107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • CivicVTi
    Jo kepek:D Az a kocsog a 2. kepen termeszetesen nem neked ment
  • Synit HUN
    A mai crise óriási volt!! Pár kép alant.

Drift Civic-el:

Repülés motorral Bertino autójáról:

Köszi srácok, hatalmas volt!
  • gduck
    Én mindig a motorháztetőn ülök :D
  • gduck
    Előtte milyen kártyád volt?

- Nekem néha csinál ilyet, de másodszorra akkor is elindul...
    - Még a béta verzió csinálta, ha a windowsban/játékban be volt állítva vmi játékvezérlő (joy vagy kormány) és nem volt a géphez csatlakoztatva amikor indítottam a játékot...
  • sztechnika
    Szevasztok!

Eddig tök jól működött a test drive,most megjött az x1950pro azt irta ki a game,hogy a TDu hibát észlelt ezért leállt(elindula fekte ablak és visszamegy xp-be ott írja ezt) újraraktam ugyanez a probléma.
    A vga-val semmi gond nincs tehát nem aza bibi az előzző videokarinél is csinálta ezt.
    Vmi ötlet?
  • Dante73
    Motoron külső nézetet használok, különben elszédülök, a kamera dőlésétől... Ezért is csaj a karakterem, nehogy'má egy pasi seggét bámuljam, mégha pixelből van, akkor se....
    Egyébként szigoruan belső nézet, alapon hagyva. Szerencsére, a kormány ugyanúgy mozog, mint az asztalon, tehát nem zavar.
    Egyedül az zavaró kissé, hogy amikor kihuzatom, a csaj már kapkod a váltóhoz.

Dante.
  • MegaHarcos
    Külső nézet driftre meg belső.
  • Scapolite
    Ha verseny van akkor motorháztetős nézet.Minden másnál belső nézet teljesen beközelítve.Szerintem az autó valamelyik része kell,hogy látszódjon.
  • bertino
    lökhárító
    belső nézetnél engem megzavar a belső kormány mozgása sajna
  • AntiHero
    Yupííí meg van DFP-m. kicsit fura lesz megszokni. Test Driveba még bénábban vezetek vele mint billel:) Viszont FlatOut 2ba meg olyan faszául tudok menni hogy csak na. Nagyon jó kormány megvagyok vele elégedve.

Kérdés: Mein kameranézetbe mentek ha kormánynal játszottok? Mert nekem leginkáb az jön be mikor csak a sebeség + fordulatszám mérő látszik.
    Belsőnézetbe(mikor a belűl vagy kocsiba kormány + kéz + stb.. látszik) akkor olyan nehéz kilátna:( úgy nem tudom irányítani annyira:(
  • Yoda001
    nekem a full az az 1024 4AA és nincs hdr.. de ugy is jo
  • [HUN]FaTaL
    sok embernél a full = 1024 vagy 1280 high detail aa off, hdr off
  • bertino
    jaja
    érdekesen szarul van összerakva ez az egyébként remek játék :(
  • dashed_
    hat.. most megneztem kormany nelkul:)
    es igy mar nekem is rendessen megy..
    olvastam itt ,hogy sokaknak belassul a jatek ha kormannyal jatsza, de en nemis gondoltam erre ,hogy nalam is ez lehet a gond. ugyanis ugyanezzel a kormannyal(g25), ugyanezen a konfigon (csak ugye nem x1950proval ,hanem 7600gt vel ) ment rendessen a jatek..
    erdekes
  • bertino
    vagyis 25nél...
  • AntiHero
    Azt kétlem:S Szinte ugyan az konfigom mint neked.. Viszon 2 gb ram meg AM 64 3200+ proci. Fullon csak max 30 FPS. Ha HDRt be nyomom akkor meg 20 FPS max.

Amúgy szaggat az csak 15 fpsnél az ember már folyamatosnak érzi a képet:)
  • Dante73
    Köszi!
  • Yoda001
    nekem is megy 25 fps-el városba fullon.. és érdekes, mostmár nem is akad...
  • Synit HUN
    Igen. Es a Mustang GT-R-ben se működnek és a motorokon sem.
    A második kérdésre egyértelmű/egyetlen válasz: 8800 GTS.
  • Dante73
    Hali!
    Kérdésem volna.
    Normális az, ha az autókban a digitális műszerek nem müködnek?
    Pl a Mercedes-Benz Clk DTM AMG-m mutatói müködnek, de középen a digitális müszer 0 Km/h-t mutat. A McLaren F-1 Gtr müszerfala sötét, de külsőnézetben gyönyörüen kirakja azt, amit a müszefalon kellene látnom. Eddig is zavart, Tehát; Mindenkinél ijen, vagy be kell álitani valami, esetleg rakjam ujra?
    Más; 60-70 pénzem lessz vidkarira. dx10kell, (1-2 évig nem akarom cserélni) Lehetőleg nVidia. Tippek?

