107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • autoszimulator
    votmá :DDD
    igazából mikor telejset fordul akkor elég megfujni a kormányt, és má keresztbeállok :DDD Na majd a g25 bebüntet :P
  • gduck
    pedig mintha már régebben "összebarátkoztunk" volna :) Nem volt profilváltásod véletlenül?
  • bertino
    sg klubban voltam, de átigazoltam a champion.hu-ba
    magyarázata egyszerű: folyton velük vok :D
  • AntiHero
    érzíkenysíget beálllllíííítooddddd:)
  • autoszimulator
    nah igen, nekem is furcsa voolt, hogy a szerverek minden probléma nélkül kezelik a módosított fájlokat és az új autókat... De arra kiváncsi lennék, a csíterek ellen kitaláltak-e már valamit...
  • AntiHero
    én
  • autoszimulator
    mit lehet tenni az ellen, és satu balra fordított momo esetén ne csak ennyit forduljon a kormány a játékban? :D kicsit nehéz így kanyarodni :D
  • gduck
    Amúgy most melyik club tagja vagy? (Este 10-11 után se a friend listámból nem látok senkit, se a clubtagokból /bár a clubban már alig vagyunk) Szokott valaki este 10-11 után játszani?)
  • bertino
    ja, meg az is érdekes, hogy a serverek hagyják futtatni az 1.66os patchel telepített TDUkat
    biztos mi vagyunk az élő testerek, mert nekik nincs "ilyesmire" idejük
  • gduck
    Érdekes a Murci is ezt csinálja, de azt hittem csak a fülem tréfál meg...

Pecs:
    - 06/30: A hivatalos álláspont szerint a pecs végső ellenőrzés alatt...
    - 07/10: A hivatalos álláspont szerint az 1.64A és 1.66A (07/06 dátumú!!!) pecs még egy korai béta verzió, ezért nem ajánlott telepíteni....

Na most akkor az egyik állítás HAMIS! Nem érdekes?
  • bertino
    én ma észrevettem, hogy F430-nak miota felraktam ezt a patcht padlogáznál szaggat a hangja...
  • bertino
    végülis nem is az a lényeg, hol volt először
    de lehet azóta nincs hivatalos holnlap
    mi lesz a következő ? a serverek ?
  • AntiHero
    Nekem tökéletesen megy a játék. Semmi gondom vele:S
  • Dante73
    Jaja, viszont engem online versenyekről kidobál, pecs nélkül...
    Így sem jó, úgy meg pláne...
    Szánalmas bagázs az az atari...

Dante.
  • gduck
    Tegnap előtt az egyik TESCoban kipróbáltam egy XBOX360-at. Vmi autós játék volt rajta (nem volt sok időm a nevét nem néztem) A grafika meg se közelítette egy PC minőségét, a joypad hyasználata pedig iszonyú volt :) Ettől függetlenül nem rosz választás a konzol se...

UI: Felraktam a pecset és most egy csomószor megakad... Fixen 70fps-ről esik le 15-20fps-re. 1.45A ilyet nem csinált
  • Dante73
    Amit az előző hsz-ekben olvastál, atari (így kisbetükkel!) tojik a fejünkre. Azt azér jó volna tudni, hány autócsomag volt elérhető a konzolosoknak,a játék megjelenése után, ennyivel...
    Mi meg "kilopott" peccsel játszunk...
    Lehet, télleg kellene egy konzol?(viccel!!!)

