107666
-
princodvd #24964 volt backupom, azt töltöttem vissza... de akkor is... áh... -
#24963 csinálj legalább 5+1 backupot, annyibol csak nem száll el az összes! -
princodvd #24962 Örülök ennek a játéknak, már a műsodik mentésemet vágta haza... -
#24961 Szerintem a FordGT egy gyönyörű auto, és a legjobb hangja ennek van a játékban. Ha nagyon unom a banánt, akkor megyek vele egy TourDeIjlandot. Há váltóval, felér egy kisebb orgazussal :D -
#24960 Nálam a Gallardo SE a nyerő. Szép és kezesbárány. :) Azt a hegyről lemenős-szerpentines-vulkános versenyt is azzal csináltam meg. -
n3whous3 #24959 Hát nem is mondtam ilyet :)
Amúgy nekem csak a mostaniak jönnek be kinézetre. -
princodvd #24958 jah jah, a Corvette egy legandás autó, ami még jól is néz ki! -
Gabor_(HSF) #24957 Ráadásul,a corvette-k a leg kezesebb verdák a játékban, és én véletlenül sem mondanám csunyáknak -
Gabor_(HSF) #24956 Te melyik játékkal játszol? -
#24955 3.ban sztem már túllépted a 200-at is :) Amúgy a Chrysler ME FOUR-TWELVE tényleg elég nehezen vezethető ;) -
n3whous3 #24954 Ja itt a másik példa : TVR Sagaris. Azt is jó vezetni, de olyan ronda, hogy ingyen se kéne (na jó, azért ha idedobnák, akkor inkább eladnám és vennék mást :) ) -
n3whous3 #24953 Na azért nem mindegyik:
-Chrysler Firepower Concept Car '05
-Chrysler ME FOUR-TWELVE '04
Nem emlékszem melyik, de vmelyik a fenti kettő közül egyszerűen vezethetetlen. Még 3-asban is kipörög és én megkockáztatom, hogy kormánnyal se jobb a helyzet -
n3whous3 #24952 Persze ízlések és pofonok, de nézz már rá a Farboudra. Egy nagy fostalicska, a designerek szégyene. De attól még qrvajól vezethető. Most más nem jut az eszembe, de lenne még példa. -
#24951 Minden kocsi könnyen vezethető, a gondok akkor kezdődhetnek amikor átlépsz egy bizonyos sebességhatárt ;) -
#24950 miért? -
n3whous3 #24949 Ejh, valahogy mindig az undorító kocsikat lehet jkönnyebben vezetni minden játékban. Ti ezt nem vettétek észre? -
MegaHarcos #24948 Nekem mind1 mások is jöhetnek mint múltkor voltunk vagy 6-an. -
princodvd #24947 felőlem is kipróblhatjuk de mikor? -
InfiniteReality #24946 Asszem 0.2 verzió az utolsó belőle, tudtommal nincsen újabb. A 0.2 már HDR-el is jó, a korábbi HDR-el nem ment. -
#24945 Az északás moddal amúgy mi van? Fejlődött már valamit?Vagy nem is csinálják már? -
MegaHarcos #24944 Felőlem kipróbálhatjuk unrankedba egy kanyargós pályán :) -
princodvd #24943 de ha a sport fokozatba teszed a drive aidet, akkor jobb, mint a Corvette, mert jobban húz... -
MegaHarcos #24942 B kategória hoszútávra végsebességre Farboud,gyorsulásra viper, kanyargós utak szerpentinekre corvette z6. De tudom ajánlani menj el autó kölcsönzőbe és próbáld ki mindhármat. -
#24941 Sziasztok!
Hogyan tudom azt megoldani, hogy a térképen ne a versenyek és missziók legyenek láthatók, hanem pl. az autószalonok, tuningboltok, ruhaüzletek, stb.-k? Xbox 360-on játszok a TDU-val!
Ui.: Egyszer már sikerült azt mutattatnom a térképpel, de nem direkt csináltam, így nem tudom, hogy hogyan csaltam elő. Tudom, hogy X-el tudom kiválasztani, hogy mik látszódjanak (pl. sikeresen teljesített küldetések vagy még nem teljesítettek, mely versenytipus stb.), de oda felülre, ahol a kérdőjeles ikonok vannak, nem tudok feljutni, így nem tudok az egyikről a másikra lépni. -
#24940 oké -
princodvd #24939 jah -
#24938 az is b-s? -
#24937 Én azzal szélárnyékban 392-vel fogtam az Enzot :D -
#24936 szerintem a Farboud a legjobb...:)
kicsit menni kell vele,alsó fokozatban nem kanyarodunk és adunk gázt egyszerre,és akkor tökéletes...363 nálam a vége,hát majdnem Enzo szint:) -
InfiniteReality #24935 A T A R I -
#24934 Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen csak a toplistába írásnál kelleni vizsgálódni vagy egy háttér scriptet futtatni, ami gyepálná az adatbázist ;) Tök egyszerűen megvalósítható szerver oldali dolgok amik egy csomó csalást kiszűrnének... Szal én se értem mit bénáznak... -
#24933 pompás -
#24932 #24857 .... -
#24931 nocsak, fel tudtál menni ? -
#24930 na ja... amugy melyik a legjobb auto B kategoriába? csak mert ez a corvett eddig mindenkit vert(B kat.ba):) amugy van még szabad hely valamelyik klubba? sgfunclubbot láttam, azt megjelöltem... -
#24929 Sugárhajtás ??!?! -
#24928 sztem sehol -
#24927 a játék hol tárolja a chates üziket?: ha egyáltalán tárolja..? mert most nagy szükség lenne rá :SSS -
#24926 Azert ez is eleg amator fogas az Atari reszerol, valljuk be. Teljes mertekben a kliens oldali megbizhatosagra epit - evvel teljesen ellehetitleniti a kliens oldali moddolast; minden fajl md5-os crc-vel ellatva, stb - kozben meg olyan alap dolgokra nem gondoltak, hogy az autok sebesseget szerver oldalrol vizsgalni. Amator szerencsetlenek. -
#24925 mégha a házigazda vergődne azt megérteném(nk).........