107666
-
#25352 Jo kepek:D Az a kocsog a 2. kepen termeszetesen nem neked ment -
#25351 A mai crise óriási volt!! Pár kép alant.
Drift Civic-el:
Repülés motorral Bertino autójáról:
Köszi srácok, hatalmas volt! -
#25350 Én mindig a motorháztetőn ülök :D -
#25349 Előtte milyen kártyád volt?
- Nekem néha csinál ilyet, de másodszorra akkor is elindul...
- Még a béta verzió csinálta, ha a windowsban/játékban be volt állítva vmi játékvezérlő (joy vagy kormány) és nem volt a géphez csatlakoztatva amikor indítottam a játékot... -
#25348 Szevasztok!
Eddig tök jól működött a test drive,most megjött az x1950pro azt irta ki a game,hogy a TDu hibát észlelt ezért leállt(elindula fekte ablak és visszamegy xp-be ott írja ezt) újraraktam ugyanez a probléma.
A vga-val semmi gond nincs tehát nem aza bibi az előzző videokarinél is csinálta ezt.
Vmi ötlet? -
#25347 Motoron külső nézetet használok, különben elszédülök, a kamera dőlésétől... Ezért is csaj a karakterem, nehogy'má egy pasi seggét bámuljam, mégha pixelből van, akkor se....
Egyébként szigoruan belső nézet, alapon hagyva. Szerencsére, a kormány ugyanúgy mozog, mint az asztalon, tehát nem zavar.
Egyedül az zavaró kissé, hogy amikor kihuzatom, a csaj már kapkod a váltóhoz.
Dante. -
MegaHarcos #25346 Külső nézet driftre meg belső. -
Scapolite #25345 Ha verseny van akkor motorháztetős nézet.Minden másnál belső nézet teljesen beközelítve.Szerintem az autó valamelyik része kell,hogy látszódjon.
-
#25344 lökhárító
belső nézetnél engem megzavar a belső kormány mozgása sajna -
#25343 Yupííí meg van DFP-m. kicsit fura lesz megszokni. Test Driveba még bénábban vezetek vele mint billel:) Viszont FlatOut 2ba meg olyan faszául tudok menni hogy csak na. Nagyon jó kormány megvagyok vele elégedve.
Kérdés: Mein kameranézetbe mentek ha kormánynal játszottok? Mert nekem leginkáb az jön be mikor csak a sebeség + fordulatszám mérő látszik.
Belsőnézetbe(mikor a belűl vagy kocsiba kormány + kéz + stb.. látszik) akkor olyan nehéz kilátna:( úgy nem tudom irányítani annyira:( -
#25342 nekem a full az az 1024 4AA és nincs hdr.. de ugy is jo -
#25341 sok embernél a full = 1024 vagy 1280 high detail aa off, hdr off -
#25340 jaja
érdekesen szarul van összerakva ez az egyébként remek játék :( -
dashed_ #25339 hat.. most megneztem kormany nelkul:)
es igy mar nekem is rendessen megy..
olvastam itt ,hogy sokaknak belassul a jatek ha kormannyal jatsza, de en nemis gondoltam erre ,hogy nalam is ez lehet a gond. ugyanis ugyanezzel a kormannyal(g25), ugyanezen a konfigon (csak ugye nem x1950proval ,hanem 7600gt vel ) ment rendessen a jatek..
erdekes -
#25338 vagyis 25nél... -
#25337 Azt kétlem:S Szinte ugyan az konfigom mint neked.. Viszon 2 gb ram meg AM 64 3200+ proci. Fullon csak max 30 FPS. Ha HDRt be nyomom akkor meg 20 FPS max.
Amúgy szaggat az csak 15 fpsnél az ember már folyamatosnak érzi a képet:) -
#25336 Köszi! -
#25335 nekem is megy 25 fps-el városba fullon.. és érdekes, mostmár nem is akad... -
#25334 Igen. Es a Mustang GT-R-ben se működnek és a motorokon sem.
A második kérdésre egyértelmű/egyetlen válasz: 8800 GTS. -
#25333 Hali!
Kérdésem volna.
Normális az, ha az autókban a digitális műszerek nem müködnek?
Pl a Mercedes-Benz Clk DTM AMG-m mutatói müködnek, de középen a digitális müszer 0 Km/h-t mutat. A McLaren F-1 Gtr müszerfala sötét, de külsőnézetben gyönyörüen kirakja azt, amit a müszefalon kellene látnom. Eddig is zavart, Tehát; Mindenkinél ijen, vagy be kell álitani valami, esetleg rakjam ujra?