Dante.
  • mo rémálma
    amúgy a kopasz csávó hozzám is beköltözött egyszer
  • mo rémálma
    nekem 7600Gtm van meg Amd 3700 (2200)-es proci ddr1es 1,5 giga rammal és fullon megy akadás mentesen minden maxon van
  • Yoda001
    érdekes.. levettem az élsimitást és low-ra tettem,1024*768 és most is volt 60 fok de nem akadozott..
  • Yoda001
    miért lennének?
  • Me0w
    Neked komoly agyi problemaid vannak ;)
  • Yoda001
    OFF
    ezt nem hiszem el.. eddig az egyik vincsi 40 fok fölött volt míg a másik 30 fölött.. amiota ideköltöztünk (és azota van probléma a tdu-val), csak 38 és 28 fokosak.. viszont a kari nagyon melegedik amikor a "másik" lakásba nem.. ez mi a francért van?
    ON
  • InfiniteReality
    x1950pro-val nekem hasít a TDU, pedig még AGP-s (3ghz northwood, 1G ram). PCIE gépen még jobban is kellene mennie mint nálam.
    Rendesen fel volt driverezve a win?
  • Blenda Stompa
    /FÉLOFF/
    Hali!
    Guyz! Akik G25-el szerencsések "kormányozni" a TDU-t!
    Ti hogy állitották be a Profilerben az "Axis Properties"-eket?
    Azért kérdem, mert szeretném hogy minnél "valósabb" legyenek
    a kormány beállitásai...bár tudom ez hülyeség, de azért
    megpróbálnám:D

Ime az enyémek:

Steering Wheel:
    S:40%
    DZ:0%
    R:100%

Accelerator:
    S:51%
    DZ:20%

Brake:
    S:50%
    DZ:10%

Clutch:
    S:20%
    DZ:5%

Ha ez nem fér bele a fórumba, akkor léci küldjétek
    el privátban, mert szerintem nem csak nekem van ingerenciám erre,
    és tényleg szeretném frankón beállitani!
    thanks!
    /FÉLOFF/
  • AntiHero
    Elbaszódot az elmentésed, azt már nem tudod vissza csinálni. HA van lementet állásod (másik) akkor onnan folytatod, ha nincs akkor szívás.
  • Berguson
    Sziasztok!

Nálam az történt,hogy tegnap este még normálisan kiléptem a játékból,most meg nem akarja folytatni a játékot!Csak az új játékot emeli ki nekem induláskor!Tehát a folytatásra nem tudok rámenni!Ez mitől lehet??Hogy tudnám folytatni a játékot??Help Valaki!!

• dashed_
    hidd el enis:)
    minden mas megy rendesen.
    de sebaj ,varom a patchet ahogy mindenki, hatha segit majd.

"4 giga :)memo , es egy amd64 3500+(2200 @ 2600) proci"
  • InfiniteReality
    Ezt furcsállom...
  • Dante73
    Én is azt csinálom. Az első elött nem hittem, hogy énnálam is előfordul, 32%- nál megszívtam. Másodiknál csak visszaraktam, fél nap elveszett, de azért örültem, mert megint 32% nál jártam.
    Igen. Akad. 7600Gt-m van, és 1024x768 full grafot nem bírta a nagymelegben. Leeset 6! FPS-re 20-30 ról. Levettem a grafot, 1024x768, min graf és megy. Mondjuk így is szép, csak az élsimítás hiányzik.
    Min1. Lassan meglessz a core2 6420-asom, azzal csak jobb lesz. Vidkarit még nem döntöttem el, De tuti nVidia, dx10.

Dante
  • BIZ0906
    Akkor a szokásos optimalizálni akarunk de nem jön össze hibajelenség itt is felbukkant? hurrá :(
  • dashed_
    nekem azzal jobban ment mint most a radeon x1950proval
  • BIZ0906
    Még Nvidia 7600-on is akad?
  • V43 1105
    Haverom úgy csinálja amióta elveszett a mentése, hogy be a játékba, játszik, mikor kilép egyből húzza ki a mentést az asztalra mindig felülírva az aktuálist... :)
  • Yoda001
    van 1 biztonsági az asztalon, onnan soha nem fog eltünni(ha csak ki nem törlöm :P)
  • Dante73
    Ne legyen igazam, de előbb-utóbb lessz. Ez is olyan mint a mentés. Lekopogod, hogy nincs baja nálad, másnap meg nézed a kopasz csávót a nappaliban...
    Sokáig nekem sem volt baja, aztán derült égből a napsütés...

Dante.
  • Yoda001
    kicsi*