107666
-
#26525 Nálunk is lessz ma Verseny!
Mi több, gyakorlunk, mert holnap, ha kijön a paccs, kihívjuk a TDU Hungarisokat! (Hú de nagy a mellényem...)
DSG! Lenyomunk!
Dante. -
#26524 tegnap szórakoztunk kicsit Frodoval ^^. (enyém a skyline Frodoé a Ferrari)
Elöször is repültünk néhányat:
Aztán amíg Frodo AFK volt gonoszkodtam egy kicsit XD:
Utána pedig levezetésként beálltunk egy parkolóba fotózkodni :).
-
#26523 őőő.. én dante klubjába vagyok azt tudom -
Rodok #26522 a Hungarian Fanatix az én klubbom,Bronco-nak köze nincs hozzá Antihero. -
InfiniteReality #26521 Klubtag vagy? Akkor a klub épülete elé.
Kiírtam a mai talit/versenyt a magyar TDU oldal fórumába is. -
#26520 én megyek szivesen, de hova? :D -
InfiniteReality #26519 Folyamatban. Remélhetőleg nem kell annyit várni rá, mint a patchre.
Szóval kik jönnek ma este? -
#26518 nemértem..menjé alugyá..meg ne fürdjé le :) -
#26517 Ez teló volt :DDDDDDdd ma nem lesz emesen szex :PPPP -
#26516 szasz bró! nah megy a cam? :) -
#26515 jaja, hirtelen kell kapkodni a kormányt a forgalom miatt, én is lejjebb veszem majd, nem akarom megölni szegényt -
#26514 hmmm.. ezzel nekem is jobb a helyzet.. ezzel a beállítással, de FFB-t lejjebb kell vennem, mert í]y ha sokat megyek úgy, hogy padkán két kerék, füvön másik kettő, akkor kiakad az ffvb, megkeményedik a kormány, és alig eleht tekerni -.-' -
#26513 Nekem ilyen játékon belül
játékon kívül meg 242 fokra van beállítva a DFP, szal akár egy momo vagy sidewinder... egyedül LFSben toltam vele 900 fokban -
#26512 otán nekem olyan kell ám amin van a logoteches izé is a tudod mia a profil vagy mi szösz. na éjcsük egymást?
Megyek nízni muvít. -
#26511 nah dobok minnyá egy képet nekem milyen ^^ -
#26510 Én az istenértse tudom a DFP-et beállítani. Billel jobban tudok játszani:S -
#26509 jah én csináltam :DDD
De volt idő mikor azé normálisabban ment.. de azóta új win, új kormánybeállítás :S -
#26508 jah, ez a tied ?
én is ma játszadoztam vele, mert nekem is uez a bajom
normálisan nem lehet beállítani, sajna ez nem szimulátor, de azért aracde-hoz képest egész jol konfigolhato, csak meg kell találni a jo pontját -
#26507 Hát ezaz.... Gőzöm sincs... Eddig sem forgott túl sokat a játékbeli kormány, de most még késik is... Ezzel szenvedek má 1 napja, nem tudok normálisan játszani, kicsit megmozdítom a kormányt má szinte keresztben van az autó... -
#26506 honlap mikor lesz kész ? -
#26505 atyaisten ezmiez -
#26504 én mennék csak nem vagyok tag:) -
InfiniteReality #26503 Úgyértem vasárnap este. -
InfiniteReality #26502 Holnap este TDU Hungary tagok remélem jönnek versenyre!
Bővebben később:) -
#26501 Ez aztán a reakcióidő és a 900 fok :DDDDDDDDdddd -
#26500 Aki kiváncsi, hamar megöregszik!
Dante. -
#26499 Azt hiszem újból feltetszem a játékot, megvenni majd csak télen fogom addigra lesz ugyanis csúcs gépem, bár akkor lehet várok mér a TDU2-re, de ez még a zenéje. Addig is imádkozok a hétfői patchért, hogy tényleg jobbá tegye a játékot! -
#26498 Jön valaki játszani? Az SG klub előtt leszek. -
#26497 azér PÜ képet mutathatsz róla:P Bár annyira nem érdekel csak mán kiváncsi fáncsi vok:D -
#26496 ez is egy jó este volt :DD -
#26495 Nekem nem jön be... Öcsém más tipusú csajokat szeret, husosabbakat, én a petite csajokat csipem, a kis törékenyeket (nem ANNYIRA pötí!)Mondjuk Gauge, Little Lupe, Taylor Rain, vagy más kategóriából Mila Jovovich, Nicole Kidman. Öcsémnek pedig Kim Catrall, Bella Donna, stb.
Egyébként 20+ a csaj... Tesóm tuti örülne ha átküldeném, főleg, mikor megtalál Téged.
Bár asszem az első én lennék aki így néz ki;
Torrentnél meg az a baj, hogy a procim nem szereti a háttérben futó folyamatokat, annélkül sem fényes a teljesítménye, de azzal...
Dante. -
#26494 Itt vagy még felőlem mehetünk :) -
#26493 Énis torrentezek játék közbe, max kicsit ugrálnak a külföldiek, szardle :P -
#26492 Jó nő? Mer akkor küld hozzám és lekötöm:P (csak 16+ jöhet) -
#26491 Szorry srácok, ma már nem valószinű, hogy leszek, kijött magyarul a főnix rendje torrenten, és ha nem szedem le azonnal, halott ember vagyok...
Engem nem nagyon izgat, de a tesóm bnője itt áll mögöttem... Pisztoly még nincs nála, csak egy baseball-ütő, aki tud, segítsen!!!
Dante. -
#26490 nem jön valaki versenyezni/autokázni? :D -
#26489 ha teljesen bezoomolsz,amit bejártál kék,amit még nem,annak szép aszfaltszürke színe van:)
csak így elég sokáig tart végignézni:) -
#26488 üdv mindenkinek Hogyan lehet megtudni mennyi a még bejáratlan út a játékban, vagy hogy lehet megcsinálni? -
#26487 ma lesz valami? Esetleg verseny? -
#26486 sikerült, tag vagy!
Iden, asszem 1 emberkéről beszélünk...
Dante.