Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Eléggé vegyesek egyelõre a tapasztalataim:
-grafika ügyben jobbra számítottam!!! olyan felemás az egész! maguk az autó- és objektum modellek meglehetõsen részletesek, azonban némelyik textúra meglehetõsen "mosott" amolyan "konzolos" féle sajnos...fõleg a belsõknél jelentkezik ez: mosott, recés illesztések, stb...elsõre egy Audi TT-t vettem, és a kormányon olyan mosott a négy karika, hogy esküszöm nagyon zavaró látvány!!! Szvsz én magam jobb rajongói belsõnézetet csináltam, pl. a WR2 CLS-éhez...(aki nem hiszi, szivesen rakok be képet róla...) - mint némelyik mosott belsõnézeti textúra ebben a játékban...
-belsõnézet pozíciót menübõl lehet állítani (fel-le, közel-távol), illetve játék alatt bármikor egérrel...
-fizika ügyben rosszabbra számítottam. OFF-ra rakva a vezetõi segédleteket végülis nem is annyira ÁRKÁDOS (bár kicsit mintha fura lenne a fizika...)
-hang fura...néha csak a bal hangszoró szól + egyéb recsegések...szal elég érdekes az egész... 😊
Amúgy 1440x900-ban 4xFSAA mellett (HDR OFF természetesen) 7800GS-en nyomom és elég jól fut.
nekem eccer volt PS2 (amit már el is attam) nekem nem teccik mert a TV miatt rossze lessz a kép minõség (sztem)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"Átlagos életkor: 23.9 év"
Ez folyamatosan csökken? :o
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
van pár gépem...azokat sem kellett fejleszteni...és akkor még csak 1993-at írtunk
on
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na szóval sokan kéritek a beta key-t, de sajna az van, hogy igazából haveromnak szereztem a kulcsot, mert neki nincs dombornyomott kártyája és azt mondta, hogy 2-en gond nélkül tudunk menni vele (ráadásul õ még melózik én meg már év végéig szabin vagyok, szal felváltva is tudtuk volna tolni). Kifizette nekem a reget a fileplanetre, szal az õ pénze nem az enyém, vele basznék ki ha letiltanák a kulcsot, és ezért sry mindenkinek, de nem adom meg másnak a kódot.
vagy csak a szokásos betonba átlógó gumieffekt....😊
Emellett, ha most vennék egy konzolt, vásárolnom kellene mellé egy TV-t is, mivel a mostani rendkívül pici.. Úgymeg már bõven 200nál járok..
És akkor még mindig nem tudok Total War-ozni ... 😛
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://flickr.com/photos/zolika90/
na hellhammer mostmár télleg elment a pm lécci nézd meg elég fontos! 😄
Elöbb még nemirtam meg de mostmár elküldtem
(viccel)
Igazság szerint már nem is emlékszem pontosan mikor vettem ezt a kártyát, de nem is nagyon érdekelt a dolog, mert szinte alig játszok pc-n csak ez a játék felkeltette érdeklõdésemet. Mondjuk ez miatt tuti nem fogok tízezreket költeni a gépemre az is biztos. Amire most használom arra tökéletes.
Mondjuk azt nem értem, hogy ami van a játékhoz readme, abban annyi van, hogy dx9-es, 64 megás, t&l-t támogató vidkari kell neki. Ezt tudja a kártyám és mégsem jó neki, ez elég érdekes megközelítése a dolognak a fejlesztõk részérõl 😊