Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
FAQ,gépigény...

Teflon Mike
Nah egy fontos kérdés!!! ha valaki ide adja nekem a gamét és nem indul emrt kéri a kódot és ha ide adja az exét és azzal felül írom a másik exét akkor menni fog és nem fog kérni kódot?

Sland
Majd meglátod

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

drop
egy kérdés még megvan a kulcs jelszot meg felhasználo nevet ujat tudok csinálni vagy a fileplanetosat kell használni

"jól élvezhetõ mind kormánnyal, mind billentyûvel" jol elvezheto billel? Milyen fizika lehet akkor...?!<#fejvakaras>

Egyebkent kosz az infot! Majd meglatjuk milyen lesz ha jon a beta vagy a full(a full jobb lenne)!
drop
na holnap énis tolom már alig várom sikerült a reg
egy kérdés ezen a gépen hogy fog menni
amd643500+ 1024 ddr ram asus x850xt

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Ezt írja ki, segítsen valaki!

Sleepy Bone
köszi elõre is sztem vagy flash vagy html kélne

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

autoszimulator
Ha kell valamilyen segítség nektek, PS, flash, stb, akkor szoljatok csak!

Mindjárt bérelek egy E-Type-ot, kiprobálom 😊

.: mobilize.hu :.

I.C.ram
Akkor majd próbáld ki a Jaguar E-Type-ot 😊 Ha azt tudod irányítani, akkor az összes autót tudod 😊
jakewyler
nemrossz ötlet,pü ment😊

Jól beszoptam, nem fogadja el az accountot. Azért ez kicsit durva. Akárhova telepítem újra, mindehol kéri a kódot. Amit kaptam meg nem fogadja el.

Sleepy Bone
Arra gondoltam hogy lehetne csinálni egy oldalt a játékról, végülis mostmár lehetne szerintem, szal vállalkozó kedvûek küldjenek pm-et.

autoszimulator
#4969 & #4970 : KÖszi az infokat igy már értem 😊 Egyet ki is probáltam, a lényege a bizonyos végsebesség elérése volt.. Srác 400 felett ment a McLarennel.. Az még a kis alap Enzomnak sok kicsit 😊)

#4971: Nem azt mondtam, hogy ne legyen Public Beta, csak akkor jöjjön már ki, fusson le és jöhet a teljes 😊 A fizika pedig a Bétában is a véglegest tükrözi, legalábbis nagyrészt. Szerintem megfelelõ a fizikája, jól eltalálták, még a Driving Aidsekkel is! Az autóknak más-más a fizikája, például Ferrari F430at és Audi A6ot elvezetem segítségek nélkül is, billentyûvel, ugyanakkor az Enzonak vagy a Gallardo-nak teljes segítséggel is sokszor elindul a segge 😊 Egy szó mint száz, jól élvezhetõ mind kormánnyal, mind billentyûvel!

De kovetem az esemenyeket...persze amig tudom/tudtam. De lehet hogy valamit kihagytam! Mond melyik hsz-ra gondolsz es elolvasom.
Bucser
gondolom nem olvastál vissza....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lehet, de gondolj azokra is akik meg nem tudjak es/vagy nem akarnak elofizetni a betara. Ha tenyleg kijon meg egy beta januar kozepen, akkor szerintem ideallis lesz egy jo kis "kozosseg" kialakulasanak. Legalabb kiderulne, hogy erdemes lesz e foglalkozni a jatekkal vagy nem.
Remelem azert lesz benne fizika es nem lesz NFS szeru...
Hmuda
Az nem azt írja, hogy mikor lesz, henam azt, hogy mikor jár le. Behozod, lenyomod a legjobb idõt amit mások összehoztak és ha a lejártáig nem döntik meg a te rekordodat, akkor megkapod a nyeremény 90%-át (10% mindig a feltöltõnek meg).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bucser
Szerintem az elsõ 2-ben benne voltam aki reggelt a beta forumon és reportolt bugot a hivatalos formulán keresztül. Amivel találkoztam. A suggestions-ban meg megvolt ez a kérés.

Drive-inek: nos õk a Pomádéból is ismert gyorséttermek modern változatai. Létrehozol egy challenge-t (free rideban p-t nyomva van egy ilyen opció, hogy create challenge) Ott elmented majd a drive Inbe beteheted. ha betetted az emberek kiválaszthatják, hogy ezen a futamon akarnak futni. Ha a te futamododon versenyeznek az összes összedobott pénz 10 %-a a tied 90%-a a nyertesé. (ugye a nevezési díjakat összegezve megkapja a nyertes és a szervezõ 90-10 arányban)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

V43 1105
Én kicsengetném érte azt a bizonyos összeget (13.000Ft?)Jó lenne egy Online közösség😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

autoszimulator
Jelenteni kellene nekik a hiányosságokat, hibákat 😊
Meg azért, ha nem is a megjelenéskor, de talán késõbb, patchekkel ezek orvosolva lesznek.
Meg egy kérdés: Vannak ugynevezett Drive-In-ek a játékban, ahova ha bemegyek, ki van irva h hány óra/nap ?mulva? van/lesz valami verseny. Azok végül is mire jók, Xtra pénzkeresésen kívül?

