Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tcs007
mint irtam nemgondoltam komolyan 😄

Sland
Nem!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

balcooo
Igen de kb emiatt az egy jatek miatt fontolgatom hogy upgradelek 7600GS-re vagy GT-re , szal érdekelne hogy a béta miatt ennyire fos, vagy a full is felejtös lesz a 6600gt-vel 😊
Nembaj addig is nyomom szigoruan HUD nézetbõl (gyorsabb) az..
idõmérõs (nincs ellenfél kocsi a képernyön)
vidéki (nincs sok object mint a városban)
...versenyeket 😄D

Amugy ami LOL hogy a zárt autószalonokban jobban akad, mint a nyitott utcán 😮

tcs007
kiraknátok a banner alá hogy bankártyát kölcsönöznék egy beta kulcs erejéig?? meg az msn cimem 😄 kölcsönzési dijat fizetnék 1000 huf-ot/serial 😄 najó csak poénnak szántam 😄

jakewyler
egy kocsi helyét foglalja

Nohab
Kezdi valaki unni?😊Ja és még valami... A lakásba ha veszek egy motort akkor az egy teljes kocsinak a helyét elfoglalja vagy kettõt be lehetne állítani?
OFF: egy asus "A7N8x"-be mekkora a legnagyobb berakható videókari?
jakewyler
banner alatti rész:"A Serialokért kunyizók hozzászólásai törölve lesznek!"

tcs007
áá nemfogom olvasni ezt a fórumot mert csak felcsigáztok 😄 mindjáá lopok valakitöl egy bankártyát 😄 báár nemtudom full minimumon minden very low-on fog-e futni mert a grafika engem nemérdekel csak a játékélmény. configom:intel celeron 2,8ghz 512mb ram,ati radeon 9550. lécci ne fikázzátok a configom mert tudom hogy szar meg hogy celeron-on csak a pasziánsz megy de amenyit mostanába játszottam a gépemen tökéletesen elég volt 😄 de ez most nagyon felpörgetett 😄

jakewyler
még csak beta,ne várj sokat a motorjától

balcooo
By the way nekem 6600GT-vel (AMD 3500-al) kib lassú, szóval mégha lesz is serialod nemtom mennyire fogod élvezni...
Bár érdekelne hogy ilyen videokartyaval van e másnak rossz tapasztalata a game-mel, vagy az "én készülékemben van a hiba"

hykao
Ne is mondd! Elég hülyén vannak belõve az árak... Audi TT-t megvettem 48 ezerért...erre betévedek egy ilyen angol verdák egyveleg kereskedésébe, és mit látok? Lotus Esprit V8 - 50 ezer...lol...Most meg megvettem az XKR-t 97 ezerért, erre látom van már Aston Martin 100 ezerért...ehh...
hykao
Na rátaláltam a chat gombra is... 😊 Meg találkoztam néhány külföldi madárral, de nem álltam le velük, mert A meg B kategóriás verdáik voltak... 😊
jakewyler
na ha EVM lenne az uccsó darabon tuti összeverekednének mint a Wii-nél XD

pff remélem nemlesz tõbb mint 12.000 😊
bár lehetne EVM es is 😛

jakewyler
12-16k között

jakewyler
fölöslegesen,úgy se fog elindulni

TothLaci
16.000 Ft körül...
mennyibe fog kerülni ?

jakewyler
jaja énis gondoltam rá,hogy megveszem,ez a játék télleg megér annyit,meg sztem akinek nem eredeti lessz a game az updatelni se fog tudni

TothLaci
😊 Szerintem én is megveszem eredetiben. Megérdemlik. Meg persze a multi player miatt 😄
jakewyler
jah,akkor nem tudod,azt hittem megvan a játék és akkor nem akarsz online-ba menni

Bercy
Szerintem akkor is kell serial...
Nagyon kipróbálnám már énis a játékot csak nincs bombornyomású kártyám.
Asszem holnap megkérdezem a bankomat errõl a virtuális kártya dologról.
killer123
szal csak telepitem azt ennyi?
Az jó akkor legalább ki tom probálni😊

Jó konfig.

