107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
    ezek a tegnap esti crusingolás közben készültek
    kép1
    kép2
    kép3
  • bertino
    ááá bennem csak az ideg gyűlik és mérséketlenül bármulom a forumokat uj infok miatt
  • Synit HUN
    De gyorsak vagytok :D
    Ez gducknak is szól :D
  • gduck
    - ha Nforce alaplapod van:

Hardware monitoring ablak a rivatunerben: SETUP nyomógomb, majd PLUGINS nyomógomb, majd NVSU.dll kijelölése!

- ha NEM Nforce alaplapod van (minimum rivatuner 2.02 kell!!!):
    Hardware monitoring ablak a rivatunerben: SETUP nyomógomb, majd PLUGINS nyomógomb, majd EVEREST.dll kijelölése!
    Ezután is csak akkor műkszik, ha:
    + Everest ultimate progi telepítése. Everestben Fájl/Beállítások/Harware figyelés/Külső alkalmazások/Megosztott memória engedélyezése!
    Szal az Everest proginak is futnia kell, meg a rivatunernek is a háttérben...
  • Dante73
    Én a szorzót emeltem meg, eddig 166x11, most 166x13, sokkal jobb. És miközben álitgattam, észrevettem, hogy a memóriám 200-on ment! Sima ddr, 400 asok vannak a gépben, úgyhogy autó-rol visszaraktam 400 ra...
  • bertino
    csak biztonságosan ráncigáld
    én is tegnap toltam rajta 120 mhzet (bár ez nem tűnik soknak) mégis sokkal gyorsabb minden, RAMot nem kellett visszaosztani
  • autoszimulator
    akko majd a délután folyamán felkereslek :P

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=26423]#26423[/URL]:
  • Yoda001
    omg.. szedd le az everest ultimate editiont és azzal télleg minent ki tudsz iratni (gpu,cpu,gpu környezete,memoria kihasználtság,cpu kihasználtság és még sok okosság :D)
  • zsakosfrodo2
    Várjuk a peccset 16-án, ideje lesz már megjelennie.
  • Dante73
    Köszi!

Viszont a CPU hőmérsékletét nem tudom vele kiiratni, csak a GPU ét... Gondolom, akkor ez csak a vidkártyához jó?
    Cpu-ra, nincs 5leted?
    Kicsit meghúztam és sokkal jobbnak tünik, de nem akarom elfüstölni a procit, ugyhogy nem merem használni...

Dante.
  • gduck
    Gondolom a hardware monitoring rész már megvan :)

Itt jobb klikk azon a grafikonon, aminek az aktuális értékét látni szeretnéd. SETUP menüpont és "Show .... in on screen display" kipipálása. Ezt megcsinálod az összes értékeknél amit látni szeretnél.

Ha kész a grafikon jobb oldalán látsz egy fogaskereket (Run server). Erre rákattintasz (eltűnik a fogaskerék), progiból nem lépsz ki, játékot elindítod ;)
  • bertino
    joreggelt
    méretéből is meglátjuk (20-30 megásra mondták mindig) meg a hangokbol is meg tudjuk állapítani, hogy ujabbat adnak-e, vagy azt a szutykot
  • Dante73
    méretéből azonnal, amit csinál, illetve nem, a játék indításánál kiderül...
    Apropo, nem tudom müködésre bírni a rivatunert, nem rakja ki a hőmérsékleteket. Valaki tudja mit kell beálitani, hogy müködjön is?

Dante.
  • gduck
    Hát én nem fűzök nagy reményt a pecshez, mert sztem az 1.66A jön majd "hivatalosan" :D Persze remélem nem így lesz ;)
  • jemo69
    szerintem nem ez lesz az első, úgy értem ha megint nem jön ki... bwahaha
  • HTS s3rg1nh00
    ha repülővel mész,és 101g nutellát akarsz kivinni,már azt is elveszik,ugyanígy a vizet,meg stb.-t(viszont később a beszállásra várva tudsz venni vizet akármennyit,fél liter 450Ft...no comment)
    viszont kocsival nem gazdaságos,és az az igasság,ha egy pokróccal letakarod,olyan szinten nem fog érdekelni senkit,mi van alatta...:)
    mostmár én is kibírom hétfőig,addig nem rakom fel a lopott patchet...első hétfő,amit igazán várok életemben:)
  • Dante73
    Nem szünt meg, sőt... Legalábbis nálam. Sztem bírd ki hétfőig, ha nem jön ki a paccs, utazunk!
    Télleg, baseball ütőket átengedik a határon?

Dante.
  • Dante73
    köszi!
    Lehet az életemet, illetve a gépemét mentetted meg!

