Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
feladom,hogy nem fogadja el inkább játszok simán.
egy kérdésem még lenne: ha kormánnyal játszok akkor igen késve ragál a kormánymozdulatra a játék. nektek is volt ilyen baja vagy csak én vagyok ennyire peches?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

jakewyler
ne legyen akkor gamespy-os,csak sima legyen

Willi Betz
már csináltam két azonosítót de mind2-re azt írja, amugy az elsõben nincsenek számok.

Willi Betz
én még csak tegnap kezdtem el ezzel játszani szal elsõre szar volt.

jakewyler
Eggyik napról a másikra elb@szódott?

Hmuda
Nem az accal van baja hanem a nickel. Válassz másikat. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Willi Betz
beteszem a képet hátha tud vmelyikõtök segíteni.

Willi Betz
már csináltam de ugyan ez a baja.

jakewyler
csinálj új accountot...

Sland
régebbi képen láttam

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Willi Betz
hali!
van egy olyan problémám a játékkal,hogy hiába adom meg a gamespy azonosítóm azt írja ki,hogy nincs ilyen név. ezt már louieval próbáltuk orvosolni de halvány lila fingom nem volt egyikünknek sem,hogy mi a baja.
ötleteket kérnék ha lehet.
köszönöm!

képet róla plííz 😊

Sleepy Bone
amúgy azt láttátok már hogy a fõmenüben azt írja ki a játék hogy public beta, mert ez elvileg nem az, vagy igen?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Sleepy Bone
Értem akkor 3as uprgraddel jól fékez mer az a baj hogy ütközök mindig mert nem fog a fék elég jól

gduck
Másodszorra már sikerült, az idõ is jobb lett: 48:12:57 <#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Végre gép elé ültem... "Megnéztem" a sziget körüli versenyt...
50:02perc 1,2km a vége elõtt 1. voltam és kb 2km volt az elõnyöm...

"szokásos BUG": hang elmegy, játék iszonyúan lelassul...

Hát gyorsan elszaladtam a géptõl, mielõtt a billentyûzetet a monitorba nyomtam volna...<#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

autoszimulator
Hát az rám jellemzõ egyenlõre ebben a játékban, hogy ha nem figyelek akkor reflexbõl nyomom a gombokat, és szerintem fingom sem volt, h mi az, ami elém ugrott ablakként 😊 Mondjuk én is láttalak, csak nekem fogalmam nem volt, hogy kell friendet hozzá adni 😊

.: mobilize.hu :.

Hmuda
Egyszer láttalak, be is akartalak venni a friend listámba, de nem vagy benne, szóval valszeg elutasítottad. <#idiota>

A "kitünõ" rendszernek köszönhetõen pedig ha nem vagy benne, akkor nincs meghívóra lehetõség.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

autoszimulator
Majd valaki a maygarok közül felvehetne friendnek, és esetleg meghivhatna a klubba 😊 n_IsTv4n néven szoktam menni, Gallardo vagy f430 a barátom 😊 MSN priv ha kell vkinek.

jakewyler
3 milla?<#pardon1>beszél is?😊)

I.C.ram
No, megvettem az Aston Martin DB4 Zagato-m 😊 3 milla volt, de megérte. Fekete, és már benne is van a 3-as upgrade. Baromi jól megy. A hangja meg isten 😄
Sland
Köszi! Akkor veszek egy Koenigsegget

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hykao
Lehet tuningolni. Amúgy a Saleen kevésbé jól kezelhetõ. Egyetlen elõnye a jó gyorsulás.

Megvan az összes számításba jöhetõ "A" kategóriás autó, mindegyik 3-as tuninggal. Salen = legjobb gyorsulás, Enzo = legjobb kezelhetõség (és ha jól emlékszem - fék), Koenigsegg = legnagyobb végsebesség. (van még egy McLaren GTR-em is szintén 3-as tuninggal, de sem gyorsulásra nem veri meg a Saleen-t, sem kezelhetõségre az Enzó!)
hykao
A legjobban kezelhetõ "A" kategóriás kétségtelenül az ENZO!!! Az F430 egyáltalán nem kezelhetõ jobban, csupán azért tûnik úgy, mert az lassabb kocsi...
Hmuda
Nah, nekem is megvan a 100%-os felderítés. Szerencsére elég nagylelkû azzal a 100%-al, mert még minimum 10-15km-nyi út nem volt bejárva, de az üzenet után már azok is jelezve lettek. Legalább mostmár nem kell a GPS-el szenvedni ha egy verseny kint van a susnyásban.

