107666
-
#25230 neked -
#25229 Onlineba is vannak rendőrök! -
#25228 5. játszál online, és nincsenek rendőrök :) cserébe vannak száguldozó furcsanevű versenyautok :) -
#25227 Rendben este 8-kór találkozunk a klub elött.
=) -
#25226 Vegre egy ertelmes valasz :) -
#25225 szvsz felmegy majd rá, ha yasu megoldással játszol, hisz nem crackeled, nincs eltérés az eredeti fájlszerkezet és a tied között. De ehhez kell, hogy netről letölthető telepítőcsomagan is kijöjjön a játék, ne csak a játékbül lehessen updatelni.
Persze neten továbbra sem tudsz majd játszani. -
#25224 "Patch nem megy fel crackelt változatra igaz?"
Szép is lenne már ha ott tartanánk:( -
#25223 modok vannak illetve a night modon kivül asszem nincs több.....
Patch nem megy fel crackelt változatra igaz?
Tudom tudom igaziba vegyem meg csak nem futja rá! -
#25222 dógozok -
MegaHarcos #25221 Este 8-kor a hegyekbe leszünk ha valaki akar majd jöjjön. -
#25220 csá -
#25219 Csáó mindenkinek!
-
#25218 1:Nincs magyaritás, nem is lesz, minek amúgy?
2:Modok nincsenek hozzá!
3:FAQ
4:FAQ
5:De meglehet, de az már csalás!
-
#25217 Sziasztok!
Lenne több kérdésem is a játékról,ezért kérném a segítségeteket!
Visszaolvasgattam 1-2 oldalt de a kérdéseimre sajna nem kaptam válaszokat!Szerintem szuper a játék,csak az irányítást kicsit nehéz belőni szerintem!
Na szóval a kérdések,s ezek mind a single playerhez szólnak:
-Magyarosításról van e hír esetleg,vagy megjelent e már?
-Modokról tud valaki infót,illetve hogy ha léteznek,akkor azt honnan lehetne leszedni? Én csak az éjjeli modról tudok sajna!
-Már unom a zenéket,amiket játék közben lehet hallgatni!Nem lehet ezeket valahogy kicserélni az én zenéimre??Mert belementem a játékon belüli euro/radio mappába,és ott hiába is cseréltem át a zenéket a sajátjaimra,pl a radio bot mappába,sajnos nem játszik le egyetlen más zenét sem!S ha a gyári zenék közül is akár egynek is módosítom a címét,már azt sem játsza le!Tudja valaki ezt hogy miért?
-Motort mikor tudok legkorábban vásárolni?
-A rendőröket sehogy nem lehet "megszüntetni" a játékból?
Hát egyenlőre ennyi!Nagyon megköszönném válaszaitokat,de értelmes hangnemben ha kérhetem!
Sziasztok!Üdv.Berguson -
#25216 Nekem is van egy pink-milkalila kabrióm...
Rámjött az 5perc, de míg az aktuális fuvarból hazaértem, imádkoztam, meg ne lásson egy ismerős...
De ha már a karakterem egy dögös szöszi, ennyi kijár neki...
Civic, és a többiek!
Bocsi, hogy leléptem, de begyulladt a karom, tegnap kicsit túlzásba vittem, a hegyről lejövősön, meg a Maserati Trophyn, de megcsináltam mindkettőt, mikor felálltam, azthittem, leszakad a karom, úgyhogy 2 napra eltiltottam magam, de nem tudtam megállni...
Single-ből már csak 1% út van hátra, és megvan.
Aztán jöhet a multi rész, benéztem pár versenyre, nem lessz egyszerü megcsinálni, egyesek úgy otthagynak, mintha állnék.
Dante. -
#25215 és amultkor összefutottam egy rózsaszín enzo val hááát -
#25214 ovoda -
princodvd #25213 ott tartok, ha egyáltalán olvassa valaki amit írok... :S, hogy amikor egy régi mentésemet tenném vissza, akkor kéri a megváltoztatott gamespy jelszó miatt az újat, beírom neki, de mégsem fogadja el... és a community-n pedig az észlelésnél elfogadja a profil nevét, e-mail címet, de még a jelszót is... Nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem segíteni! -
princodvd #25212 gondoloma valamelyik jelszó miatt rinyál, de én nem értek ehhez! -
princodvd #25211 Addig ügyeskedtem ameddig sikerült elcsesznem a profilomat, nem enged belépni vele, csak a new game funkció elérhető :S Légyszíves segítsetek! Köszi előre is! -
#25210 BIG THX!
Dante. -
princodvd #25209 oké, akkor légszíves egyúttal vegyél föl msnre, cím az aláírásomban. -
Edit.:Mégse jó 1 óra múlva tudok menni csak. VAgy leghamarab 30 perc:) -
princodvd #25207 köszi a választ, gyorsan meg is csinálom, autózni nincs kedved?:) -
#25206 MY accountnál ezt kitöltöd majd , check:
I want to link a different gamespy ID to my Atari profile
puce GamesSpy Nickname:
puce GamesSpy ID (email):
puce GamesSpy Password:
-
Rocko #25205 ez mi a rákér jó egyeseknek???
biztos a sok vér pistike unatkozik... legalább úgy csinálnák h ne lehessen észre venni... de ez így... hát... szánalmas... -
princodvd #25204 hogy a profilomat észelje azt hogyan tudom beállítani? köszi előre is! -
#25203 Comunitin vagy min, ne ugyan azt a nevet add mint ami játékba van. Majd belehet állítani azt hogy a profilodat észlelje és akkor az a név jelenik meg.
A Patch elvileg foglya tartalmazni azt az opciót.(klubbok közti versenyzés) -
#25202 Üdv mindenkinek!
Valaki, aki tud angolul megfelelően, és nézegeti a hivatalos fórumot, nem tudja véletlenül, hogy a patch tartalmazza e majd azt a játékmódot, amivel el lehet érni a 100%-ot?
Más. Próbáltam a TDU kommuniti-n létrehozni egy profilt, a játékbeli felhasználónevemmel. [HUN]Dante973. Azt irja hibaüzenetnek, hogy a névnek minimum 1 karaktert kell tartalmaznia.
Akinek hasonló neve van, illetve így kezdődik, hogy oldotta meg?
Dante. -
#25201 -
Neoncsoves #25200 am. a mocit nem olyan nehéz irányítani ahogy mondtátok... -
Neoncsoves #25199 érdekes -
#25198 Ez a McLaren nagyon megy :D -
Balli #25197 Ellentétben a többiekkel akiknek hasonlú peorlémáik voltak ez nem dob ki az asztalra. Fut a játék hang is van de csak szaggatottan.
Ez jön fel a TFT-m képernyőjére: Not optimum mode, recommended mode 1280*1024 60Hz. Viszont erre van beállítva a moncsim
Segitseget koszonom elore is -
#25196 naja, az is büszke lehet magára... -
#25195 De azért van ott egy honfitársunk is :D. -
#25194 no comment -
#25193 csálnák az emberek, csálnák a poshadíkok... -
Balli #25192 Mi lehet a prbléma ha a játék indítása után fekete lesz a képernyő és igy indul el a jatek?
3200+XP, 850Pro,1giga ram. -
Rocko #25191 ????
az hogy lehet h mondjuk van egy időméréses verseny meg van adva hogy 2 perc a limit amin belül meg kell csinálni és ha a végén megnézem a global rankot akkor irreális ideje van az elsőnek
????