Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Forumról:

Hey guys, yesterday we got a message from atari germany with new informations about the tdu website, pc-, xbox-, ps2-, psp-version.

But i think i will posts the informations about the pc version (too lazy to translate the hole message^^)

The closed beta started yesterday with 5000 people
Their will be a open beta with 25000 people, starts in january ( registrations on the IGN website)
System requirements (for the beta?)
> P4 2.2 or XP2600
> 512 MB RAM
> Graphiccard with at least pixelshader 2.0 (GeForce 6600 bzw. Radeon9800)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
XBOX360 tippek, trükkök

Hátha jó vmelyik PC-hez is.
Van benne olyan, hogy hogy kell megnyitni a motorszalonokat: Végig kell látogatni minden autószalont

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
ejj, milyen géped van már neked! <#wilting>

jakewyler
flashelni vagy chippelni kell a gépet ahoz,hogy játszani tudjál írott játékokon,premiumot érdemes megvenni,monitor is jó hozzá...

jakewyler
jav:kell

jakewyler
Hogy multizni benne?mert nekem azt írja fölül bal sarokba,hogy server unval...

Sland
OFF

Srácok!

Említettem már hogy veszek X-BOX360-at, de a saját topicjába nem segítettek, mondván olvassak vissza 7ezer oldalt, és mindenre választ találok.
Van valakinek X-BOX360-a innen, aki tudna segíteni?

Ott ezt írtam:

Most készülök X-BOX360-at venni, de jóformán semmit sem tudok róla. 😞
Ezért kérem a TI segítségeteket.

Elsõ kérdésem az lenne, hogy mi van a másolt játékokkal? Vinyóra kell õket felpakolni, vagy ha kiírom duplarétegû DVD-re a játékokat, akkor minden akadály nélkül lejátsza? Vagy itt is kell valamit babrálni, mint PS-nél a chipelés?
A Mentéseket memória kártyán tárolja, vagy vinyón?
Milyen kiszerelésben érdemes megveni? Alap, vagy Premium vagy vmi más?
Avi fájlokat le tudja játszani az olvasó?
Feltétlenül TV kell hozzá, vagy a monitor is megfelel? Gondolom mivel nincs akkora felbontása a monitornak mint a HD TV-nek ezért lényegesebben rosszab a képminõség...
A HD-DVD meghajtót mennyiért lehet megvenni?
Vannak vmi ismert hibái? Pl hogy itt ott lefagy, akkor mi a teendõ, vagy ha gyári hibás akkor mit kell csinálni vagy vmi más?

Összességben ennyi, remélem valaki válaszol. És ha van még valami fontosabb tudnivaló akkor azt is légyszi osszátok meg velem!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legfõbbképpen a TDU miatt lesz X-BOX360... Anno ez volt a G-el is. Csak azért vettem PS2-t mert GT4-ezni akartam. Aztán persze már 60játékom van PS2-re mert megszerrettem. Remélem X-BOX-al is így lesz...

hykao
1. Ne beszélj értelmetlenségeket!
2. Zárjuk már le ezt a témát, nem ide tartozik!!!
Attila8805
Szerintem meg 7950 gtx!
Geforce jobb játékra.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sland
már most szép.. sztem. 😛

VRSDM
jóóó, hát ez simán széplesz... tavaszig
este download 😉
/ja mindig is meg akartam kérdezni hogykell igy thumbnail-al linkelni a képet?

u dont have to listen anybody else but me

1024X768, 2Xélsimitás, lowon, hightól jóval gyorsabban megy és szinte semmivel se csúnyább

VRSDM
hiába, mit kezdek a dualcore-ommal? hogyha a gpu-m ilyen kaki...
oblivion min.on, 13-20fps-t csikar ki magából :S
szar gpu... tavaszra tervezek ujat, elvileg akkor jön ki a full-is 😉

tcs007
hát tudtam hogy szar gépem van de hogy ennyire 😄 mindenki dual core proci minimum 2gb ram 😄

VRSDM
és mire számítsak low-on?
tudnátok dobni pár képet, különféle beállításokkal?
megköszönnöém...

jakewyler
próbáld+,low grafon elfut sztem

VRSDM
jo de ha azt vesszük, 4x annyi ramod, közel 2x olyan jó vidarid van ... :S
valaki tud valamit?

