Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
új profil😊

B@dsector
Nekem a profilnál egy üres kocka van, az gondolom nem jó?
Az a profil létrehozásakor kell bejelölni.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

B@dsector
Ok, mit is kell beállítani a játékban h online játszhassak?
Már lennénk 3an, most is jó nekem.

Viszont, ha most játszol, szívesen leparkolnék melléd, jó lenne már látni valakit kishazánkból Háváj szigetén<#nevetes1>

Oké. Nekem sincs jó kocsim egyelõre. Van egy Alfa Gt-m, megy egy Nissan 350Z-m.

jakewyler
összekéne valamit hozni(de sztem inkább hétvégén akkor mindenki ráér és mindenkinek van ideje jó kocsit beszerezni addig<#mf1>)

B@dsector
Én is erre vagyok kiváncsi, lesz akkor tali?
jonak tüni keza gém egyre jobban, majd ha lesz vmi végleges verzson aztot leszedem, megnézem, és ha jo akkor megveszem eredetin a multi miatt, ha nem lesz bejövös, akkor delete

Akkor hol lesz a tali? Este van.

Tufa
aki Leki001 néven licitált egy beta keyre, irjon egy pmet nekem légyszi... thx

gyraph
Ez jo kerdes....ezt en sem tudom.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

saját házamban, de nem látom hogy hol van a levelesláda

jakewyler
január 2x...

zoli122
Nem tudja valaki mikor lessz pontosan az OPEN BETA?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Hmuda
Ne a klubházban hanem a SAJÁT házadban nézd meg a leveleid.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tibor
én már voltam a szigeten

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

zolo
Ezen csondálkoztam , hogy tudnak odamenni arra a szigetre, máskor láttam arra autókat.Kösz!

Egyébként tesóm révén gabriel(hun) ( pedig öcsém van )néven játszok ha keresne valaki.

http://flickr.com/photos/zolika90/

gyraph
Hmmm...erdekes, hogy kaptam olyan pm-et is, amiben azt az infot kaptam, hogy softmodolt (9500--->9700) kartyaval 800X600-ban siman megy a jatek. Akkor az enyemmel is siman kene futnia. De ha teljesen lebutitom, akkor is diafilm.
Kartya beallitasaival nincs gond szerintem, mert mondom Oblivion es egyeb jatekok vigan rohangalnak. Vajon mi lehet ?....

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Bercy
Énis regisztráltam egy ismerõs segítségével(nekem nincs mastercardom) a 3dgamersen. A 6 dolláros reget választottam.
Annyi lenne a kérdésem, hogy most ugye levontak azt a 6 dolcsit de ugye nem fognak többet vonni, vagy ezt havi rendszerességgel vonják és le kell mondanom ha azt akarom, hogy ne vonjanak többet?
gyraph
Igen, ez igaz... Csak most igy directX 10 hajnalan, elkoltenek 50-70 ezer forintott egy ilyen VGA-ra es kb. fel ev mulva ugyanott lennek vele, mint most ezzel. Szoval az egesz rendszerem megerett a cserere mar, de arra most karacsony kornyeken nincs keret sajnos. Az a fura, hogy peldaul Oblivion (ahol szinten szep nagy nyitott terepek vannak) 1024-ben fullon HDRI nelkul vigan fut... Persze tudom ez meg csak beta, de akkor lesz meg dolguk az optimalizacioval boven.

sajnos nem találtam a postafiókot <#vigyor5>, csak egy lista van helyi lan és internetes klubokról

igen, én már totál ráuntam az egészre, és forgalomban is alig van pár játékos mindig csak 6-7 max, és ha az egyik feliratát követem egyszercsak eltûnik

lehet hogy több szerver van és azért kevés a játékos?

SötétBarom
Ha beledobnál mondjuk egy 7600gt-gs-akármit, még egész korrekt lenne egy darabig.. Nekem 3.0A64 szintén 1 rammal meg 7600gt-vel majdnem minden gémet medium-highon nyomok..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bucser
Videokártyát cseréld ki.. aza szûk keresztmetszet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gyraph
Leggyengebb pontja a rendszernek valo igaz...de ezt a konfigot jo 3 eve tettem ossze...es akkor ez volt a legjobb elerheto proci es videokartya.

SötétBarom
Legalább ki van hajtva a kártya.. ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bucser
Az emberek inkább freeride-ban mennek rávillognak a másikra és kezdõdhet is a verseny. Ott helyben a forgalomban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Az a 9800XT nem igazán a legjobb ötlet ehhez a géphez....

gyraph
Sziasztok !
En is probalgattam a jatekot. A legnagyobb gondom az, hogy az en kongfigommal(P4. 3ghz., 1GB Ram, 9800XT,) csak diavetitozni tudok vele.
Teljesen mindegy, hogy mennyire butitom le a grafikat... nincs valtozas. 😞 . Nem mertem le, de ranezesre kb. 6-10 fps lehet.
Van valaki esetleg, akinek hasonlo konfiggal elvezhetoen megy akarmeddig lebutitva?
Egyebkent egesz jo lenne ugy erzem...mintha megtalaltak volna az egeszseges hatart a szimulator es a hullamvasut kozott 😊 . Igaz en eddig csak segitsegek nelkul probatam. Jatszanek is vele, ha el tudnek erni normalis fps-t. 😞

Lacc
Nem nagyon látom, hogy az emberek multiznának a szigeten, vagy csak én keresek rosszul versenyeket? Minden multis pontnál 0 player van többnyire 😞
gduck
Köszi!!! Már az elején kinéztem a szigetet, de a hajóállomáson hiába próbálkoztam.... Este kipróbálom 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

I.C.ram
Azaz csak az használhatja, aki unlockolta, de a többieknek is ugyanaz a modell lesz.
I.C.ram
Ne legyetek már ilyen körülményesek 😊

Mondom lesz egy patch, ami mindenki számára elérhetõ. Benne lesznek az új autók, és akinek erre jogosultsága van az unlockolja.
SötétBarom
Lesz valószínûleg egy generic car model, amit ilyenkor a letöltött autó helyett használ..

