107666
-
#25859 MA lesz találka? mert akkor össze üthetnénk egy közös videózást! -
Danny L #25858 Vagy nyalogatjuk a sebeinket aug 20 után ha megint jön egy ilyen szupercella vagy mia szösz aztán letarolja a fél országot megint :D -
#25857 Én mondtam hogy Agusztus 20.án a TDU PATCHET fogjuk ünnepelni:D -
#25856 vki megmondaná h csatlakozhatok e hozzátok és h akkor hol a klubb??3jára kérdezem -
InfiniteReality #25855 Tehát nem júli 11-12. Ez aztjelenti, megint eltolták legalább a hónap végéig. Bár ne lenne igazam... -
InfiniteReality #25854 Nevetséges ami itt folyik. Nem is... inkább szánalmas. Jólenne ha becsukna végre az ATARI és valami normális kiadó venné át pl a TDU-t. Nem ilyen nyilvánvalóan nulla supportok kapnánk, meg olyan hülye infókat hogy anyagilag nincs korlátok között a patch...
Szánalom.
3x kerestem meg őket a magyar TDU közösség nevében, szarnak a fejünkre. Az EDEN GAMES-t még nempróbáltam... -
#25853 jaja és még mindig azt írják, hogy nagyon nagyon nagyon a közeljövőben jön a patch -
#25852 Ami imageshack-en van azoknál csak az a szép sárga béka van.
A többi meg szép :)
Azok a mercik -
Danny L #25851 Hivatalos fórum:
Dear TDU players,
please do not download the TDU patch 1.64A and 1.66A as they are not validated by Atari and may cause unknown problems to your game. The official TDU PC patch will be released very soon. Keep checking the Atari websites for further information. Thank you for your understanding.
Röviden: ne töltsétek le azokat a patcheket amiket belinkeltek ide is. -
#25850 OFF
EZT ajánlom figyelmetekbe. Tuti jó film lesz :P
ON -
#25849 WAREZ TOPIK! huzzál át. -
#25848 Köszi :) -
DaweJr #25847 De hogy kell, vagy hol kell? -
#25846 hát akkor hozz létre egyet -
DaweJr #25845 Nem kellene olyasmit kapni, hogy klubb vagy vmi hasonló? Mert vannak olyan feladatok, hogy például lépj be, vagy hozz létre egy klubbot! -
#25844 minek kéne történnie ? -
DaweJr #25843 Szasztok! Megcsináltam minden versenyt, megkaptam az összes bónuszt, megcsináltam a stopposokat, modelleket, autó és dobozszállításokat is. Felfedeztem az összes utat. Ezt eddig mind ki is írta, viszont nem lép tovább! Ilyenkor mi a teendő? Odamegyek Club-hoz vagy DiveIn-hez és semmi nem történik. PLS valaki segítsen! -
#25842 jah illetve nem, helyesbítek:
fake patch
most néztem meg ujra és látom, hogy 1.66 van a kép alján -
#25841 Tudjuk...-.- -
#25840 ez csak warez -
#25839 Boldog születésnapot ennek a remek topic házigazdájának! :) -
bucsher #25838 -
#25837 -
illesbela #25836 esetleg valami jó progit nem ismertek ami kiírná hogy a GPU hogy teljesít a gépemben? ha jól tudom 3 változat van GMA 950 ből 133MHz, 250MHz, és egy 400MHz-s változat de gőzöm nincs hogy nekem melyik van
ha valaki tudna segíteni azt megköszönném -
#25835 További büntető kép
és még
és még
és mégés még
és még
és még
-
illesbela #25834 Intel vidkarival nem tolja valaki véletlen a gamét?:)
rohadtul érdekelne hogy el fut e a notimon a cucc
mondjuk 1,5GB 667MHz-s rammal GMA 950 224MB-s vidkarival
amelyik játékot viszi azokkal egész szépen teljesít, de nem tudom hogy kompatibilis-e ezzel a játékkal.
valakinek hasonló tapasztalata?? -
princodvd #25833 nem vagyok Ataris, honnan tudnám? már hónapok óta húzzák és asszem én volnék azok egyike a fórumon, akiknek nagy szüksége lenne rá, mert rendszeresen elszáll a mentésem és szétesik a kép, az autó csak mellékes... -
#25832 :D :D
Még jó,hogy le se szedtem :P -
#25831 és még idén vagy....???? -
princodvd #25830 igen, ezek azok az autók, amik benne lesznek... -
#25829 NA hát igen... Gondoltam hogy lesznek ilyen "Vírusos" bróbálkazások ja és gondolom sokan be is kajálták:S:S
JA és mék a 2 új kocsi?
Az eggyik a Nissan Skyline a másik mi?
Én erre emlékszem: AUDI RS4 -
#25828 hm. akkor nem szoltam :P -
#25827 A patch a filefront oldalon van :) Lehet nincs szinkronban az online résszel...
A closed bétánál úgy volt, hogy a program szólt induláskor hogy frissíteni kell a programot!
Most azért írhatja ki a frissítés után hogy frissíteni kell, mert a szerver még nincs frissítve! Szerény véleményem szerint ha a szervert frissítik, a program online profil választásakor fel fogja ajánlani a frissítést... -
MegaHarcos #25826 Csak azt nem értem miért nem lehetett szólni.Ha versenyezni akartatok. -
#25825 #25821 -
bronco #25824 Ez a moderátor reakciója rá:
"It's a very early bugfix which was done before the original patch. We cannot foresee what will happen if you install this file.
We strongly recommend not to install it as it could interfere with TDU and there is a strong chance you won't be able to play online anymore."
Szóval inkább ne használjátok. -
#25823 óriási, még jó, hogy nem pakoltam fel -
ATi0021 #25822 A TDU fórumon van pár kép a 2 új kocsiról. Csak az a baj, hogy online játék nem működik. Találgatások szerint lehet, hogy ez csak egy vírus ami elcsórja a CD kulcsokat. -
#25821 a dlh.net alapbol egy virusos oldal, szoval onnan amugy se lehet jora számitani :D -
#25820 el se indul annak, aki felrakta
szal szerintem felejtős
hacsak vki vmi hasznosat nem mond róla