107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • princodvd
    volt backupom, azt töltöttem vissza... de akkor is... áh...
  • bertino
    csinálj legalább 5+1 backupot, annyibol csak nem száll el az összes!
  • princodvd
    Örülök ennek a játéknak, már a műsodik mentésemet vágta haza...
  • pointer4
    Szerintem a FordGT egy gyönyörű auto, és a legjobb hangja ennek van a játékban. Ha nagyon unom a banánt, akkor megyek vele egy TourDeIjlandot. Há váltóval, felér egy kisebb orgazussal :D
  • rotator
    Nálam a Gallardo SE a nyerő. Szép és kezesbárány. :) Azt a hegyről lemenős-szerpentines-vulkános versenyt is azzal csináltam meg.
  • n3whous3
    Hát nem is mondtam ilyet :)

Amúgy nekem csak a mostaniak jönnek be kinézetre.
  • princodvd
    jah jah, a Corvette egy legandás autó, ami még jól is néz ki!
  • Gabor_(HSF)
    Ráadásul,a corvette-k a leg kezesebb verdák a játékban, és én véletlenül sem mondanám csunyáknak
  • Gabor_(HSF)
    Te melyik játékkal játszol?
  • gduck
    3.ban sztem már túllépted a 200-at is :) Amúgy a Chrysler ME FOUR-TWELVE tényleg elég nehezen vezethető ;)
  • n3whous3
    Ja itt a másik példa : TVR Sagaris. Azt is jó vezetni, de olyan ronda, hogy ingyen se kéne (na jó, azért ha idedobnák, akkor inkább eladnám és vennék mást :) )
  • n3whous3
    Na azért nem mindegyik:
    -Chrysler Firepower Concept Car '05
    -Chrysler ME FOUR-TWELVE '04

Nem emlékszem melyik, de vmelyik a fenti kettő közül egyszerűen vezethetetlen. Még 3-asban is kipörög és én megkockáztatom, hogy kormánnyal se jobb a helyzet
  • n3whous3
    Persze ízlések és pofonok, de nézz már rá a Farboudra. Egy nagy fostalicska, a designerek szégyene. De attól még qrvajól vezethető. Most más nem jut az eszembe, de lenne még példa.
  • gduck
    Minden kocsi könnyen vezethető, a gondok akkor kezdődhetnek amikor átlépsz egy bizonyos sebességhatárt ;)
  • HTS s3rg1nh00
    miért?
  • n3whous3
    Ejh, valahogy mindig az undorító kocsikat lehet jkönnyebben vezetni minden játékban. Ti ezt nem vettétek észre?
  • MegaHarcos
    Nekem mind1 mások is jöhetnek mint múltkor voltunk vagy 6-an.
  • princodvd
    felőlem is kipróblhatjuk de mikor?
  • InfiniteReality
    Asszem 0.2 verzió az utolsó belőle, tudtommal nincsen újabb. A 0.2 már HDR-el is jó, a korábbi HDR-el nem ment.
  • AntiHero
    Az északás moddal amúgy mi van? Fejlődött már valamit?Vagy nem is csinálják már?
  • MegaHarcos
    Felőlem kipróbálhatjuk unrankedba egy kanyargós pályán :)
  • princodvd
    de ha a sport fokozatba teszed a drive aidet, akkor jobb, mint a Corvette, mert jobban húz...
  • MegaHarcos
    B kategória hoszútávra végsebességre Farboud,gyorsulásra viper, kanyargós utak szerpentinekre corvette z6. De tudom ajánlani menj el autó kölcsönzőbe és próbáld ki mindhármat.
  • ReaL KiLLeR
    Sziasztok!

Hogyan tudom azt megoldani, hogy a térképen ne a versenyek és missziók legyenek láthatók, hanem pl. az autószalonok, tuningboltok, ruhaüzletek, stb.-k? Xbox 360-on játszok a TDU-val!

Ui.: Egyszer már sikerült azt mutattatnom a térképpel, de nem direkt csináltam, így nem tudom, hogy hogyan csaltam elő. Tudom, hogy X-el tudom kiválasztani, hogy mik látszódjanak (pl. sikeresen teljesített küldetések vagy még nem teljesítettek, mely versenytipus stb.), de oda felülre, ahol a kérdőjeles ikonok vannak, nem tudok feljutni, így nem tudok az egyikről a másikra lépni.
  • Yoda001
    oké
  • princodvd
    jah
  • Yoda001
    az is b-s?
  • Synit HUN
    Én azzal szélárnyékban 392-vel fogtam az Enzot :D
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem a Farboud a legjobb...:)
    kicsit menni kell vele,alsó fokozatban nem kanyarodunk és adunk gázt egyszerre,és akkor tökéletes...363 nálam a vége,hát majdnem Enzo szint:)
  • InfiniteReality
    A T A R I
  • gduck
    Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen csak a toplistába írásnál kelleni vizsgálódni vagy egy háttér scriptet futtatni, ami gyepálná az adatbázist ;) Tök egyszerűen megvalósítható szerver oldali dolgok amik egy csomó csalást kiszűrnének... Szal én se értem mit bénáznak...
  • bertino
    pompás
  • Yoda001
    #24857 ....
  • bertino
    nocsak, fel tudtál menni ?
  • Yoda001
    na ja... amugy melyik a legjobb auto B kategoriába? csak mert ez a corvett eddig mindenkit vert(B kat.ba):) amugy van még szabad hely valamelyik klubba? sgfunclubbot láttam, azt megjelöltem...
  • gabi89
    Sugárhajtás ??!?!
  • bertino
    sztem sehol
  • Yoda001
    a játék hol tárolja a chates üziket?: ha egyáltalán tárolja..? mert most nagy szükség lenne rá :SSS
  • Me0w
    Azert ez is eleg amator fogas az Atari reszerol, valljuk be. Teljes mertekben a kliens oldali megbizhatosagra epit - evvel teljesen ellehetitleniti a kliens oldali moddolast; minden fajl md5-os crc-vel ellatva, stb - kozben meg olyan alap dolgokra nem gondoltak, hogy az autok sebesseget szerver oldalrol vizsgalni. Amator szerencsetlenek.
  • roberto
    mégha a házigazda vergődne azt megérteném(nk).........