107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • mansniper
    Hi, azt hiszem, pont az én kérdésemre jött a lefikázós válasz a rossz instanról, de én nem veszem fel, mert tudom, hogy mit csináltam, és tudom, hogy nem hibáztam.
    Az hogy "le lettem hülyézve" hmm, nem esett jól, de ez benne van a pakliban, nem vagyunk egyformák.
    De kaptam némi segítséget is, és ez számít, szerintem ezért is van a fórum, hogy segítsük egymást.
    Bocs az off-ért, de ezt le szerettem volna írni.
    Mindeniknek szép jó éjszakát, és legyen szép napja, akármikor olvassa.
  • Neoncsoves
    ...
  • Yoda001
    még mindig ...
  • Neoncsoves
    kijött a patch vagy megint csak off? ;)
  • Tomo15
  • HUNMemphis
    Persze nem csak egyedül mert az uncsi lett volna
    Tomi is közre játszott (Pink Panter). /=)
    Köszi Tomi a közös munkát /=)
    Ha valaki nem találja nyissa le a fülecskét bel felső sarok!
  • HUNMemphis
    Toltam egy kis DRIFTET!
    Drift
  • gabi89
    Szépek
    Egyiket fel is dobtam picit
    Kép
    lehet nem lett olyan jó de nekem tetszik.
  • HUNMemphis
  • Gabor_(HSF)
    kézzel és megrágva,hogy puha legyen
  • Gabor_(HSF)
    Az ilyen "urak" mossák a zoknimat,meg az alsógatyámat
  • HUNMemphis
    Bizony szépek! Mester munka!
    Én is csináltam párat de az driftelős képek.
    Yoda tudnál jönni MSN-re beszélnünk kéne!
    A többieknek pedig elnézést amiért még nem raktam ki a képeket igyekszem korrigálni őket!
  • Yoda001
    télleg szép :D
  • bertino
    Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4
    Kép5
    Kép6
    Kép7
    Kép8
    Kép9
    Kép10

Igaz akadnak olyan átlagképek is, amilyen graffal én tolom, csak sajna nálam az 1280*1024 lenne alap, mivel TFTn azaz abszolút éles felbontás, 1024ben nem sűrűn látom mit írnak mások, mert ez a nagyonjol összerakott game olyan tetű miniatűr betűkkel ír chatbe, hogy alig bírom kivenni
  • Synit HUN
    Gratulálok...
  • totya4
    "Szóval totya, persze lehet kötözködni, full grafikán néhány játéknál szaggat, de az nem egyenlő azzal, hogy megfektetné"

Benned legalább van hajlandóság az igazságra, és nem fényezed halálba a konfigodat. :)
  • totya4
    Elfelejtettél válaszolni. Ha már felejtenél, beszúrom ismét:

"Ha nem akarsz még mélyebbre süllyedni, mint ahová kerültél, akkor ne fosszad meg eme fórum lakóit az okosságodtól, és hozd el számukra a fényt; meséld el hogy miképpen futhat gyorsabban/stabilabban a TDU mint eddig. Ha nem teszed (pedig te mondtad hogy tudnád) akkor mocskos módon infót tartassz vissza és szivatsz ezáltal mindenkit"

Várjuk a beígért infót, vagy ismerd el hogy hazudtál. Nem bonyolult a történet.
  • totya4
    Nem láttam az "uram"-ot a hsz-ben, tehát nem nekem szólt.
  • totya4
    "de azért például benned is lehetne annyi, hogy nem süllyedsz le a másik szintjére, ezáltal nem kéne itt hallgatnunk a szó szerint óvodás veszekedéseteket"

Ha nem tudsz érdemben hozzászólni egy vitához, akkor te még lejjebb vagy. Beszólni mindenki tud... :)
  • totya4
    "totya4,ma reggel óta 3 embert sértettél meg(köztük hg-t is)"

