknak, akik megírták, mennyit tolták a gammát!
    Többiek?

Dante
  • Dante73
    Ok. Igazad van, átfogalmazom;
    Tulságosan leterheli a procit, mivel a kód, ami alapján számol, trehány munka. Ha rendesen lenne megírva, nem terhelné ennyire a procit, mint ahogy ezer más autós játék sem teszi...
    Egyébként énis így gondoltam, csak fogalmazásgátlót szedek...
  • HTS s3rg1nh00
    megoldás:windows xp codename reborn...
  • princodvd
    62 óra és 49 perc, megtett távolság: 5910 km, mondjuk ez már a második karakterem és mújus 16-a óta játszok a két karakterrel összesen...
  • princodvd
    csak egy kérdés, nem lehet, hogy nálad van a probléma, mert én akárhányszor eddig próbáltam csatlakozni az utóbbi másfél hétben, mindig föl bírtam menni. Csak egy kérdés volt, hátha kiderül, hogy megváltozott valami a gépedben, de szerintem egy win újretelepítést megér a dolog. én sem szeretem, sőt, utálom, mert sok időbe kerül az előző rendszert felépítei a segédprogikkal együtt.
  • bertino
    hát én mostanság hanyagoltam, de mivel helyrejött a mentés és van HC is meg kormány is, így a napokban ujra sokat fogom hasítani a O'ahu-n a szelet ;)

TOTAL GAMING TIME 96:50:06
    TOTAL DRIVEN DISTANCE 10459 km (6,499 miles)
  • LackoMester
    nekem sem megy a legjobban,pedig a konfig.összhangban van
  • Danny L
    Április óta:
    TOTAL GAMING TIME 153:58:34
    TOTAL DRIVEN DISTANCE 16041 km (9,967 miles)
  • Yoda001
    én már nemtudom.. kb 1 hete be se léptem emiatt rohadt online dolog miatt, mert ugye nem birok csatlakozni.. aztán mondtam magamba jovan nem birok ennyi ott fog porosodni a polcon azt kész.. a dvd még mindig benne van a dvd olvasoba de már el se inditom :D mert ugye nem megy
  • Me0w
    Az USB kormany problema a trehany kodolas eredmenye, nem a nyenge procie.
  • Dante73
    Sztem a TDU pont az a játék, aminek jó alaplap, és erős proci kell.
    Valószinű, az usb kormány = akadás problémát is a "gyenge" proci okozza. Legalábbis nekem van egy olyan érzésem, miközben játszok, hogy nem tudja leszámolni rendesen az utat, a te helyzeted, + az FF aktuális erősségét. Persze, ilyen téren nem vagyok járatos, úgyhogy csak egy érzés, amit pár év tapasztalata mondat velem...
    DSG! Bocsi, hogy nem kerestelek, de közben rájöttem mi a baj; "izzadt" a videókari, levettem abszolut minimumra, most megy. Ami azért érdekes, mert eddig mindegy volt, hova állítom, (maxon toltam, és ha hül az idő azon is folytatom) az FPS ugyanannyi volt...
    Más.
    Ki, mennyi ideje tolja a játékot? (játékidő) Ezalatt mennyit ment?
    Nos, én 119 órát toltam eddig, (kb Április közepe óta) ezalatt 12500 Km-et mentem. Átlagsebességem; 104 Km/h
    Örülnék, ha a többi "Fan" is leírná! Kiváncsi vagyok ki mennyit tolja!

Dante.
  • princodvd
    igen, én is így állítóttam össze a gépemet, mert a vga bika, a proci erős közepes, az alaplap hozzá illő és a táp maximálisan kiszolgálja ezt a rendszert.
  • Tomo15
    Igen, én voltam! Nagyon ismerős volt a nicked:)
  • InfiniteReality
    Pontosan ez a baj. Kiegyensúlyozatlan konfigot vesznek. Erős proci, fos alaplap, fos táp, erős vga. Vagy erős proci, jó alaplap, táp olyan amilyen, középkat vga. Aztán csodálkoznak hogy nem mennek rendesen a játékok. Egy erősebb VGA sokkal többet számit a játékok alá, mint az erősebb proci. Kivéve egy-két olyan játékot, ami inkább CPU limitált (pl flight simulator).
    Inkább venne kicsivel gyengébb procit, normális alaplapot, a konfighoz való tápot és erősebb VGA-t. Fontosabb hogy egyensúlyban legyenek az alkatrészek. Keveseb a misztikus hiba és a játékok is relative nagy teljesítménnyel de folyamatosan mennek majd.
  • DJ BP
    Tomo 15, te voltál a múltkor (néhány napja)? :) Rákérdeztél magyar vagyok-e, de nem tudtam válaszolni, billentyűzetem messze volt, és közben megszakadtam. DJ16VBP a nickem, sötétkék Vanquish-sel voltam
  • HTS s3rg1nh00
    basszák is meg,ha pénteken adják ki,akkor megyek nyaralni 11 napra
  • bertino
    valamelyik idétlen írt egy olyat community forumon, hogy friday (pénteken) vlszleg patch...
  • vki
    Először legyen patch. Utána majd jöhet a carpack.
  • ILLNeo
    Lassan vége a Júniusnak és mindig nincs carpack. Ennye Bennye
  • Yoda001
    kösz.. este ki a francnak van kedve játszani? -.-
  • gduck
    Tegnap este nekem jó volt..
  • MegaHarcos
    Tegnap 6-an jártük a szigetet meg kb láttam még ugyananyi magyart.
  • Yoda001
    nyugtasson meg valaki? másnak se megy ez a kibszott szerver? nekem már hetek ota nem megy... komolyan mondom tököm tele van már a rohadt atarival... a patchbe meg lesz 2 auto azt kész.. elmehetnek oda***...
  • vkhunter
    Hi, ha valakit érdekel egy eredeti game, akkor privizzen rám!
  • Kit--Kat
    Nem is tudom, meg is érdemli, mert ő cseszi el még a nagy üzleteket is, nem a fejlesztők.
  • bertino
    "Well, I won't say that TDU is a crappy game, cause it isn't.

I'll say something else:

Atari, you guys are a POS publisher. You make all the people waiting for the patch look like idiots.

Shame on you, Atari. We, the gamers (your customers), really don't deserve to be treated like this."

kész, atarinak tuti befellegzett, ha nem csinálnak gyorsan valamit
  • Tomo15
    talált
  • bertino
    gondolom te voltál Tomi
  • Tomo15
    Inkább gyere te is játszani... Ma nagyon jót mentünk páran!
  • syLVer30
    Jó neked, nekem az istennek se ment normálisan a városban, néha 10 környékére leesett, de 800x600-ban meg átlag 40 volt.
    Most öcsém gépében megy a karesz egy x2 3600+/2giga ram, és 1204x768-ban 30 környékén mozog(lehet jót tett neki a 2 magos proci, előtte egy 3200+ hajtotta)
  • syLVer30
    [OFF]A rivatuner
    Hardware monitoring, jobbklikk coretemperature/setup/show onscreen elé pipa utánna run server, ok
    ezután enable background monitoring