Bucser
Nálam 4200+-os dualcore 2 giga ram 6600 GT 256megaVrammal símán megy high grafon (HDR nélkül) 1280*1024-ben 2 szeres AA-val (bár nem nagyon van szüksége rá). nem mértem de szerintem jó magas FPS mert egyáltalán nem akadozó és folyamatos a kép.

HDR.el iszonyatosan belassul valamiért.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

VRSDM
amd dualcore3800+ . 512ddr2/400mhz . gef7300se/256ddr3
van értelme leszednem? vagy nagyon ocsmányul/szaggatva menne?

VRSDM
jolvanna, csak irigyelve vagy...
szülõket meg nem azért vontam bele mintha õk vették volna...
de tényleg nem téma...

jakewyler
persze tudom,de már most lehet asszem két kocsit és egy motrot

Bucser
ráadásul ha jól tudom bõvítések lesznek tervbevéve (ugye ott a játékon belüli downloadmanager😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jakewyler
remélem,szeretem a hosszú gémeket<#nyes>

Sland
Hát mit vársz? Ez nem azért jött ki, hogy 1 hét alatt végigtold...

TothLaci
Nah letöltöttem, és telepítettem... Securom megakadályozott a játék elindításában...
jakewyler
Amúgy sztem nagyon hosszû lett a game nem úgy mint a calgon,kb már 30 versenyt végigvittem és még csak 5,72%<#merges2>

55 ropi az a 80 barátom, és mivel elég nagy vagyok már 😊 anyáméknak nincs túl sok közük hozzá, max ha akarnak, csapatnak vele egy kört 😊. De nincs semmi probléma 😊.

Konfig meg azért nincs másik, mert nem éreztem eddig szükségét, LFS, GTR 1-2, GT Legends elment eddig gond nélkül. De ha a full is ilyen lesz, nem csak a béta, akkor eljött az idõ egy erõs upgrade-re.

jakewyler
sztem csak bizonyos százaléktól lessz elérhetõ,sõt 99%

jakewyler
Megvan a ferrari<#email>,de egyenlõre csak kocsikázni használom,mert még B kategóriájú verseny egy sincs

autoszimulator
<#idiota> szükség zavara

.: mobilize.hu :.

VRSDM
kormányra van 80e, és jobb konfig ért sirsz???
na üdvözlöm az õsöket...

irigyelve vagy wazz... 😊

lexus bolt hol van? látta már valaki? vagy az még csak xbox360-ra update?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Én csak kormánnyal próbálom 😊. És némi FF is van, nem sok, de azért néha érzek egy kis mozdulást. Szvsz jól lehetne vezetni kormánnyal, csak az a gond hogyha kormánnyal tolom, akkor marhára szaggat a cucc (van ahol megy 20-25 fps-t, de van hogy 1-2re leugrik), billel azért elmegyeget (a nem túl bivaly konfigomon, mint írtam P4 2,66 2gb RAM, 9800pro), úgyhogy itt még valami gond van.
Az viszont frankón meg van csinálva, hogyha manuális váltó van a gépbe, akkor nem lehet csak manuálisan váltani, ha szekvenciális, akkor meg csak a pillangókkal, Logitech G25 rulez 😊.

jakewyler
nem lenne rossz dolog,de nemis nagyon fontos sztem

hátha 😊

Sland
olvastam hogy erre lesz uptade, hogy legyen változó idõjárás...

<#idiota>

jakewyler
persze,lehet menni szánkózni<#ravasz1>

hó van ? 😊

jakewyler
nincs,még az esõ se esik,de idõnként beborul,de én úgyláttam h xbox360-on se esik,meg nincs este

ugye van este ?
vagy ien nfs szintû ?(hogy csak nappal van)

jakewyler
én még nemis láttam benne lexust,de majd holnap játszok sokat és megkapom sztem

jakewyler
benne

durca! nekem is kell egy ilyen majd a teljesbe 😄

az új mustang is bennevan ?
Mustang concept

Pheaper
köce

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nem , ez még a béta 😊