Bucser
rendbe kéne tenniük az online rendszert. A chatet meg a clubok rendszerét.. a gond, hogy erre nem látok garanciát. Pedig ha ezt megcsinálnák isten lenne ez a játék😊

jakewyler
sztem énis megveszem,lazán megéri majd azt a 13k-t

wander01
ma beneveztem öcsémet egy ilyen netkártyára (sajna az én bankomnál nincs ilyen és a visa gold kártyám számát pedig cseszek megadni ilyen szutyok oldalon mint ez a 3d gamers) ugyhogy ha minden jolmegy köv héten már alkothatunk is vele 😊 nagyon kiváncsi leszek hogy milyen a game, ha jo simán benevezek a fullra is 😊 max felbontásban minden high-on játszik valaki? milyen gépen megy el szépen?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

autoszimulator
Ez igaz, de ha még kijön egy béta január közepén, akkor nem kis csúszás várhato a teljes verzio megjelnésével kapcsolatban is 😞
Én már a kicsit bugos béta kiprobálása után biztosra veszem, hogy Megvásárlom a játékot 😊 Remélem valami jo kis "közösség" is kialakul, akikkel lehet jol együtt játszani, hülyéskedni, mert ami tény az tény, kis idõ után a soksok verseny unalmassá, monotonná tud válni. Meg majd az addonok is feldobják, ha lesznek...

Miert sajnos? Legalabb ki lehet majd probalni vasarlas elott, hogy erdemes lesz e megvenni!)
autoszimulator
Sajnos lesz.

Hello!
Akkor most lesz januar kozepe fele ingyen letoltheto es hasznalhato public beta vagy nem?
Sleepy Bone
Azt mondod hogyha más letölti és én odaadom neki a exemet akkor nem ellenõrzi a kódot szal ingyen játszhat, mert átadnám vkinek a játékot

Dehogy adtam.

autoszimulator
Én biztosra mentem, és uj mappába telepitettem ujra a játékot, a régi mappábol pedig minden régi fájllal felülirtam az ujakat. Így nem sírt a kódok miatt!

zolo
Nem mentetted ki a játék exe-jét? Én kimentettem, úgy adtam oda valakinek a játékot, felülírta az eredetit és így nem kellett kódot beírnia.Továbbadtad valakinek a kódot?Mert állítólag párszor fel lehet használni...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Teflon Mike
De mindeggy már mert megvettem az enzo-t

Teflon Mike
De én összegezve gondoltam hogy melyik a jobb (tudom hogy le írtad)

Sziasztok! Újra kellett telepítenem mindent a gépemen, és amikor a serialt kéri a TDU-hoz, azt írja ki, hogy ez már valaki által használt. Mit csináljak?

jakewyler
mindkettõt<#nevetes1>

Willi Betz
boccsáss meg h én németül tudok és nem angolul.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

I.C.ram
Angolul tudtok? 😄

Oda van írva feketén-feháren, hogy mi a baj. Ezt a nicket már használja valaki más, vagy esetleg te, csak elfelejtetted a passwordöt.
V43 1105
Ezt a felhasználónevet már használják,másik jelszóval..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Willi Betz
hykao: erre kéne egy sürge válasz köszönöm!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

hykao
kb. háromszor írtam le, hogy melyiknek mi az elõnye...
Teflon Mike
gyerekek szerintetek elfutna a gépemen a game??? a konfigom.... nah jó csak vicc volt 😄😄😄😄 mindeggy az igazi kérdés hogy szerintetek mit vegyek a gaméban ENZO-t vagy SALEEN-t melyik jobb?

autoszimulator
Jo ENZO kérdés visszavonva megtaláltam -.- <#zavart2>

autoszimulator
Van egy eladó zsir uj Saleen-em! Most tettem fel trade-re 530ért, de ha valaki tud nekem cserét ajánlani, megbeszélhetjük 😊
Másik kérdésem hogy Enzo-t hol lehet venni, mert egyik kereskedõnél sem találtam :S

Sleepy Bone
hm... nem tom csak mindenki az6z mondta hogy majd jön a public béta, na mind1 amúgy kezdem megszerwetni az enzomat most csináltam meg az island tour-t 47 perc alatt, de szánalmas ez az alfa amit adtak érte, szerintem eladom de olyan sokan akarják eladni megvenni meg senki

mert segítség nélkül blokkolnak a kerekek, ne nyomd tövig a féket, ha meg bill-el játszol használj segítséget

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ki mondta, hogy nem public? csak 3dgamers meg fileplanet subscribereknek érhetõ el, nincs ez lezárva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
és? public béta, mert nem zárt körü... mit olyan nagy szám ezen?
Sleepy Bone
Nézd meg a #4932-es hozzászólásban ott van a felirat alatt, hogy public beta 3.65a