A topik lakóinak 90%-át megvédtem azaz képviseltem az érdeküket azzal, hogy nem hagytam őket lehülyézni őket xxx ember által aki azt állítja hogy mindenki hülye és rosszul installálja a gépét akinek akad vagy nem megy simán a játék. Tehát számolj, melyik a több, a 3, vagy a nagyon sok? :) Nalátod, remélem lassan felfogtad miről van szó, ha már számodra nem volt követhető.
  • rotator
    Sajna még nincs, de a héten nagyon illene jönnie.
  • princodvd
    az e6320 nem 1,86 Ghz-en pörög?, csak mert nekem is az van és nem éppen 2,8 szerepel pl. az everestben vagy emelted az órajelet?
  • fernandez93
    csáztok!Van már patch?Bocs ha volt.
  • Yoda001
    képet! :D
  • InfiniteReality
    x1950pro-val nekemis brutális minőségű a TDU. Nem is drága kártya, 35kért megkapod bruttóban (PCIE változat).
  • bertino
    észveszejtő, ahogy community forumon a Screenshot topikban egyesek milyen szó szerint majdnem fénykép minőségű grafon tolják
    nah egközelebb esküszöm én is a legmaximálisabb hardvert pakolom össze, rohadtul irigylem őket :D
  • Falconer
    Próbáld ki stalkert. Vannak benne olyan helyek... Szerintem az is programozásbol van elszurva, de akkor is.
    C2D [email protected], 2*1G geil ultra, 8800gts, X-fi..
  • Gabor_(HSF)
    Nálam csak a graw-nál volt fps lag,de az is inkább programozási hiba..
    A r6 vegas,már teljesen tutin megy full graffal,a tdu-ról már nem is beszélve,itt 70-100 fps van,a menuben meg 400..
    Ráadásul én ezt a gépet az R6 lockdown-ra raktam össze...
    A kisgyereknek fogalma sincs a PC-k teljesitő képességeiről,csak lökte a süketelést orba-szájba..
    Azt hitte mert 10 évig spórolt egy szkaros ati x1950-re,már meg is váltotta a világot,holott alig erősebb középkaros kari ,mint az X1650xt
  • illesbela
    intel GMA 950 224MB-on elfut a Test Drive Unlimited?
  • DJ BP
    Asus A8N-sli/Asus 7800GTX-top/amd4.4X2/2 giga kingston

Besz*rás, idáig megegyezik a gépünk :D Szóval totya, persze lehet kötözködni, full grafikán néhány játéknál szaggat, de az nem egyenlő azzal, hogy megfektetné. Mindegyikkel lehet játszani normálisan, nagyon élvezetesen, ez a lényeg
  • Me Ga
    Mindenkitől elnézést, de nem tudom megállni...
    A kezdetek kezdete óta olvasom a topikot, eddig mindenkivel értelmesen tudtam beszélni, megvitatni dolgokat.
    Erre fel jön ez az irritáló, okoskodó totya majom (sztem ő van a képen a #25174-ben), és hazugnak nevez.
    Az a szerencséje, hogy a csúszómászók sohasem botlanak meg, így ő is tévedhetetlen.
  • CivicVTi
  • Synit HUN
    VÁÁÁÁVVVÁÁÁÁÁ :D:D
    Ráérek nyolckor :D
  • bertino

lett még 40 gigám
  • Synit HUN
    Már nehezen adják ki a beígért előtt...
  • jofer
    Húú, mennyi hozzászólás reggel óta! Már megijedtem, hogy kint van a patch csak én nem tudok róla... de szerencsére nem így történt!

Szerintem holnap vagy legkésőbb holnapután már kint lesz és mindenki örülni fog, hogy a beígért előtt 1-2 napal hamarabb kiadták! És az Atari lesz a legjobb, legaranyosabb kiadó a világon... na megyek vissza aludni...
  • Scapolite
    Hogy jön ide ez a hülyegyerek a TDU topikba?Mostmár tényleg be lehetne fejezni a topik témájától eltérő hsz-okat.
    Ezt a majmot + ne reklámozd!!
  • Gabor_(HSF)
    Ez azért nem mond,Bár megvagyok elégedve ezzel az amd konfiggal,de tavaly majdnem eladtam,mert kacsintgattam a Core2 felé
  • Gabor_(HSF)
    Na látod én meg a fiaimat baszogatom,mert hetek óta lusták kitakaritani a szobájukat...
    Mindig van valami
  • mansniper
    Hi, kösszönöm a választ!
    Hát, pentiumom az életben nem lesz, a kari egy évvel ezelőtt jónak számított...Előtte ati 9550-es volt, ahoz képest biztos.
    A kormányhoz, meg úgy vagyok, mint te a géppel, kerestem a legjobbat.