107666
-
mansniper #25778 Hi, azt hiszem, pont az én kérdésemre jött a lefikázós válasz a rossz instanról, de én nem veszem fel, mert tudom, hogy mit csináltam, és tudom, hogy nem hibáztam.
Az hogy "le lettem hülyézve" hmm, nem esett jól, de ez benne van a pakliban, nem vagyunk egyformák.
De kaptam némi segítséget is, és ez számít, szerintem ezért is van a fórum, hogy segítsük egymást.
Bocs az off-ért, de ezt le szerettem volna írni.
Mindeniknek szép jó éjszakát, és legyen szép napja, akármikor olvassa. -
Neoncsoves #25777 ... -
#25776 még mindig ... -
Neoncsoves #25775 kijött a patch vagy megint csak off? ;) -
#25774 -
#25773 Persze nem csak egyedül mert az uncsi lett volna
Tomi is közre játszott (Pink Panter). /=)
Köszi Tomi a közös munkát /=)
Ha valaki nem találja nyissa le a fülecskét bel felső sarok! -
#25772 Toltam egy kis DRIFTET!
Drift -
#25771 Szépek
Egyiket fel is dobtam picit
Kép
lehet nem lett olyan jó de nekem tetszik. -
#25770 -
Gabor_(HSF) #25769 kézzel és megrágva,hogy puha legyen -
Gabor_(HSF) #25768 Az ilyen "urak" mossák a zoknimat,meg az alsógatyámat -
#25767 Bizony szépek! Mester munka!
Én is csináltam párat de az driftelős képek.
Yoda tudnál jönni MSN-re beszélnünk kéne!
A többieknek pedig elnézést amiért még nem raktam ki a képeket igyekszem korrigálni őket! -
#25766 télleg szép :D -
#25765 Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Igaz akadnak olyan átlagképek is, amilyen graffal én tolom, csak sajna nálam az 1280*1024 lenne alap, mivel TFTn azaz abszolút éles felbontás, 1024ben nem sűrűn látom mit írnak mások, mert ez a nagyonjol összerakott game olyan tetű miniatűr betűkkel ír chatbe, hogy alig bírom kivenni -
#25764 Gratulálok... -
totya4 #25763 "Szóval totya, persze lehet kötözködni, full grafikán néhány játéknál szaggat, de az nem egyenlő azzal, hogy megfektetné"
Benned legalább van hajlandóság az igazságra, és nem fényezed halálba a konfigodat. :) -
totya4 #25762 Elfelejtettél válaszolni. Ha már felejtenél, beszúrom ismét:
"Ha nem akarsz még mélyebbre süllyedni, mint ahová kerültél, akkor ne fosszad meg eme fórum lakóit az okosságodtól, és hozd el számukra a fényt; meséld el hogy miképpen futhat gyorsabban/stabilabban a TDU mint eddig. Ha nem teszed (pedig te mondtad hogy tudnád) akkor mocskos módon infót tartassz vissza és szivatsz ezáltal mindenkit"
Várjuk a beígért infót, vagy ismerd el hogy hazudtál. Nem bonyolult a történet. -
totya4 #25761 Nem láttam az "uram"-ot a hsz-ben, tehát nem nekem szólt. -
totya4 #25760 "de azért például benned is lehetne annyi, hogy nem süllyedsz le a másik szintjére, ezáltal nem kéne itt hallgatnunk a szó szerint óvodás veszekedéseteket"
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni egy vitához, akkor te még lejjebb vagy. Beszólni mindenki tud... :) -
totya4 #25759 "totya4,ma reggel óta 3 embert sértettél meg(köztük hg-t is)"
A topik lakóinak 90%-át megvédtem azaz képviseltem az érdeküket azzal, hogy nem hagytam őket lehülyézni őket xxx ember által aki azt állítja hogy mindenki hülye és rosszul installálja a gépét akinek akad vagy nem megy simán a játék. Tehát számolj, melyik a több, a 3, vagy a nagyon sok? :) Nalátod, remélem lassan felfogtad miről van szó, ha már számodra nem volt követhető. -
#25758 Sajna még nincs, de a héten nagyon illene jönnie. -
princodvd #25757 az e6320 nem 1,86 Ghz-en pörög?, csak mert nekem is az van és nem éppen 2,8 szerepel pl. az everestben vagy emelted az órajelet? -
fernandez93 #25756 csáztok!Van már patch?Bocs ha volt. -
#25755 képet! :D -
InfiniteReality #25754 x1950pro-val nekemis brutális minőségű a TDU. Nem is drága kártya, 35kért megkapod bruttóban (PCIE változat). -
#25753 észveszejtő, ahogy community forumon a Screenshot topikban egyesek milyen szó szerint majdnem fénykép minőségű grafon tolják
nah egközelebb esküszöm én is a legmaximálisabb hardvert pakolom össze, rohadtul irigylem őket :D -
#25752 Próbáld ki stalkert. Vannak benne olyan helyek... Szerintem az is programozásbol van elszurva, de akkor is.
