107666
-
#25312 hm :P lehet megcsinálom van nekemis egy kicsit ventilátorom :D -
#25311 nekem mindíg az asztalon volt, de sajnos ez a kártya ilyen -
#25310 Nekem nem volt vele gond más játéknál de a TDU t valahogy nem bírta, 75 fokon már nagyon belasitott szinte játszhatatlan lett, most ideiglenesen egy asztali ventillátorral oldottam meg a hűtést hogy nincs rajt a gép oldala 50 fölé nem is megy. -
#25309 #25294 -
#25308 Nálam is ugyanez volt,7600gs van sajna passzív hűtésel, amióta megoldottam a hűtést simán megy 1024 ben. -
#25307 nekem már qrva régota bennt vannak a zenék és semmi baja nincs a játéknak :) -
#25306 Megint elkezdte a játék;
A Test Drive Unlimited exe hibát észlelt, ezért leállt.
A kellemetlenségért... blabla...
Legutóbb a betett zenék nem voltak ínyére. Most mi lehet a gond...?!
Azért, tökhmmm kivan, hogy nem telik el nap, probléma nélkül.
Nézegettem a belinkelt cikket a felvásárlásról, meg a hozzászólásokat.
remélem, nincs igaza annak a srácnak, aki azt írja, hogy azért nincs tapasz, mert 1, nincs elég ember, 2, olyan mélyen van a probléma a motorban, hogy nem találják. Ha 2. tippje bejön, megszívtuk.
Mindeggy, Augusztusban megtudjuk. Ha addig sincs patch, akkor sajnos igaza van, bár, (sajnos) nekem is nagyon ez a gyanum. Az, hogy agyonhalgatják, halogatják, erre utal. A tesztelés, meg egyszerű hazugság. Ha a játékot, majdnem ugyanúgy kiadták, mint a bétát, szerintem ezzel sem lennének szívbajosak, és kiadnák, ha volna mit. Pedig, Tényleg elmehetne a pirítóba minden autós játék, NFS-el az élen, ha egyszer gatyába ráznák végre a dolgot. -
#25305 Everestel nézd meg az igazat fogja mutatni.
-
InfiniteReality #25304 Sehogy. -
#25303 Akkor mst vennem kell 512 MB RAM-ot?:( anélkül sehogy nme megy.... -
#25302 Ez még így röviden sommázva is bonyolult. :) -
#25301 Sziasztok...azt szeretném kérdtzni hogy mit csináljak ha kiirja hogy "not enough system memory"? -
bronco #25300 OFF, de jó volna, ha működne majd valaha:
"Intel wants to bust Cheaters with hardware
The chipset-developer Intel wants to implement a cheating-prevention system in their chipset, which is able to detect cheaters in multiplayer games. The usual solutions are parallel running software or software that is integrated in the game (like Punkbuster). Intel goes in a different direction and presents at the Research@Intel Day a hardware based solution against cheaters. The system is built in at the North Bridge of the chipset, which monitors the input impulses from mouse, keyboard or other devices and compares them to the actions in the game. If the input commands differ from the game happenings, it is very likely that the player cheated.
Intel mentioned wall hacks and aim bots as examples, which are mostly known from shooters, but the system might be adaptable for similar cheating-tools from the racing genre, like for example Unlimited-NOS.
It can't be said how reliable such a system will be, because the project is still in development. There won't be such chipsets in the near future, but we keep an eye on it's further progression." -
totya4 #25299 Videókártya, helyesebben a GPU-ja függvénye hogy meddig melegedhet. Az új ATI-k egészen 100 fokig mehetnek biztosan, nem hinnám egy 9600 beszarna 60 foknál. -
BIZ0906 #25298 Nekem AMD Athlon64 3200+ és 2.2GHz -
#25297 AMD 3800+ 2.0 GHz
-
#25296 nemtudom mennyi akkor, mert van egy oldal ahol meglehet nézni milyen játék hogy fut (mik a követelmények), és ha pl egy 2.5 ghz-st nézek akkor azt irja hogy 2 ghz a gép de 3 nak látja.. érdekes... -
Danny L #25295 Megtapasztaltam már a 9600XT-nél mit jelent nála az a bizonyos 60 fok. Fagy mint a szemét. Amúgy meg azért kérdeztem hogy mióta fut annyin, mert Yoda nagy bűszkén melléírta hogy 3,20GHz csak közben már kiszedte. -
#25294 egyébként furcsa de qrvára -.- amiota a gép "szabadon" volt, mármint nem volt iroasztal alatt semmi ilyen 60 fok nem volt.. még 50 se. most itt van 2 fa lemez között (asztal alatt), és mintha nagyon melegedne. pedig ajto ablak nyitva van a levegö meg nemnagyon jut el oda..hm, ki kéne onnan szedni? -
#25293 Vízhűtéssel talán el menne anyin de sima ventilátorral hát kétlem :D
Amúgy ezeknél az új kártyáknél a lassulási küszöb 115fok körül van szóval nem éppen kellene aggódni 60foknál :D -
#25292 neki biztos annyin fut
nekem meg a 3800+ X2 2000 Mhz, de ez mellékes -
#25291 Hát attól függ milyen kártya ennél a karinál sok de pl egy 8800GST-nél nem éppen :D 69fokon megy alapon gyári hűtéssel :D -
Danny L #25290 Amúgy hallode. a 3200+-os athlon mióta fut 3,2ghz-n? -
#25289 végülis 1-2 mp egy percen belül.. de nem zavar..:D:D -
#25288 60 fok VGAnal már nagyon sok... -
totya4 #25287 Vak vezet világtalant, 60 fok az mióta sok? Ráadásul miért akadna emiatt? :) -
#25286 Tegnap pakoltam újra -
#25285 oké.. thx -
Danny L #25284 ott alapvető hűtési problémák vannak. takarítsd ki a ventit meg a bordákat, vagy szerezz be egy erősebb hűtést a kártyára. az akadás pedig nagy valószínűséggel a meleg kártyától van. -
#25283 #25280 pls -
#25280 48 fok a videokártya ha nem csinálok "semmit". tdu után már 60 valamennyi és kicsit akad a játék kb percenként 1-2 mpre.. ez normális vagy ha leveszem a grafikát nem fog ennyire melgedni? -
#25279 NEm szar a géped,rakd újra a windows-t
-
#25278 hm.. thx.. -
Danny L #25277 Semmi extra csak a szokásos: Atari csődbement, az ubisoft felvásárolja az EA-t a TDU-ban az összes kocsit visszahívják nagyszervízre. Kb ennyi. Vagy kihagytam valaMIT? -
#25276 102 uj üzenet? WTF? van patch, vagy mi a farnc van??? valaki elmondhatná -
#25275 Nemhiszem hogy ez lenne a baj, órákon keresztül játszottam single-be.
Moost meg multiban 5-perc után ezt csinálja -
#25274 -
#25273 Csak nehogy a TDU2-ből Need For Speed: Unlimited legyen -
#25272 na akkor fel is gyútom magam:D -
#25271 nehogy aztán az ea vásárolja fel...