Más; 60-70 pénzem lessz vidkarira. dx10kell, (1-2 évig nem akarom cserélni) Lehetőleg nVidia. Tippek?
Dante. -
mo rémálma #25332 amúgy a kopasz csávó hozzám is beköltözött egyszer -
mo rémálma #25331 nekem 7600Gtm van meg Amd 3700 (2200)-es proci ddr1es 1,5 giga rammal és fullon megy akadás mentesen minden maxon van -
#25330 érdekes.. levettem az élsimitást és low-ra tettem,1024*768 és most is volt 60 fok de nem akadozott.. -
#25329 miért lennének? -
#25328 Neked komoly agyi problemaid vannak ;) -
#25327 OFF
ezt nem hiszem el.. eddig az egyik vincsi 40 fok fölött volt míg a másik 30 fölött.. amiota ideköltöztünk (és azota van probléma a tdu-val), csak 38 és 28 fokosak.. viszont a kari nagyon melegedik amikor a "másik" lakásba nem.. ez mi a francért van?
ON -
InfiniteReality #25326 x1950pro-val nekem hasít a TDU, pedig még AGP-s (3ghz northwood, 1G ram). PCIE gépen még jobban is kellene mennie mint nálam.
Rendesen fel volt driverezve a win? -
#25325 /FÉLOFF/
Hali!
Guyz! Akik G25-el szerencsések "kormányozni" a TDU-t!
Ti hogy állitották be a Profilerben az "Axis Properties"-eket?
Azért kérdem, mert szeretném hogy minnél "valósabb" legyenek
a kormány beállitásai...bár tudom ez hülyeség, de azért
megpróbálnám:D
Ime az enyémek:
Steering Wheel:
S:40%
DZ:0%
R:100%
Accelerator:
S:51%
DZ:20%
Brake:
S:50%
DZ:10%
Clutch:
S:20%
DZ:5%
Ha ez nem fér bele a fórumba, akkor léci küldjétek
el privátban, mert szerintem nem csak nekem van ingerenciám erre,
és tényleg szeretném frankón beállitani!
thanks!
/FÉLOFF/ -
#25324 Elbaszódot az elmentésed, azt már nem tudod vissza csinálni. HA van lementet állásod (másik) akkor onnan folytatod, ha nincs akkor szívás. -
#25323 Sziasztok!
Nálam az történt,hogy tegnap este még normálisan kiléptem a játékból,most meg nem akarja folytatni a játékot!Csak az új játékot emeli ki nekem induláskor!Tehát a folytatásra nem tudok rámenni!Ez mitől lehet??Hogy tudnám folytatni a játékot??Help Valaki!!
-
dashed_ #25322 hidd el enis:)
minden mas megy rendesen.
de sebaj ,varom a patchet ahogy mindenki, hatha segit majd.
"4 giga :)memo , es egy amd64 3500+(2200 @ 2600) proci"
-
InfiniteReality #25321 Ezt furcsállom... -
#25320 Én is azt csinálom. Az első elött nem hittem, hogy énnálam is előfordul, 32%- nál megszívtam. Másodiknál csak visszaraktam, fél nap elveszett, de azért örültem, mert megint 32% nál jártam.
Igen. Akad. 7600Gt-m van, és 1024x768 full grafot nem bírta a nagymelegben. Leeset 6! FPS-re 20-30 ról. Levettem a grafot, 1024x768, min graf és megy. Mondjuk így is szép, csak az élsimítás hiányzik.
Min1. Lassan meglessz a core2 6420-asom, azzal csak jobb lesz. Vidkarit még nem döntöttem el, De tuti nVidia, dx10.
Dante -
BIZ0906 #25319 Akkor a szokásos optimalizálni akarunk de nem jön össze hibajelenség itt is felbukkant? hurrá :( -
dashed_ #25318 nekem azzal jobban ment mint most a radeon x1950proval -
BIZ0906 #25317 Még Nvidia 7600-on is akad? -
#25316 Haverom úgy csinálja amióta elveszett a mentése, hogy be a játékba, játszik, mikor kilép egyből húzza ki a mentést az asztalra mindig felülírva az aktuálist... :) -
#25315 van 1 biztonsági az asztalon, onnan soha nem fog eltünni(ha csak ki nem törlöm :P) -
#25314 Ne legyen igazam, de előbb-utóbb lessz. Ez is olyan mint a mentés. Lekopogod, hogy nincs baja nálad, másnap meg nézed a kopasz csávót a nappaliban...
Sokáig nekem sem volt baja, aztán derült égből a napsütés...
Dante. -
#25313 kicsi*