C2D [email protected], 2*1G geil ultra, 8800gts, X-fi.. -
Gabor_(HSF) #25751 Nálam csak a graw-nál volt fps lag,de az is inkább programozási hiba..
A r6 vegas,már teljesen tutin megy full graffal,a tdu-ról már nem is beszélve,itt 70-100 fps van,a menuben meg 400..
Ráadásul én ezt a gépet az R6 lockdown-ra raktam össze...
A kisgyereknek fogalma sincs a PC-k teljesitő képességeiről,csak lökte a süketelést orba-szájba..
Azt hitte mert 10 évig spórolt egy szkaros ati x1950-re,már meg is váltotta a világot,holott alig erősebb középkaros kari ,mint az X1650xt -
illesbela #25750 intel GMA 950 224MB-on elfut a Test Drive Unlimited? -
DJ BP #25749 Asus A8N-sli/Asus 7800GTX-top/amd4.4X2/2 giga kingston
Besz*rás, idáig megegyezik a gépünk :D Szóval totya, persze lehet kötözködni, full grafikán néhány játéknál szaggat, de az nem egyenlő azzal, hogy megfektetné. Mindegyikkel lehet játszani normálisan, nagyon élvezetesen, ez a lényeg -
Me Ga #25748 Mindenkitől elnézést, de nem tudom megállni...
A kezdetek kezdete óta olvasom a topikot, eddig mindenkivel értelmesen tudtam beszélni, megvitatni dolgokat.
Erre fel jön ez az irritáló, okoskodó totya majom (sztem ő van a képen a #25174-ben), és hazugnak nevez.
Az a szerencséje, hogy a csúszómászók sohasem botlanak meg, így ő is tévedhetetlen.
-
#25747 -
#25746 VÁÁÁÁVVVÁÁÁÁÁ :D:D
Ráérek nyolckor :D
-
lett még 40 gigám -
#25744 Már nehezen adják ki a beígért előtt... -
#25743 Húú, mennyi hozzászólás reggel óta! Már megijedtem, hogy kint van a patch csak én nem tudok róla... de szerencsére nem így történt!
Szerintem holnap vagy legkésőbb holnapután már kint lesz és mindenki örülni fog, hogy a beígért előtt 1-2 napal hamarabb kiadták! És az Atari lesz a legjobb, legaranyosabb kiadó a világon... na megyek vissza aludni... -
Scapolite #25742 Hogy jön ide ez a hülyegyerek a TDU topikba?Mostmár tényleg be lehetne fejezni a topik témájától eltérő hsz-okat.
Ezt a majmot + ne reklámozd!! -
Gabor_(HSF) #25741 Ez azért nem mond,Bár megvagyok elégedve ezzel az amd konfiggal,de tavaly majdnem eladtam,mert kacsintgattam a Core2 felé -
Gabor_(HSF) #25740 Na látod én meg a fiaimat baszogatom,mert hetek óta lusták kitakaritani a szobájukat...
Mindig van valami -
mansniper #25738 Hi, kösszönöm a választ!
Hát, pentiumom az életben nem lesz, a kari egy évvel ezelőtt jónak számított...Előtte ati 9550-es volt, ahoz képest biztos.
A kormányhoz, meg úgy vagyok, mint te a géppel, kerestem a legjobbat.