Dante.
  • gduck
    Ha jól tudom az Atari Ausztrália oldalán volt fennt legelőször a pecs :)
  • Dante73
    Akit érdekel, (nem akarom ujrakezdeni a témát!) Átjött ma az unokatesóm, a haverjával, cirka 25 éves, mindkettő. X360 van mindkettőnek, persze csipelve van a gépük, így TDU-znak is.
    -TDU van a gépeden?
    -Naná!
    -Kipróbálhatom? -kaján vigyor...
    -Persze... tudtam esélyem nincs, mert ettől a pecstől jobban akad mint elötte, de azért egy olyan házba ugrottam, ami fás környezetben van, ott jó.
    Kormány be, cipő le, (nehogy má eltörjék, drágáér vettem!)
    -Bammeg ez ilyen? Jobb a rajzolata mint a 360nak! mire a másik;
    -Jó, de ez tft-s monitor!
    -Ja, meg itt egész más, kormány, nem az a kis szart nyomkodod!
    És persze szigoruan külső nézet, belsőben állandóan leestek az útról...
    Érdekes volt az arcukat látni... nagyon megnyúlt mindkettőé...
    Pedig egy szar, 7600Gt van a gépben, ha már meglenne a 8800-as, akkor mit szóltak volna?
    Ok, Ők sima tv-t használnak, de akkor is, nőtt egyet a májam...
    Vitát elkerülendő, tisztában vagyok vele, hogy xbox-on egész más a történet, de nekem akkor is jól esett!
    (csak, sajnos nem láttam a csilagkaput tőlük!)

Dante.
  • bertino
    ööö
    mióta nem megy a hivatalos oldal ?

mert többek közt azt is olvasom most fórumon, hogy a hivatalos oldalon volt a patch legelőször, de töröltették onnan

mi a franc folyik itt ?
  • bertino
    márpedig én nem veszek konzolt, nem vok olyan hülye
    pedig mole is folyton hiteget mindenkit a fórumon... ördögi kör :(
  • eagle161
    online-ba játszok, ott is ez a nevem :D
  • Danny L
    Ez tökéletesen mutatja mennyire fogják a PC-seket előnyben részesíteni a TDU2-ben is. Kb annyira mint a PS2-eseket.
  • bertino
    akit esetleg érdekel és community fórumon regelve van, az xbox részlegben (milyen meglepő, hogy a PCsben én nem találtam) szavazás arról, ki mit szeretne inkább a TDU 2ben
  • Atti12
    mert ő a barátod
  • gduck
    Bah, megoldódott! Segített a gugli :D
  • gduck
    HELP!

Végre rászántam magam hogy felrakom a pecset, erre azt írja hogy nincs a gépemen TDU :) Ez azért van, mert kb 1 hónapja újraraktam a windowst és a TDU-t nem telepítettem újra. Így is működik, csak az átkozott pecs nem megy fel

Megköszönném ha valaki elküldené PM-ben a TDU registry bejegyzését (gondolom valahol itt lehet: HKEY_LOCAL_MACHINE\Atari\TDU ) Előre is köszi a segítséget, mert nem szeretném újratelepíteni!
  • bertino
    gecc ha ezek a fasszopók ebbe a hónapba se küldenek patcht én egy olyan szintű anyázó e-mail tömeget küldök nekik, hogy még a TDU serverek is belefagynak vazzeg... wwwáááhhh
  • bertino
    jaja
    én meg kifagytam
  • Scapolite
    Na jó,mára ennyi.Hiába lock-oltam mindig eltüntetek:(
    Memphis-el a drift még prof volt kora este de utána mikor többen lettünk nem volt esélyem a csapatbanmaradásra.
    Legközelebb!
  • roberto
    fél 10 kor pörgés vhol??
  • szabod
    #26331 valaki?
  • bpeti72
    kösz mindenkinek
  • HUNMemphis
    /=)
  • AntiHero
    nekem se
  • HUNMemphis
    Ahha értem és sajnálom mert nekem nem csinál ilyet !!(MÉG)!!
  • Yoda001
    ok. köszi.. de nemtudom.. amiota felraktam a patchet mintha jobban akadna a játék.. (szoval eddig nem csinálta)
  • HUNMemphis
    Téged is megemlíthetlek ha gondolod? Most nem jössz?
  • Yoda001
    valaki bevehetne már egy klubba ...
  • HUNMemphis
    Na jó megyek kocsikázni. Jön valaki? A városban leszek!
  • rotator
    Kapcsold be a driving aidet, azzal valószínűleg gyerekjáték.