Hmuda
Pedig a házadban lehet. Garázs->nyilak->enter.

Ha esetleg több házad van akkor nyilván fast-travelnél nézd meg, hogy melyik házban milyen járgány van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Valaki árulja már el nekem hogy hol lehet kocsit váltani, a versenyek kezdõképernyõjén kívül? Mert én még a saját házamban sem tudtam másikba beszállni.
I.C.ram
Egyszerû a megoldás. Kiadnak egy patchet abban benne lesz minden jármû, viszont, akik fizettek(?), azoknak unlockolva lesz. Jópár MMO-ben megcisnálták már ezt.
hykao
Hát azért eleve van a játékban majdnem 200 féle jármû. Ha hozzávesszük, hogy jönnek még letölthetõ modellek és, hogy vásárláskor a legtöbb autónál többféle felni közül választhatunk, valamint a karosszéria mellett a belsõtér színe is választható. Emellett át is fényeztethetjük az autókat sima fényezõnél vagy borsos áron a luxusfényezõ mûhelyben kedvünkre kikeverhetjük a nekünk megfelelõ színárnyalatot. Szóval mindezeket figyelembe véve, nem biztos, hogy lépten-nyomon ugyanolyan autóba botlunk majd az úton...
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy oldják meg a letölthetõ autók megjelenítését azoknál, akik nem töltötték le...azaz mit fogok látni, ha összetalálkozok FREERIDEban egy olyan emberkével, aki egy általa letöltött autóval fog furikázni, de olyannal, amit én nem töltöttem le...
ez az egyediség csak azért kérdés, mert mivel több 10 ezren fognak vele játszani, így elõfordulhat, sõt elõ is fog fordulni az, hogy minden sarkon összetalálkozom egy pontosan ugyan olyan autóval mint a sajátom; na jó persze adjak hálát az égnek, hogy egyáltalán egy ilyen játékot képesek voltak megcsinálni, de csak akkor lenne igazi, ha az MCO-t túl tudná lépni; ennek ellenére én várom a gémet

udv Oliii

Ill be back !!!!

jah most látom már megelõztek

ha valaki talál easter egg-et, vagyis titkos dolgot amit a programozók csempésztek oda akkor szóljon pls, én külföldi fórumokon eddig ezt találtam:

Keleten van egy sziget, rajta út, vízesések, és egy nagy hajó,
eljutni oda egy domb tetején megjelenõ lebegõ "e" betûnek ütközve lehet
itt van róla egy videó
nem próbáltam hogy PC-s beta tartalmazza-e ezt a cuccost

hykao
Nem játszottam MCO-val, de a TDU-ban sokféle jármûvet kell használni, mert a versenyek jó része kategória-, márka- vagy típusfüggõ! Szal itt nem elég egy járgány, amit agyonvariálsz esetleg.

Amúgy az aláírásodban "Annetka" helyett nem "Anettka" kéne, hogy legyen?
I.C.ram
MCO-val játszottál? Ha igen, akkor tudhatnád, hogy abban semmiféle ilyen rízsrakétás tuning nem volt benne. Csak azért érdekel, mert ez is növelné az autó egyediség faktorát. MCOban is csomot lehetett szöszmötölni, mire megépítetted a tökéletesen teljesítõ járgányt. Ez nekem valahogy kevés egyediség, hogy más a szine a kocsinak oszt ennyi. Itt elsõsorban nem a külsõre gondolok.
megnézem köszi szépen, amúgy a "t" betûvel chat-elni tudsz, szintén csak a közeledben lévõkkel, ami jó dolog mert infót is kaphatsz tõlük + poénos

Hmuda
Szerintem nem engem láttál, én egy fehér Lambival nyomulok újabban. A játékoslistában megláttalak és felvettelek a friendlist-be, plusz a klubházból elküldtem a meghívót a csapatba. Menj el a házadba és az info-news részben meg tudod nézni a leveleidet, ott benne lesz elvileg a meghívó. Csak válaszolj rá és kész is.

Amúgy akiknek gondot okoz a Friend list:

F: elõhívja a látható játékosok listáját (sajna még a szerver is "béta" szóval van hogy látsz embereket, van hogy nem).
Numerikus billentyûkkel kiválasztod a jómadarat.
Ha megvan akkor NUM6-al kihozod a lehetõségeket.
Szokásos módon kiválasztod a friendlist opciót és ha jól emlékszem akkor megint egy NUM6-al el is menti.

Te voltál a cabrio-val? én lámpaoszlopnak mentem 😊
és ilyenkor valami haveri listára tudlak rakni és kijelez a GPS?
sajnos még nem-igen látom át a játékot

Hmuda
Már meg is hívtalak. 😛

jakewyler
inkább eggyik este megkéne beszélni egy tali helyet és sg-sek ott taliznánk😊(mondjuk mindíg 6-kor)