107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • AntiHero
    annak én is:D
  • bertino
    mondjátok, hogyha atarinak esetleg befellegzik, a serverek megmaradnak valamilyen módon, vagy vki felvásárolja a TDU jogait tőlük

mondjuk Ubisoftnak tudnék örülni
  • rotator
    Ez csak akkor lenne ok, ha már kész lenne a patch, de az Atarinak nem volna infrastruktúrája publikálni. Edenes barátaink és a tesztelők ülnek rajta, de nem baj, ha ez a minőségen meg fog látszani.
  • AntiHero
    Pengeélen táncol az Atari

1 ok miért nincs patch!
  • maffioso
    .....100%savegame......:D
    gondoltam letöltöm mer lusta vok:D
  • vki
    Először is kell egy eredeti TDU. Utána elmész IDE, és itt regisztrálsz. Ha ez mind megvan, akkor a játékban létrehozol egy új profilt, ahol meg kell adni a neved, az e-mail címet, illetve a jelszót.
  • BIZ0906
    Hogy tudom magam regelni, hogy menjen is onlinen?
  • Synit HUN
    Sajnos az új profil ezzel jár...
  • vki
    Win összefossa magát, újrarakom. Nem tudom regisztrálni a digital download-os verziót, ezért Mattlab-től kérek egy új serialt, kaptam is, de nemtud bejelentkezni. Most, hogy csináltam egy új profilt, már működik, de megint 0-án vagyok :(.
  • gduck
    Hali!

A player save fájlokban valahol benne van a Gamespy-os felhasználóneved és jelszavad (olvashatóan). Esetleg meg lehet próbálni egy HEXeditorral átírni, bár nem sok esélyt látok rá hogy így működjön...

"És végülis azóta nem megy a game.": kicsit részletesebben? ;)
  • Danny L
    Ha még a hang is bedilizik, és lefagy, aztán magától újraindul, és a kék képernyőn nincs semmi szöveg, akkor lehet videókártya. Nálam ez akkor volt, amikor a 9600XT-n szar volt a hűtés és megizzadt szegény.
  • Rocko
    uhhh hogy lett ennyi pénzed?:D -persze csak ha nem vagyok indiszkrét- :D
  • bertino
    ez eddig is világos volt :)
  • InfiniteReality
    Ezt nem gondoltam volna. Kipróbáltam stabilan 10/10-es nettel és jé... nincs akadozás, nincs töltögetés, nincs lag. Ennyit a játék optimalizáltságáról... 0.
  • BIZ0906
    Egyenlőre csak olvasgatok kérdezgetek aztán meglesz a game és go Memike :)
  • vki
    Hi!

Meglett a megoldás a csatlakozási problémámra. Új profilt kellett csinálnom. Viszont ami a probléma, hogy így ugyebár a mentés is ugrott. Nincs valami megoldás, hogy a régi állásomat az új profilomba átvegyem? A player save mappákat már próbáltam átmásolni, de nem jött össze. Mivel nekem a Digital Download verzió van, és a sokszori telepítés után a serial-omat nem tudtam beregisztrálni, ezért kértem újat. És végülis azóta nem megy a game. Ha valaki tud segítsen, mert nincs kedvem újrakezdeni a game-et.
  • maffioso
    akartam képet beszurni de ugytünik nem ment:D

itt a link nem szarakodok http://fileplanet.extra.hu/get_file.php?file=%2Fnfs%2Fextra%2Ff%2Ffi%2Ffileplanet%2Fwwwroot%2Ffeltoltott%2FTestDriveUnlimited+2007-07-02+21-29-13-00.jpg
  • maffioso
    első autos probálkozásom millioner's challengen vagymin
  • Me0w
    Szar a geped.
  • Rocko
    általában hol és mikor szoktatok találkozni? vagy mindig változik?
  • LeWyTy
    Mé van az hogy (neten játszok): tépek,-mendegélek egyszer minden eltűnik és kék a képernyő..........Na!? ez mé van?
  • InfiniteReality
    Ez azért van mert NOCD cracket használva próbálsz online profilt létrehozni...
  • HUNMemphis
    ??? =)
  • HUNMemphis
    Nos első lépésben megismerkedünk jön a friendlist.
    Második lépés Lock.
    Harmadik lépés idő és helyszin megbeszélése.
    Negyedik lépés a térképnél át kell állítani hogy a friends-eket keresse.
    Ötödik lépés az adott célterület páztázása az adott időpontban.

Bizo ha akarsz velünk találkozni gyere 10 percen belül a világítótoronyhoz északon. =)
  • BIZ0906
    Ti melyik szerverre jártok?
  • HUNMemphis
    Jah Megaharcos még fél óra és megyünk ömmm gondolom hogy északi hegységben találkozunk.
    Megkaptam a prividet és küldtem is egyet.
  • HUNMemphis
    Hmmm ez feletébb érdekes!
    Ugye mert azt írja hogy le lehet tölteni az új verziót és megkérdezi hogy letöltöd?
    De az is lehet hogy meglett PISZKÁLVA )=(
  • cheatman
    Ja azt még elfelejtettem, hogy új online profilt aartam csinálnés ez jött ki
  • bertino
    benne van a válasz a nevedben, te piszok ^^^^^^3
  • cheatman
    Sziasztok! Ez mit jelent? sgeítsetek pls! Köszi előre is.
  • princodvd
    azt még nagyob gyorsan hozzátenném, hogy Tisztelet a kivételnek!
  • princodvd
    Köszönöm szépen minden kedves játékostársam segítségét, amit nyujtott abban, hogy a problémám megoldódjon... Bezzeg ha Nektek kell segíteni, akkor mindenki ugorjon, mert jaj, stb... de amikor segíteni kéne senki sincs sehol...
  • HUNMemphis
    Hali!
    Te ezt megkellet néznem tudtam hogy valami LÁMÁS lessz de hogy ennyire jó áááhhháááááhhhhháááááá.
    Döltem a röhögéstől tiszta POÉN.
    GRATULA! =) =)) =)))
  • Synit HUN
    Igen! Itt a link!
  • grebber
    Patch van már?
  • Me0w
    nem
  • petikemény
    Szerintetek futna AMD Sempron(tm)2600+,1,83Ghz,512 Mb Ram és nVidia GefORCE fx 5700 Ve-s videokártyán?
  • bertino
    ha nem jelenik meg fent a rendőr jelvény/pajzs alatt, merre van tőled, akkor nincs
  • AntiHero
    Hmm nekem pedig szokott lenni:)
  • atomboy
    Online nincs, csak singleben racekben. :)