jakewyler
de,a profil csináláskor nem kell bepipálni a gamespy-t

killer123
Nem lehet valahogyan offline-ban futtatni ezt a játékot???
Tudom hülye kérdés de azért megkérdezem.......!!<#buck><#nevetes1>

Jó konfig.

jakewyler
lehet,csak asszem bekell állítani

zolo
Juppí,végre megvan a játék és nem csalódtam benne ! Röccenésmentesen megy 1024-ben , highon hdr off.(A64 3200+ , 768 ram , 7600gs)

És egy kérdés:Lehet a játékban indexelni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

jakewyler
Bug:aston DB9 coupe-ba nem lehet lehúzni az ablakot

bulba
Kösz a választ, sajna ez azt jelenti h havidíjas (csak nem közvetlenül hanem közvetetten)
Remélem a PC-s verzió nem lesz az.
Arra a kérdésre h mekkora a kül. a hátsó és elsõkerékmeghajtású autók közt kérdésre valaki tud válaszolni tapasztalat alapján?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

jakewyler
én DB9-et fogok venni😊

tcs007
ja bocsi igen 😄 akkor igy mégjobb mert ha megveszi valaki velem akkor megtarthatja a subszarját is 😄

még midnig nem a bétáért kell fizetni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tcs007
nem még nemjött ki ez még csak a béta amiért bankártyával kell fizetni de ha oszefogsz velem akkor neked ingyen lenne 😄 najó csak vicceltem

van egy Closed Béta (fizetsz kb. ezer FT-ot és letesztelheted)
de amugy Februárban jõn ki<#szomoru1>

zorrobomber
hejo emberkek ez mar kijott pcre?? <#wow1>

atomboy
En is talan. Kivancsi vagyok, mennyiert lehet majd jatszani.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ismerõs érzés 😞

tcs007
ja értem hogy a bankártyáját nem adja oda hanem megsubizél 😄 hát ahoz kétlem hogy értene 😄

ha kijavítják ezeket az apróbb hibákat , akkor megveszem életem elsõ Pc játékát -.-

tcs007
igen igen én értem csak anyira azért kétlem hogy megbizna benne hogy megsubscribtelne azért mondtam hogy aki mondjuk még nemadta meg senkinek csak õ játszik vele akkor ha nekem is müködne a kód akkor én kifizetném neki a teljes dijat igy neki ingyen lenne a játék és én is tudnék játszani. mert én nem kunyizni akarok itt meg csóróskodni csak egyszerüen kicsit maradiak a rokonaim és nemadják oda a bankártyájukat

hykao
Na kezdem érteni ezt a multi dolgot. Az elõbb csináltam szervert egy körversenyre, csak nem volt rajtam kívül senki ot... 😊))

Tibor: valahogy rád lehet keresni vagy mi?

Amúgy az én karakterem így néz ki most:

Végre sikerült 4. helyre felverekednem magam az online ranglistában az egyik idõmérõ versenyen: /forumkepek/2006_12/rnk4.jpg

És végre lecseréltem az Audit...
hykao
Nem kell, hogy odaadja lol! Meg tudja csinálni a saját gépérõl neked. Van lehetõség mást "megsubscribteltetni", nem csak magadat tudod...
tcs007
ha tényleg csak egy gépen megy egy cd kulcs akkor ne is olvassátok tovább!!!

De ha esetleg megy egy cd kulcs 2 gépen akkor én elpostáznám valakinek a pénzt igy mindkettek jóljárnánk mert neki ingyen lenne a játék. mert nekem tényleg nincs az ismeretségi körömbe olyan akitöl tudnék szerezni bankártyát hozzá...vagy ha van is neki ismerem és tom hogy nemadja oda...
ha valakit érdekel msn:[email protected]
Sry az off-ért

ha találok serialt <#buck>

Tibor
jön valaki multizni? fent leszek
TIBo3 néven

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

hykao
Aha. Hát én bepipáltam.
hykao
Remélem nem...
Lenti configgal minden maxon, AA2x, 15-20 FPS
Áááááááááá.
Nah.Átutaltam a lecsot, van accoundom.
Nagyon jó lesz a gém,eddíg legalábbis igen profi!
Mi a fakk? mikor jelenik meg a game?? február?