Sleepy Bone
aha köszi

Sland
Nekem van egy 1000Lóerõs Saleenem, és nagyon jól megy. Meg egy 6?? lóerõs Zondám és azis karaj. Jól irányítható mind2 és jól is mennek.
Most egy Koenigseggre gyûjtök.
Azt lehet tuningolni?

autoszimulator
Egyik legjobb talán a Zonda... most kellett egyet leszállítanom, bár nekem Enzo jobban bejött 😊

jakewyler
zonda,slr merci,...

autoszimulator
LOL 😊 Nemgáz h 5 percig vártam de nem történt semmi 😊 Akkor a srác nem vágott valamit 😉

Sleepy Bone
Hello van valakinek ötlete hogy enzo kategba mien jó autók vannak mer az enzo nem jön be annyira, szal gyenge a fék meg nehéz irányítani szerintem (100-as a handling de az f430 jobhban kezelhetõ volt)

Bucser
mert a kihívott joga kiválasztani az útvonalat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

autoszimulator
Miért van az, hogy találkozok valakivel, kihivom instant challengre, és akkor mikor kijelölném a célt, nem engedi lerakni, mert a "célzászlo" pirossal át van huzva?

autoszimulator
Még nem jelent meg, csak a BÉTA verzioval játszunk, ami teljesen PC kompatibilis.

Pacal17
Megjelent a game PC re is? Nemhiszem... vagy mirõl beszéltek itt? 😊

I.C.ram
db4 természetesen 😊
aston martin db4 zagato ?
vagy db7 zagato ?

I.C.ram
Enzo szerintem jobban irányítható, bár egyik sem tetszik külsõre 😊 Én a Zagatoba szerettem bele, mikor leszállítós küldetés volt. Iszonyat hangja van, és ahhoz képest, hogy öreglány már, baromi jól megy/kezelhetõ.
autoszimulator
Számomra is ezért furcsa ahogy viselkedik 😊 De mivel ilyen autot még nem vezettem, elhiszem hogy ez teljesen reális 😊 Viszont amibe "szerelmes" lettem, az a Maserati MC12... Azt kellett leszállítanom. Az az auto... Nagyon gyors, jol gyorsul, könnyen irányithato, és a fék az szinte tökéletes! Ekkora sebességû autó, és kétsávos uton rágyorsitok hogy elõzök, de utolso pillanatban észreveszem, hogy jönnek szemben, simán vissza lehet vele lassulni még ütközés elõtt olyan 100as tempora 250-rõl. Mindez Gallardonál már necces 😊

I.C.ram
Pedig a Gallardo AWD-s 😊
Én tegnap rendeltem pont ilyent kb 1-1,5 hét azt mondták, de nekünk a cib-nél van a számla is.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

jakewyler
majd a teljesnél szóba jöhet...

autoszimulator
99% hogy kell egy létezõ CIB-es számla, mert az internetes kártyák ahhoz adnak hozzáférést. Tehát az internetes kártyának nincs számla nyitva a banknál, nem utalhatsz rá, nem vehetsz le róla. Nálam is így van. Tehát ahol a pénzed, annál a banknál igényelj ilyen kártyát, jobban fogsz járni!

autoszimulator
Pár napja mondtam milyen okos az AI. Visszavonva <#szomoru1>... Oly mértékben felhuznak néha hogy az elképzelhetetlen... Fõleg most, hogy elértem a dimbes dombos részére a pályának, és ott a dombon olyan hihetetlen lassan mennek le, hogy beléjükplaccsanok... Fõleg most, hogy gallardoval megyek, melynél egy rossz mozdulat és már el is indult a segge ^^

wander01
kérdés a profikhoz: ha a bankkartya.hu-n rendelek egy ilyen CIB Bank
MasterCard (internetes kártya)-t, és nem a cib-nél van számlám, az gáz? csak ott meglévõ számla mellé lehet egy ilyet kérni vagy megy ez külön is? és mennyi idõ mire megjön?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

I.C.ram
Olyat hallottam, hogy lehet átutalni pénzt valahogyan. Valaki tudja, hogy kell?

Arra gondoltam, hogy valaki felrak egy kocsit x összegért, és aki átakar utalni, az megveszi, de állítólag van ennél egy egyszerûbb módszer is.
I.C.ram
Na sikerült elérni a champion szintet. Vettem kb 800ezer értékben autót, és így meglett a champion. 2 ferrarit az Enzo mellé, 2 fordot a GT mellé, 3 Chevrolet, amibõl 2 veterán, és 3 Mercedes-t. Azt akartam volna, hogy az egyik Mercedes egy SL300-as legyen, de sajna elvitték a feketát, amit kinéztem, és csak ronda babakék volt a szalonban 😞
Hogy fellendült a topik látogatottsága mióta kijött Pcre a beta.Mi lesz ha kijön a teljes?6-7modi lesz?😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

zolo
Motorhoz be kell járni az összes autószalont, festeni meg csak a festõmûhelyben lehet, de nem minden autót enged festeni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Lacc
Talán mert a festésnek és a motoroknak köze nincs ahhoz hogy milyen szinten vagy. El kéne olvasni mit ír ki.