107666
-
#26405 votmá :DDD
igazából mikor telejset fordul akkor elég megfujni a kormányt, és má keresztbeállok :DDD Na majd a g25 bebüntet :P -
#26404 pedig mintha már régebben "összebarátkoztunk" volna :) Nem volt profilváltásod véletlenül? -
#26403 sg klubban voltam, de átigazoltam a champion.hu-ba
magyarázata egyszerű: folyton velük vok :D -
#26402 érzíkenysíget beálllllíííítooddddd:) -
#26401 nah igen, nekem is furcsa voolt, hogy a szerverek minden probléma nélkül kezelik a módosított fájlokat és az új autókat... De arra kiváncsi lennék, a csíterek ellen kitaláltak-e már valamit... -
#26400 én -
#26399 mit lehet tenni az ellen, és satu balra fordított momo esetén ne csak ennyit forduljon a kormány a játékban? :D kicsit nehéz így kanyarodni :D -
#26398 Amúgy most melyik club tagja vagy? (Este 10-11 után se a friend listámból nem látok senkit, se a clubtagokból /bár a clubban már alig vagyunk) Szokott valaki este 10-11 után játszani?) -
#26397 ja, meg az is érdekes, hogy a serverek hagyják futtatni az 1.66os patchel telepített TDUkat
biztos mi vagyunk az élő testerek, mert nekik nincs "ilyesmire" idejük -
#26396 Érdekes a Murci is ezt csinálja, de azt hittem csak a fülem tréfál meg...
Pecs:
- 06/30: A hivatalos álláspont szerint a pecs végső ellenőrzés alatt...
- 07/10: A hivatalos álláspont szerint az 1.64A és 1.66A (07/06 dátumú!!!) pecs még egy korai béta verzió, ezért nem ajánlott telepíteni....
Na most akkor az egyik állítás HAMIS! Nem érdekes? -
#26395 én ma észrevettem, hogy F430-nak miota felraktam ezt a patcht padlogáznál szaggat a hangja... -
#26394 végülis nem is az a lényeg, hol volt először
de lehet azóta nincs hivatalos holnlap
mi lesz a következő ? a serverek ? -
#26393 Nekem tökéletesen megy a játék. Semmi gondom vele:S -
#26392 Jaja, viszont engem online versenyekről kidobál, pecs nélkül...
Így sem jó, úgy meg pláne...
Szánalmas bagázs az az atari...
Dante. -
#26391 Tegnap előtt az egyik TESCoban kipróbáltam egy XBOX360-at. Vmi autós játék volt rajta (nem volt sok időm a nevét nem néztem) A grafika meg se közelítette egy PC minőségét, a joypad hyasználata pedig iszonyú volt :) Ettől függetlenül nem rosz választás a konzol se...
UI: Felraktam a pecset és most egy csomószor megakad... Fixen 70fps-ről esik le 15-20fps-re. 1.45A ilyet nem csinált -
#26390 Amit az előző hsz-ekben olvastál, atari (így kisbetükkel!) tojik a fejünkre. Azt azér jó volna tudni, hány autócsomag volt elérhető a konzolosoknak,a játék megjelenése után, ennyivel...
Mi meg "kilopott" peccsel játszunk...
Lehet, télleg kellene egy konzol?(viccel!!!)
Dante. -
#26389 Ha jól tudom az Atari Ausztrália oldalán volt fennt legelőször a pecs :) -
#26388 Akit érdekel, (nem akarom ujrakezdeni a témát!) Átjött ma az unokatesóm, a haverjával, cirka 25 éves, mindkettő. X360 van mindkettőnek, persze csipelve van a gépük, így TDU-znak is.
-TDU van a gépeden?
-Naná!
-Kipróbálhatom? -kaján vigyor...
-Persze... tudtam esélyem nincs, mert ettől a pecstől jobban akad mint elötte, de azért egy olyan házba ugrottam, ami fás környezetben van, ott jó.
Kormány be, cipő le, (nehogy má eltörjék, drágáér vettem!)
-Bammeg ez ilyen? Jobb a rajzolata mint a 360nak! mire a másik;
-Jó, de ez tft-s monitor!
-Ja, meg itt egész más, kormány, nem az a kis szart nyomkodod!
És persze szigoruan külső nézet, belsőben állandóan leestek az útról...
Érdekes volt az arcukat látni... nagyon megnyúlt mindkettőé...
Pedig egy szar, 7600Gt van a gépben, ha már meglenne a 8800-as, akkor mit szóltak volna?
Ok, Ők sima tv-t használnak, de akkor is, nőtt egyet a májam...
Vitát elkerülendő, tisztában vagyok vele, hogy xbox-on egész más a történet, de nekem akkor is jól esett!
(csak, sajnos nem láttam a csilagkaput tőlük!)
Dante. -
#26387 ööö
mióta nem megy a hivatalos oldal ?
mert többek közt azt is olvasom most fórumon, hogy a hivatalos oldalon volt a patch legelőször, de töröltették onnan
mi a franc folyik itt ? -
#26386 márpedig én nem veszek konzolt, nem vok olyan hülye
pedig mole is folyton hiteget mindenkit a fórumon... ördögi kör :( -
eagle161 #26385 online-ba játszok, ott is ez a nevem :D -
Danny L #26384 Ez tökéletesen mutatja mennyire fogják a PC-seket előnyben részesíteni a TDU2-ben is. Kb annyira mint a PS2-eseket. -
#26383 akit esetleg érdekel és community fórumon regelve van, az xbox részlegben (milyen meglepő, hogy a PCsben én nem találtam) szavazás arról, ki mit szeretne inkább a TDU 2ben -
#26382 mert ő a barátod -
#26381 Bah, megoldódott! Segített a gugli :D -
#26380 HELP!
Végre rászántam magam hogy felrakom a pecset, erre azt írja hogy nincs a gépemen TDU :) Ez azért van, mert kb 1 hónapja újraraktam a windowst és a TDU-t nem telepítettem újra. Így is működik, csak az átkozott pecs nem megy fel
Megköszönném ha valaki elküldené PM-ben a TDU registry bejegyzését (gondolom valahol itt lehet: HKEY_LOCAL_MACHINE\Atari\TDU ) Előre is köszi a segítséget, mert nem szeretném újratelepíteni! -
#26379 gecc ha ezek a fasszopók ebbe a hónapba se küldenek patcht én egy olyan szintű anyázó e-mail tömeget küldök nekik, hogy még a TDU serverek is belefagynak vazzeg... wwwáááhhh -
#26378 jaja
én meg kifagytam -
Scapolite #26377 Na jó,mára ennyi.Hiába lock-oltam mindig eltüntetek:(
Memphis-el a drift még prof volt kora este de utána mikor többen lettünk nem volt esélyem a csapatbanmaradásra.
Legközelebb! -
#26376 fél 10 kor pörgés vhol?? -
#26375 #26331 valaki? -
#26374 kösz mindenkinek
-
#26373 /=) -
#26372 nekem se -
#26371 Ahha értem és sajnálom mert nekem nem csinál ilyet !!(MÉG)!! -
#26370 ok. köszi.. de nemtudom.. amiota felraktam a patchet mintha jobban akadna a játék.. (szoval eddig nem csinálta) -
#26369 Téged is megemlíthetlek ha gondolod? Most nem jössz? -
#26368 valaki bevehetne már egy klubba ... -
#26367 Na jó megyek kocsikázni. Jön valaki? A városban leszek! -
#26366 Kapcsold be a driving aidet, azzal valószínűleg gyerekjáték.