Dante.
  • Alwares
    Ööö lehet egy kicsit off de a patchtől jobban fut a játék? Az az idegesítő megáll a játék-2 másodperc- kinn vagyok a susnyásban bug megszűnt? Mert akkor lehet felteszem újra...
  • gduck
    Rivatuner a progi neve ;) Ezzel egy csomó mindent ki tudsz iratni játék közben :)
  • Dante73
    Hi!
    kicsit felhúztam a procim, hátha, viszont eddig nem mertem használni, mert ugyan úgyis levág a gép, ha túlmelegszik, de mint tudjuk, a proci füsttel megy, és ha kijön belőle, baj van...
    Nemrég láttam itt egy olyan képet, amin a jobb felső sarokban ki voltak írva ezek a dolgok, mármint, hogy a proci hány fokos éppen, de voltam olyan hülye, hogy amikor elárulta a tulaj, hogy melyik az a progi, nem szedtem le azonnal.
    Most pedig sehogyan sem találom, pedig vagy 30 szóra rákeresetem, a fórum-kersőben.
    Ha valaki tudja, írja már ide a progi nevét! Sürgős jeligére!
    Előre is köszi!

Dante.
  • rotator
    Na ez már konkrét infónak tűnik, nagyon jó! :)
  • Scapolite
    Huhh,kihoztam mindent a N.Skyline-ból N.Skyline Videóm
  • SimaSuna #26422
    gyere msnre megkapod^^ :)
  • Szabi1991
    szal nem csak nállam hibás a tükör középen :S
  • InfiniteReality
    Egyébként ebben a "kilopott" patchben egy rakás dolgot nem javítottak ki. Gyanítom ez véglegesben is ígymarad. Nemhiszem hogy bárki lenne olyan workaholic, hogy a hétvégén még tesztelgesse a patchet vagy bármit is csináljon vele. Tuti ezt kapjuk meg (esetleg más verziószámmal, mondjuk 1.68A).
  • Scapolite
    "Tömöríteni"bocsánat
  • Scapolite
    Nem hiszem.De kb 7 perc a reinstall ;-)
    + 2 a beállítások:)
  • DJ BP
    aki felrakta a ,,lopott" peccset, vajon ha megjelenik az ,,igazi" reinstall nélkül feltehető?
  • Scapolite
    Itt a full reg.patch-el együtt:
    Link

500 mb-os videot mivel konvertálok 100 mb-osra?Persze ha lehet.
  • autoszimulator
    Videó-mékerek ajánlanék a figyelmébe egy progit, a Game Cam-et... Most próbálgattam FRAPS helyett... Azt mondják, nem kell alá akkora vas, mint a fraps alá.. Na mondom akkor nézzük:

- A játék gyorsabb nem lesz nálam, hisz a rögzítés 29,9 fps-el megy így is, úgy is, annál több nem lesz, de alá ritkán esett
    - Kicsit sötét lett a kép, de az korrigálható
    - Mivel nem regisztrált, csak 512es felbontásban rögzít, és a kép alján ott a logójuk
    - Felvétel közben tömöríti is a videót, elég nagy mértékben, és elég jó minőségben (már amennyire ez egy 512es videóból megítélhető). -> Egy 15 mp-es FRAPS videó kb 100 mega, míg így 2,35 Mb... Szóval szerintem van benne fantázia, csak vmi kulcs kellene hozzá :P
  • AntiHero
    AUGUSZTUS 20.-ára tippelek hogy kijön a patch:)
  • gabi89
    Nekem is kezd elegem lenni már tegnap is alig találtam meg az embereket.Meg elmegyek kocsit váltani visszamegyek látom,hogy még ott vannak a magyarok de még se látok senkit a játékba...
    A patch meg,hogy is volt: Május,Június közepe..aztán Július 11-12 most meg 16 hááát....
  • AntiHero
    mese habbal:)
  • bertino
    ha holnapot mondott volna, nyugodtabb lennék
    továbbra is csak ennyit tudok hozzászólni a dátumhoz:
    úgy legyen!
  • gduck
    Heh :D gyorsabb voltam :P
  • gduck
    Jah, itt írta ;)
  • bertino
    :DD
  • bertino
    Yay july 16th patch!!!
    http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=55507

ezt írta a linkelt fórumban Mole:

Dear all

Patch #1 will be released on Monday 16th July. Patch notes will be posted in the forum soon.

We apologise for the delay, and we hope the patch will make your gaming experience more enjoyable.
  • gduck
    Ezt Mole írta:

"Dear all

Patch #1 will be released on Monday 16th July. Patch notes will be posted in the forum soon.

We apologise for the delay, and we hope the patch will make your gaming experience more enjoyable."

Szal ha minden igaz, hetfőn itt a pecs :D