107666
-
#25270 annak én is:D -
#25269 mondjátok, hogyha atarinak esetleg befellegzik, a serverek megmaradnak valamilyen módon, vagy vki felvásárolja a TDU jogait tőlük
mondjuk Ubisoftnak tudnék örülni -
#25268 Ez csak akkor lenne ok, ha már kész lenne a patch, de az Atarinak nem volna infrastruktúrája publikálni. Edenes barátaink és a tesztelők ülnek rajta, de nem baj, ha ez a minőségen meg fog látszani. -
#25267 Pengeélen táncol az Atari
1 ok miért nincs patch! -
#25266 .....100%savegame......:D
gondoltam letöltöm mer lusta vok:D -
#25265 Először is kell egy eredeti TDU. Utána elmész IDE, és itt regisztrálsz. Ha ez mind megvan, akkor a játékban létrehozol egy új profilt, ahol meg kell adni a neved, az e-mail címet, illetve a jelszót. -
BIZ0906 #25264 Hogy tudom magam regelni, hogy menjen is onlinen? -
#25263 Sajnos az új profil ezzel jár... -
#25262 Win összefossa magát, újrarakom. Nem tudom regisztrálni a digital download-os verziót, ezért Mattlab-től kérek egy új serialt, kaptam is, de nemtud bejelentkezni. Most, hogy csináltam egy új profilt, már működik, de megint 0-án vagyok :(. -
#25261 Hali!
A player save fájlokban valahol benne van a Gamespy-os felhasználóneved és jelszavad (olvashatóan). Esetleg meg lehet próbálni egy HEXeditorral átírni, bár nem sok esélyt látok rá hogy így működjön...
"És végülis azóta nem megy a game.": kicsit részletesebben? ;) -
Danny L #25260 Ha még a hang is bedilizik, és lefagy, aztán magától újraindul, és a kék képernyőn nincs semmi szöveg, akkor lehet videókártya. Nálam ez akkor volt, amikor a 9600XT-n szar volt a hűtés és megizzadt szegény. -
Rocko #25259 uhhh hogy lett ennyi pénzed?:D -persze csak ha nem vagyok indiszkrét- :D -
#25258 ez eddig is világos volt :) -
InfiniteReality #25257 Ezt nem gondoltam volna. Kipróbáltam stabilan 10/10-es nettel és jé... nincs akadozás, nincs töltögetés, nincs lag. Ennyit a játék optimalizáltságáról... 0. -
BIZ0906 #25256 Egyenlőre csak olvasgatok kérdezgetek aztán meglesz a game és go Memike :) -
#25255 Hi!
Meglett a megoldás a csatlakozási problémámra. Új profilt kellett csinálnom. Viszont ami a probléma, hogy így ugyebár a mentés is ugrott. Nincs valami megoldás, hogy a régi állásomat az új profilomba átvegyem? A player save mappákat már próbáltam átmásolni, de nem jött össze. Mivel nekem a Digital Download verzió van, és a sokszori telepítés után a serial-omat nem tudtam beregisztrálni, ezért kértem újat. És végülis azóta nem megy a game. Ha valaki tud segítsen, mert nincs kedvem újrakezdeni a game-et. -
#25254 akartam képet beszurni de ugytünik nem ment:D
itt a link nem szarakodok http://fileplanet.extra.hu/get_file.php?file=%2Fnfs%2Fextra%2Ff%2Ffi%2Ffileplanet%2Fwwwroot%2Ffeltoltott%2FTestDriveUnlimited+2007-07-02+21-29-13-00.jpg -
#25253 első autos probálkozásom millioner's challengen vagymin -
#25252 Szar a geped. -
Rocko #25251 általában hol és mikor szoktatok találkozni? vagy mindig változik? -
#25250 Mé van az hogy (neten játszok): tépek,-mendegélek egyszer minden eltűnik és kék a képernyő..........Na!? ez mé van? -
InfiniteReality #25249 Ez azért van mert NOCD cracket használva próbálsz online profilt létrehozni... -
#25248 ??? =) -
#25247 Nos első lépésben megismerkedünk jön a friendlist.
Második lépés Lock.
Harmadik lépés idő és helyszin megbeszélése.
Negyedik lépés a térképnél át kell állítani hogy a friends-eket keresse.
Ötödik lépés az adott célterület páztázása az adott időpontban.
Bizo ha akarsz velünk találkozni gyere 10 percen belül a világítótoronyhoz északon. =) -
BIZ0906 #25246 Ti melyik szerverre jártok? -
#25245 Jah Megaharcos még fél óra és megyünk ömmm gondolom hogy északi hegységben találkozunk.
Megkaptam a prividet és küldtem is egyet. -
#25244 Hmmm ez feletébb érdekes!
Ugye mert azt írja hogy le lehet tölteni az új verziót és megkérdezi hogy letöltöd?
De az is lehet hogy meglett PISZKÁLVA )=( -
cheatman #25243 Ja azt még elfelejtettem, hogy új online profilt aartam csinálnés ez jött ki -
#25242 benne van a válasz a nevedben, te piszok ^^^^^^3 -
cheatman #25241 Sziasztok! Ez mit jelent? sgeítsetek pls! Köszi előre is.
-
princodvd #25240 azt még nagyob gyorsan hozzátenném, hogy Tisztelet a kivételnek! -
princodvd #25239 Köszönöm szépen minden kedves játékostársam segítségét, amit nyujtott abban, hogy a problémám megoldódjon... Bezzeg ha Nektek kell segíteni, akkor mindenki ugorjon, mert jaj, stb... de amikor segíteni kéne senki sincs sehol... -
#25238 Hali!
Te ezt megkellet néznem tudtam hogy valami LÁMÁS lessz de hogy ennyire jó áááhhháááááhhhhháááááá.
Döltem a röhögéstől tiszta POÉN.
GRATULA! =) =)) =))) -
#25237 Igen! Itt a link! -
#25236 Patch van már? -
#25235 nem -
petikemény #25234 Szerintetek futna AMD Sempron(tm)2600+,1,83Ghz,512 Mb Ram és nVidia GefORCE fx 5700 Ve-s videokártyán? -
#25233 ha nem jelenik meg fent a rendőr jelvény/pajzs alatt, merre van tőled, akkor nincs -
#25232 Hmm nekem pedig szokott lenni:) -
#25231 Online nincs, csak singleben racekben. :)